- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.081
Kız 23 yaşında 6 senelik evli 3 çocuk Nasıl oluyor ayyy Allah yardımcın olsun vallaay çok geçiş olsun keşke bi çözümü olsa ileride çocuk filan da olunca tehlikeli olur
Evet kaptanım kabul ederseniz devam etmek istiyorum 9. Takım ile :)
Hayırlı olsun Can'ım rabbm bi ömür Mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin :) ne heyecan ne tatlı telaşlar vardır şimdik sizde :) bende selin 23 yaşındayım 3 evladım var 6 senelik evliyim kilo vermeyi çoook istiyorum :) şimdiden kanım kaynadı size kaptanım :)
ay bizim evlerde döşeme olucak tahtadan inşallah kayma filan olmaz naparım ben yoksa
Bence eşinin ailesiyle pek iletişime geçme canım şu sıralar her ne desen sen suçlu olursun onlara göre. Eşin arayıp sormuyorum mu çocuğunu filan merak etmiyor muCanım biliyorsun eşimle tartışmamızı ben annemlerde kalıyorum 1 haftadır. dün görümcem aradı ara bulmak için olayı öğrenmek için..bende darp olayından bahsettim bana bu tarz şeyler normal falan dedi işte abim bize de böyleydi dedi. Sevdiği nazının geçtiği insanlara karşı böyledir dedi..benimde sinirim bozuldu insan en çok ailesine değer verir değer anlayışı böyleyse arkadaşlarıyla gezip eğlenmeye devam etsin aileye ihtiyacı yok dedim işte gerildim ilk ne gördüysem yedim sinirden
Doğru diyorsun canım bugün yeni başlangıç yapıyorum çok daha fazla dikkat edicem kurtulucam artıkO Nasıl bir laf miş ya kafayı yemiş bence hayırlısı Hakkı'nda kuzum o Ne demekmiş bak şu an aşırı sinirlendim insan sevdiği kişiye kıyamaz ya o Ne demek sen dikkat et kendine Can'ım benim ama yapma değer mi senin sağlığına
Canım olayın ertesigünü babamın yanına gitmiş fıstık kabuğunu doldurmayacak şeylerden tartıştık kübra telefonlarımı açmıyor siz söyleseniz de kübrayla konuşsak demiş. Babamda olayın detayını bilmiyordu karı koca konuşursunuz demiş. Bende daha görmek istemiyorum deyince bidaha beni aramadı. İki kere de kızımı aldı birinde on dakka birinde yarım saat sonra getirdi. Ben kapıya falan çıkmadım hiç görmedim zaten.Dün de görümcemle konuştuktan sonra babam iyice anlat olayı dedi anlatınca çok sinirlendi. Artık rahatlıkla babamı da arayamaz. İnceldiği yerden kopsun ya hayırlısı olsunBence eşinin ailesiyle pek iletişime geçme canım şu sıralar her ne desen sen suçlu olursun onlara göre. Eşin arayıp sormuyorum mu çocuğunu filan merak etmiyor mu
O nasıl bişiy ya bi kadın bi kadina bunu nasıl soylerki nasıl bi kalp yani kardeşine ders vermesi gerekirken seni teselli ediyor konuya girdim direk haddim olmadan ama dayanamadım canm çok sinirlendim insanların empati kurmadan böyle konusmalarina dayanamıyorum kendi basina gelse bu şekildeki tepki veriri acabaCanım biliyorsun eşimle tartışmamızı ben annemlerde kalıyorum 1 haftadır. dün görümcem aradı ara bulmak için olayı öğrenmek için..bende darp olayından bahsettim bana bu tarz şeyler normal falan dedi işte abim bize de böyleydi dedi. Sevdiği nazının geçtiği insanlara karşı böyledir dedi..benimde sinirim bozuldu insan en çok ailesine değer verir değer anlayışı böyleyse arkadaşlarıyla gezip eğlenmeye devam etsin aileye ihtiyacı yok dedim işte gerildim ilk ne gördüysem yedim sinirden
