Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kusuruma da bakma lutfen.ben nacizane kendim baxi seyler yasadigim icin soyluyorum.aslinda ben yine bosamiyordum saf saf.ama adam 5.yilda calismaya basladi parayi buldu beni begenmez oldu.o zaman cocugu kacirip santajla bosanma dilelcesi ver vermezsen cocugunu unut diyince dilekce verdim.simdi o pisman bende bitti her sey.kendi problemimi cok anlatim ama dedigim gibi en onemli nokta her ijtimali dene.vicdanin kendin icin de evladin icinde esin icin de rahat olsun.emin ol zerre kadar pismanligim yok.kimseye saygisizligim yok.terapi ,her emrine amade olma vs her yolu denedim cunku.sen de sakin birak.a geriye ihtimal.ailen sen uzgunsen uzgun sen mutluysan mutlu.evlilik yuruyecekse kadin ugrasiyor.senin icin de zor.bi daha olmamasi acisindan bi terapi gorsun.yok ikna olmuyorsa o zaman dusun ipleri koparmayi.cunku darp cekilecek aey degil.hele ki sevdigimden yapiyorum mantigi nedir arkadas

Kendimi tutamdam diyince gercekten cok buyuk seyler yedin sandm moral bozukluguna bazen oluyor bole seler canm..moralini bozan sey nedr ozel degilse

Evet Can'ım öyle lambiri merdiven çıplak ayakla ya da terlikle sorun yokta çorapla olmuyormuş bende onu anladım sağol Can'ım benim
Benim dusmelerim hep patikli oldugum zaman olmustur sende yeni gelin olunca giyersen mutlaka aklinda olsun tatlim tabani kaydrmaz panduf giyersin en mantiklisi

canm sende neler yaşamışsın öyle ya şimdi nasılsın napıyorsun peki evladın alışabildim, yeni hayata

Sagol canim.alisiyor insan.cocuk da alisti simdi.Allahtan evde dede var erkek figuru.bu kilolar bosuna gelmedi.sinirlendikce yedim.uyudum ustunekacisti guya.ins hep birlikte bu kilolardan kurtulucaz...ben ayrildiktan sonra da cok aldim.ama bu grubun enerjisi cok guzel cidden.elestri ayari cok dozunda.ins surekli olurumyilmam

Ne kadar ilginç bi hikayen var ve ne kadar çok fedakarlık yapmışsın

şimdi üzülmeler bitti Can'ım artık güçlenme zayıflama güzelleşme Zaman'ı birbirimize destek vererek bunu daha kolay yapıcaz önemli Olan biziz ve kendimiz için bunu yapmalıyız

Takimimin fit olma yolundaki güzel hatunlari.
Menüm ve ben burdayız.
Sahur
1 yumurta
1 kk peynir

İftar
Kabak çorbası
3 İslim kebabı minik minik
1 tane minicik tavuklu Muska böreği
Bol salata

Su 1.5 oldu 3 e tmm larım
Spor yarım saat yürüdüm birazdan evime dönüyorum.
Sevgiler can canlar.

Bende menumu yaziyim yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu akşam iftardan önce tartildim 88.8 geldim dün sabah 91 di hangisi doğru anlamadım

Sahurda 1 dilim pide bol salatalık domates 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin

İftarda patlıcan yemeği 4 kaşık 1 biber dolması ama küçüktü
soğan salatası 1 kase
2 kaşık ciğer kavurma
Su 2 lt olmuştur dah baya bi içerim emzirdigim için icsemde doyamiyorum hiç sanki

Ahhh canım ya çok üzüldüm ne kadar zor bunları yaşamak okurken bile içim paralanıyor minigin de inşallah çok az zararla atalım bu durumu. Gün kendimizi sevme kendimize değer verme günü kurtulucaz bu yağlardan. Burda ki eleştirilerin hepsi iyi niyetli canım.

Ohh afiyet bal olsun.

iftardan önce ki dogrudur tatlım. Pide yerine tam buğday yiyebilirdin afiyet olsun canım.

Menü gayet güzel canım

Ne kadar ilginç bi hikayen var ve ne kadar çok fedakarlık yapmışsın
Cogu zaman dusundugumde ben de inanmiyorum.ama alisiyor insan.sevginin pesinden gidince bazen boyle aci sonuclar oluyor.
şimdi üzülmeler bitti Can'ım artık güçlenme zayıflama güzelleşme Zaman'ı birbirimize destek vererek bunu daha kolay yapıcaz önemli Olan biziz ve kendimiz için bunu yapmalıyız
aynen.ilk hedefim aralikta 70li rakamlar.herkes eminim hedefine ulasacak burda.
aynen elestri dozunu cok sevdim burda.masallah diyim

Menum
sahur:2 dilim cavdar.1 kk peynir.2 yumurta(onceki iftarda bisey yemedim dogru duzgun epey acikmistim..)domates.kozlenmis patlican
iftar:1 kase yogurt corbasi.domates salatalik.150 gr kirmizi et.yarim dilim karpuz.
Su :2 litre
spor:ev temizligi sayilmaz sanirim 1 saat supur sil.misafir vardi.
bir de onemli birsey sorucam mesela bakinca bu kirmizi et siritiyor sanki.karbonhidrat tuketmeyince protein miktari ne olmali?sanki yag yakimi ve kas miktari icin bir derece karbonhidratsiz protein oneriliyordu.bu konudaki bilgilerinizi merak ediyorum.yardimci olur musunuz arkadaslar

iftardan önce ki dogrudur tatlım. Pide yerine tam buğday yiyebilirdin afiyet olsun canım.
bugün aldım canm bu gece öyle yiycem dün evde yoktu azcık yedim :/

Menü gayet güzel canım
teşekkür ederim canm :)

kesnlkle katılıyorum bu acıyı yaşayanlardan birisine benim ve hala yaşıyorum pişmanlıklarım var ama elimden şu an bişiy gelmiyor bunlarda geçiçek diye umutla bekliyorum beraber inşallah güzel rakamlara ine ine gidelim inşallah

bence çok güzel gözüküyor Can'ım menün bravo :)

canim ozel olmazsa sende mi ayrilma surecindesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…