Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilmiyorduk öğrendik

Canim iftarda neden yemek yok sadece komposto ve dut az geldi daha doyurucu ve saglikli besinler tuketebilirdin,corba,sebze veya protein gibi.
Ayran epey igi geldi canim.bir de cok kavruldum bugun.2 litre kadar sirf iftarda azar azar su ictim.simdilik aclikhissetmiyorum ama bilmiyorum iyi mi kotu mu?acayipsismisim ama su
aynen iftarda jetonum dustu.alismisim evde ne varsa mantiginakendime ozel hareket etmem lazim.daha dikkat ediyim hundan sonra.
tamam insallah

Menum;

Sahur
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin

Iftar
1 kase çorba
2 kaşık tavuk sote
1 parça et
Salata

Su 2 litre
1 saat 15 dk bisiklet
Canim menu harika afiyet olsun

Teyzelerı bu nefesimiz
Bıraz sisiz ama yakında oğullarınızın kalbını çalacak kadar güzelleşecez insallah
Kulagına eğilip hepınızın sevgısını duasını soyledım
Ooyyyşş maşallah çok tatlı Allah sağlıkla buyutsun inş

Geçmişi bitiremedim menüyü yazayım
2kepçe mercimek çorba
3yaprak sarma
1but
6dilim patates

Cayın yanina 2küçük lokma

1lt su
Afiyet olsun canım ama lokma olmasaymis çok iyi olurmus ve su da çok az ama sahura kadar artacaktır umarım;

Sahur
1 yumurta
2 yemekkasigi lor peynir
2 dilim cavdar ekmegi
iftar
2 kase sekersiz kayisi kompostosu
yarim simit
2 bardak ayran
3-4 tane dut
spor
25 dk yuruyus
teravihi de sayiyos mu acepya.acayip ter atiyorum cunku
Afiyet olsun canım bence sayılır çünkü 33 rekat az değil

Sizin için de güzel şeyler olur inşallah canım sanmıyorum her yıl rotasyon deyip kalıyor .erzurum hakkında yazdıklarına da mutlu oldum canım ev konusu belli lojman olacak ins bakalım
Canim menu harika afiyet olsun

Ooyyyşş maşallah çok tatlı Allah sağlıkla buyutsun inş

Afiyet olsun canım ama lokma olmasaymis çok iyi olurmus ve su da çok az ama sahura kadar artacaktır umarım;
evet canım olmasaydı iyiydi ama misafırlıkteydık pilav falanda yemeyınce ev sahıbne ayıp olmasın diye neyse sahurda telafı ederim

3Brdk su eklendı nerdeyse 2lt oldu daha 1lt daha ıcerım

Valla ben bi taneyle zor uğraşıyorum. Allah kolaylık versin canım

Geçmişi bitiremedim menüyü yazayım
2kepçe mercimek çorba
3yaprak sarma
1but
6dilim patates

Cayın yanina 2küçük lokma

1lt su
patates diyette tercih etme cisss sarma ahh ahhh neyseki ekmek yok afiyet olsun.

Kızlar iyi geceler nasılsınız bugün 4 saat yürüyüş yaptım bebek arabasi iterek az önce de 1 mile Leslie ve 4 dk karın egzersizleri yaptım ve bugün eve gelince tartiya çıktım 75.1 çıktım
vuuu süper

Bilmiyorduk öğrendik

inşallah hayırlısı her yıl diyorlardı eşimin bu okulda 10. Yılı korku sardı can can

Kızlar iyi geceler nasılsınız bugün 4 saat yürüyüş yaptım bebek arabasi iterek az önce de 1 mile Leslie ve 4 dk karın egzersizleri yaptım ve bugün eve gelince tartiya çıktım 75.1 çıktım
supersın 4saat naptın

patates diyette tercih etme cisss sarma ahh ahhh neyseki ekmek yok afiyet olsun.

vuuu süper

inşallah hayırlısı her yıl diyorlardı eşimin bu okulda 10. Yılı korku sardı can can
en fazla ıl ıcı başka yakın okula gıder hıc canını sıkma

Ben aslında herşeyden az az yıyerek vermeye calısyorum yoksa diyetyaparken hıc yemezsrm sonrasında bırakınca görmemis gıbı davranıp daha çok alıyorum

Gunun menusu :
Sabah : 2 haslnms yumrta
Oglen: corba 1dilim pide haslnms et 3kask 2 catal yogrtlu havuc
Aksam: Disarda oldgm icn 1 hmbrgr
Hc ara ogun yapmadm bgn hc ii deildii yediklermm yarn detox mu yapsam sadee yogurt mu yesem

Menum
Sahur
1 dilim ekmek
5 zeytin 2 si yeşil
Kk peynir
Bi hurma

İftar
5 yaprak sarma
Küçük bi parça tavuk haşlanmış
Yarım kepçe şehriye çorbası ama sadece suyu

Su 2 litre
Spor 3 saate yakın yuruyus

Ay unutmusum 2 küçük parça cips tadımlık

Bazı yerlerde de tercih yapmaksızın başka illere gönderilecektir yazıyor ondan sıkıntı yaptık hayırlısı artık. Az az yemek lazim tabi ama sarma değil kaçamak olarak kendine her hafta bir yiycek belirle cuma ye hem daha zevkli hemde kilo vermen yavaşlamaz canım.

Gunun menusu :
Sabah : 2 haslnms yumrta
Oglen: corba 1dilim pide haslnms et 3kask 2 catal yogrtlu havuc
Aksam: Disarda oldgm icn 1 hmbrgr
Hc ara ogun yapmadm bgn hc ii deildii yediklermm yarn detox mu yapsam sadee yogurt mu yesem
Evet yediklerin sorunlu pide ve hamburger olmamaliydi ancak yine de detoks yapmak yok detoksu kılo verisimiz durduğunda yapıyoruz tatlım onun haricinde değil anlaştık mi?

Afiyet olsun yedi yani sarmayi yürüyüş güzel olmuş o cipsi yedinde ne anladın kız Hilal iki parca tadımlık yemesen olmazmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…