- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.041
Çok iyiymis canımKizlar bende 1.5 saat orta tempo yürüyüş yapıp suyu 3 lt ye tamamladim.
Az yedim canım yaBazı yerlerde de tercih yapmaksızın başka illere gönderilecektir yazıyor ondan sıkıntı yaptık hayırlısı artık. Az az yemek lazim tabi ama sarma değilkaçamak olarak kendine her hafta bir yiycek belirle cuma ye hem daha zevkli hemde kilo vermen yavaşlamaz canım.
Evet yediklerin sorunlu pide ve hamburger olmamaliydi ancak yine de detoks yapmak yok detoksu kılo verisimiz durduğunda yapıyoruz tatlım onun haricinde değil anlaştık mi?
Afiyet olsun yedi yani sarmayiyürüyüş güzel olmuş o cipsi yedinde ne anladın kız Hilal iki parca tadımlık yemesen olmazmiydi
Valla doğru diyorsun canım bende habire çocuk pesindeyim. Dışarı ne zaman ciksak enerjiyi sifirlayip dönüyorumİyi geceler kızlar ne yapıyosunuz biz kızımi parka filan götürdük çok yorgunum,cocuk peşinde koşmak diye bir spor dalı olmalı
hamburger malesef Ma yarın toparlarsın sebze agurlıklı yesenGunun menusu :
Sabah : 2 haslnms yumrta
Oglen: corba 1dilim pide haslnms et 3kask 2 catal yogrtlu havuc
Aksam: Disarda oldgm icn 1 hmbrgr
Hc ara ogun yapmadm bgn hc ii deildii yediklermm yarn detox mu yapsam sadee yogurt mu yesem
yürüyüş süperMenum
Sahur
1 dilim ekmek
5 zeytin 2 si yeşil
Kk peynir
Bi hurma
İftar
5 yaprak sarma
Küçük bi parça tavuk haşlanmış
Yarım kepçe şehriye çorbası ama sadece suyu
Su 2 litre
Spor 3 saate yakın yuruyus
Ay unutmusum 2 küçük parça cips tadımlık
canım boşver 1 tanede yesen aynı 10 tanede değişen birsey yok gözümüz doymuyor sadece. Zayıfladıgin da ne kadar güzel olucaksin onu düşünÇok iyiymis canım
Az yedim canım ya
Kız kardesimle eşim koca birer paket yediler canım çekti ya
Ne kahvaltısı bu can can aksami nerde bununKahvaltı
1Kase yoğurt
3kayısı 1seftali
yarım haşlanmış yumurta
1çatal peynir
Tamamdr canmm anlastikkBazı yerlerde de tercih yapmaksızın başka illere gönderilecektir yazıyor ondan sıkıntı yaptık hayırlısı artık. Az az yemek lazim tabi ama sarma değilkaçamak olarak kendine her hafta bir yiycek belirle cuma ye hem daha zevkli hemde kilo vermen yavaşlamaz canım.
Evet yediklerin sorunlu pide ve hamburger olmamaliydi ancak yine de detoks yapmak yok detoksu kılo verisimiz durduğunda yapıyoruz tatlım onun haricinde değil anlaştık mi?
