- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.921
neeee ben şok şok şok ay kuzucum allah bağışlasın nefesi çok sevindim ya demeli herşey yolunda erkenci geldi yoksa bebişcik kaç aylık ne ara oldu ayrıntıları istiyorum kızlar Nasıl fıstığım gelinim Nasıl karşıladı bendede bi damat var biliyorsunBır kızım daha var bılıyormusun
Nefes hanım
Henüz hastanede ama 4 çocuklu bır obezım artık
Bu aralar guruba giren cok oldu gozden kacirmisim galiba benim adim zeynep 29 yasindayim 2 yillik evliyim ogretmenim,5-6 aydir buralardayim 13 kilo kadar verdim hedefime son 3-4 kilo kaldi onlardan da kurtulurum insallah:)merhaba Can'ım seninle tanışmadık galiba ben selin o iradeleri tutucaz artık yapacak bişiy yok ...
Niye hastanede CnmBır kızım daha var bılıyormusun
Nefes hanım
Ben dogurmadım hazıra anne oldumneeee ben şok şok şok ay kuzucum allah bağışlasın nefesi çok sevindim ya demeli herşey yolunda erkenci geldi yoksa bebişcik kaç aylık ne ara oldu ayrıntıları istiyorum kızlar Nasıl fıstığım gelinim Nasıl karşıladı bendede bi damat var biliyorsun
Annesınde beslenenemıs doğumda erken olmuş cıgerlerınde gelişim sorunu varmışNiye hastanede Cnm
Bide sen son sefer tekrar çocuk çalışmasına başlıcaz gibi bişey yazmışın
Bi çocuk dahamı düşünüyosunuz
Masallah ya ne yuce gonullusunuz kendi cocuklariniz olmasina ragmen baska bir yavrucaga annelik yapmayi istemek herkesin harci degil tebrik ediyorum sizi.Ben dogurmadım hazıra anne oldum
Henüz çok hasta küvezde ınsallah tez Zaman'da gelecek
Şuan koruyucu aileyiz işlemler sürüyor
verirsin canım tecrübeye varmış eminim kısa zamanda adapte olup kurtulursun fazlaliklardan. Ev taşımak zor iş evet ama sonrası güzel ben hiç kendim tasimadim şirketler taşıdı ana şükür 10 yıldır yerimde kipirdamadim niyetimde yok zaten. Ama sana tavsiyem oda oda toplanıp kutulara salon mutfak y.odası gibi yazıp hepsini gittiğin yerde kendi yerlerine koyan çok daha pratik olur. Allah kolaylik versin 3 çocukla zor tabi ama gençsin enerji tavan dir senin şimditaamam Can'ım menümü hazırlıym o Zaman taze fasulyem var bugün :) bide salata çorba içerim yok ama bu sıcakta :/
Daha öncede burda yarışmıştım Can'ım mefkureminde söylediği gbi ama hamilelikle bırakmak zorunda kaldım bidahada. Toparlayamadımkendimi burası olmadan yapamıyorum düzene giremiyorum bunu anladım aynen öyle bnimde istediğim bu sürekli bi düzene girip o düzende devam etmek sağlıkla kilo vermek
Hemen kendimi tanıtayım adım selin 23 yaşındayım 3 oluşum var 1.65 boy bu sabah 91.0 geldim ama gece sahur filan yaptım yani
Hiç sorma Can'ım evlendiğimden beri hiç taşınmadım neyi Nasıl yapılan hiç bilmiyorum. Bide apartman olarak taşınacak kv ettim filan daha bi karışık allah yardımcım olsun inanki :)
teşekkür ederiz Can'ım kaydettim hemen :)
berilimide öyle özlemişimki hiç sorma napıyor Nasıl iyidimi sorma kuzum biliyorsun durumları elimde olmadıki ama artık elimde gibi şimdide kendimle uğraşıyorum Bende onları çok özledim ay babaanne mi oldun ya Can'ım benim nede yakışmıştır sana çok seviliyordur dimi torun mis kokulu :)
ay ne güzel günlerdi daha zayıftım ne güzel gidiyordum ah ah
Hoşbuldum Can'ım tanıştığıma memnun oldum bende selin 23 yaşındayım 3tane oğlum var :)
bende öyleyim Can'ım sorma tatlıya dayanamıyorum onu aştımmı tıkır tıkır gidiyor aslında bide sporla oh mis ama pis boğazım yokmu ...
