- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.001
olur kapistiralimhemde Nasıl şanslı öyle tatlı ablaları varki bi görseniz bide annesi o kadar iyi kalpli o kadar cana yakın Mevla'm ne eylerse güzel eyler ...
kilolarımız yakın kuzum seni daha çok takip ederim menüleri sporları çarpıştıralım
aynen Can'ım Ramazan'dan sonra hepten düzene girerim zaten çocuklar çok olunca aman ne varsa yiyeyim saatsiz oldumu böyle oluyorsun işte malesef ama dur demenin Zaman'ı geldi
Hiç sorma Can'ım burasında aynı ben Kocaeli izmitteyım sabahtan başlıyor kavurmaya sıcak inanki
vallahi benim hiiiiiiiç gitme niyetim yok verilecek çoooook kilo var
gelir zopa
bide. 3 olduğunu düşünün benimkiler dışarda sakin evde kuduruk bütün gün aman bişiy olmasın diye gözlemekle geçiyor yapma çocuğum etme çocuğum diye diye
bizde dışarda sesimiz çıkmaz evde herşeyi yaparız ama
Masallah canim genc yasta uc cocuk sahibi olmussun Allah sana bagislasin evlatlarini.oo bişiy kalmamı,üç onlar her türlü gider süpersin Can'ım ya :) neler yaptın bizdede anlat bende yeni geri döndüm adım selin 23 yaşındayım 3 oğlum var bu sefer vermeden hepsini gitmeyecem
oy kuzum ya ne Mutlu sana böyle bişyin içindesin bi günahsıza aile olacaksınız çok duygulandım inanki tüylerim diken diken oldu ...
Bizde belki şirketle anlaşabiliriz 3 ev var çünkü kimsenin gücü yetmez o kadar eşyaya bide kv iki daire kullanıyor düşün Öyle olursa daha iyi olur benim içinde bakalım ne karar verilecek
ah Can'ım benim ya doğmadan ne acılar yaşadın sen
ne gecelerdi dimi ya çok özledim inanki.
rabbm sağlıkla başarıyla mutlulukla bir ömür versin bütün evlatlarımıza ...
hiç sorma Can'ım bakalım ne maceralar ne maceralar
hep aklımdasınız Can'ım benim bundan sonra sende gelişmelerden bizi haberdar et olurmu mutlaka
ben şimdik doğru yürüyüşe tabi 3 çocukla dışarıda yapmam imkansız bantta yürüyüş beni beklerolur kapistiralim
darısı başımıza inşallah Can'ım :)Masallah canim genc yasta uc cocuk sahibi olmussun Allah sana bagislasin evlatlarini.
Aslinda bilindik seyler yaptim canim karbon cok fazla almamaya calistim pro agirlikli beslendim,bol bol yuruyus yaptim kilolar yavas yavas ucup gitti:)
Canim iftarda neden yemek yok sadece komposto ve dut az geldi daha doyurucu ve saglikli besinler tuketebilirdin,corba,sebze veya protein gibi.Sahur
1 yumurta
2 yemekkasigi lor peynir
2 dilim cavdar ekmegi
iftar
2 kase sekersiz kayisi kompostosu
yarim simit
2 bardak ayran
3-4 tane dut
spor
25 dk yuruyus
teravihi de sayiyos mu acepya.acayip ter atiyorum cunku
Tabiki irmik helvasi olmamis canim cunku kavunda yemissin,onun disinda menun guzel gorunuyor.Menüm
Sahur
1 kase yoğurt
İftar
1 d ekmek
1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan
5 közlenmiş biber
4 üçgen d kavun
2 tk az şekerli irmik helvası
Su.1.5
Spor
hadi cnm inşallah. 1 senelik izinden sonra gecen gun başladım ya ozlemism öğrencilerimi ve okulumu.Bende okuloncesi ogrt.olucam insallh kislar daha uniw.okuyom 1.senem meslektas olabilirm size
yazın serin ev iyidir aslında. Hele ramazan da ne güzel. Rutubet olmasi kötü tabi. Inşallah eviniz hemen satilir ve istediğin gibi bi ev bulursun tatlım.Ayy guzel degil aslinda canimcm ben 3 ay oldu bu evi alali giris kattaym kuzeye bakiyor gunes gormuyor buz gibiii heryer bana kalsa kombiyi acacm dusun bide rutubet olmaya basladi satilik ilan koydum satip gunes goren biyer alcam cok sicakta olsa
Ayy sen bursa da miydin. Bizim de 5. Tercihimiz Bursa. Nasip olur mu bilmiyorum ama bursa olursa çok sevinirim.Bursa dayım can can. Kız bana yazık asıl yiycem hop kilolar geri zaten gram gram gidiy
cnm ana yemek yerine daha çok salata türü yemissin yani Menün genel olarak hafif irmik helvası da çok az olmuş bence gayet guzel.Menüm
Sahur
1 kase yoğurt
İftar
1 d ekmek
5 közlenmiş biber
4 üçgen d kavun
Su.1.5
Spor
güzel cnm afiyet olsun.Sahur
1 yumurta
2 yemekkasigi lor peynir
2 dilim cavdar ekmegi
iftar
yarim simit
2 bardak ayran
3-4 tane dut
spor
25 dk yuruyus
çok güzel menu canım afiyet olsunKizlar menumu yazayim bugun de oruc tutamadim yarina insallah tutarim,
Sabah:12.00 iki tereyaginda yum,1 kk peynir,6 yesil zeytin domates ve cay.
