Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her gelen kalıcı olmuyorki Cnm
Mesela seninle 2 kişi daha başlamıştı bıraktılar
Neyse kalan sağlar bizimdir diyelim
Kalabalık oldukça bol paylaşımla daha çok motive oluyor insan
15 kişiye kadar yolu var
Evet abla. Mesela canım tatlı istiyor hemen aklıma burası geliyor. Vazgeciyorum yemekten. Baya motive ediyor burası

Afiyet olsun canım o tarifi bende yapıyorum mefkusum vermişti ise yarıyor keşke makarna yemeseydin biraz daha eksi olurdu yarın

Çok güzel Tatlım hafif hafif ohh mis.

hiç olmamış tatlım neresine yorum yapim şaşırdım

Afiyet olsun canım. Tanıştık mi hatırlamıyorum ben Elif hos geldin.

Sahur
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
Yarım domates
Kk peynir
Bi lokma sucuk

Iftar
Bi kepçe domates çorbası
Yarım kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi lokma peynir
8 tane kiraz

Su suan 1.5 sahura kadar 3 e yaklaşır
Spor dans
menun Gayet güzel canim afiyet olsun.

Selam kizlar menumu yazayim,

Sabah:12.00 bir tabak kasarli menemen,1 dilim tb ekmegi ve bir kase yogurt.

Ara ogun:16.30 iki kuru incir.

Aksam:19.50 bir kucuk tabak guvec ve ayran.

2.5 litre su spor yok.
Afiyet olsun Zeynom.

Kızlar merhabalarr
Sahur 6 kayısı yaklaşık 15 kiraz
İftar 1 tabak suyu çok az taze fasulye 2 bardak ayran 4 kaşık bulgur pilavı
Su 2 yi geçer
Spor yok
Afiyet olsun canım.

Aynen Can'ım kendine geldim vallahi dışarı bile çıktım
Ay hadi çok şükür. Dikkat et kendine.

var tabiki hoş geldin canım. İlk sayfada ki kuralları oku tamam dersen buyur aramıza. Napıyo ruz önce kendi kendimize değer veriyoruz ve kilolardan kurtuluyoruz.

Evet canım geçen sene yapmıştım. Gene baslicam
Kabızlık sorunu olan Elif ti dimi. Bi denese belki faydası olur eliya
canım ben bu kürü yapıyorum zaten 2 aydır benim bagirsaklarima sökmez bunlar

Biraz önce sahur niyetine 1 kase yoğurt kürü yedim kızlar yarın bana neler kazandıracak bakalım:)) annemi de diyete girdirdim burdayken onu da zayıflatayım dedim!!
Hadi bakalım neler olucak.

Kizlar iftardan sonrada çalıştım sahura kadar pert haldeyim işler çok fena hersey karışmış birbirine. Giremedim onlari ayarlamaktan. Neyse menüme gelirsek
Sahur
1 yumurta
1 kk peynir

İftar
1 kepce sehriye corba
2 kaşık haslanmis kırmızı et
1 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Yarım etimek li süzme yoğurtlu salata

Su 2 litre
Spor malesef

Günaydın kızlar

Anneler dayanamaz Elifcim. yeter ki sen ye diye senin yiyeceğin şeyler yapar inş.
Sen bu haftalık Hakkı'nı doldurdun kuzum
Tatlım o sofralar mı önemli orda o an yediklerin mi yoksa zapzayıf güzel bir hatun olman mı eh sen karar ver
evet kaptanın farkındayım bu haftalik kaçamak bile yok bayram hedefime ulaşmak icin elimden geleni yapcam. Dün ki iftar da iyi bi performans gösterdim darısı diğerlerine
Sevgili Takimim Tebrikler. Sadece 1 kişi sabit diğerleri hep eksi çok güzel.. maşallah bize

Kızlar tansiyonum 8.6 Ya 6.6
Nabzım 54
Sanırım iyi değilim
çok geçmiş olsun kaptanim. Baya düşükmus. Aman hasta olma Dikkat et kendine sen bize lazimsin

Sagol canm kendine iyi bak

Olmadi burcu sen bole hep negatif dusundukce daha cok kilo alirsin azcik silkelen kendine gel bence canm

Allah yardimcin olsun simdiden bu haftalik olsun arada bi gelsen yeter sekerm
Saol canım. Dikkat etcem inş.
Kolay gelsin canım. Sahura kadar çalışıp niye kendini yoruyosun canım ya bırak yarin rahat rahat yaparsin.
Menü gayet güzel tatlim

Kubracim tesekkurler.hosbulduk.ins kurtulalim bu margarin paketlerinden
Hee cozutuk oldugu icinmi yazmadn canim birde profiline kilonu yazarmsn ben bole kac kilo oldugunu unutym ya
Aynen.yazip ortaligi bulandirmiyim gunahimlaolur canim.yaziyim.
Evet biraz kısa sureydi ama sporda yapıyordum. O zaman sorunlar başlayınca kendimi resmen yemeğe verdim
ahhh ahhh zaten sunu teshis ettim.kilolu insan eger sorunlardan dolayi yemek yiyorsa cok hassas ve duygusal bir insan.diger kisiler bizi kirdikca uykusuzluk ve yeme ihtiyaci ortaya cikiyor.en azindan bende oyle