hiç sorma kuzum aşık olduk aramizda 7 yaş var gerçi ama o küçük gösteriyor biraz derken aşk çocukları oldu tabiki zor insan bazen yapamiycam dayanamiycam diyor ama rabbm veriyor bi kolaylığını kimseden bir gram yardım almadan buyutyum ucunude evlendiğinde yumurta yapmayı bilmeyen cinsten bisydim artık baya bi anne oldum başkasını elestirir hale geldimKız 23 yaşında 6 senelik evli 3 çocuk Nasıl oluyor ayyy Allah yardımcın olsun valla
Elbette devam edebilirsin Can'ım sanırım kuralları biliyorsun okudun daha önce yarıştın mı Can'ım
Valla Can'ım merdivenin çözümünü araştıracağım aslında çorap olmadıkça sıkıntı yok terlikle falan ya da çıplak ayak
Merhaba canm bende betul 24 yasindayim 1buck yasinda bi oglum war :) ew hanimiyimm :)İuuu cezaları severim ama tabi kaçamak yok
vuuuu sporun gözlerimi kamaştırdı maşallah sana
saolasın Can'ım ama alıştım artık galiba bana rutin geliyor sanki
merhaba Can'ım seninle tanışmadık sanırsam ben selin 23 yaşındayım 3 bebiş sahibiyim :) ev hanımıyım :)
Sağol canımhamburger malesef Ma yarın toparlarsın sebze agurlıklı yesen
yürüyüş süper
Aynen canım. O 2 taneden sonra zor tuttum kendimi. Ama önce bi zayiflayayim yemek yemek nereye kadarcanım boşver 1 tanede yesen aynı 10 tanede değişen birsey yok gözümüz doymuyor sadece. Zayıfladıgin da ne kadar güzel olucaksin onu düşün
Ne kahvaltısı bu can can aksami nerde bunun
Kız sarma sevilmezmiHelva pek olmamış allahtan miktarı az
Izgara biraz fazla olmuş Can'ım sanki :)
Tebrikler güzelimmmm mantıdan 1 kaşık bile almamışsın Ne güzel afferin sana
Çorbaların Ne çorbası olduğunu da yaZıyoruz:)
Güzel ayrıca spor şahane!!!
Ahhh Can'ım benim minnacık
İyi dimi csnım herşey yolunda?
Saatleri de yazıyoruz canı
Hamburger hiç hiç yok yemiyoruz güzelim onu
Ayrıca hayır detox için daha çok erken normal az güzel sağlıklı bir menü yap yeter
Tadımlık cipsi tatmayalımm bence :)
Eh sarma da az da olsa pek sevdiğimiz bişey değil :)
Allah bagislasin canm dogumlami geldi sanada kilolarMerhaba canm bende betul 24 yasindayim 1buck yasinda bi oglum war :) ew hanimiyimm :)
dimi bende kendi kendime diyorum mehmet yedimde ne oldu elime ne geçti bi anlık heves ya sonra kiyafetlr olmasin ama tutaydim boğazımi hiç böyle dertlerim olmycaktiSağol canım
Aynen canım. O 2 taneden sonra zor tuttum kendimi. Ama önce bi zayiflayayim yemek yemek nereye kadar
Dikkat edicem canım bundan sonraCipsi tadimlikta olsa yeme canm cok luzumsuz olms menun gayet guzel afiyet olsn
Menunu yarim yazma canm gun sonunda hepsini yaz bole parca parca olunca kafa gidiyi benim
Canım çok uzuldum durumuna. Hakkında hayırlısı olsunCanım biliyorsun eşimle tartışmamızı ben annemlerde kalıyorum 1 haftadır. dün görümcem aradı ara bulmak için olayı öğrenmek için..bende darp olayından bahsettim bana bu tarz şeyler normal falan dedi işte abim bize de böyleydi dedi. Sevdiği nazının geçtiği insanlara karşı böyledir dedi..benimde sinirim bozuldu insan en çok ailesine değer verir değer anlayışı böyleyse arkadaşlarıyla gezip eğlenmeye devam etsin aileye ihtiyacı yok dedim işte gerildim ilk ne gördüysem yedim sinirden
Evet canım bir sure hakim olsak zaten eskisi gibi aramayiz bence abur cuburlariAllah bagislasin canm dogumlami geldi sanada kilolar
