Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa rutubet alıyorsa iyi değil bence de sat güneş gören bi yer al kişin çok daha soğuk olur ya isitamazsin bir sürü masraf
Ne hevesle almıştım oysaki..martta tasindm gece buz gibi oluyodu burnumun ucu Allah nasip ederse gunes alan orta kat almak istiyom anam ewlerde cok pahali yav

Kizlar kayniyor ortalık bu nasıl bir sıcak ateş yağıyor sanki Allah dayanma gücü versin herkese dilim damagima yapıştı
Allah kolaylık versin elifim hangi ildesin de yanıyorsun böyle minik kuşum

Maşallah bugün baya yoğun burası
Kızlar annemdeyim sarma yaptı napcam ya iftarda
Canım bana diyetisyenim çorba salata ile dengelersen 4-5 yiyebilirsin demişti bubarada benim annende dolma yaptı bende yiycem nihahahaaaa!!!!

Annemde dün yapmıştı ben yemedim sende Yemiycek sin
Ama yazıııııık günaaaaahh

Bursa dayım can can. Kız bana yazık asıl yiycem hop kilolar geri zaten gram gram gidiy

Sağol canım çorba icemicem şehriye çorbası yaptı ablam salata yoğurt yerim :)
Uyyyy benimki öyle değil şükür akıllı akıllı oturur koltuğunda otobusteysekte durmadan soru sorar Allah yardimcin olsun.
Amin canım inş bende o günleri görürüm

Canım puanında iyiymiş kaç yilliksin çıkar inşallah eşimin tayini çıktı benimde çıkmak zorunda ağustosta çıkmazsa il emrine verilirim meslekten dolayı simdi hangi ilde görev yapıyorsun
Anladım canım. Bn Tokattayim su an

Oh ne güzel ya annenizin sarmalarını yiyin bakalım afiyet olsun

Bu aralar guruba giren cok oldu gozden kacirmisim galiba benim adim zeynep 29 yasindayim 2 yillik evliyim ogretmenim,5-6 aydir buralardayim 13 kilo kadar verdim hedefime son 3-4 kilo kaldi onlardan da kurtulurum insallah:)
oo bişiy kalmamı,üç onlar her türlü gider süpersin Can'ım ya :) neler yaptın bizdede anlat bende yeni geri döndüm adım selin 23 yaşındayım 3 oğlum var bu sefer vermeden hepsini gitmeyecem

Ben dogurmadım hazıra anne oldum
Henüz çok hasta küvezde ınsallah tez Zaman'da gelecek
Şuan koruyucu aileyiz işlemler sürüyor
oy kuzum ya ne Mutlu sana böyle bişyin içindesin bi günahsıza aile olacaksınız çok duygulandım inanki tüylerim diken diken oldu ...

Bizde belki şirketle anlaşabiliriz 3 ev var çünkü kimsenin gücü yetmez o kadar eşyaya bide kv iki daire kullanıyor düşün Öyle olursa daha iyi olur benim içinde bakalım ne karar verilecek
Yok savasta ölmüs annesıde burda doğumda ölmüs bır kardeşi varmış ama hangı kampta bılınmıyor
Nefeste 27 haftalıkken doğmuş cıgerlerınde sorun var
Bızde nefes dedik o nedenle
ah Can'ım benim ya doğmadan ne acılar yaşadın sen

Aynen öyle canımın içi
Dün TV 8 de Hasan çıktı
Aha dedim berilimin baklavalısı

Senin geceleri Hasan paşaya yazdığın şiiirler unutmak ne mümkün
ne gecelerdi dimi ya çok özledim inanki.

Annem ikizler bu yıl ünide olacak
Elif hanım 4 oldu
Nefesı anlattım ıste
rabbm sağlıkla başarıyla mutlulukla bir ömür versin bütün evlatlarımıza ...

hiç sorma Can'ım bakalım ne maceralar ne maceralar

Burda cnm
Bızım kızlar sosyalarbeit projesınde tanıdılar Hasan'ı bılıyon ada atladı ıste

Nefes gelsin ilk size getırecem teyzeleri bızede dusşarınızda yer verın olurmu
Görüşmek üzere
hep aklımdasınız Can'ım benim bundan sonra sende gelişmelerden bizi haberdar et olurmu mutlaka

Bebis gelince zayiflarsin kosturmaktan. Rabbim size kavustursun Nefes i tanımıyorum sizi ama eminim ki çok şanslı bir çocuk olucak. Rabbim şifa versin.
hemde Nasıl şanslı öyle tatlı ablaları varki bi görseniz bide annesi o kadar iyi kalpli o kadar cana yakın Mevla'm ne eylerse güzel eyler ...

Arkadaslar bu arada nickim degsti haberiniz olsun.ben fatma 92 kilo olantesekkur ederim yadiminiz icin
kilolarımız yakın kuzum seni daha çok takip ederim menüleri sporları çarpıştıralım

aynen Can'ım Ramazan'dan sonra hepten düzene girerim zaten çocuklar çok olunca aman ne varsa yiyeyim saatsiz oldumu böyle oluyorsun işte malesef ama dur demenin Zaman'ı geldi

Kizlar kayniyor ortalık bu nasıl bir sıcak ateş yağıyor sanki Allah dayanma gücü versin herkese dilim damagima yapıştı
Hiç sorma Can'ım burasında aynı ben Kocaeli izmitteyım sabahtan başlıyor kavurmaya sıcak inanki
@burnfat55 @ipah2016 CurukElma @Alinin_Annesi selinmh bu hafta 5 yeni arkadas gelmis bakiyomda..atladigim yoksa bakalim kimler listeye giricek istikrarli olun hanimlar gitmek yok ona gore
vallahi benim hiiiiiiiç gitme niyetim yok verilecek çoooook kilo var

3 taneden fazla yeme bak kızarım
gelir zopa

Ya bide benim çocuk öyle böyle değil canım. Evde bile zor zabtediyorum. Yolda aglaya zirlaya gidiyoruz
bide. 3 olduğunu düşünün benimkiler dışarda sakin evde kuduruk bütün gün aman bişiy olmasın diye gözlemekle geçiyor yapma çocuğum etme çocuğum diye diye

Uyyyy benimki öyle değil şükür akıllı akıllı oturur koltuğunda otobusteysekte durmadan soru sorar Allah yardimcin olsun.
bizde dışarda sesimiz çıkmaz evde herşeyi yaparız ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…