- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.981
Salata yoğurt dengelemeye calisirim canımBen 3 4 tane yiyorum ama yaninda yediklerinde onemli canim dengeleyebilirim dersen bi kac tane ye
Ana niye senede 2 3 kere Hilal cım.Kız tadına bakarım en azından senede 2 3 kere yeme şansım var
Ne hevesle almıştım oysaki..martta tasindm gece buz gibi oluyodu burnumun ucuAaa rutubet alıyorsa iyi değil bence de sat güneş gören bi yer al kişin çok daha soğuk olur ya isitamazsin bir sürü masraf
3 taneden fazla yeme bak kızarımSalata yoğurt dengelemeye calisirim canım
Annem gözlerinden rahatsız canım her zaman yapamıyorAna niye senede 2 3 kere Hilal cım.
Sahurdada sadece yogurt yersin canim cok faydali bak o zaman dolmalr cok sisirmezSalata yoğurt dengelemeye calisirim canım
Keşke düşünerek alsaydin yön açısından nerdesin sen fiyatlar nasıl ?Ne hevesle almıştım oysaki..martta tasindm gece buz gibi oluyodu burnumun ucuAllah nasip ederse gunes alan orta kat almak istiyom anam ewlerde cok pahali yav
Tamam canım3 taneden fazla yeme bak kızarım
Kız sen yap annene aşk olsun :)Annem gözlerinden rahatsız canım her zaman yapamıyor
Tamam canım teşekkür ederimSahurdada sadece yogurt yersin canim cok faydali bak o zaman dolmalr cok sisirmez
Anneme 3 4 haftada bi gelebiliyorum canım oda bi saatlik yol çocukla düşün halimiKız sen yap annene aşk olsun :)
Aynı canım benimde öyle arabayla 1 saat toplu taşımaya 2.5 3 saati buluyor zor valla seni anlıyorum.Tamam canım teşekkür ederim
Anneme 3 4 haftada bi gelebiliyorum canım oda bi saatlik yol çocukla düşün halimi
Ya bide benim çocuk öyle böyle değil canım. Evde bile zor zabtediyorum. Yolda aglaya zirlaya gidiyoruzAynı canım benimde öyle arabayla 1 saat toplu taşımaya 2.5 3 saati buluyor zor valla seni anlıyorum.
Allah kolaylık versin elifim hangi ildesin de yanıyorsun böyle minik kuşumKizlar kayniyor ortalık bu nasıl bir sıcak ateş yağıyor sanki Allah dayanma gücü versin herkese dilim damagima yapıştı
Canım bana diyetisyenim çorba salata ile dengelersen 4-5 yiyebilirsin demişti bubarada benim annende dolma yaptı bende yiycem nihahahaaaa!!!!Maşallah bugün baya yoğun burası
Kızlar annemdeyim sarma yaptı napcam ya iftarda
Ama yazıııııık günaaaaahhAnnemde dün yapmıştı ben yemedim sende Yemiycek sin
Bursa dayım can can. Kız bana yazık asıl yiycem hop kilolar geri zaten gram gram gidiyAllah kolaylık versin elifim hangi ildesin de yanıyorsun böyle minik kuşum
Canım bana diyetisyenim çorba salata ile dengelersen 4-5 yiyebilirsin demişti bubarada benim annende dolma yaptı bende yiycem nihahahaaaa!!!!
Ama yazıııııık günaaaaahh
Uyyyy benimki öyle değil şükür akıllı akıllı oturur koltuğunda otobusteysekte durmadan soru sorarYa bide benim çocuk öyle böyle değil canım. Evde bile zor zabtediyorum. Yolda aglaya zirlaya gidiyoruz
Sağol canım çorba icemicem şehriye çorbası yaptı ablamAllah kolaylık versin elifim hangi ildesin de yanıyorsun böyle minik kuşum
Canım bana diyetisyenim çorba salata ile dengelersen 4-5 yiyebilirsin demişti bubarada benim annende dolma yaptı bende yiycem nihahahaaaa!!!!
Amin canım inş bende o günleri görürümUyyyy benimki öyle değil şükür akıllı akıllı oturur koltuğunda otobusteysekte durmadan soru sorarAllah yardimcin olsun.
Anladım canım. Bn Tokattayim su anCanım puanında iyiymiş kaç yilliksin çıkar inşallah eşimin tayini çıktı benimde çıkmak zorunda ağustosta çıkmazsa il emrine verilirim meslekten dolayısimdi hangi ilde görev yapıyorsun
Oh ne güzel ya annenizin sarmalarını yiyin bakalım afiyet olsunAllah kolaylık versin elifim hangi ildesin de yanıyorsun böyle minik kuşum
oo bişiy kalmamı,üç onlar her türlü gider süpersin Can'ım ya :) neler yaptın bizdede anlat bende yeni geri döndüm adım selin 23 yaşındayım 3 oğlum var bu sefer vermeden hepsini gitmeyecemBu aralar guruba giren cok oldu gozden kacirmisim galiba benim adim zeynep 29 yasindayim 2 yillik evliyim ogretmenim,5-6 aydir buralardayim 13 kilo kadar verdim hedefime son 3-4 kilo kaldi onlardan da kurtulurum insallah:)
oy kuzum ya ne Mutlu sana böyle bişyin içindesin bi günahsıza aile olacaksınız çok duygulandım inanki tüylerim diken diken oldu ...Ben dogurmadım hazıra anne oldum
Henüz çok hasta küvezde ınsallah tez Zaman'da gelecek
Şuan koruyucu aileyiz işlemler sürüyor
Bizde belki şirketle anlaşabiliriz 3 ev var çünkü kimsenin gücü yetmez o kadar eşyaya bide kv iki daire kullanıyor düşün Öyle olursa daha iyi olur benim içinde bakalım ne karar verilecekverirsin canım tecrübeye varmış eminim kısa zamanda adapte olup kurtulursun fazlaliklardan. Ev taşımak zor iş evet ama sonrası güzel ben hiç kendim tasimadim şirketler taşıdı ana şükür 10 yıldır yerimde kipirdamadim niyetimde yok zaten. Ama sana tavsiyem oda oda toplanıp kutulara salon mutfak y.odası gibi yazıp hepsini gittiğin yerde kendi yerlerine koyan çok daha pratik olur. Allah kolaylik versin 3 çocukla zor tabi ama gençsin enerji tavan dir senin şimdiboşver eltini o kendi halletsin evini.
