- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.061
günaydın kaptan bende yenıyım:) dugununde güzelce olup bıtsın ınşallah...Kızlar günaydın bu arada hepiciğinize:)
günaydın kaptan bende yenıyım:) dugununde güzelce olup bıtsın ınşallah...
Herkese günaydın babalar gününüz kutlu olsun
Hosbulduk canım sen kaç kilo verdın deneyımlerın nasılGünaydın Can'ım hoşgeldin ayrıca
Cipsi tadimlikta olsa yeme canm cok luzumsuz olms menun gayet guzel afiyet olsnMenum
Sahur
1 dilim ekmek
5 zeytin 2 si yeşil
Kk peynir
Bi hurma
İftar
5 yaprak sarma
Küçük bi parça tavuk haşlanmış
Yarım kepçe şehriye çorbası ama sadece suyu
Su 2 litre
Spor 3 saate yakın yuruyus
Ay unutmusum 2 küçük parça cips tadımlık
Menunu yarim yazma canm gun sonunda hepsini yaz bole parca parca olunca kafa gidiyi benimKahvaltı
1Kase yoğurt
3kayısı 1seftali
yarım haşlanmış yumurta
1çatal peynir
Kızlar günaydın bu arada hepiciğinize:)
Gunaydinlar sizede guzelliklerGünaydın herkese
Merdivenlerin lambirimi canim..benimde annemin evinin merdivenleri pek kaygandr dusup heryerimi morartmsligim cok var hele bi keresinde paldurkultr yuvarlandm kuyruk sokumum morardi sonra bende hep bi bel agrisi kaldi cok dikkat etCan'ım iyiyim ben de nişanlım pek iyi değil onunla uğraştım ya dün bütün gün Kız merdivenlerden düştü evde temizlik yapıyordum üst kattan bişey istedim alt katta mutfağı temiZliyordum getirirken düştü şunu anladık bizim merdivenler çok kaygan çorapla çıkılınca kayıyor inanılmaz
Tamam canım aksam tasarım buna ekleyipCipsi tadimlikta olsa yeme canm cok luzumsuz olms menun gayet guzel afiyet olsn
Menunu yarim yazma canm gun sonunda hepsini yaz bole parca parca olunca kafa gidiyi benim
Ayyy çok geçmiş olsun birşeyi yok demi görünmez kaza hayallah ya düğün üstüCan'ım iyiyim ben de nişanlım pek iyi değil onunla uğraştım ya dün bütün gün Kız merdivenlerden düştü evde temizlik yapıyordum üst kattan bişey istedim alt katta mutfağı temiZliyordum getirirken düştü şunu anladık bizim merdivenler çok kaygan çorapla çıkılınca kayıyor inanılmaz
ay çok geçiş olsun keşke bi çözümü olsa ileride çocuk filan da olunca tehlikeli olurCan'ım iyiyim ben de nişanlım pek iyi değil onunla uğraştım ya dün bütün gün Kız merdivenlerden düştü evde temizlik yapıyordum üst kattan bişey istedim alt katta mutfağı temiZliyordum getirirken düştü şunu anladık bizim merdivenler çok kaygan çorapla çıkılınca kayıyor inanılmaz
Evet kaptanım kabul ederseniz devam etmek istiyorum 9. Takım ile :)Yok Can'ım sen yeni geldin sanırım hoşgeldin
Hayırlı olsun Can'ım rabbm bi ömür Mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin :) ne heyecan ne tatlı telaşlar vardır şimdik sizde :) bende selin 23 yaşındayım 3 evladım var 6 senelik evliyim kilo vermeyi çoook istiyorum :) şimdiden kanım kaynadı size kaptanım :)Gerekli bilgileri verdiler mi kuzum sana ben Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım Bi Arada 1 ay sonra düğünüm var inşallah evet bugün babalar günüüüüüü :) çok heyecanlı
ay bizim evlerde döşeme olucak tahtadan inşallah kayma filan olmaz naparım ben yoksaMerdivenlerin lambirimi canim..benimde annemin evinin merdivenleri pek kaygandr dusup heryerimi morartmsligim cok var hele bi keresinde paldurkultr yuvarlandm kuyruk sokumum morardi sonra bende hep bi bel agrisi kaldi cok dikkat etnisanlinada gecmisler olsun cnm
Gamze cım menumuzu aksami yedikten sonra hepsini birlikte su ve spor miktarıni da yazarak paylaşıyoruz.Sahur canım kahvaltı diyorum:))) aksamı aksam yazarım
süper sin tatlım.Dun giremedm kizlar misafirlikteydik menumu yazayim hemen
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corb+5yk turlu+2salatalik+3hurma+2yk havuc yogurtlama
Su 2.5 litre yaptm
Spor 45 dakika mezdekehalay deli deli ziplamalar acaip ter attim gecenin 12sinde
İrmik helvası dışında güzel canımMenüm
Sahur
1 kase yoğurt
İftar
1 d ekmek
1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan
5 közlenmiş biber
4 üçgen d kavun
2 tk az şekerli irmik helvası
Su.1.5
Spor
Canım keşke iftarda normal yemek yeseydinSahur
1 yumurta
2 yemekkasigi lor peynir
2 dilim cavdar ekmegi
iftar
2 kase sekersiz kayisi kompostosu
yarim simit
2 bardak ayran
3-4 tane dut
spor
25 dk yuruyus
teravihi de sayiyos mu acepya.acayip ter atiyorum cunku
Güzel canım afiyet olsunKizlar menumu yazayim bugun de oruc tutamadim yarina insallah tutarim,
Sabah:12.00 iki tereyaginda yum,1 kk peynir,6 yesil zeytin domates ve cay.
