- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.881
kolay gelsin oruckn hem mısafır hem temızlık yemek zor kolayca atlat ıns.Gunaydin kizlar aksama misafirim var dunden beri ev temizle yemkleri yaptim ufaktan.
Ramazan bi gecseydi kizlar ya
Maşallah kuzucuklarina 17yaşında anne oldun demek genç anne benimde 2çocuk avar biri 4yaşında biri 18 aylık bende emİriyorum sen su ara daha kolay verirsin çok emdigi sıralar ..bu arada boy kilo kacHiç sorma Can'ım kilolar olmasa herşey güzelde bu halimden çok mutsuzum bi düzene girip her hafta incelerek devam etmek istiyorum evimizin altında kendi marketimiz var buda beni kötü etkiliyor ondan motivasyonsuz devam edemiyorum sahurda iftarda neler yiorsunuz bana sırlarınızdan bahsedin :) tanıştığıma memnun oldum bende Mervecim benimkilerde 4.5 3 ve 6 aylıklar :))
gece yemek yemek mahvediyor insanı
Sendemi taşınıyorsun Can'ım birimde evimiz bitmek üzere Bayram'dan sonra bizde toparlanmaya başlayacağız Ama o kadar gözümde büyüyorki Nasıl olcak Nasıl bitecek 3 çocuk ev inşaat halinde ve iki katkolay gelsin oruckn hem mısafır hem temızlık yemek zor kolayca atlat ıns.
Kızlar reglim bitti mi bitmedi mi emin değilim öğlene kadar beklıyorum suanlık orucum aksama davetlıyız kaçamak yapmamaya çalışırım ..bı yandanda ev topluyorum taşınmak ıcın spor sayılır mı
Allah bağışlasın kuzucuklarını :) inşallah Can'ım ya BEnimde temennim o yönde :)1.65 boy 90 kilo :! Ama tam net Ramazan'dan beri tartılmadım geçe yedğimiz için sabah tartılmıyorum siz ne Zaman tartılıyorsunuzMaşallah kuzucuklarina 17yaşında anne oldun demek genç anne benimde 2çocuk avar biri 4yaşında biri 18 aylık bende emİriyorum sen su ara daha kolay verirsin çok emdigi sıralar ..bu arada boy kilo kac
Ben şuan reglimin son günü yada bittim ama orucken iftara yakin tartılıyorum.bizim tayin çıktı canım gidiyoruz o yüzden toplamıyorum senin için daha zor bebek çok küçük iki kat dubleks mi oy temizligi falanSendemi taşınıyorsun Can'ım birimde evimiz bitmek üzere Bayram'dan sonra bizde toparlanmaya başlayacağız Ama o kadar gözümde büyüyorki Nasıl olcak Nasıl bitecek 3 çocuk ev inşaat halinde ve iki kat
Allah bağışlasın kuzucuklarını :) inşallah Can'ım ya BEnimde temennim o yönde :)1.65 boy 90 kilo :! Ama tam net Ramazan'dan beri tartılmadım geçe yedğimiz için sabah tartılmıyorum siz ne Zaman tartılıyorsunuz
Anladım canım. İnş düzene girerAfiyet olsun canım o tarifi bende yapıyorum mefkusum vermişti ise yarıyor keşke makarna yemeseydin biraz daha eksi olurdu yarın
Çok güzel Tatlım hafif hafif ohh mis.
hiç olmamış tatlım neresine yorum yapim şaşırdım
Afiyet olsun canım. Tanıştık mi hatırlamıyorum ben Elif hos geldin.
menun Gayet güzel canim afiyet olsun.
Afiyet olsun Zeynom.
Afiyet olsun canım.
Ay hadi çok şükür. Dikkat et kendine.
var tabiki hoş geldin canım. İlk sayfada ki kuralları oku tamam dersen buyur aramıza. Napıyo ruz önce kendi kendimize değer veriyoruz ve kilolardan kurtuluyoruz.
canım ben bu kürü yapıyorum zaten 2 aydır benim bagirsaklarima sökmez bunlar
Hadi bakalım neler olucak.