Yok dövmeyiz sadece yağlarını eritiriz
Eski kiloma dönüyorum can can sayfanın adı. Haftalarca okuyup okuyup bir türlü baskayamadigim diyetler o sayfalarda ama burasi bana iyi geldi en son hamileyken bu kilodaydım burasi sayesinde mefkusum Şeyda m ve bütün güzel arkadaşlarım sayesinde verebildim.
Merhaba güzel anne. Ben bebişin hastanede olduğunu bilmiyordum nedeni nedir inşallah iyidir. Obez olmadığına eminim bu arada.
ah Can'ım benim ya doğmadan ne acılar yaşadın senYok savasta ölmüs annesıde burda doğumda ölmüs bır kardeşi varmış ama hangı kampta bılınmıyor
Nefeste 27 haftalıkken doğmuş cıgerlerınde sorun var
Bızde nefes dedik o nedenle
ne gecelerdi dimi ya çok özledim inanki.Aynen öyle canımın içi
Dün TV 8 de Hasan çıktı
Aha dedim berilimin baklavalısı
Senin geceleri Hasan paşaya yazdığın şiiirler unutmak ne mümkün
rabbm sağlıkla başarıyla mutlulukla bir ömür versin bütün evlatlarımıza ...Annem ikizler bu yıl ünide olacak
Elif hanım 4 oldu
Nefesı anlattım ıste
hiç sorma Can'ım bakalım ne maceralar ne maceralaroff çok zormus ya sizin ailecek taşınınca kimse kimseye yardim edemez cocuklara bakacak biti olsa sana daha iyi olurdu
arkadaşlar fikir vermiş canım bende çorba salata yoğurt sebze ve et yemeği düşünüyorum
evt canım en azından nerde hareket orda bereketben gamze 28 yasindayim öğretmenim kızım 4yaşında oğlumda 18aylık
hangi branş için tercih yaptın canım inşallah gönlüne gore olur
Burda cnm
Bızım kızlar sosyalarbeit projesınde tanıdılar Hasan'ı bılıyon ada atladı ıste
hep aklımdasınız Can'ım benim bundan sonra sende gelişmelerden bizi haberdar et olurmu mutlakaNefes gelsin ilk size getırecem teyzeleri bızede dusşarınızda yer verın olurmu
Görüşmek üzere
hemde Nasıl şanslı öyle tatlı ablaları varki bi görseniz bide annesi o kadar iyi kalpli o kadar cana yakın Mevla'm ne eylerse güzel eyler ...Bebis gelince zayiflarsin kosturmaktan. Rabbim size kavustursun Nefes i tanımıyorum sizi ama eminim ki çok şanslı bir çocuk olucak. Rabbim şifa versin.
kilolarımız yakın kuzum seni daha çok takip ederim menüleri sporları çarpıştıralımArkadaslar bu arada nickim degsti haberiniz olsun.ben fatma 92 kilo olantesekkur ederim yadiminiz icin
aynen Can'ım Ramazan'dan sonra hepten düzene girerim zaten çocuklar çok olunca aman ne varsa yiyeyim saatsiz oldumu böyle oluyorsun işte malesef ama dur demenin Zaman'ı geldiDuzene girersin tatlim hic umutsuzluga kapilma..neler yiyoruz aslinda saglikli seyler yiyoruz sirri bu yani ekmek makarna pilav tatli tuketmiyoruz zamanla oturur zaten kafanda menuler..aksam 7den sonra agzimiza fermuar cekmeyi ogrenmeliyiz oncelikle cokmu aciktin al bi kase yogurt ye yada yesil cay ic..tabi bunlarda zamanla oluyor tartida eksildigini gordukcebu arada bebislerinda yaslari birbirine cok yakin Allah saglikli uzun omurler versin
Hiç sorma Can'ım burasında aynı ben Kocaeli izmitteyım sabahtan başlıyor kavurmaya sıcak inankiKizlar kayniyor ortalık bu nasıl bir sıcak ateş yağıyor sanki Allah dayanma gücü versin herkese dilim damagima yapıştı
vallahi benim hiiiiiiiç gitme niyetim yok verilecek çoooook kilo var@burnfat55 @ipah2016CurukElma @Alinin_Annesi selinmh bu hafta 5 yeni arkadas gelmis bakiyomda..atladigim yoksa bakalim kimler listeye giricek istikrarli olun hanimlar gitmek yok ona gore
gelir zopa3 taneden fazla yeme bak kızarım
bide. 3 olduğunu düşünün benimkiler dışarda sakin evde kuduruk bütün gün aman bişiy olmasın diye gözlemekle geçiyor yapma çocuğum etme çocuğum diye diyeYa bide benim çocuk öyle böyle değil canım. Evde bile zor zabtediyorum. Yolda aglaya zirlaya gidiyoruz
bizde dışarda sesimiz çıkmaz evde herşeyi yaparız amaUyyyy benimki öyle değil şükür akıllı akıllı oturur koltuğunda otobusteysekte durmadan soru sorarAllah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?