- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.101
Kendimi tutamdam diyince gercekten cok buyuk seyler yedin sandm moral bozukluguna bazen oluyor bole seler canm..moralini bozan sey nedr ozel degilseKızlar dün biraz canım sıkıldı kendimi tutamadım bugün yeniden başlıyorum inşallah
Sahur 1 bardak sütlü kahve 1 kase kiraz
İftar 3 dolma 1 kase cacık 1 kase çorba
Buraya kadar süperdi sonra 11 de görümcem aradı biraz konuştuk canım sıkıldı ve şöyle devam ettim
Ara 23.30 1 bardak gazoz 1 kase cips.
Şimdi pişmanım tabi ama o sinirle gözüme görünmedi yerken.. Tekrar başlıyorum bugün battı balık yan gitmez!!!
Su 2lt
Spor 2 saat alışveriş merkezinde yürüyüş
Benim dusmelerim hep patikli oldugum zaman olmustur sende yeni gelin olunca giyersen mutlaka aklinda olsun tatlim tabani kaydrmaz panduf giyersin en mantiklisiEvet Can'ım öyle lambiri merdiven çıplak ayakla ya da terlikle sorun yokta çorapla olmuyormuş bende onu anladım sağol Can'ım benim
canm sende neler yaşamışsın öyle ya şimdi nasılsın napıyorsun peki evladın alışabildim, yeni hayataKusuruma da bakma lutfen.ben nacizane kendim baxi seyler yasadigim icin soyluyorum.aslinda ben yine bosamiyordum saf saf.ama adam 5.yilda calismaya basladi parayi buldu beni begenmez oldu.o zaman cocugu kacirip santajla bosanma dilelcesi ver vermezsen cocugunu unut diyince dilekce verdim.simdi o pisman bende bitti her sey.kendi problemimi cok anlatim ama dedigim gibi en onemli nokta her ijtimali dene.vicdanin kendin icin de evladin icinde esin icin de rahat olsun.emin ol zerre kadar pismanligim yok.kimseye saygisizligim yok.terapi ,her emrine amade olma vs her yolu denedim cunku.sen de sakin birak.a geriye ihtimal.ailen sen uzgunsen uzgun sen mutluysan mutlu.evlilik yuruyecekse kadin ugrasiyor.senin icin de zor.bi daha olmamasi acisindan bi terapi gorsun.yok ikna olmuyorsa o zaman dusun ipleri koparmayi.cunku darp cekilecek aey degil.hele ki sevdigimden yapiyorum mantigi nedir arkadas
Ne kadar ilginç bi hikayen var ve ne kadar çok fedakarlık yapmışsınKusuruma da bakma lutfen.ben nacizane kendim baxi seyler yasadigim icin soyluyorum.aslinda ben yine bosamiyordum saf saf.ama adam 5.yilda calismaya basladi parayi buldu beni begenmez oldu.o zaman cocugu kacirip santajla bosanma dilelcesi ver vermezsen cocugunu unut diyince dilekce verdim.simdi o pisman bende bitti her sey.kendi problemimi cok anlatim ama dedigim gibi en onemli nokta her ijtimali dene.vicdanin kendin icin de evladin icinde esin icin de rahat olsun.emin ol zerre kadar pismanligim yok.kimseye saygisizligim yok.terapi ,her emrine amade olma vs her yolu denedim cunku.sen de sakin birak.a geriye ihtimal.ailen sen uzgunsen uzgun sen mutluysan mutlu.evlilik yuruyecekse kadin ugrasiyor.senin icin de zor.bi daha olmamasi acisindan bi terapi gorsun.yok ikna olmuyorsa o zaman dusun ipleri koparmayi.cunku darp cekilecek aey degil.hele ki sevdigimden yapiyorum mantigi nedir arkadas
şimdi üzülmeler bitti Can'ım artık güçlenme zayıflama güzelleşme Zaman'ı birbirimize destek vererek bunu daha kolay yapıcaz önemli Olan biziz ve kendimiz için bunu yapmalıyızSagol canim.alisiyor insan.cocuk da alisti simdi.Allahtan evde dede var erkek figuru.bu kilolar bosuna gelmedi.sinirlendikce yedim.uyudum ustunekacisti guya.ins hep birlikte bu kilolardan kurtulucaz...ben ayrildiktan sonra da cok aldim.ama bu grubun enerjisi cok guzel cidden.elestri ayari cok dozunda.ins surekli olurumyilmam