Ara ogun:16.30 bir kuru incir,yarim bardak sut ve bir avuc ici kuru yemis.
Aksam:19.50 bir porsiyondan biraz fazla karisik izgara,salata ve ayran.
2.5 litre su,spor yok
Tebrikler valla mantıya dayanmissin. Menun çok güzel elifcimMenüm
Sahur
1 yumurta
Yarım etimek li süzme yoğurtlu salata
İftar
Annecım kocama mantı yapmış tabiki ben
6 kaşık ıspanaklı yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 dilim tam buğday
5 zeytin yedim.
Su 1 lt oldu
Spor suan yürüyüşe gidiyoruz
oy maşallah bnim kuzuma nasilda güzel bkarmisin o mis kokulu saçlara burdan aldım ben kokusunu gayet sağlıklı da gözüküyor berilim rabbm tez zamanda hastane den çıkıp senin sıcaklığına kavuştursun nefes kizimizi :)Tüm ıyı dıleklerınız icin sagolun
tanimammi gelinimiii nasilda büyümüş guzellesmis fistigim benim ya masllah ona benim yerime op onu kocaman kocaman :)Selim bu dombılıyi tanıdınmı
sehriye corbasi içebildim ekmek yememek kaydıyla.Sağol canım çorba icemicem şehriye çorbası yaptı ablamsalata yoğurt yerim :)
Amin canım inş bende o günleri görürüm
can can ne helvası bu bakim Şeyda görürse keser cezayı ona göreMenüm
Sahur
1 kase yoğurt
İftar
1 d ekmek
5 közlenmiş biber
4 üçgen d kavun
Su.1.5
Spor
menun Guzel canim ama simit yerine tam buğday ekmek yeseydin daha mantıklı olurdu.Sahur
1 yumurta
2 yemekkasigi lor peynir
2 dilim cavdar ekmegi
iftar
yarim simit
2 bardak ayran
3-4 tane dut
spor
25 dk yuruyus
Afiyet olsun canım güzel olmuş menü.Kizlar menumu yazayim bugun de oruc tutamadim yarina insallah tutarim,
Sabah:12.00 iki tereyaginda yum,1 kk peynir,6 yesil zeytin domates ve cay.
Ara ogun:16.30 bir kuru incir,yarim bardak sut ve bir avuc ici kuru yemis.
Aksam:19.50 bir porsiyondan biraz fazla karisik izgara,salata ve ayran.
2.5 litre su,spor yok
inşallah Bursa ya çıkar canim Bursa rahat bir şehir ben seviyorum memleketimi.hadi cnm inşallah. 1 senelik izinden sonra gecen gun başladım ya ozlemism öğrencilerimi ve okulumu.
yazın serin ev iyidir aslında. Hele ramazan da ne güzel. Rutubet olmasi kötü tabi. Inşallah eviniz hemen satilir ve istediğin gibi bi ev bulursun tatlım.
Ayy sen bursa da miydin. Bizim de 5. Tercihimiz Bursa. Nasip olur mu bilmiyorum ama bursa olursa çok sevinirim.
Emine cım ben evlenene kadar haftada 3 gün mantı yapardı annem gına gelmişti hatta ortaokuldan sonra annemler mantı ben mantı dan kalan kıyma ya yumurta kırar yerdim. Çok aramam yılda belki 2 3 kez yerim oda az yani.cnm ana yemek yerine daha çok salata türü yemissin yani Menün genel olarak hafif irmik helvası da çok az olmuş bence gayet guzel.
güzel cnm afiyet olsun.
çok güzel menu canım afiyet olsun
Tebrikler valla mantıya dayanmissin. Menun çok güzel elifcim
süper menü canım afiyet eksi olsun.Menum;
Sahur
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
Iftar
1 kase çorba
2 kaşık tavuk sote
1 parça et
Salata
Su 2 litre
1 saat 15 dk bisiklet
Ahh ben Kıyamam sana Nefes çabucak iyileş bak annen seni bekliyor meleğim.Teyzelerı bu nefesimiz
Bıraz sisiz ama yakında oğullarınızın kalbını çalacak kadar güzelleşecez insallah
Kulagına eğilip hepınızın sevgısını duasını soyledım
Allah bağışlasın ne tatlı bu minnak.Selim bu dombılıyi tanıdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?