Benim problemlerim kilo ustune değildi canim. Esimle alakaliydi.Kubracim tesekkurler.hosbulduk.ins kurtulalim bu margarin paketlerinden
Aynen.yazip ortaligi bulandirmiyim gunahimlaolur canim.yaziyim.
ahhh ahhh zaten sunu teshis ettim.kilolu insan eger sorunlardan dolayi yemek yiyorsa cok hassas ve duygusal bir insan.diger kisiler bizi kirdikca uykusuzluk ve yeme ihtiyaci ortaya cikiyor.en azindan bende oyle
Canım seni çok iyi anlıyorum bende 57 kilodan ne kilolara çıktım çok şükür verdim çoğunu. biz eşlerimiz kilo alsa da aynı derece ilgiye ve sevgiye devam ederiz ama maalesef erkekler görsele çok önem veriyorlar. Canım buraya katılımın ne kadar çok olursa o kadar hızlı ve kolay verirsin kiloları. Hedeflere ulaşacağız inşallahHanımlar Merhaba sonradan katılma durumu var mı 100 kilo oldum eşimin ilgisi azaldı bebisim olmuyor eşim hediye alma konusunda bile kilo ver Sana alayım cümleleri ailesi zaten dünyanın en Çirkin sanıyorlar halbuki güzel bir bayanım elim ayağım düzgün sağlam çok şükür ama kolon varsa ikinci sınıf vatandassin
Bende öyleyim sıkıntılıysam saldırırım dolabaKubracim tesekkurler.hosbulduk.ins kurtulalim bu margarin paketlerinden
Aynen.yazip ortaligi bulandirmiyim gunahimlaolur canim.yaziyim.
ahhh ahhh zaten sunu teshis ettim.kilolu insan eger sorunlardan dolayi yemek yiyorsa cok hassas ve duygusal bir insan.diger kisiler bizi kirdikca uykusuzluk ve yeme ihtiyaci ortaya cikiyor.en azindan bende oyle
Maşallah canım ya turp gibisin yaniGunaydin kizlar
Dun kan testi verdim b12,kansizlik,seker,kolestrol iste rutin testler yaptirmistim daha once kilolu oldugum zamanlarda iyi cikmiyordu hatta karacigerim yaglanmaya baslamisti,hamdolsun simdi hepsi normale donmus hatta kansizlik vardir kesin diyordum masallah o da yokmus simdi cok daha fazla hirslandim
şu an çıktım 91.0 geldi meselaBen şuan reglimin son günü yada bittim ama orucken iftara yakin tartılıyorum.bizim tayin çıktı canım gidiyoruz o yüzden toplamıyorum senin için daha zor bebek çok küçük iki kat dubleks mi oy temizligi falan
Hoşgeldin Selinimşu an çıktım 91.0 geldi meselabidaha bende öyle tartılayım sorma Can'ım tek benim olsa kv elti filan baya toplu taşınıyoruz heryer karışıcak filan şu anlık düşünmemeye çalışıyorum
günaydın Can'ım tanışalım hemen :) selin ben 95 kilodan 77 ye inmişsin galiba maşşalh sana Nasıl başardın bunu :)Günaydın herkese gerçi öğlen oldu ama uykunun gözüne gözüne vurdum bugün
amin mefkuremcim baya büyüdü tosuncuk oldu kendime bakma zamanım geldi artık çoktan hiç sorma onu Nasıl başarıcsm hiç bilmiyorum işte ben bir sene de ancak yerleşirimHoşgeldin Selinim
Hayırlı olsun Tatlım bebişin olmuş Allah analı babalı büyütsün
Bi azimle başlarsan inşallah Kilolarıda verirsin
Bide taşınma dönemi geliyomuşki Allah kolaylık versin
1 kase çorbaBen şimdik iftarda ne yemeliyim kızlar akıl verin bana
Hayatım 10 gündür gelmedim faturalar siparişler hersey karışmış avans günü geliyor ayarlamam lazım derken bugün de sahura kadar ordayımçok geçmiş olsun kaptanim. Baya düşükmus. Aman hasta olma Dikkat et kendine sen bize lazimsin
Saol canım. Dikkat etcem inş.
Kolay gelsin canım. Sahura kadar çalışıp niye kendini yoruyosun canım ya bırak yarin rahat rahat yaparsin.