Ben durumu guncelledim ama cok detayli yazmak da istemiyorum.nickimi degistirme ihtimalim var mi forumda onu da biliyorum.aslinda degistirebilsem cok sevinirim.eski esim kkya takildigimi biliyor cunku desifre de olmak istemiyorum an itibariyle

ay insallsh hep beraber gider kilolar

hosbulduk kızlar

Gunaydın herkese aksam 40dk yürüme bandında yürüyüş yapıldu
hosgeldin ben de yeniyim.92 kilo
kurtulcaz ins bunlardan.en uzuldugum de bazen su;karakteri 5 para etmiycek bi insan sirf bendeki kilodan dolayi bir asagiliyor bir asagiliyor.sanarsin dunyada ondan mukemmeli yok.bu kilolar bizdeki sahsi guzel huylari da kapatiyor ya bazi ortamlarda.en cok ona uzuluyorum

güzel cnm afiyet olsun. Diyetisyen verdiği menu de de her sahur da yoğurt vardı ve yanında başka da bir şey yoktu nerdeyse. Yoğurt sahur ici çok iyi gercekten.
Süpersin mervecim. Ay o da almasın kız kilo vermek zor.

Biraz fazla olmuş sanki kavun ve tatli
Hoşgeldin cnm. Ben emine. 5 ve 2 yaşlarında 2 çocuklu bir öğretmenim. 2.5 aydır burdayım. En kısa zamanda birlikte kurtuluruz inş fazlalıklardan.
Sahur
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
Yarım domates
Kk peynir
Bi lokma sucuk

Iftar
Bi kepçe domates çorbası
Yarım kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi lokma peynir
8 tane kiraz

Su suan 1.5 sahura kadar 3 e yaklaşır
Spor dans
Çok güzel cnm afiyet olsun.
Selam kizlar menumu yazayim,

Sabah:12.00 bir tabak kasarli menemen,1 dilim tb ekmegi ve bir kase yogurt.

Ara ogun:16.30 iki kuru incir.

Aksam:19.50 bir kucuk tabak guvec ve ayran.

2.5 litre su spor yok.
afiyet olsun gayet güzel menun tatlim

Kızlar merhabalarr
Sahur 6 kayısı yaklaşık 15 kiraz
İftar 1 tabak suyu çok az taze fasulye 2 bardak ayran 4 kaşık bulgur pilavı
Su 2 yi geçer
Spor yok
Bence çok güzel olmuş cnm. Afiyet olsun

Ben durumu guncelledim ama cok detayli yazmak da istemiyorum.nickimi degistirme ihtimalim var mi forumda onu da biliyorum.aslinda degistirebilsem cok sevinirim.eski esim kkya takildigimi biliyor cunku desifre de olmak istemiyorum an itibariyle
nicki degıdyırebılırsın google yaz kk nıck değiştirme orda böle çıkıyor

Üzülme canım vereceksin guzellıgını ve ıcındekı karekterını anlayacaklar malesef insanlar görüntülerle karşılanıyor ama fıkırlerle uğurlamıyor

Günaydın kızlar ben kabul edildimmi acep buraya :)kendimi bir tanıtıyım size 23 yaşındayım 3 tane oğlum var peş peşe gelen bebişlerle kilolarım aldı gitti çok mutsuzum bu durumdan öncedende bu takımdaydım ama hamile kalınca bıraktım maalesef oğlum 6 aylık oldu bende artık başlamak o
İstiyorum tek başıma başaramıyorum desteğe ihtiyacım var ayrıca emziriryorumda Nasıl yapıyım ne kadar yemeliyim bilemedim bütün arkadaşlara bol kilo vermeli haftalar diliyorum :) tabi banada banada :))

Gunaydin kizlar
Dun kan testi verdim b12,kansizlik,seker,kolestrol iste rutin testler yaptirmistim daha once kilolu oldugum zamanlarda iyi cikmiyordu hatta karacigerim yaglanmaya baslamisti,hamdolsun simdi hepsi normale donmus hatta kansizlik vardir kesin diyordum masallah o da yokmus simdi cok daha fazla hirslandim

Gayet guzel sekerim:)

Gunaydin canim 23 yasinda 3 cocuk annesimisin kiz ne ara evlendinde ucledinmasallah sana citir anne bende merve 28yasindaym 3.5 yasinda bi oglum var aramiza yeniden hosgeldin..emzirirken bol yogurtlu bol sutlu beslenicksin canm zorlanmazsn cunku biz saglikli besleniyoruz canim

Hiç sorma Can'ım kilolar olmasa herşey güzelde bu halimden çok mutsuzum bi düzene girip her hafta incelerek devam etmek istiyorum evimizin altında kendi marketimiz var buda beni kötü etkiliyor ondan motivasyonsuz devam edemiyorum sahurda iftarda neler yiorsunuz bana sırlarınızdan bahsedin :) tanıştığıma memnun oldum bende Mervecim benimkilerde 4.5 3 ve 6 aylıklar :))
Gunaydin kizlar aksama misafirim var dunden beri ev temizle yemkleri yaptim ufaktan.

Ramazan bi gecseydi kizlar ya
gece yemek yemek mahvediyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…