canim oncelikle sinirlendigin zaman hemen bi dusa gir.ben yeme istegimi artik oyle frenliyirum.cunku sinirim fena benimde.ben burda yeniyim bana belki laf dusmez ama bu tur surevlerle ilgili bi kac tecrubemi paylasmak istedim.ben davami actim.1 senedir ayriyiz.oglum 2 yasindaydi surec basladiginda.inan ki cok zor.oncelikle darp olayi cok ciddi bir mesele.olur oyle herkeste var cumlesi olmamali.ama nacizane fikrim ben ehil bir psikolog buldum.onda ne ailesi ne de eski esim destek olmadi sureklilik konusunda.benim ailem maddi yonunu karsilayalim gidin dedi.eger ciddi sekilde terapi gormesini sart kosarsan ileride pismanligin olmaz.bilmiyorum hangi sehirde hangi semttesin.ama istersen benim gittigim bayan yakinindaysa yonlendirwbilirim.esine sart kos en az bi 5 seans gitsin ondan sonra oturup konusun.bu surec bi kosebasi cunku.ben bu surecte direttim ve en son konusmamizda da soyledim vicdanim rahat cunku eksik senin acindan oldu.el atmadin evliligimiz icin dedim.bizde darp yoktu ama calismiyor beni de calistirmiyordu.hep millete el aciyorduk 4 sene boyle gecti.dusun bi de mimarim ben.o da mali musavir ama 5 kurus kazanmadi 4 yilo yuzden bence tek sartin terapi olsun.ofke kontroluyle ilgili gorussun esin.sonra zaten psikolog seninle ayri gorusmek isteyecek.emin ol butun ihtimalleri kendini harcatmadan denemek lazim.su an bizim oglanin kafasi karman corman.bi ara babasina dayi diyordu vs.zor yani ufak cocuk icin de senin icin de...ailen seni el ustunde tutsa da icleniyorsun eski duzenini cok ozluyorsun.tabi darp goz yumulup onemli degil denilip eski hayati devam ettirilecek bir olay degil.tedavi olmasi gereken bir durum.bu da bir cesit alkol,kumar gibi problem olan bisey.gorumceni de takma.belli ki cahil birilerinin gudumuyle belki de aratiliyor.onlar dis kapinin dis mandali.sen sartini sun esine.en azindan bu sprumluluk kalksin ustunden.
Kusuruma da bakma lutfen.ben nacizane kendim baxi seyler yasadigim icin soyluyorum.aslinda ben yine bosamiyordum saf saf.ama adam 5.yilda calismaya basladi parayi buldu beni begenmez oldu.o zaman cocugu kacirip santajla bosanma dilelcesi ver vermezsen cocugunu unut diyince dilekce verdim.simdi o pisman bende bitti her sey.kendi problemimi cok anlatim ama dedigim gibi en onemli nokta her ijtimali dene.vicdanin kendin icin de evladin icinde esin icin de rahat olsun.emin ol zerre kadar pismanligim yok.kimseye saygisizligim yok.terapi ,her emrine amade olma vs her yolu denedim cunku.sen de sakin birak.a geriye ihtimal.ailen sen uzgunsen uzgun sen mutluysan mutlu.evlilik yuruyecekse kadin ugrasiyor.senin icin de zor.bi daha olmamasi acisindan bi terapi gorsun.yok ikna olmuyorsa o zaman dusun ipleri koparmayi.cunku darp cekilecek aey degil.hele ki sevdigimden yapiyorum mantigi nedir arkadas
Ahhh canım ya çok üzüldüm ne kadar zor bunları yaşamak okurken bile içim paralanıyor minigin de inşallah çok az zararla atalım bu durumu. Gün kendimizi sevme kendimize değer verme günü kurtulucaz bu yağlardan. Burda ki eleştirilerin hepsi iyi niyetli canım.Sagol canim.alisiyor insan.cocuk da alisti simdi.Allahtan evde dede var erkek figuru.bu kilolar bosuna gelmedi.sinirlendikce yedim.uyudum ustunekacisti guya.ins hep birlikte bu kilolardan kurtulucaz...ben ayrildiktan sonra da cok aldim.ama bu grubun enerjisi cok guzel cidden.elestri ayari cok dozunda.ins surekli olurumyilmam
Ohh afiyet bal olsun.Kahvaltı
1Kase yoğurt
3kayısı 1seftali
yarım haşlanmış yumurta
1çatal peynir
Aksam
1kase ezogelin çorba
7kaşık yumurtalı fasulye kavurması
salata yoğurt,2 ısırık pide
Birazdan kiraz yiyeceğim simdiden 1,5lt su sahura 2,5olur
