- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.901
Sizin tayin işi belli oldumu CnmBen pek birşey bilmiyordum canim burada nasıl beslenileceğini ogrendim. Ben çok kaçamak yapan biriyim hemen motivem duser tatlıya çikolataya basvururum kilo da ver al ver al oluyor hep yoksa 9 ayda 30 kilo verirdim herhalde
Eski dostluk ne güzel yaKızlar beni takımaselinmh çağırmıştı
O zaman kaptan yardımcısıydı
Hem burda hem whatsapp ta çok güzel günlerimiz geçmişti hep beraber
O zamanlar whatsapp ta çok aktiftik
2 yerede yetişiyoduk
taamam Can'ım menümü hazırlıym o Zaman taze fasulyem var bugün :) bide salata çorba içerim yok ama bu sıcakta :/1 kase çorba
Sebze yada et yemeği
Salata yoğurt
Olabilir Cnm
Daha öncede burda yarışmıştım Can'ım mefkureminde söylediği gbi ama hamilelikle bırakmak zorunda kaldım bidahada. Toparlayamadımkendimi burası olmadan yapamıyorum düzene giremiyorum bunu anladım aynen öyle bnimde istediğim bu sürekli bi düzene girip o düzende devam etmek sağlıkla kilo vermektabiki tatlım kuralları oku uyarım dersen başla 2 hafta deneme süresi sonunda kurallara uyarsa takıma görebilirsin. İsmin Selin mi kilon boyun nedir. Ben Elif 35 yaşında 2 oglusum var 3 aydır burdayım 11 kilo verdim. Zamanla neyi ne kadar yiyoruz zaten görürsün ayrıca diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz tatlim
ev toplamak hareket olur canim spor sayılmaz pek ama hareketli olmak oturmaktan iyidir dimi. İsim kilo nedir tatlim ben farketmedim sanırım. Ben Elif.
tatlım tartı Günlerimiz p.tesi ve cuma. P.tesi takım içi kilo kontrolü için cuma normal kilo bildirimi için. Ramazan olduğu için p.tesi iftardan önce perşembe iftardan önce. Ev taşımak zor mesele Allah yardımcınız olsun.
tatlım çorba sebze yemeği yada etli sebze yemeği yada et yemeği köfte gibi tavuk gibi. Patates pilav makarna tatlı bunlardan uzak dur. Bakliyat yemek istiyorsan tartı gününe yakın tüketme. .
teşekkür ederiz Can'ım kaydettim hemen :)Yeni gelen arkilerim sizler içinde diyetisyenin verdiği örnek ramazan menusu paylaşıyorum fikir verir en azından. Eki Görüntüle 1848692 tabiki siz ekmeği okadar tüketmeyin bence. :))))
berilimide öyle özlemişimki hiç sorma napıyor Nasıl iyidimi sorma kuzum biliyorsun durumları elimde olmadıki ama artık elimde gibi şimdide kendimle uğraşıyorum Bende onları çok özledim ay babaanne mi oldun ya Can'ım benim nede yakışmıştır sana çok seviliyordur dimi torun mis kokulu :)Bende berilden duymuştum Cnm bebiş olduğunu
Kız yine beni dinlemedin benim durumuma düştünAman bundan sonra dikkat et kuzum
Kendini ihmal etme Tatlım
Biliyorum sen bi başlasan güzel devam edersin
Zumbalar bantlar özlemiştir seni
Bende şükür iyiyim Cnm
7.5 aylık babaanneyim
Takımdanda mart başı mezun olmuştum
Şu arada biraz al verle zaman geçiyor
Artık fazla aktif olamıyorum
Yinede arada bakıyorum
ay ne güzel günlerdi daha zayıftım ne güzel gidiyordum ah ahKızlar beni takımaselinmh çağırmıştı
O zaman kaptan yardımcısıydı
Hem burda hem whatsapp ta çok güzel günlerimiz geçmişti hep beraber
O zamanlar whatsapp ta çok aktiftik
2 yerede yetişiyoduk