Ara ogun:16.30 bir kuru incir,yarim bardak sut ve bir avuc ici kuru yemis.
Aksam:19.50 bir porsiyondan biraz fazla karisik izgara,salata ve ayran.
2.5 litre su,spor yok
Oooh missssMenüm
Sahur
1 yumurta
Yarım etimek li süzme yoğurtlu salata
İftar
Annecım kocama mantı yapmış tabiki ben
6 kaşık ıspanaklı yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 dilim tam buğday
5 zeytin yedim.
Su 1 lt oldu
Spor suan yürüyüşe gidiyoruz
Ayyy çok geçmiş olsun birşeyi yok demi görünmez kaza hayallah ya düğün üstü
Kızlar dün biraz canım sıkıldı kendimi tutamadım bugün yeniden başlıyorum inşallah
Sahur 1 bardak sütlü kahve 1 kase kiraz
İftar 3 dolma 1 kase cacık 1 kase çorba
Buraya kadar süperdi sonra 11 de görümcem aradı biraz konuştuk canım sıkıldı ve şöyle devam ettim
Ara 23.30 1 bardak gazoz 1 kase cips.
Şimdi pişmanım tabi ama o sinirle gözüme görünmedi yerken.. Tekrar başlıyorum bugün battı balık yan gitmez!!!
Su 2lt
Spor 2 saat alışveriş merkezinde yürüyüş
Allah korusun canım yaaa bu düğün üzeri başınıza neler geliyor böyle felak nas oku üfle nazar var sizdeAynen kuzum ayağını burktu sadece iyi ama nazlanıyor işte
Merdivenlerin lambirimi canim..benimde annemin evinin merdivenleri pek kaygandr dusup heryerimi morartmsligim cok var hele bi keresinde paldurkultr yuvarlandm kuyruk sokumum morardi sonra bende hep bi bel agrisi kaldi cok dikkat etnisanlinada gecmisler olsun cnm
Allah korusun canım yaaa bu düğün üzeri başınıza neler geliyor böyle felak nas oku üfle nazar var sizde
Canım biliyorsun eşimle tartışmamızı ben annemlerde kalıyorum 1 haftadır. dün görümcem aradı ara bulmak için olayı öğrenmek için..bende darp olayından bahsettim bana bu tarz şeyler normal falan dedi işte abim bize de böyleydi dedi. Sevdiği nazının geçtiği insanlara karşı böyledir dedi..benimde sinirim bozuldu insan en çok ailesine değer verir değer anlayışı böyleyse arkadaşlarıyla gezip eğlenmeye devam etsin aileye ihtiyacı yok dedim işte gerildim ilk ne gördüysem yedim sinirdenCan'ım hayırdır Noldu ?
Canım biliyorsun eşimle tartışmamızı ben annemlerde kalıyorum 1 haftadır. dün görümcem aradı ara bulmak için olayı öğrenmek için..bende darp olayından bahsettim bana bu tarz şeyler normal falan dedi işte abim bize de böyleydi dedi. Sevdiği nazının geçtiği insanlara karşı böyledir dedi..benimde sinirim bozuldu insan en çok ailesine değer verir değer anlayışı böyleyse arkadaşlarıyla gezip eğlenmeye devam etsin aileye ihtiyacı yok dedim işte gerildim ilk ne gördüysem yedim sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?