30dk yürüyüş
iftardan önce ki dogrudur tatlım. Pide yerine tam buğday yiyebilirdin afiyet olsun canım.Bende menumu yaziyim yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu akşam iftardan önce tartildim 88.8 geldim dün sabah 91 di hangisi doğru anlamadım
Sahurda 1 dilim pide bol salatalık domates 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin
İftarda patlıcan yemeği 4 kaşık 1 biber dolması ama küçüktü
soğan salatası 1 kase
2 kaşık ciğer kavurma
Su 2 lt olmuştur dah baya bi içerim emzirdigim için icsemde doyamiyorum hiç sanki
Menü gayet güzel canımBende menumu yaziyim yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu akşam iftardan önce tartildim 88.8 geldim dün sabah 91 di hangisi doğru anlamadım
Sahurda 1 dilim pide bol salatalık domates 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin
İftarda patlıcan yemeği 4 kaşık 1 biber dolması ama küçüktü
soğan salatası 1 kase
2 kaşık ciğer kavurma
Su 2 lt olmuştur dah baya bi içerim emzirdigim için icsemde doyamiyorum hiç sanki
Cogu zaman dusundugumde ben de inanmiyorum.ama alisiyor insan.sevginin pesinden gidince bazen boyle aci sonuclar oluyor.Ne kadar ilginç bi hikayen var ve ne kadar çok fedakarlık yapmışsın
aynen.ilk hedefim aralikta 70li rakamlar.herkes eminim hedefine ulasacak burda.şimdi üzülmeler bitti Can'ım artık güçlenme zayıflama güzelleşme Zaman'ı birbirimize destek vererek bunu daha kolay yapıcaz önemli Olan biziz ve kendimiz için bunu yapmalıyız
aynen elestri dozunu cok sevdim burda.masallah diyimAhhh canım ya çok üzüldüm ne kadar zor bunları yaşamak okurken bile içim paralanıyor minigin de inşallah çok az zararla atalım bu durumu. Gün kendimizi sevme kendimize değer verme günü kurtulucaz bu yağlardan. Burda ki eleştirilerin hepsi iyi niyetli canım.
Ohh afiyet bal olsun.
bugün aldım canm bu gece öyle yiycem dün evde yoktu azcık yedim :/iftardan önce ki dogrudur tatlım. Pide yerine tam buğday yiyebilirdin afiyet olsun canım.
teşekkür ederim canm :)Menü gayet güzel canım
kesnlkle katılıyorum bu acıyı yaşayanlardan birisine benim ve hala yaşıyorum pişmanlıklarım var ama elimden şu an bişiy gelmiyor bunlarda geçiçek diye umutla bekliyorum beraber inşallah güzel rakamlara ine ine gidelim inşallahCogu zaman dusundugumde ben de inanmiyorum.ama alisiyor insan.sevginin pesinden gidince bazen boyle aci sonuclar oluyor.
aynen.ilk hedefim aralikta 70li rakamlar.herkes eminim hedefine ulasacak burda.
aynen elestri dozunu cok sevdim burda.masallah diyim
bence çok güzel gözüküyor Can'ım menün bravo :)Menum
sahur:2 dilim cavdar.1 kk peynir.2 yumurta(onceki iftarda bisey yemedim dogru duzgun epey acikmistim..)domates.kozlenmis patlican
iftar:1 kase yogurt corbasi.domates salatalik.150 gr kirmizi et.yarim dilim karpuz.
Su :2 litre
spor:ev temizligi sayilmaz sanirim 1 saat supur sil.misafir vardi.
bir de onemli birsey sorucam mesela bakinca bu kirmizi et siritiyor sanki.karbonhidrat tuketmeyince protein miktari ne olmali?sanki yag yakimi ve kas miktari icin bir derece karbonhidratsiz protein oneriliyordu.bu konudaki bilgilerinizi merak ediyorum.yardimci olur musunuz arkadaslar
canim ozel olmazsa sende mi ayrilma surecindesin?bugün aldım canm bu gece öyle yiycem dün evde yoktu azcık yedim :/
teşekkür ederim canm :)
kesnlkle katılıyorum bu acıyı yaşayanlardan birisine benim ve hala yaşıyorum pişmanlıklarım var ama elimden şu an bişiy gelmiyor bunlarda geçiçek diye umutla bekliyorum beraber inşallah güzel rakamlara ine ine gidelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?