Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cipsi tadimlikta olsa yeme canm cok luzumsuz olms menun gayet guzel afiyet olsn
Kahvaltı
1Kase yoğurt
3kayısı 1seftali
yarım haşlanmış yumurta
1çatal peynir
Menunu yarim yazma canm gun sonunda hepsini yaz bole parca parca olunca kafa gidiyi benim

Dun giremedm kizlar misafirlikteydik menumu yazayim hemen
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corb+5yk turlu+2salatalik+3hurma+2yk havuc yogurtlama
Su 2.5 litre yaptm
Spor 45 dakika mezdeke halay deli deli ziplamalar acaip ter attim gecenin 12sinde

Merdivenlerin lambirimi canim..benimde annemin evinin merdivenleri pek kaygandr dusup heryerimi morartmsligim cok var hele bi keresinde paldurkultr yuvarlandm kuyruk sokumum morardi sonra bende hep bi bel agrisi kaldi cok dikkat et nisanlinada gecmisler olsun cnm

Ayyy çok geçmiş olsun birşeyi yok demi görünmez kaza hayallah ya düğün üstü

ay çok geçiş olsun keşke bi çözümü olsa ileride çocuk filan da olunca tehlikeli olur

Yok Can'ım sen yeni geldin sanırım hoşgeldin
Evet kaptanım kabul ederseniz devam etmek istiyorum 9. Takım ile :)
Gerekli bilgileri verdiler mi kuzum sana ben Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım Bi Arada 1 ay sonra düğünüm var inşallah evet bugün babalar günüüüüüü :) çok heyecanlı
Hayırlı olsun Can'ım rabbm bi ömür Mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin :) ne heyecan ne tatlı telaşlar vardır şimdik sizde :) bende selin 23 yaşındayım 3 evladım var 6 senelik evliyim kilo vermeyi çoook istiyorum :) şimdiden kanım kaynadı size kaptanım :)
ay bizim evlerde döşeme olucak tahtadan inşallah kayma filan olmaz naparım ben yoksa

Sahur canım kahvaltı diyorum:))) aksamı aksam yazarım
Gamze cım menumuzu aksami yedikten sonra hepsini birlikte su ve spor miktarıni da yazarak paylaşıyoruz.

süper sin tatlım.

Menüm

Sahur
1 kase yoğurt

İftar
1 d ekmek
1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan
5 közlenmiş biber
4 üçgen d kavun
2 tk az şekerli irmik helvası

Su.1.5
Spor
İrmik helvası dışında güzel canım

Sahur
1 yumurta
2 yemekkasigi lor peynir
2 dilim cavdar ekmegi
iftar
2 kase sekersiz kayisi kompostosu
yarim simit
2 bardak ayran
3-4 tane dut
spor
25 dk yuruyus
teravihi de sayiyos mu acepya.acayip ter atiyorum cunku
Canım keşke iftarda normal yemek yeseydin
Güzel canım afiyet olsun
Oooh missss

Kızlar dün biraz canım sıkıldı kendimi tutamadım bugün yeniden başlıyorum inşallah
Sahur 1 bardak sütlü kahve 1 kase kiraz
İftar 3 dolma 1 kase cacık 1 kase çorba
Buraya kadar süperdi sonra 11 de görümcem aradı biraz konuştuk canım sıkıldı ve şöyle devam ettim
Ara 23.30 1 bardak gazoz 1 kase cips.
Şimdi pişmanım tabi ama o sinirle gözüme görünmedi yerken.. Tekrar başlıyorum bugün battı balık yan gitmez!!!
Su 2lt
Spor 2 saat alışveriş merkezinde yürüyüş

Can'ım hayırdır Noldu ?

Evet Can'ım öyle lambiri merdiven çıplak ayakla ya da terlikle sorun yokta çorapla olmuyormuş bende onu anladım sağol Can'ım benim

Can'ım hayırdır Noldu ?
Canım biliyorsun eşimle tartışmamızı ben annemlerde kalıyorum 1 haftadır. dün görümcem aradı ara bulmak için olayı öğrenmek için..bende darp olayından bahsettim bana bu tarz şeyler normal falan dedi işte abim bize de böyleydi dedi. Sevdiği nazının geçtiği insanlara karşı böyledir dedi..benimde sinirim bozuldu insan en çok ailesine değer verir değer anlayışı böyleyse arkadaşlarıyla gezip eğlenmeye devam etsin aileye ihtiyacı yok dedim işte gerildim ilk ne gördüysem yedim sinirden

O Nasıl bir laf miş ya kafayı yemiş bence hayırlısı Hakkı'nda kuzum o Ne demekmiş bak şu an aşırı sinirlendim insan sevdiği kişiye kıyamaz ya o Ne demek sen dikkat et kendine Can'ım benim ama yapma değer mi senin sağlığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…