Menü gayet güzel tatlim
tabiki tatlım kuralları oku uyarım dersen başla 2 hafta deneme süresi sonunda kurallara uyarsa takıma görebilirsin. İsmin Selin mi kilon boyun nedir. Ben Elif 35 yaşında 2 oglusum var 3 aydır burdayım 11 kilo verdim. Zamanla neyi ne kadar yiyoruz zaten görürsün ayrıca diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz tatlimGünaydın kızlar ben kabul edildimmi acep buraya :)kendimi bir tanıtıyım size 23 yaşındayım 3 tane oğlum var peş peşe gelen bebişlerle kilolarım aldı gitti çok mutsuzum bu durumdan öncedende bu takımdaydım ama hamile kalınca bıraktım maalesef oğlum 6 aylık oldu bende artık başlamak o
İstiyorum tek başıma başaramıyorum desteğe ihtiyacım var ayrıca emziriryorumda Nasıl yapıyım ne kadar yemeliyim bilemedim bütün arkadaşlara bol kilo vermeli haftalar diliyorum :) tabi banada banada :))
Maşallah canım kırkbir kere. Malesef kilo başa bela benimde öyle çıkıyordu bi baktirmak lazım.Gunaydin kizlar
Dun kan testi verdim b12,kansizlik,seker,kolestrol iste rutin testler yaptirmistim daha once kilolu oldugum zamanlarda iyi cikmiyordu hatta karacigerim yaglanmaya baslamisti,hamdolsun simdi hepsi normale donmus hatta kansizlik vardir kesin diyordum masallah o da yokmus simdi cok daha fazla hirslandim
ev toplamak hareket olur canim spor sayılmaz pek ama hareketli olmak oturmaktan iyidir dimi. İsim kilo nedir tatlim ben farketmedim sanırım. Ben Elif.kolay gelsin oruckn hem mısafır hem temızlık yemek zor kolayca atlat ıns.
Kızlar reglim bitti mi bitmedi mi emin değilim öğlene kadar beklıyorum suanlık orucum aksama davetlıyız kaçamak yapmamaya çalışırım ..bı yandanda ev topluyorum taşınmak ıcın spor sayılır mı
tatlım tartı Günlerimiz p.tesi ve cuma. P.tesi takım içi kilo kontrolü için cuma normal kilo bildirimi için. Ramazan olduğu için p.tesi iftardan önce perşembe iftardan önce. Ev taşımak zor mesele Allah yardımcınız olsun.Sendemi taşınıyorsun Can'ım birimde evimiz bitmek üzere Bayram'dan sonra bizde toparlanmaya başlayacağız Ama o kadar gözümde büyüyorki Nasıl olcak Nasıl bitecek 3 çocuk ev inşaat halinde ve iki kat
Allah bağışlasın kuzucuklarını :) inşallah Can'ım ya BEnimde temennim o yönde :)1.65 boy 90 kilo :! Ama tam net Ramazan'dan beri tartılmadım geçe yedğimiz için sabah tartılmıyorum siz ne Zaman tartılıyorsunuz
ahhh hilal herseyi denedim bulamadım çözümü. 3 tane form çay içiyorum anca rahatliyorum.Anladım canım. İnş düzene girer
geçer inşallah canım hersey üzülme sınavın diye düşün tevekkül et sabırlı ol. Rabbim mükafatını verir inşallah.Benim problemlerim kilo ustune değildi canim. Esimle alakaliydi.
tatlım çorba sebze yemeği yada etli sebze yemeği yada et yemeği köfte gibi tavuk gibi. Patates pilav makarna tatlı bunlardan uzak dur. Bakliyat yemek istiyorsan tartı gününe yakın tüketme. .Ben şimdik iftarda ne yemeliyim kızlar akıl verin bana
Bende berilden duymuştum Cnm bebiş olduğunuamin mefkuremcim baya büyüdü tosuncuk oldu kendime bakma zamanım geldi artık çoktan hiç sorma onu Nasıl başarıcsm hiç bilmiyorum işte ben bir sene de ancak yerleşirimsen napıyorsun Can'ım Nasıl gidiyor hayat görüşmeyeli kilolar N
Hoşgeldin aramıza ben Poni 27 yaşındayim 13 aylık bir kızım varBen şimdik iftarda ne yemeliyim kızlar akıl verin bana
Ben pek birşey bilmiyordum canim burada nasıl beslenileceğini ogrendim. Ben çok kaçamak yapan biriyim hemen motivem duser tatlıya çikolataya basvururum kilo da ver al ver al oluyor hep yoksa 9 ayda 30 kilo verirdim herhaldegünaydın Can'ım tanışalım hemen :) selin ben 95 kilodan 77 ye inmişsin galiba maşşalh sana Nasıl başardın bunu :)
amin mefkuremcim baya büyüdü tosuncuk oldu kendime bakma zamanım geldi artık çoktan hiç sorma onu Nasıl başarıcsm hiç bilmiyorum işte ben bir sene de ancak yerleşirimsen napıyorsun Can'ım Nasıl gidiyor hayat görüşmeyeli kilolar Nasıl erİdin gittin dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?