Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aminn canım tesekkur ederim,brns okulöncesi

İnan bana Can'ın obezım
Bebiste gelecek insallah

Yok savasta ölmüs annesıde burda doğumda ölmüs bır kardeşi varmış ama hangı kampta bılınmıyor
Nefeste 27 haftalıkken doğmuş cıgerlerınde sorun var
Bızde nefes dedik o nedenle
Bebis gelince zayiflarsin kosturmaktan. Rabbim size kavustursun Nefes i tanımıyorum sizi ama eminim ki çok şanslı bir çocuk olucak. Rabbim şifa versin.

Ah o kıyafet işi çok işe yarıyor geçen de de buraya yazmıştım bende öyle yaptım kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum onu
bende deniycem hemen 38 beden bi kıyafet alıyorum :)

Tabiki katılabilirsin canım. Kilo verdikçe insanın kendine güveni geliyo. Birlikte veririz inş.

Maşallah cnm Allah analı babalı büyütsun. Bende emine. 30 yaşındayım 2cocugum var. Bu takımla birlikte 10 kilo verdim. 10 kilo daha verip hedefime ulaşmak istiyorum. Sen emziriyomussun yediklerine dikkat edersen daha çabuk verirsin..

Evet canım emziririm aslında geçen yıl vermistim emziriken 69a indim tekrar kışın abarttım basa sardim simdi 75ten 68e 7kio nedirki verilir senin kuzularında sağlıkla Allah sana bagislasin

Aa meslektasiz hadi hayirlisi ben 8yıllık ogretmenm ankardaym es durumundan bu yıl erzuruma gidiyoruz ağustosa es durumu isteyeceğim puanın kaç canım
İnşaallah olur canım tayin işiniz. Ben 112 puanla Sivas merkezde 3 okul yazdım eşimin branşı açmadı zaten bana çıkarsa o da ağustosta eş durumundan isteyecek sen gibi ama il merkezi olduğu için pek umut yok bizde

Sabahtan beri ara ara okuyorum anca bitirdim. Bir gün girmeyince ne çok birikiyo.
Malum misafirden menumu yazamamistim hemen yazıyorum.
Sahur yok iftarda dayanamamistim ya hani o yüzden sahur yok
iftar
3 kaşık Yoğurtlu kabak salatası
5 kaşık salata
2 kaşık Mantarlı tavuk sote

Su 1.5 litre ancak o kadar içebildim
Spor yok.

Canım puanında iyiymiş kaç yilliksin çıkar inşallah eşimin tayini çıktı benimde çıkmak zorunda ağustosta çıkmazsa il emrine verilirim meslekten dolayı simdi hangi ilde görev yapıyorsun

Harika ama menü

Merhaba kizlar üçüncü olmusuz sanirim herkesi tebrik ederim ben cenaze evindeyim Gelen giden cok kalabalik diyetime full dikkat ediyorum kendinize iyi bakin Allaha emanet
Allah kolaylik versin canım aman dikkat et diyete sende Allah a emanet ol.

İnşallah öyledir öyle diyorlar canım direk taşınacağım hic gitmedim daha
Ben 15 yıllık evliyim 15 yıldır her yaz gitim 2 görümcem Erzurum'da öğretmendi 2 side geçen yıl tayin istediler gittiler. Güzel bir il bence değişik bir enerjisi var doğudaki en gelişmiş ilde diyebilirim kayakyolunda ki evler yeni yerleşim orada yaşayabilirsiniz bence tabiki kışı baya kış hatta görümcem kar kurtlanıyor yerde kala kala derdi :) tayinimiz Erzurum a ciksa ve gitsek hiç üzülmem. zaten rotasyon falan diyorlar bakalım nolucak eşim de öğretmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…