dimi bende kendi kendime diyorum mehmet yedimde ne oldu elime ne geçti bi anlık heves ya sonra kiyafetlr olmasin ama tutaydim boğazımi hiç böyle dertlerim olmycakti
Babana anlatarak iyi yapmışsın canım. Kızın için çok üzülüyorum ben ama mutsuz bir annenin olduğu bir evde de hiç huzur olmuyor ben bunu yaşadığım icin biliyorum. Hakkinizda hayırlısıCanım olayın ertesigünü babamın yanına gitmiş fıstık kabuğunu doldurmayacak şeylerden tartıştık kübra telefonlarımı açmıyor siz söyleseniz de kübrayla konuşsak demiş. Babamda olayın detayını bilmiyordu karı koca konuşursunuz demiş. Bende daha görmek istemiyorum deyince bidaha beni aramadı. İki kere de kızımı aldı birinde on dakka birinde yarım saat sonra getirdi. Ben kapıya falan çıkmadım hiç görmedim zaten.Dün de görümcemle konuştuktan sonra babam iyice anlat olayı dedi anlatınca çok sinirlendi. Artık rahatlıkla babamı da arayamaz. İnceldiği yerden kopsun ya hayırlısı olsun
Amin canım benim. SağolasınBabana anlatarak iyi yapmışsın canım. Kızın için çok üzülüyorum ben ama mutsuz bir annenin olduğu bir evde de hiç huzur olmuyor ben bunu yaşadığım icin biliyorum. Hakkinizda hayırlısı
Ahh Kübiş im ahh yorum yapmıyorum menüye sen zaten farkındasin. Tekrar sıfırla bakalım kendini.Kızlar dün biraz canım sıkıldı kendimi tutamadım bugün yeniden başlıyorum inşallah
Sahur 1 bardak sütlü kahve 1 kase kiraz
İftar 3 dolma 1 kase cacık 1 kase çorba
Buraya kadar süperdi sonra 11 de görümcem aradı biraz konuştuk canım sıkıldı ve şöyle devam ettim
Ara 23.30 1 bardak gazoz 1 kase cips.
Şimdi pişmanım tabi ama o sinirle gözüme görünmedi yerken.. Tekrar başlıyorum bugün battı balık yan gitmez!!!
Su 2lt
Spor 2 saat alışveriş merkezinde yürüyüş
aman iyi olsunda Çekiverirsin yaptığı naz olsunAynen kuzum ayağını burktu sadece iyi ama nazlanıyor işte
Alla alla ne ilginç biri gorumcen öyle, ona kocası yapsa görürüm o zaman nasıl oluyormus doverek sevmek dengesiz şizofren. Lazım değil böyle sevgi deseydin.Canım biliyorsun eşimle tartışmamızı ben annemlerde kalıyorum 1 haftadır. dün görümcem aradı ara bulmak için olayı öğrenmek için..bende darp olayından bahsettim bana bu tarz şeyler normal falan dedi işte abim bize de böyleydi dedi. Sevdiği nazının geçtiği insanlara karşı böyledir dedi..benimde sinirim bozuldu insan en çok ailesine değer verir değer anlayışı böyleyse arkadaşlarıyla gezip eğlenmeye devam etsin aileye ihtiyacı yok dedim işte gerildim ilk ne gördüysem yedim sinirden
Hayirlisi canım şiddet hiçbir zaman içinde sevgi barındıran birsey değildir. Kardeşlerini şiddetle sevmeye devam etsin. Babana keşke en başından anlatsaydin. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım. Yorma yüreğini.Doğru diyorsun canım bugün yeni başlangıç yapıyorum çok daha fazla dikkat edicem kurtulucam artık
Canım olayın ertesigünü babamın yanına gitmiş fıstık kabuğunu doldurmayacak şeylerden tartıştık kübra telefonlarımı açmıyor siz söyleseniz de kübrayla konuşsak demiş. Babamda olayın detayını bilmiyordu karı koca konuşursunuz demiş. Bende daha görmek istemiyorum deyince bidaha beni aramadı. İki kere de kızımı aldı birinde on dakka birinde yarım saat sonra getirdi. Ben kapıya falan çıkmadım hiç görmedim zaten.Dün de görümcemle konuştuktan sonra babam iyice anlat olayı dedi anlatınca çok sinirlendi. Artık rahatlıkla babamı da arayamaz. İnceldiği yerden kopsun ya hayırlısı olsun