Yok dövmeyiz sadece yağlarını eritirizaynen Can'ım ben aldım takıma zayıfladı mezun oldu gitti ben başa sarıp geri geldim dövün beni
Eski kiloma dönüyorum can can sayfanın adı. Haftalarca okuyup okuyup bir türlü baskayamadigim diyetler o sayfalarda ama burasi bana iyi geldi en son hamileyken bu kilodaydım burasi sayesinde mefkusum Şeyda m ve bütün güzel arkadaşlarım sayesinde verebildim.Selinmh arkadasim taylan kumleinin kizinin sayfasi vardi.bi ara onunla cok guzel vermeye baslamistim emzirirken.bi bakarmisin googledan.hatirlamiyorum sayfanin adini ama
Merhaba güzel anne. Ben bebişin hastanede olduğunu bilmiyordum nedeni nedir inşallah iyidir. Obez olmadığına eminim bu arada.Bır kızım daha var bılıyormusun
Nefes hanım
Benimkiler üni de artık tekne kazıntısı olur ınsallahMasallah ya ne yuce gonullusunuz kendi cocuklariniz olmasina ragmen baska bir yavrucaga annelik yapmayi istemek herkesin harci degil tebrik ediyorum sizi.
ay bende çok güzel oldu ya yine buluştuk çok özlemişim inanki çokIyi insan lafının üstüneymiş şair ruhlu hatun
Ah berilim bugün selinde gelince eski günlere içimde bi yolculuk yaptım inan gözlerim doldu Özlem kapladı içimi
O zamanda demiştimya ben birilerine bağlanınca eksikliklerini çok hissediyorum
Sizlerde özellikle bu yolda bana eşlik eden sen ne kadar birbirimizi unutmasakta
Yinede o zamanki aktif günlerimizi özlüyorum
hemde NasılÖzel mesaj yazıldığında tele geliyorya o ara bakıyorum bende
Ama özlenılmeyecek gıbı degişdiki
Vay be.....
Rabbim sifalar versin inşallah iyi bir nefes olur size. Ailesi yaşamıyormu Nefes in.Annesınde beslenenemıs doğumda erken olmuş cıgerlerınde gelişim sorunu varmış
Henüz eve gelmedı hastanede
Benım yumurtaların 5 yılı doldu sanırım çöp oldu artık
Ben anneanne olurum ınsallah
İnan bana Can'ın obezımverirsin canım tecrübeye varmış eminim kısa zamanda adapte olup kurtulursun fazlaliklardan. Ev taşımak zor iş evet ama sonrası güzel ben hiç kendim tasimadim şirketler taşıdı ana şükür 10 yıldır yerimde kipirdamadim niyetimde yok zaten. Ama sana tavsiyem oda oda toplanıp kutulara salon mutfak y.odası gibi yazıp hepsini gittiğin yerde kendi yerlerine koyan çok daha pratik olur. Allah kolaylik versin 3 çocukla zor tabi ama gençsin enerji tavan dir senin şimdiboşver eltini o kendi halletsin evini.
Yok dövmeyiz sadece yağlarını eritiriz
Eski kiloma dönüyorum can can sayfanın adı. Haftalarca okuyup okuyup bir türlü baskayamadigim diyetler o sayfalarda ama burasi bana iyi geldi en son hamileyken bu kilodaydım burasi sayesinde mefkusum Şeyda m ve bütün güzel arkadaşlarım sayesinde verebildim.
Merhaba güzel anne. Ben bebişin hastanede olduğunu bilmiyordum nedeni nedir inşallah iyidir. Obez olmadığına eminim bu arada.
