- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.961
Aynen canim bende sayfalri anca bitirdim eski dostlar bir araya gelmis araya girmiyim dedm:) menunde gayet guzel olmus canimSabahtan beri ara ara okuyorum anca bitirdim. Bir gün girmeyince ne çok birikiyo.
Malum misafirden menumu yazamamistim hemen yazıyorum.
Sahur yok iftarda dayanamamistim ya hani o yüzden sahur yok
iftar
3 kaşık Yoğurtlu kabak salatası
5 kaşık salata
2 kaşık Mantarlı tavuk sote
Su 1.5 litre ancak o kadar içebildim
Spor yok.
Hepimizin sayesinde oldu canim benm..diyetine dikkat ettiginden suphem yok zaten eksikligini hissediyorum inanki..gelince gorusuruz artik canm sende allaha emanet olMerhaba kizlar üçüncü olmusuz sanirim herkesi tebrik ederim ben cenaze evindeyim Gelen giden cok kalabalik diyetime full dikkat ediyorum kendinize iyi bakin Allaha emanet
Yazdiktan sonra sayfanin en altinda dedisiklikleri kaydet diyomusun canmBir dek durum mesajini boy kilo hedef kilo yazdigim halde gostermiyir neden acaba
Duzene girersin tatlim hic umutsuzluga kapilma..neler yiyoruz aslinda saglikli seyler yiyoruz sirri bu yani ekmek makarna pilav tatli tuketmiyoruz zamanla oturur zaten kafanda menuler..aksam 7den sonra agzimiza fermuar cekmeyi ogrenmeliyiz oncelikle cokmu aciktin al bi kase yogurt ye yada yesil cay ic..tabi bunlarda zamanla oluyor tartida eksildigini gordukceHiç sorma Can'ım kilolar olmasa herşey güzelde bu halimden çok mutsuzum bi düzene girip her hafta incelerek devam etmek istiyorum evimizin altında kendi marketimiz var buda beni kötü etkiliyor ondan motivasyonsuz devam edemiyorum sahurda iftarda neler yiorsunuz bana sırlarınızdan bahsedin :) tanıştığıma memnun oldum bende Mervecim benimkilerde 4.5 3 ve 6 aylıklar :))
gece yemek yemek mahvediyor insanı
Hayirlisiyla gecer canm..ramazandan sonra umarm daha sık gelirsin cunku cok goremiyoruz seni buralardaGunaydin kizlar aksama misafirim var dunden beri ev temizle yemkleri yaptim ufaktan.
Ramazan bi gecseydi kizlar ya
Aynen buralarda oyle canim ama bizim ev o kadar serinki corapsiz gezince karnim agriyoKizlar kayniyor ortalık bu nasıl bir sıcak ateş yağıyor sanki Allah dayanma gücü versin herkese dilim damagima yapıştı
Bildirim seçeneklerinden kendi kişisel bilgilerine gir
Avatar resminin altında özel başlık olan yere yaz
En altta onaylaya bas
evet kaydet demuyormusumAynen canim bende sayfalri anca bitirdim eski dostlar bir araya gelmis araya girmiyim dedm:) menunde gayet guzel olmus canim
Hepimizin sayesinde oldu canim benm..diyetine dikkat ettiginden suphem yok zaten eksikligini hissediyorum inanki..gelince gorusuruz artik canm sende allaha emanet ol
Yazdiktan sonra sayfanin en altinda dedisiklikleri kaydet diyomusun canm
Bende okuloncesi ogrt.olucam insallh kislar daha uniw.okuyom 1.senem meslektas olabilirm sizeAa meslektasiz hadi hayirlisi ben 8yıllık ogretmenm ankardaym es durumundan bu yıl erzuruma gidiyoruz ağustosa es durumu isteyeceğim puanın kaç canım
Rica ederm canim bu kadarcikmi yazcaktinevet kaydet demuyormusumoldu simdi tesekkur ederim
Ay ne guzel suan ihtiyacım olan tek şey serin bir ortam. Niye o kadar serin. Ev çok sıcak zaten bütün gün güneş altında isyerindeyim burasıda fabrika catisi sac klima Bile kar etmiyorAynen buralarda oyle canim ama bizim ev o kadar serinki corapsiz gezince karnim agriyo
Hadi bakalım inşallah yolun açık olsun canım. Bende ilk mezun olduğumda vekil öğretmenlik yaptım 1 yıl eşimle de okulda tanıştık zaten. Gerçekten kutsal bir meslekBende okuloncesi ogrt.olucam insallh kislar daha uniw.okuyom 1.senem meslektas olabilirm size
Annemde dün yapmıştı ben yemedim sende Yemiycek sinMaşallah bugün baya yoğun burası
Kızlar annemdeyim sarma yaptı napcam ya iftarda
Ayy guzel degil aslinda canimcm ben 3 ay oldu bu evi alali giris kattaym kuzeye bakiyor gunes gormuyor buz gibiii heryer bana kalsa kombiyi acacm dusun bide rutubet olmaya basladi satilik ilan koydum satip gunes goren biyer alcam cok sicakta olsaAy ne guzel suan ihtiyacım olan tek şey serin bir ortam. Niye o kadar serin. Ev çok sıcak zaten bütün gün güneş altında isyerindeyim burasıda fabrika catisi sac klima Bile kar etmiyor
Ben 3 4 tane yiyorum ama yaninda yediklerinde onemli canim dengeleyebilirim dersen bi kac tane yeMaşallah bugün baya yoğun burası
Kızlar annemdeyim sarma yaptı napcam ya iftarda
Kız tadına bakarım en azından senede 2 3 kere yeme şansım varAnnemde dün yapmıştı ben yemedim sende Yemiycek sin
Rica ederm canim bu kadarcikmi yazcaktinboyunu posunu yasini hedefini yaz canikom
Teswkkurler.ins istikrarla devam
Aaa rutubet alıyorsa iyi değil bence de sat güneş gören bi yer al kişin çok daha soğuk olur ya isitamazsin bir sürü masrafAyy guzel degil aslinda canimcm ben 3 ay oldu bu evi alali giris kattaym kuzeye bakiyor gunes gormuyor buz gibiii heryer bana kalsa kombiyi acacm dusun bide rutubet olmaya basladi satilik ilan koydum satip gunes goren biyer alcam cok sicakta olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?