Aferin takdir ettim seni.O nasıl bişiy ya bi kadın bi kadina bunu nasıl soylerki nasıl bi kalp yani kardeşine ders vermesi gerekirken seni teselli ediyor konuya girdim direk haddim olmadan ama dayanamadım canm çok sinirlendim insanların empati kurmadan böyle konusmalarina dayanamıyorum kendi basina gelse bu şekildeki tepki veriri acaba
hiç sorma kuzum aşık olduk aramizda 7 yaş var gerçi ama o küçük gösteriyor biraz derken aşk çocukları oldu tabiki zor insan bazen yapamiycam dayanamiycam diyor ama rabbm veriyor bi kolaylığını kimseden bir gram yardım almadan buyutyum ucunude evlendiğinde yumurta yapmayı bilmeyen cinsten bisydim artık baya bi anne oldum başkasını elestirir hale geldim
Aynen bebekSağol canım
Aynen canım. O 2 taneden sonra zor tuttum kendimi. Ama önce bi zayiflayayim yemek yemek nereye kadar
Tamam canım öyle yaparım artıkGamze cım menumuzu aksami yedikten sonra hepsini birlikte su ve spor miktarıni da yazarak paylaşıyoruz.
süper sin tatlım.
Canım biliyorsun eşimle tartışmamızı ben annemlerde kalıyorum 1 haftadır. dün görümcem aradı ara bulmak için olayı öğrenmek için..bende darp olayından bahsettim bana bu tarz şeyler normal falan dedi işte abim bize de böyleydi dedi. Sevdiği nazının geçtiği insanlara karşı böyledir dedi..benimde sinirim bozuldu insan en çok ailesine değer verir değer anlayışı böyleyse arkadaşlarıyla gezip eğlenmeye devam etsin aileye ihtiyacı yok dedim işte gerildim ilk ne gördüysem yedim sinirden
kübra denon ıcın üzüldüm hakkında hayırlısı bir çocuk söz konusu olunca kişiler çok Önemli değil canım eğer o sizinle olduğundan ayrı olduğunuzda daha mutlu olacaksa gerekeni yap.ama herşeye rağmen duzelebılırsnx konuşun derımDoğru diyorsun canım bugün yeni başlangıç yapıyorum çok daha fazla dikkat edicem kurtulucam artık
Canım olayın ertesigünü babamın yanına gitmiş fıstık kabuğunu doldurmayacak şeylerden tartıştık kübra telefonlarımı açmıyor siz söyleseniz de kübrayla konuşsak demiş. Babamda olayın detayını bilmiyordu karı koca konuşursunuz demiş. Bende daha görmek istemiyorum deyince bidaha beni aramadı. İki kere de kızımı aldı birinde on dakka birinde yarım saat sonra getirdi. Ben kapıya falan çıkmadım hiç görmedim zaten.Dün de görümcemle konuştuktan sonra babam iyice anlat olayı dedi anlatınca çok sinirlendi. Artık rahatlıkla babamı da arayamaz. İnceldiği yerden kopsun ya hayırlısı olsun
O nasıl bişiy ya bi kadın bi kadina bunu nasıl soylerki nasıl bi kalp yani kardeşine ders vermesi gerekirken seni teselli ediyor konuya girdim direk haddim olmadan ama dayanamadım canm çok sinirlendim insanların empati kurmadan böyle konusmalarina dayanamıyorum kendi basina gelse bu şekildeki tepki veriri acaba
hiç sorma kuzum aşık olduk aramizda 7 yaş var gerçi ama o küçük gösteriyor biraz derken aşk çocukları oldu tabiki zor insan bazen yapamiycam dayanamiycam diyor ama rabbm veriyor bi kolaylığını kimseden bir gram yardım almadan buyutyum ucunude evlendiğinde yumurta yapmayı bilmeyen cinsten bisydim artık baya bi anne oldum başkasını elestirir hale geldim
Kız sarma sevilmezmihele bide annem yapti
Ahh Kübiş im ahh yorum yapmıyorum menüye sen zaten farkındasin. Tekrar sıfırla bakalım kendini.