Afiyet olsun yedi yani sarmayiyürüyüş güzel olmuş o cipsi yedinde ne anladın kız Hilal iki parca tadımlık yemesen olmazmiydi
Kesinlkle toparlamam lazm oyle yapicmhamburger malesef Ma yarın toparlarsın sebze agurlıklı yesen
yürüyüş süper
Sahur canım kahvaltı diyorum:))) aksamı aksam yazarımcanım boşver 1 tanede yesen aynı 10 tanede değişen birsey yok gözümüz doymuyor sadece. Zayıfladıgin da ne kadar güzel olucaksin onu düşün
Ne kahvaltısı bu can can aksami nerde bunun
İuuu cezaları severim ama tabi kaçamak yokBu arada takımımıza yeni katılan güzel hatunlar cuma günleri dışında kaçamak yapmıyoruz onuda sabah yada öğle yaparsanız güzel olur. Kötü haber kaçamak günü dışında yapılan kaçamaklar ip atlama yada yürüyüşle cezalandırılıyor Bilginize arz ederim sevgiler
vuuuu sporun gözlerimi kamaştırdı maşallah sanaKızlar iyi geceler nasılsınız bugün 4 saat yürüyüş yaptım bebek arabasi iterek az önce de 1 mile Leslie ve 4 dk karın egzersizleri yaptımve bugün eve gelince tartiya çıktım 75.1 çıktım
saolasın Can'ım ama alıştım artık galiba bana rutin geliyor sankiValla ben bi taneyle zor uğraşıyorum. Allah kolaylık versin canım
merhaba Can'ım seninle tanışmadık sanırsam ben selin 23 yaşındayım 3 bebiş sahibiyim :) ev hanımıyım :)Masallahhh yetisemiyoruuum anca girebildiim yahuuu
dimi en azından tadımlık bakılınca aklında kalmaz insan sonra dediğin gibi hem Can'ın çekmiyor hemde çok yememiş oluyorsunsupersın 4saat naptın
en fazla ıl ıcı başka yakın okula gıderhıc canını sıkma
Ben aslında herşeyden az az yıyerek vermeye calısyorum yoksa diyetyaparken hıc yemezsrm sonrasında bırakınca görmemis gıbı davranıp daha çok alıyorum
Ben 45 dk yürüdüm ama iftardan sonra olunca sonra bayılmış gbi uyumuşumKizlar bende 1.5 saat orta tempo yürüyüş yapıp suyu 3 lt ye tamamladim.
noldu Can'ım kaptanımız mı seyda bi aksilik yok inşallah merak ettim şimdi@seydan94 tatlım nerdesin nasıl oldun merak ediyorum ses ver
@seydan94 tatlım nerdesin nasıl oldun merak ediyorum ses ver
dimi en azından tadımlık bakılınca aklında kalmaz insan sonra dediğin gibi hem Can'ın çekmiyor hemde çok yememiş oluyorsun
Ben 45 dk yürüdüm ama iftardan sonra olunca sonra bayılmış gbi uyumuşum
noldu Can'ım kaptanımız mı seyda bi aksilik yok inşallah merak ettim şimdi
Kızlar günaydınlar sıcak bir günden merhaba babalarında babalar günü kutlu olsun :)
Helva pek olmamış allahtan miktarı azMenüm
Sahur
1 kase yoğurt
İftar
1 d ekmek
1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan
5 közlenmiş biber
4 üçgen d kavun
2 tk az şekerli irmik helvası
Su.1.5
Spor
Kizlar menumu yazayim bugun de oruc tutamadim yarina insallah tutarim,
Sabah:12.00 iki tereyaginda yum,1 kk peynir,6 yesil zeytin domates ve cay.
Ara ogun:16.30 bir kuru incir,yarim bardak sut ve bir avuc ici kuru yemis.
Aksam:19.50 bir porsiyondan biraz fazla karisik izgara,salata ve ayran.
2.5 litre su,spor yok
Tebrikler güzelimmmm mantıdan 1 kaşık bile almamışsın Ne güzel afferin sanaMenüm
Sahur
1 yumurta
Yarım etimek li süzme yoğurtlu salata
İftar
Annecım kocama mantı yapmış tabiki ben
6 kaşık ıspanaklı yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 dilim tam buğday
5 zeytin yedim.
