Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

olur kapistiralim

Masallah canim genc yasta uc cocuk sahibi olmussun Allah sana bagislasin evlatlarini.
Aslinda bilindik seyler yaptim canim karbon cok fazla almamaya calistim pro agirlikli beslendim,bol bol yuruyus yaptim kilolar yavas yavas ucup gitti:)

Kizlar menumu yazayim bugun de oruc tutamadim yarina insallah tutarim,

Sabah:12.00 iki tereyaginda yum,1 kk peynir,6 yesil zeytin domates ve cay.

Ara ogun:16.30 bir kuru incir,yarim bardak sut ve bir avuc ici kuru yemis.

Aksam:19.50 bir porsiyondan biraz fazla karisik izgara,salata ve ayran.

2.5 litre su,spor yok

olur kapistiralim
ben şimdik doğru yürüyüşe tabi 3 çocukla dışarıda yapmam imkansız bantta yürüyüş beni bekler

Masallah canim genc yasta uc cocuk sahibi olmussun Allah sana bagislasin evlatlarini.
Aslinda bilindik seyler yaptim canim karbon cok fazla almamaya calistim pro agirlikli beslendim,bol bol yuruyus yaptim kilolar yavas yavas ucup gitti:)
darısı başımıza inşallah Can'ım :)

Sahur
1 yumurta
2 yemekkasigi lor peynir
2 dilim cavdar ekmegi
iftar
2 kase sekersiz kayisi kompostosu
yarim simit
2 bardak ayran
3-4 tane dut
spor
25 dk yuruyus
teravihi de sayiyos mu acepya.acayip ter atiyorum cunku
Canim iftarda neden yemek yok sadece komposto ve dut az geldi daha doyurucu ve saglikli besinler tuketebilirdin,corba,sebze veya protein gibi.

Bende okuloncesi ogrt.olucam insallh kislar daha uniw.okuyom 1.senem meslektas olabilirm size
hadi cnm inşallah. 1 senelik izinden sonra gecen gun başladım ya ozlemism öğrencilerimi ve okulumu.

Ayy guzel degil aslinda canimcm ben 3 ay oldu bu evi alali giris kattaym kuzeye bakiyor gunes gormuyor buz gibiii heryer bana kalsa kombiyi acacm dusun bide rutubet olmaya basladi satilik ilan koydum satip gunes goren biyer alcam cok sicakta olsa
yazın serin ev iyidir aslında. Hele ramazan da ne güzel. Rutubet olmasi kötü tabi. Inşallah eviniz hemen satilir ve istediğin gibi bi ev bulursun tatlım.

Bursa dayım can can. Kız bana yazık asıl yiycem hop kilolar geri zaten gram gram gidiy
Ayy sen bursa da miydin. Bizim de 5. Tercihimiz Bursa. Nasip olur mu bilmiyorum ama bursa olursa çok sevinirim.

Menüm

Sahur
1 kase yoğurt

İftar
1 d ekmek
1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan
5 közlenmiş biber
4 üçgen d kavun
2 tk az şekerli irmik helvası

Su.1.5
Spor
cnm ana yemek yerine daha çok salata türü yemissin yani Menün genel olarak hafif irmik helvası da çok az olmuş bence gayet guzel.
Sahur
1 yumurta
2 yemekkasigi lor peynir
2 dilim cavdar ekmegi
iftar
yarim simit
2 bardak ayran
3-4 tane dut
spor
25 dk yuruyus
güzel cnm afiyet olsun.

çok güzel menu canım afiyet olsun

Tebrikler valla mantıya dayanmissin. Menun çok güzel elifcim

Sağol canım çorba icemicem şehriye çorbası yaptı ablam salata yoğurt yerim :)

Amin canım inş bende o günleri görürüm
sehriye corbasi içebildim ekmek yememek kaydıyla.

Menüm

Sahur
1 kase yoğurt

İftar
1 d ekmek
1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan
5 közlenmiş biber
4 üçgen d kavun
2 tk az şekerli irmik helvası

Su.1.5
Spor
can can ne helvası bu bakim Şeyda görürse keser cezayı ona göre afiyet olsun genel anlamda harika.

Sahur
1 yumurta
2 yemekkasigi lor peynir
2 dilim cavdar ekmegi
iftar
yarim simit
2 bardak ayran
3-4 tane dut
spor
25 dk yuruyus
menun Guzel canim ama simit yerine tam buğday ekmek yeseydin daha mantıklı olurdu.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menü.

inşallah Bursa ya çıkar canim Bursa rahat bir şehir ben seviyorum memleketimi.

Emine cım ben evlenene kadar haftada 3 gün mantı yapardı annem gına gelmişti hatta ortaokuldan sonra annemler mantı ben mantı dan kalan kıyma ya yumurta kırar yerdim. Çok aramam yılda belki 2 3 kez yerim oda az yani.

Menum;

Sahur
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin

Iftar
1 kase çorba
2 kaşık tavuk sote
1 parça et
Salata

Su 2 litre
1 saat 15 dk bisiklet
süper menü canım afiyet eksi olsun.

Bu arada takımımıza yeni katılan güzel hatunlar cuma günleri dışında kaçamak yapmıyoruz onuda sabah yada öğle yaparsanız güzel olur. Kötü haber kaçamak günü dışında yapılan kaçamaklar ip atlama yada yürüyüşle cezalandırılıyor Bilginize arz ederim sevgiler

Teyzelerı bu nefesimiz
Bıraz sisiz ama yakında oğullarınızın kalbını çalacak kadar güzelleşecez insallah
Kulagına eğilip hepınızın sevgısını duasını soyledım
Ahh ben Kıyamam sana Nefes çabucak iyileş bak annen seni bekliyor meleğim.

Selim bu dombılıyi tanıdınmı
Allah bağışlasın ne tatlı bu minnak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…