aman iyi olsunda Çekiverirsin yaptığı naz olsun
Alla alla ne ilginç biri gorumcen öyle, ona kocası yapsa görürüm o zaman nasıl oluyormus doverek sevmek dengesiz şizofren. Lazım değil böyle sevgi deseydin.
Hayirlisi canım şiddet hiçbir zaman içinde sevgi barındıran birsey değildir. Kardeşlerini şiddetle sevmeye devam etsin. Babana keşke en başından anlatsaydin. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım. Yorma yüreğini.
Aferin takdir ettim seni.Tek başına küçük yaşta bunca şeyin altından kalkmak güç ister.
Aynen bebek
Aynenn canmm dogmdan snra yapsti kaldi kilolarAllah bagislasin canm dogumlami geldi sanada kilolar
dimi bende kendi kendime diyorum mehmet yedimde ne oldu elime ne geçti bi anlık heves ya sonra kiyafetlr olmasin ama tutaydim boğazımi hiç böyle dertlerim olmycakti
Grip olmuş halini düşünemiyorumValla Allah yardımcın olsun çok zor çok küçük çocuklar yaşın genç ara verebilirdin
Can'ım sevdiğim herşeyi yeseydim şu an 200 kiloydum ben
İyi iyi geçer işte naz yapıyor bütün gece başında tuttu beni
Oda doğru canımValla Allah yardımcın olsun çok zor çok küçük çocuklar yaşın genç ara verebilirdin
bencede 21 günde alışkanlıklar değişebiliyormuş ya bunu başarabiliriz :)Evet canım bir sure hakim olsak zaten eskisi gibi aramayiz bence abur cuburlari
kesinlikle katılıyorum anne babanın kavga ettiği daha kötü şeylerin olduğu bir evde çocukların psikolojisi çok bozuluyor bu şekilde olmasındansa Mutlu huzurlu bir annenin yanında olması daha iyiBabana anlatarak iyi yapmışsın canım. Kızın için çok üzülüyorum ben ama mutsuz bir annenin olduğu bir evde de hiç huzur olmuyor ben bunu yaşadığım icin biliyorum. Hakkinizda hayırlısı
teşekkür ederim çok Can'ım bende bunu yapabildiğine inanamıyorum çoğu ZamanAhh Kübiş im ahh yorum yapmıyorum menüye sen zaten farkındasin. Tekrar sıfırla bakalım kendini.
aman iyi olsunda Çekiverirsin yaptığı naz olsun
Alla alla ne ilginç biri gorumcen öyle, ona kocası yapsa görürüm o zaman nasıl oluyormus doverek sevmek dengesiz şizofren. Lazım değil böyle sevgi deseydin.
Hayirlisi canım şiddet hiçbir zaman içinde sevgi barındıran birsey değildir. Kardeşlerini şiddetle sevmeye devam etsin. Babana keşke en başından anlatsaydin. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım. Yorma yüreğini.
Aferin takdir ettim seni.Tek başına küçük yaşta bunca şeyin altından kalkmak güç ister.