Yok savasta ölmüs annesıde burda doğumda ölmüs bır kardeşi varmış ama hangı kampta bılınmıyorRabbim sifalar versin inşallah iyi bir nefes olur size. Ailesi yaşamıyormu Nefes in.
ama anlamadım ya kaçırdım olayları Beril' aydınlat beniii :)Benimkiler üni de artık tekne kazıntısı olur ınsallah
Kader ne denırkı cnm
Aynen öyle canımın içiÖzel mesaj yazıldığında tele geliyorya o ara bakıyorum bende
Ama özlenılmeyecek gıbı degişdiki
Vay be.....
Annem ikizler bu yıl ünide olacakama anlamadım ya kaçırdım olayları Beril' aydınlat beniii :)
off çok zormus ya sizin ailecek taşınınca kimse kimseye yardim edemez cocuklara bakacak biti olsa sana daha iyi olurduşu an çıktım 91.0 geldi meselabidaha bende öyle tartılayım sorma Can'ım tek benim olsa kv elti filan baya toplu taşınıyoruz heryer karışıcak filan şu anlık düşünmemeye çalışıyorum
arkadaşlar fikir vermiş canım bende çorba salata yoğurt sebze ve et yemeği düşünüyorumBen şimdik iftarda ne yemeliyim kızlar akıl verin bana
evt canım en azından nerde hareket orda bereketHayatım 10 gündür gelmedim faturalar siparişler hersey karışmış avans günü geliyor ayarlamam lazım derken bugün de sahura kadar ordayım
tabiki tatlım kuralları oku uyarım dersen başla 2 hafta deneme süresi sonunda kurallara uyarsa takıma görebilirsin. İsmin Selin mi kilon boyun nedir. Ben Elif 35 yaşında 2 oglusum var 3 aydır burdayım 11 kilo verdim. Zamanla neyi ne kadar yiyoruz zaten görürsün ayrıca diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz tatlim
Maşallah canım kırkbir kere. Malesef kilo başa bela benimde öyle çıkıyordu bi baktirmak lazım.
ev toplamak hareket olur canim spor sayılmaz pek ama hareketli olmak oturmaktan iyidir dimi. İsim kilo nedir tatlim ben farketmedim sanırım. Ben Elif.
tatlım tartı Günlerimiz p.tesi ve cuma. P.tesi takım içi kilo kontrolü için cuma normal kilo bildirimi için. Ramazan olduğu için p.tesi iftardan önce perşembe iftardan önce. Ev taşımak zor mesele Allah yardımcınız olsun.
ahhh hilal herseyi denedim bulamadım çözümü. 3 tane form çay içiyorum anca rahatliyorum.
geçer inşallah canım hersey üzülme sınavın diye düşün tevekkül et sabırlı ol. Rabbim mükafatını verir inşallah.
tatlım çorba sebze yemeği yada etli sebze yemeği yada et yemeği köfte gibi tavuk gibi. Patates pilav makarna tatlı bunlardan uzak dur. Bakliyat yemek istiyorsan tartı gününe yakın tüketme. .
hangi branş için tercih yaptın canım inşallah gönlüne gore olurDün tercihlerimi yaptım abla 10 gün sonra belli olacak.pek olma ihtimali yok gibi ama bakalım hayırlısı.
77.5 le izne ayrılmıştm dün 77.6 yi gordum ama bolunecegi için 74 olunca filan mı girmeliyim listeye mefkuşum
Güldürdün kız benıAynen öyle canımın içi
Dün TV 8 de Hasan çıktı
Aha dedim berilimin baklavalısı
Senin geceleri Hasan paşaya yazdığın şiiirler unutmak ne mümkün
Çocuk burdamı Tr demi CnmAnnesınde beslenenemıs doğumda erken olmuş cıgerlerınde gelişim sorunu varmış
Henüz eve gelmedı hastanede
Benım yumurtaların 5 yılı doldu sanırım çöp oldu artık
Ben anneanne olurum ınsallah
Burda cnmÇocuk burdamı Tr demi Cnm
Inşallah toparlanır biran öncede yeni ailesine katılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?