Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben pek birşey bilmiyordum canim burada nasıl beslenileceğini ogrendim. Ben çok kaçamak yapan biriyim hemen motivem duser tatlıya çikolataya basvururum kilo da ver al ver al oluyor hep yoksa 9 ayda 30 kilo verirdim herhalde
Sizin tayin işi belli oldumu Cnm

Heralde yakında listeye girersin

1 kase çorba
Sebze yada et yemeği
Salata yoğurt
Olabilir Cnm
taamam Can'ım menümü hazırlıym o Zaman taze fasulyem var bugün :) bide salata çorba içerim yok ama bu sıcakta :/

Daha öncede burda yarışmıştım Can'ım mefkureminde söylediği gbi ama hamilelikle bırakmak zorunda kaldım bidahada. Toparlayamadımkendimi burası olmadan yapamıyorum düzene giremiyorum bunu anladım aynen öyle bnimde istediğim bu sürekli bi düzene girip o düzende devam etmek sağlıkla kilo vermek
Hemen kendimi tanıtayım adım selin 23 yaşındayım 3 oluşum var 1.65 boy bu sabah 91.0 geldim ama gece sahur filan yaptım yani
Hiç sorma Can'ım evlendiğimden beri hiç taşınmadım neyi Nasıl yapılan hiç bilmiyorum. Bide apartman olarak taşınacak kv ettim filan daha bi karışık allah yardımcım olsun inanki :)
Yeni gelen arkilerim sizler içinde diyetisyenin verdiği örnek ramazan menusu paylaşıyorum fikir verir en azından. Eki Görüntüle 1848692 tabiki siz ekmeği okadar tüketmeyin bence. :))))
teşekkür ederiz Can'ım kaydettim hemen :)

berilimide öyle özlemişimki hiç sorma napıyor Nasıl iyidimi sorma kuzum biliyorsun durumları elimde olmadıki ama artık elimde gibi şimdide kendimle uğraşıyorum Bende onları çok özledim ay babaanne mi oldun ya Can'ım benim nede yakışmıştır sana çok seviliyordur dimi torun mis kokulu :)

ay ne güzel günlerdi daha zayıftım ne güzel gidiyordum ah ah

Hoşgeldin aramıza ben Poni 27 yaşındayim 13 aylık bir kızım var
Hoşbuldum Can'ım tanıştığıma memnun oldum bende selin 23 yaşındayım 3tane oğlum var :)
Ben pek birşey bilmiyordum canim burada nasıl beslenileceğini ogrendim. Ben çok kaçamak yapan biriyim hemen motivem duser tatlıya çikolataya basvururum kilo da ver al ver al oluyor hep yoksa 9 ayda 30 kilo verirdim herhalde
bende öyleyim Can'ım sorma tatlıya dayanamıyorum onu aştımmı tıkır tıkır gidiyor aslında bide sporla oh mis ama pis boğazım yokmu ...

nicki degıdyırebılırsın google yaz kk nıck değiştirme orda böle çıkıyor
Oki hemen hallediyim
Üzülme canım vereceksin guzellıgını ve ıcındekı karekterını anlayacaklar malesef insanlar görüntülerle karşılanıyor ama fıkırlerle uğurlamıyor
aynen..malesef sosyal hayatin kurali bu sanirim...
ins hep birlikte.ben de yeniyim.ins basaricaz
Benim problemlerim kilo ustune değildi canim. Esimle alakaliydi.
evet simdi bi daha okuyunca sen dilmisssin ayna rkadasimizmis.kusuruma bakma canim.
arkadaslar ben isim hafizasi olarak cok zayifim.o yuzden kusuruma bakmayin.xamanla oturucak ins.idare ediverin olma mi

Sizin tayin işi belli oldumu Cnm

Heralde yakında listeye girersin

Dün tercihlerimi yaptım abla 10 gün sonra belli olacak.pek olma ihtimali yok gibi ama bakalım hayırlısı.

77.5 le izne ayrılmıştm dün 77.6 yi gordum ama bolunecegi için 74 olunca filan mı girmeliyim listeye mefkuşum

Selinmh arkadasim taylan kumleinin kizinin sayfasi vardi.bi ara onunla cok guzel vermeye baslamistim emzirirken.bi bakarmisin googledan.hatirlamiyorum sayfanin adini ama

Berillede artık pek görüşmüyoruz Cnm
Nadir olarak bi bakıyor buraya
Kaptanlığı bana bırakmıştı tanışma yıldönümümüzde yani 5 ocak da
Bende artık aktif olamıcağım için bikaç ay önce bende bıraktım
Şimdi böyle arada takılıyorum

Torun Tabiki tatlı oluyor Cnm
Değişik bi duygu
Ne kadar daha babaanne lafına alışamasamda
Heralde kızımız söylemeye başlayınca alışırım

Sende onu bunu bırak kendine odaklan Cnm
Görüyosun zaman okadar çabuk geçiyorki
Hem emzirmenin avantajıda olur
Inşallah çabucak kurtulursun kilolardan

Selinmh arkadasim taylan kumleinin kizinin sayfasi vardi.bi ara onunla cok guzel vermeye baslamistim emzirirken.bi bakarmisin googledan.hatirlamiyorum sayfanin adini ama
tamam Can'ım akşama araştırırım mutlaka tşekkür ederim :) buraya koyarım bulursam mutlaka

aynen Can'ım Nasıl anlamadan geçiyor ve ben bu yaşamlarımı bu kilolarda geçirmek istemiyorum hiç Mutlu değilim inşallah Can'ım ne gerekirse yapıcım artık

Hakkınızda hayırlısı olsun Cnm

Ayrıldığın kiloya inince listeye dönebilirsin Cnm
Ama ne kadar Eksi olursa Yüzde için okadar iyi olur

Sukur canim kilolar gidince daha saglikli oldum:)

Görüsemesekte akıldasın güzel gözlü kadın
2 yıla yaklaştık dostlukta acıda sevıncte verılen alınan kilolarda
Zaman acımasızca eğip törpüleyip yaşanacakları yasatsada henüz unutturmuyor sızı ve sizli günleri
Yaşanmışlıklarımın ıcındeki bir avuç sonbahar renkli andaki en güzel renk sen ve senın gibi candaslarım
Ama heyecan bıttı kabullenılmıslık yüreğimde oturuyorken yollar bağlı oluyor

Selin gelmıs hısgelmıs gönülden dosttur severım hatunu

Arada gelip dürtüyom anımsıyormuş kk lı günlerı şuan
Hepınıze koskocaman sevgıler lolipoplarım

ay Beril' Can'ım benim sen unutulurmuşum bende emeğin öyle çokki hayatım boyunca unutmam seni Can'ım arkadaşım çöm doğru söyledin Can'ım benim hayat hem zor hem Çetin çoğu Zaman ama yinele savaşa devam kendimiz için yavrularımız için

Bır kızım daha var bılıyormusun
Nefes hanım
Henüz hastanede ama 4 çocuklu bır obezım artık

Iyi insan lafının üstüneymiş şair ruhlu hatun

Ah berilim bugün selinde gelince eski günlere içimde bi yolculuk yaptım inan gözlerim doldu Özlem kapladı içimi
O zamanda demiştimya ben birilerine bağlanınca eksikliklerini çok hissediyorum
Sizlerde özellikle bu yolda bana eşlik eden sen ne kadar birbirimizi unutmasakta
Yinede o zamanki aktif günlerimizi özlüyorum

Özel mesaj yazıldığında tele geliyorya o ara bakıyorum bende
Ama özlenılmeyecek gıbı degişdiki
Vay be.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…