Aynen bebek
evet Can'ım aslında bende böyle sık sık istemememiştim ama 2. Oğlum sürpriz oldu hiç farkına varmadım 3. Oğlumda eşim o kadar çok istediki bana başka bir yol bırakmadı ama erkekler işte ne kadar anlıyorlar ki çocuk Nasıl büyür sev öp kokla sonra işe :/Valla Allah yardımcın olsun çok zor çok küçük çocuklar yaşın genç ara verebilirdin
Kızlar dün biraz canım sıkıldı kendimi tutamadım bugün yeniden başlıyorum inşallah
Sahur 1 bardak sütlü kahve 1 kase kiraz
İftar 3 dolma 1 kase cacık 1 kase çorba
Buraya kadar süperdi sonra 11 de görümcem aradı biraz konuştuk canım sıkıldı ve şöyle devam ettim
Ara 23.30 1 bardak gazoz 1 kase cips.
Şimdi pişmanım tabi ama o sinirle gözüme görünmedi yerken.. Tekrar başlıyorum bugün battı balık yan gitmez!!!
Su 2lt
Spor 2 saat alışveriş merkezinde yürüyüş
Canım biliyorsun eşimle tartışmamızı ben annemlerde kalıyorum 1 haftadır. dün görümcem aradı ara bulmak için olayı öğrenmek için..bende darp olayından bahsettim bana bu tarz şeyler normal falan dedi işte abim bize de böyleydi dedi. Sevdiği nazının geçtiği insanlara karşı böyledir dedi..benimde sinirim bozuldu insan en çok ailesine değer verir değer anlayışı böyleyse arkadaşlarıyla gezip eğlenmeye devam etsin aileye ihtiyacı yok dedim işte gerildim ilk ne gördüysem yedim sinirden
canim oncelikle sinirlendigin zaman hemen bi dusa gir.ben yeme istegimi artik oyle frenliyirum.cunku sinirim fena benimde.ben burda yeniyim bana belki laf dusmez ama bu tur surevlerle ilgili bi kac tecrubemi paylasmak istedim.ben davami actim.1 senedir ayriyiz.oglum 2 yasindaydi surec basladiginda.inan ki cok zor.oncelikle darp olayi cok ciddi bir mesele.olur oyle herkeste var cumlesi olmamali.ama nacizane fikrim ben ehil bir psikolog buldum.onda ne ailesi ne de eski esim destek olmadi sureklilik konusunda.benim ailem maddi yonunu karsilayalim gidin dedi.eger ciddi sekilde terapi gormesini sart kosarsan ileride pismanligin olmaz.bilmiyorum hangi sehirde hangi semttesin.ama istersen benim gittigim bayan yakinindaysa yonlendirwbilirim.esine sart kos en az bi 5 seans gitsin ondan sonra oturup konusun.bu surec bi kosebasi cunku.ben bu surecte direttim ve en son konusmamizda da soyledim vicdanim rahat cunku eksik senin acindan oldu.el atmadin evliligimiz icin dedim.bizde darp yoktu ama calismiyor beni de calistirmiyordu.hep millete el aciyorduk 4 sene boyle gecti.dusun bi de mimarim ben.o da mali musavir ama 5 kurus kazanmadi 4 yilo yuzden bence tek sartin terapi olsun.ofke kontroluyle ilgili gorussun esin.sonra zaten psikolog seninle ayri gorusmek isteyecek.emin ol butun ihtimalleri kendini harcatmadan denemek lazim.su an bizim oglanin kafasi karman corman.bi ara babasina dayi diyordu vs.zor yani ufak cocuk icin de senin icin de...ailen seni el ustunde tutsa da icleniyorsun eski duzenini cok ozluyorsun.tabi darp goz yumulup onemli degil denilip eski hayati devam ettirilecek bir olay degil.tedavi olmasi gereken bir durum.bu da bir cesit alkol,kumar gibi problem olan bisey.gorumceni de takma.belli ki cahil birilerinin gudumuyle belki de aratiliyor.onlar dis kapinin dis mandali.sen sartini sun esine.en azindan bu sprumluluk kalksin ustunden.Doğru diyorsun canım bugün yeni başlangıç yapıyorum çok daha fazla dikkat edicem kurtulucam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?