Su 1 lt oldu
Spor suan yürüyüşe gidiyoruz
Menum;
Sahur
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
Iftar
1 kase çorba
2 kaşık tavuk sote
1 parça et
Salata
Su 2 litre
1 saat 15 dk bisiklet
Teyzelerı bu nefesimiz
Bıraz sisiz ama yakında oğullarınızın kalbını çalacak kadar güzelleşecez insallah
Kulagına eğilip hepınızın sevgısını duasını soyledım
Gunun menusu :
Hc ara ogun yapmadm bgn hc ii deildii yediklermm yarn detox mu yapsam sadee yogurt mu yesem
Menum
Sahur
1 dilim ekmek
5 zeytin 2 si yeşil
Kk peynir
Bi hurma
İftar
5 yaprak sarma
Küçük bi parça tavuk haşlanmış
Yarım kepçe şehriye çorbası ama sadece suyu
Su 2 litre
Spor 3 saate yakın yuruyus
Ay unutmusum 2 küçük parça cips tadımlık
Duzcedeyim canm ben dusunemedik iste yaKeşke düşünerek alsaydin yön açısından nerdesin sen fiyatlar nasıl ?
Afiyet olsun canim spor bende yapamiyorum ramazanda ya ama bu aksamMenüm
Sahur
1 kase yoğurt
İftar
1 d ekmek
1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan
5 közlenmiş biber
4 üçgen d kavun
2 tk az şekerli irmik helvası
Su.1.5
Spor
Sahur 2 dilim ekmk bana fazla geldi canm afiyet olsun..teravih spor sayilmaz herhalde yaSahur
1 yumurta
2 yemekkasigi lor peynir
2 dilim cavdar ekmegi
iftar
2 kase sekersiz kayisi kompostosu
yarim simit
2 bardak ayran
3-4 tane dut
spor
25 dk yuruyus
teravihi de sayiyos mu acepya.acayip ter atiyorum cunku
Cokk guzel zeyno afiyet olsun tatlmKizlar menumu yazayim bugun de oruc tutamadim yarina insallah tutarim,
Sabah:12.00 iki tereyaginda yum,1 kk peynir,6 yesil zeytin domates ve cay.
Ara ogun:16.30 bir kuru incir,yarim bardak sut ve bir avuc ici kuru yemis.
Aksam:19.50 bir porsiyondan biraz fazla karisik izgara,salata ve ayran.
2.5 litre su,spor yok
Helal elifcm manti yemeden durabildiysenMenüm
Sahur
1 yumurta
Yarım etimek li süzme yoğurtlu salata
İftar
Annecım kocama mantı yapmış tabiki ben
6 kaşık ıspanaklı yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 dilim tam buğday
5 zeytin yedim.
Su 1 lt oldu
Spor suan yürüyüşe gidiyoruz
Sagol canim inşallahhadi cnm inşallah. 1 senelik izinden sonra gecen gun başladım ya ozlemism öğrencilerimi ve okulumu.
yazın serin ev iyidir aslında. Hele ramazan da ne güzel. Rutubet olmasi kötü tabi. Inşallah eviniz hemen satilir ve istediğin gibi bi ev bulursun tatlım.
Ayy sen bursa da miydin. Bizim de 5. Tercihimiz Bursa. Nasip olur mu bilmiyorum ama bursa olursa çok sevinirim.
Afiyetler olsun canim menunde sporunda cok iyiMenum;
Sahur
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
Iftar
1 kase çorba
2 kaşık tavuk sote
1 parça et
Salata
Su 2 litre
1 saat 15 dk bisiklet
Ayy masallah yawrumaa insallah biran once toparlar kiyamam yaaTeyzelerı bu nefesimiz
Bıraz sisiz ama yakında oğullarınızın kalbını çalacak kadar güzelleşecez insallah
Kulagına eğilip hepınızın sevgısını duasını soyledım
Ooo yuru bee ortim kim tutar seniKızlar iyi geceler nasılsınız bugün 4 saat yürüyüş yaptım bebek arabasi iterek az önce de 1 mile Leslie ve 4 dk karın egzersizleri yaptımve bugün eve gelince tartiya çıktım 75.1 çıktım
Aksam hamburger olmams yememn gerekiyodu..disarda olabilirsin al bi kutu sut ic mademGunun menusu :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?