- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.121
Masallah diyelim canım. Ben bile dün yediğim cipsin suclulugunu duyduğum için sahuru hafif yapmıştım. Burda birbirimizi motive etmemiz çok önemli. 2 gündür fazla online değilim annemde olduğum için sadece konuşmaları okuyabiliyorumKizlar yanliz ciddi guzel enerji var.tabak tabak pilav makarna,dilim dilim ekmek yiyen ben birden resmen vizyonum-miayonum degisti yav
Yok canm eşimi çok seviyorum evde bi sıkıntı yok çok şükür ama biz kaçarak evlendik 6 sene önce aslında bi hataydı sözlenmiştik herşey yolundaydı ailem eşimi aşırı benimsemişti bi anda tersine döndü ayrılmamı istediler ama yapamadım bırakamadım ama sonrasında hala annem babamla barışamadım bugün o kadar buruğumki aslında ve bu 6 sene içinde çok kez konuştuk görüştük buluştuk hep olay çıktı büyüdü ben arada kalan taraf oldum kimseye bişiy diyemedim ve hala napıcağımı bilmiyorum annem çok sinirli birisi ne yapıcağı belli olmaz o yüzden cesaret edip bişiyde yapamıyorum o yüzden durumlar baya bi karışık yani kuzumcanim ozel olmazsa sende mi ayrilma surecindesin?
aynı durum bendede var normalde şu an baya atıştırmalar yapmış olurdum şu an sadece nette geziyorum ve yemediğim için mutluyumKizlar yanliz ciddi guzel enerji var.tabak tabak pilav makarna,dilim dilim ekmek yiyen ben birden resmen vizyonum-miayonum degisti yav
Bilmiyorum elifim zaten ne yapacağımı şimdilik beklemedeyim. Sağol gülüm hakkıma hayırlısı olsunAhh Kübiş im ahh yorum yapmıyorum menüye sen zaten farkındasin. Tekrar sıfırla bakalım kendini.
aman iyi olsunda Çekiverirsin yaptığı naz olsun
Alla alla ne ilginç biri gorumcen öyle, ona kocası yapsa görürüm o zaman nasıl oluyormus doverek sevmek dengesiz şizofren. Lazım değil böyle sevgi deseydin.
Hayirlisi canım şiddet hiçbir zaman içinde sevgi barındıran birsey değildir. Kardeşlerini şiddetle sevmeye devam etsin. Babana keşke en başından anlatsaydin. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım. Yorma yüreğini.
Aferin takdir ettim seni.Tek başına küçük yaşta bunca şeyin altından kalkmak güç ister.
Aynen bebek
Şimdilik yüzünü görmek istemiyorum canım dinlenmedeyim zaten kendisinden de bi özür adım yok bakalım artık bana kalsa şimdiye dava yönünde adım atmıştım ama annem sürekli kızını düşün biraz bekle diyor hayırlısıTamam canım öyle yaparım artık
kübra denon ıcın üzüldüm hakkında hayırlısı bir çocuk söz konusu olunca kişiler çok Önemli değil canım eğer o sizinle olduğundan ayrı olduğunuzda daha mutlu olacaksa gerekeni yap.ama herşeye rağmen duzelebılırsnx konuşun derım
Canım benim ne kusuru ah sende neler yaşamışsın. Erkekler öyleler canım karılarının kendilerindem bir adım önde olmasına dayanamıyorlar beş kuruş fazla kazansak gözlerine batıyor zaten. Sağol canım terapist için ama şimdilik ortayol bulmak istemiyorum yaptıkları aklıma geliyor sürekli hem ondan da ses çıkmıyor. Bekliyorum şimdilik kafamı dinliyorum hayırlısı olsunKusuruma da bakma lutfen.ben nacizane kendim baxi seyler yasadigim icin soyluyorum.aslinda ben yine bosamiyordum saf saf.ama adam 5.yilda calismaya basladi parayi buldu beni begenmez oldu.o zaman cocugu kacirip santajla bosanma dilelcesi ver vermezsen cocugunu unut diyince dilekce verdim.simdi o pisman bende bitti her sey.kendi problemimi cok anlatim ama dedigim gibi en onemli nokta her ijtimali dene.vicdanin kendin icin de evladin icinde esin icin de rahat olsun.emin ol zerre kadar pismanligim yok.kimseye saygisizligim yok.terapi ,her emrine amade olma vs her yolu denedim cunku.sen de sakin birak.a geriye ihtimal.ailen sen uzgunsen uzgun sen mutluysan mutlu.evlilik yuruyecekse kadin ugrasiyor.senin icin de zor.bi daha olmamasi acisindan bi terapi gorsun.yok ikna olmuyorsa o zaman dusun ipleri koparmayi.cunku darp cekilecek aey degil.hele ki sevdigimden yapiyorum mantigi nedir arkadas
canım az yemişsin tebrikler sebzede ekleseydin iftara daha dirençli olursunMenü
Sahur
Bir kase yogurt
Bir kase kiraz
Iftar
Bir kepçe domates çorbası
2 tane sarma
10 11 tane yer fıstığı
Su 1 litreyi geçti
Spor yok
canım diyetisyen bana 100gr et demişti 3köfte kadar sadece miktarı azcik fazla yoksa menü guzelMenum
sahur:2 dilim cavdar.1 kk peynir.2 yumurta(onceki iftarda bisey yemedim dogru duzgun epey acikmistim..)domates.kozlenmis patlican
iftar:1 kase yogurt corbasi.domates salatalik.150 gr kirmizi et.yarim dilim karpuz.
