- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.941
Aminn canım tesekkur ederim,brns okulöncesioff çok zormus ya sizin ailecek taşınınca kimse kimseye yardim edemez cocuklara bakacak biti olsa sana daha iyi olurdu
arkadaşlar fikir vermiş canım bende çorba salata yoğurt sebze ve et yemeği düşünüyorum
evt canım en azından nerde hareket orda bereketben gamze 28 yasindayim öğretmenim kızım 4yaşında oğlumda 18aylık
hangi branş için tercih yaptın canım inşallah gönlüne gore olur
İnşaallah bir an önce çıkar kuvezden de güzel ailesine kavuşurNefes gelsin ilk size getırecem teyzeleri bızede dusşarınızda yer verın olurmu
Görüşmek üzere
İnan bana Can'ın obezım
Bebiste gelecek insallah
Bebis gelince zayiflarsin kosturmaktan. Rabbim size kavustursun Nefes i tanımıyorum sizi ama eminim ki çok şanslı bir çocuk olucak. Rabbim şifa versin.Yok savasta ölmüs annesıde burda doğumda ölmüs bır kardeşi varmış ama hangı kampta bılınmıyor
Nefeste 27 haftalıkken doğmuş cıgerlerınde sorun var
Bızde nefes dedik o nedenle
Aa meslektasiz hadi hayirlisi ben 8yıllık ogretmenm ankardaym es durumundan bu yıl erzuruma gidiyoruz ağustosa es durumu isteyeceğim puanın kaç canımAminn canım tesekkur ederim,brns okulöncesi
ne hazin bir hayat Allahım size ve nefese güzel bir hayat versinYok savasta ölmüs annesıde burda doğumda ölmüs bır kardeşi varmış ama hangı kampta bılınmıyor
Erzurum güzeldirAa meslektasiz hadi hayirlisi ben 8yıllık ogretmenm ankardaym es durumundan bu yıl erzuruma gidiyoruz ağustosa es durumu isteyeceğim puanın kaç canım
Haberlerini bekliyoruz CnmNefes gelsin ilk size getırecem teyzeleri bızede dusşarınızda yer verın olurmu
Görüşmek üzere
Nefes dualarimdasin belkide kader sana bir güzellik yaptı ve bu gönlü güzel anneyi çıkardı karşına çabuk iyileş ve annen seni bize getirsin.Nefes gelsin ilk size getırecem teyzeleri bızede dusşarınızda yer verın olurmu
Görüşmek üzere
bende deniycem hemen 38 beden bi kıyafet alıyorum :)Ah o kıyafet işi çok işe yarıyor geçen de de buraya yazmıştım bende öyle yaptım kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum onu
Tabiki katılabilirsin canım. Kilo verdikçe insanın kendine güveni geliyo. Birlikte veririz inş.Hanımlar Merhaba sonradan katılma durumu var mı 100 kilo oldum eşimin ilgisi azaldı bebisim olmuyor eşim hediye alma konusunda bile kilo ver Sana alayım cümleleri ailesi zaten dünyanın en Çirkin sanıyorlar halbuki güzel bir bayanım elim ayağım düzgün sağlam çok şükür ama kolon varsa ikinci sınıf vatandassin
Maşallah cnm Allah analı babalı büyütsun. Bende emine. 30 yaşındayım 2cocugum var. Bu takımla birlikte 10 kilo verdim. 10 kilo daha verip hedefime ulaşmak istiyorum. Sen emziriyomussun yediklerine dikkat edersen daha çabuk verirsin..Selam kızlar aranıza katılmak ıstıyorum halı hazırda bır dıyet grubumuz var ama orayla beraber benı canlandıracak bır grup lazım ..neler yapmalıyım kurallarınız neler...
1Mayısta tekrar başladım sağlıklı beslenmeye 79.2ıle şuan 74.9um hedefim 67 boyum 1.68 ..28 yasındaym calısıyorum 2çocuk annesıyım 18aylık bebegım emzırıyorm yarışmada başarılar
Evet canım emziririm aslında geçen yıl vermistim emziriken 69a indim tekrar kışın abarttım basa sardim simdi 75ten 68e 7kio nedirki verilir senin kuzularında sağlıkla Allah sana bagislasinbende deniycem hemen 38 beden bi kıyafet alıyorum :)
Tabiki katılabilirsin canım. Kilo verdikçe insanın kendine güveni geliyo. Birlikte veririz inş.
Maşallah cnm Allah analı babalı büyütsun. Bende emine. 30 yaşındayım 2cocugum var. Bu takımla birlikte 10 kilo verdim. 10 kilo daha verip hedefime ulaşmak istiyorum. Sen emziriyomussun yediklerine dikkat edersen daha çabuk verirsin..
İnşaallah olur canım tayin işiniz. Ben 112 puanla Sivas merkezde 3 okul yazdım eşimin branşı açmadı zaten bana çıkarsa o da ağustosta eş durumundan isteyecek sen gibi ama il merkezi olduğu için pek umut yok bizdeAa meslektasiz hadi hayirlisi ben 8yıllık ogretmenm ankardaym es durumundan bu yıl erzuruma gidiyoruz ağustosa es durumu isteyeceğim puanın kaç canım
Canım puanında iyiymiş kaç yilliksin çıkar inşallah eşimin tayini çıktı benimde çıkmak zorunda ağustosta çıkmazsa il emrine verilirim meslekten dolayıİnşaallah olur canım tayin işiniz. Ben 112 puanla Sivas merkezde 3 okul yazdım eşimin branşı açmadı zaten bana çıkarsa o da ağustosta eş durumundan isteyecek sen gibi ama il merkezi olduğu için pek umut yok bizde
İnşallah öyledir öyle diyorlar canım direk taşınacağım hic gitmedim dahaErzurum güzeldir
asallah Rabbim kabul etsin ne guzel bir gorev..Yok savasta ölmüs annesıde burda doğumda ölmüs bır kardeşi varmış ama hangı kampta bılınmıyor
Bildirim seçeneklerinden kendi kişisel bilgilerine girBir dek durum mesajini boy kilo hedef kilo yazdigim halde gostermiyir neden acaba
Harika ama menüSabahtan beri ara ara okuyorum anca bitirdim. Bir gün girmeyince ne çok birikiyo.
Malum misafirden menumu yazamamistim hemen yazıyorum.
Sahur yok iftarda dayanamamistim ya hani o yüzden sahur yok
iftar
3 kaşık Yoğurtlu kabak salatası
5 kaşık salata
2 kaşık Mantarlı tavuk sote
Su 1.5 litre ancak o kadar içebildim
Spor yok.
Allah kolaylik versin canım aman dikkat et diyete sende Allah a emanet ol.Merhaba kizlar üçüncü olmusuz sanirim herkesi tebrik ederim ben cenaze evindeyim Gelen giden cok kalabalik diyetime full dikkat ediyorum kendinize iyi bakin Allaha emanet
Ben 15 yıllık evliyim 15 yıldır her yaz gitim 2 görümcem Erzurum'da öğretmendi 2 side geçen yıl tayin istediler gittiler. Güzel bir il bence değişik bir enerjisi var doğudaki en gelişmiş ilde diyebilirim kayakyolunda ki evler yeni yerleşim orada yaşayabilirsiniz bence tabiki kışı baya kış hatta görümcem kar kurtlanıyor yerde kala kala derdi :) tayinimiz Erzurum a ciksa ve gitsek hiç üzülmem.İnşallah öyledir öyle diyorlar canım direk taşınacağım hic gitmedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?