Hoşbuldum Can'ım tanıştığıma memnun oldum bende selin 23 yaşındayım 3tane oğlum var :)Hoşgeldin aramıza ben Poni 27 yaşındayim 13 aylık bir kızım var
bende öyleyim Can'ım sorma tatlıya dayanamıyorum onu aştımmı tıkır tıkır gidiyor aslında bide sporla oh mis ama pis boğazım yokmu ...Ben pek birşey bilmiyordum canim burada nasıl beslenileceğini ogrendim. Ben çok kaçamak yapan biriyim hemen motivem duser tatlıya çikolataya basvururum kilo da ver al ver al oluyor hep yoksa 9 ayda 30 kilo verirdim herhalde
Oki hemen hallediyimnicki degıdyırebılırsın google yaz kk nıck değiştirme orda böle çıkıyor
aynen..malesef sosyal hayatin kurali bu sanirim...Üzülme canım vereceksin guzellıgını ve ıcındekı karekterını anlayacaklar malesef insanlar görüntülerle karşılanıyor ama fıkırlerle uğurlamıyor
ins hep birlikte.ben de yeniyim.ins basaricazGünaydın kızlar ben kabul edildimmi acep buraya :)kendimi bir tanıtıyım size 23 yaşındayım 3 tane oğlum var peş peşe gelen bebişlerle kilolarım aldı gitti çok mutsuzum bu durumdan öncedende bu takımdaydım ama hamile kalınca bıraktım maalesef oğlum 6 aylık oldu bende artık başlamak o
İstiyorum tek başıma başaramıyorum desteğe ihtiyacım var ayrıca emziriryorumda Nasıl yapıyım ne kadar yemeliyim bilemedim bütün arkadaşlara bol kilo vermeli haftalar diliyorum :) tabi banada banada :))
evet simdi bi daha okuyunca sen dilmisssin ayna rkadasimizmis.kusuruma bakma canim.Benim problemlerim kilo ustune değildi canim. Esimle alakaliydi.
aynen Can'ım ben aldım takıma zayıfladı mezun oldu gitti ben başa sarıp geri geldim dövün beniEski dostluk ne güzel ya
Sizin tayin işi belli oldumu Cnm
Heralde yakında listeye girersin
Berillede artık pek görüşmüyoruz Cnmberilimide öyle özlemişimki hiç sorma napıyor Nasıl iyidimi sorma kuzum biliyorsun durumları elimde olmadıki ama artık elimde gibi şimdide kendimle uğraşıyorum Bende onları çok özledim ay babaanne mi oldun ya Can'ım benim nede yakışmıştır sana çok seviliyordur dimi torun mis koku
Aynen öyle CnmEski dostluk ne güzel ya
tamam Can'ım akşama araştırırım mutlaka tşekkür ederim :) buraya koyarım bulursam mutlakaSelinmh arkadasim taylan kumleinin kizinin sayfasi vardi.bi ara onunla cok guzel vermeye baslamistim emzirirken.bi bakarmisin googledan.hatirlamiyorum sayfanin adini ama
aynen Can'ım Nasıl anlamadan geçiyor ve ben bu yaşamlarımı bu kilolarda geçirmek istemiyorum hiç Mutlu değilim inşallah Can'ım ne gerekirse yapıcım artıkBerillede artık pek görüşmüyoruz Cnm
Nadir olarak bi bakıyor buraya
Kaptanlığı bana bırakmıştı tanışma yıldönümümüzde yani 5 ocak da
Bende artık aktif olamıcağım için bikaç ay önce bende bıraktım
Şimdi böyle arada takılıyorum
Torun Tabiki tatlı oluyor Cnm
Değişik bi duygu
Ne kadar daha babaanne lafına alışamasamda
Heralde kızımız söylemeye başlayınca alışırım
Sende onu bunu bırak kendine odaklan Cnm
Görüyosun zaman okadar çabuk geçiyorki
Hem emzirmenin avantajıda olur
Inşallah çabucak kurtulursun kilolardan
Hakkınızda hayırlısı olsun CnmDün tercihlerimi yaptım abla 10 gün sonra belli olacak.pek olma ihtimali yok gibi ama bakalım hayırlısı.
