Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bır kızım daha var bılıyormusun
Nefes hanım
Henüz hastanede ama 4 çocuklu bır obezım artık
neeee ben şok şok şok ay kuzucum allah bağışlasın nefesi çok sevindim ya demeli herşey yolunda erkenci geldi yoksa bebişcik kaç aylık ne ara oldu ayrıntıları istiyorum kızlar Nasıl fıstığım gelinim Nasıl karşıladı bendede bi damat var biliyorsun

merhaba Can'ım seninle tanışmadık galiba ben selin o iradeleri tutucaz artık yapacak bişiy yok ...
Bu aralar guruba giren cok oldu gozden kacirmisim galiba benim adim zeynep 29 yasindayim 2 yillik evliyim ogretmenim,5-6 aydir buralardayim 13 kilo kadar verdim hedefime son 3-4 kilo kaldi onlardan da kurtulurum insallah:)

Ben dogurmadım hazıra anne oldum
Henüz çok hasta küvezde ınsallah tez Zaman'da gelecek
Şuan koruyucu aileyiz işlemler sürüyor

Niye hastanede Cnm

Bide sen son sefer tekrar çocuk çalışmasına başlıcaz gibi bişey yazmışın
Bi çocuk dahamı düşünüyosunuz
Annesınde beslenenemıs doğumda erken olmuş cıgerlerınde gelişim sorunu varmış
Henüz eve gelmedı hastanede
Benım yumurtaların 5 yılı doldu sanırım çöp oldu artık
Ben anneanne olurum ınsallah

Ben dogurmadım hazıra anne oldum
Henüz çok hasta küvezde ınsallah tez Zaman'da gelecek
Şuan koruyucu aileyiz işlemler sürüyor
Masallah ya ne yuce gonullusunuz kendi cocuklariniz olmasina ragmen baska bir yavrucaga annelik yapmayi istemek herkesin harci degil tebrik ediyorum sizi.

verirsin canım tecrübeye varmış eminim kısa zamanda adapte olup kurtulursun fazlaliklardan. Ev taşımak zor iş evet ama sonrası güzel ben hiç kendim tasimadim şirketler taşıdı ana şükür 10 yıldır yerimde kipirdamadim niyetimde yok zaten. Ama sana tavsiyem oda oda toplanıp kutulara salon mutfak y.odası gibi yazıp hepsini gittiğin yerde kendi yerlerine koyan çok daha pratik olur. Allah kolaylik versin 3 çocukla zor tabi ama gençsin enerji tavan dir senin şimdi boşver eltini o kendi halletsin evini.

aynen Can'ım ben aldım takıma zayıfladı mezun oldu gitti ben başa sarıp geri geldim dövün beni
Yok dövmeyiz sadece yağlarını eritiriz

Selinmh arkadasim taylan kumleinin kizinin sayfasi vardi.bi ara onunla cok guzel vermeye baslamistim emzirirken.bi bakarmisin googledan.hatirlamiyorum sayfanin adini ama
Eski kiloma dönüyorum can can sayfanın adı. Haftalarca okuyup okuyup bir türlü baskayamadigim diyetler o sayfalarda ama burasi bana iyi geldi en son hamileyken bu kilodaydım burasi sayesinde mefkusum Şeyda m ve bütün güzel arkadaşlarım sayesinde verebildim.

Bır kızım daha var bılıyormusun
Nefes hanım
Henüz hastanede ama 4 çocuklu bır obezım artık
Merhaba güzel anne. Ben bebişin hastanede olduğunu bilmiyordum nedeni nedir inşallah iyidir. Obez olmadığına eminim bu arada.

Masallah ya ne yuce gonullusunuz kendi cocuklariniz olmasina ragmen baska bir yavrucaga annelik yapmayi istemek herkesin harci degil tebrik ediyorum sizi.
Benimkiler üni de artık tekne kazıntısı olur ınsallah
Kader ne denırkı cnm

ay bende çok güzel oldu ya yine buluştuk çok özlemişim inanki çok

Özel mesaj yazıldığında tele geliyorya o ara bakıyorum bende
Ama özlenılmeyecek gıbı degişdiki
Vay be.....
hemde Nasıl

Rabbim sifalar versin inşallah iyi bir nefes olur size. Ailesi yaşamıyormu Nefes in.

İnan bana Can'ın obezım
Bebiste gelecek insallah

Rabbim sifalar versin inşallah iyi bir nefes olur size. Ailesi yaşamıyormu Nefes in.
Yok savasta ölmüs annesıde burda doğumda ölmüs bır kardeşi varmış ama hangı kampta bılınmıyor
Nefeste 27 haftalıkken doğmuş cıgerlerınde sorun var
Bızde nefes dedik o nedenle

Özel mesaj yazıldığında tele geliyorya o ara bakıyorum bende
Ama özlenılmeyecek gıbı degişdiki
Vay be.....
Aynen öyle canımın içi
Dün TV 8 de Hasan çıktı
Aha dedim berilimin baklavalısı

Senin geceleri Hasan paşaya yazdığın şiiirler unutmak ne mümkün

şu an çıktım 91.0 geldi mesela bidaha bende öyle tartılayım sorma Can'ım tek benim olsa kv elti filan baya toplu taşınıyoruz heryer karışıcak filan şu anlık düşünmemeye çalışıyorum
off çok zormus ya sizin ailecek taşınınca kimse kimseye yardim edemez cocuklara bakacak biti olsa sana daha iyi olurdu

Ben şimdik iftarda ne yemeliyim kızlar akıl verin bana
arkadaşlar fikir vermiş canım bende çorba salata yoğurt sebze ve et yemeği düşünüyorum

evt canım en azından nerde hareket orda bereket ben gamze 28 yasindayim öğretmenim kızım 4yaşında oğlumda 18aylık

hangi branş için tercih yaptın canım inşallah gönlüne gore olur

Çocuk burdamı Tr demi Cnm
Inşallah toparlanır biran öncede yeni ailesine katılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…