77.5 le izne ayrılmıştm dün 77.6 yi gordum ama bolunecegi için 74 olunca filan mı girmeliyim listeye mefkuşum
Sukur canim kilolar gidince daha saglikli oldum:)Canım seni çok iyi anlıyorum bende 57 kilodan ne kilolara çıktım çok şükür verdim çoğunu. biz eşlerimiz kilo alsa da aynı derece ilgiye ve sevgiye devam ederiz ama maalesef erkekler görsele çok önem veriyorlar. Canım buraya katılımın ne kadar çok olursa o kadar hızlı ve kolay verirsin kiloları. Hedeflere ulaşacağız inşallah
Bende öyleyim sıkıntılıysam saldırırım dolaba
Maşallah canım ya turp gibisin yani
Görüsemesekte akıldasın güzel gözlü kadınBerillede artık pek görüşmüyoruz Cnm
Nadir olarak bi bakıyor buraya
Kaptanlığı bana bırakmıştı tanışma yıldönümümüzde yani 5 ocak da
Bende artık aktif olamıcağım için bikaç ay önce bende bıraktım
Şimdi böyle arada takılıyorum
Torun Tabiki tatlı oluyor Cnm
Değişik bi duygu
Ne kadar daha babaanne lafına alışamasamda
Heralde kızımız söylemeye başlayınca alışırım
Sende onu bunu bırak kendine odaklan Cnm
Görüyosun zaman okadar çabuk geçiyorki
Hem emzirmenin avantajıda olur
Inşallah çabucak kurtulursun kilolardan
Haldolsun mefkus sultan benim tek engelim su siralar iradem ama ona da engel olmaya kararliyimmasal3487
Zeynom Herşeyin normal olmasına çok sevindim Cnm
Demekki kilo vermenede bi engel yok
Bu hafta güzel bi Eksi bizi bekliyor
ay Beril' Can'ım benim sen unutulurmuşum bende emeğin öyle çokki hayatım boyunca unutmam seni Can'ım arkadaşım çöm doğru söyledin Can'ım benim hayat hem zor hem Çetin çoğu Zaman ama yinele savaşa devam kendimiz için yavrularımız içinGörüsemesekte akıldasın güzel gözlü kadın
2 yıla yaklaştık dostlukta acıda sevıncte verılen alınan kilolarda
Zaman acımasızca eğip törpüleyip yaşanacakları yasatsada henüz unutturmuyor sızı ve sizli günleri
Yaşanmışlıklarımın ıcındeki bir avuç sonbahar renkli andaki en güzel renk sen ve senın gibi candaslarım
Ama heyecan bıttı kabullenılmıslık yüreğimde oturuyorken yollar bağlı oluyor
Selin gelmıs hısgelmıs gönülden dosttur severım hatunu
Arada gelip dürtüyom anımsıyormuş kk lı günlerı şuanıa
Hepınıze koskocaman sevgıler lolipoplarım
Hadi hakkinizda hayirlisi olsun:)Dün tercihlerimi yaptım abla 10 gün sonra belli olacak.pek olma ihtimali yok gibi ama bakalım hayırlısı.
77.5 le izne ayrılmıştm dün 77.6 yi gordum ama bolunecegi için 74 olunca filan mı girmeliyim listeye mefkuşum
merhaba Can'ım seninle tanışmadık galiba ben selin o iradeleri tutucaz artık yapacak bişiy yok ...Haldolsun mefkus sultan benim tek engelim su siralar iradem ama ona da engel olmaya kararliyim
Bır kızım daha var bılıyormusunay Beril' Can'ım benim sen unutulurmuşum bende emeğin öyle çokki hayatım boyunca unutmam seni Can'ım arkadaşım çöm doğru söyledin Can'ım benim hayat hem zor hem Çetin çoğu Zaman ama yinele savaşa devam kendimiz için yavrularımız için
Iyi insan lafının üstüneymiş şair ruhlu hatunGörüsemesekte akıldasın güzel gözlü kadın
2 yıla yaklaştık dostlukta acıda sevıncte verılen alınan kilolarda
Zaman acımasızca eğip törpüleyip yaşanacakları yasatsada henüz unutturmuyor sızı ve sizli günleri
Yaşanmışlıklarımın ıcındeki bir avuç sonbahar renkli andaki en güzel renk sen ve senın gibi candaslarım
Ama heyecan bıttı kabullenılmıslık yüreğimde oturuyorken yollar bağlı oluyor
Selin gelmıs hısgelmıs gönülden dosttur severım hatunu
Arada gelip dürtüyom anımsıyormuş kk lı günlerı şuan
Hepınıze koskocaman sevgıler lolipoplarım
Özel mesaj yazıldığında tele geliyorya o ara bakıyorum bendeIyi insan lafının üstüneymiş şair ruhlu hatun
Ah berilim bugün selinde gelince eski günlere içimde bi yolculuk yaptım inan gözlerim doldu Özlem kapladı içimi
O zamanda demiştimya ben birilerine bağlanınca eksikliklerini çok hissediyorum
Sizlerde özellikle bu yolda bana eşlik eden sen ne kadar birbirimizi unutmasakta
Yinede o zamanki aktif günlerimizi özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?