Su :2 litre
spor:ev temizligi sayilmaz sanirim 1 saat supur sil.misafir vardi.
bir de onemli birsey sorucam mesela bakinca bu kirmizi et siritiyor sanki.karbonhidrat tuketmeyince protein miktari ne olmali?sanki yag yakimi ve kas miktari icin bir derece karbonhidratsiz protein oneriliyordu.bu konudaki bilgilerinizi merak ediyorum.yardimci olur musunuz arkadaslar
Haha aynen pilav uzun zamandır.yeniyorum ama makarna severdim iyiki ramazan a denk geldi daha motifeyizKizlar yanliz ciddi guzel enerji var.tabak tabak pilav makarna,dilim dilim ekmek yiyen ben birden resmen vizyonum-miayonum degisti yav
canım ne kadar zor bu kadar zamanda yumuşamamış olmaları Alah sana sab8r versin birgün elbet duElecek herşey çocuklarınıda mi görmüyorlar eşinin ailesi nasıl davrandı sama kaçtığına pişman oldun mu hicYok canm eşimi çok seviyorum evde bi sıkıntı yok çok şükür ama biz kaçarak evlendik 6 sene önce aslında bi hataydı sözlenmiştik herşey yolundaydı ailem eşimi aşırı benimsemişti bi anda tersine döndü ayrılmamı istediler ama yapamadım bırakamadım ama sonrasında hala annem babamla barışamadım bugün o kadar buruğumki aslında ve bu 6 sene içinde çok kez konuştuk görüştük buluştuk hep olay çıktı büyüdü ben arada kalan taraf oldum kimseye bişiy diyemedim ve hala napıcağımı bilmiyorum annem çok sinirli birisi ne yapıcağı belli olmaz o yüzden cesaret edip bişiyde yapamıyorum o yüzden durumlar baya bi karışık yani kuzum
aynı durum bendede var normalde şu an baya atıştırmalar yapmış olurdum şu an sadece nette geziyorum ve yemediğim için mutluyum
anladım canım esin biraz akillanmali bırak adim atmasın sende kafani dinle elbet pişman olacakBilmiyorum elifim zaten ne yapacağımı şimdilik beklemedeyim. Sağol gülüm hakkıma hayırlısı olsun
Şimdilik yüzünü görmek istemiyorum canım dinlenmedeyim zaten kendisinden de bi özür adım yok bakalım artık bana kalsa şimdiye dava yönünde adım atmıştım ama annem sürekli kızını düşün biraz bekle diyor hayırlısı
Canım benim ne kusuru ah sende neler yaşamışsın. Erkekler öyleler canım karılarının kendilerindem bir adım önde olmasına dayanamıyorlar beş kuruş fazla kazansak gözlerine batıyor zaten. Sağol canım terapist için ama şimdilik ortayol bulmak istemiyorum yaptıkları aklıma geliyor sürekli hem ondan da ses çıkmıyor. Bekliyorum şimdilik kafamı dinliyorum hayırlısı olsun
Muska böreği olmasa on numara beş yıldız kızumTakimimin fit olma yolundaki güzel hatunlari.
Menüm ve ben burdayız.
Sahur
1 yumurta
1 kk peynir
İftar
Kabak çorbası
3 İslim kebabı minik minik
1 tane minicik tavuklu Muska böreği
Bol salata
Su 1.5 oldu 3 e tmm larım
Spor yarım saat yürüdüm birazdan evime dönüyorum.
Sevgiler can canlar.
İnşallaj 88 doğrudur:)) menüngüzelBende menumu yaziyim yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu akşam iftardan önce tartildim 88.8 geldim dün sabah 91 di hangisi doğru anlamadım
Sahurda 1 dilim pide bol salatalık domates 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin
İftarda patlıcan yemeği 4 kaşık 1 biber dolması ama küçüktü
soğan salatası 1 kase
2 kaşık ciğer kavurma
Su 2 lt olmuştur dah baya bi içerim emzirdigim için icsemde doyamiyorum hiç sanki
Yer fıstığı yemesen daha iyiymiş canım badem ya da ceviz yeseydin keşkeMenü
Sahur
Bir kase yogurt
Bir kase kiraz
Iftar
2 tane sarma
10 11 tane yer fıstığı
Su 1 litreyi geçti
Spor yok
Canım emziriyorum ben dyetidyen bana 2 şiş kıyma ya da kuşbaşı kebap ya da 4 köfte yiyebilirsin dedi bemce menün güzelMenum
sahur:2 dilim cavdar.1 kk peynir.2 yumurta(onceki iftarda bisey yemedim dogru duzgun epey acikmistim..)domates.kozlenmis patlican
iftar:1 kase yogurt corbasi.domates salatalik.150 gr kirmizi et.yarim dilim karpuz.
bir de onemli birsey sorucam mesela bakinca bu kirmizi et siritiyor sanki.karbonhidrat tuketmeyince protein miktari ne olmali?sanki yag yakimi ve kas miktari icin bir derece karbonhidratsiz protein oneriliyordu.bu konudaki bilgilerinizi merak ediyorum.yardimci olur musunuz arkadaslar
Torun varmiydi canim ben karistiriyorum herkesiYok canm eşimi çok seviyorum evde bi sıkıntı yok çok şükür ama biz kaçarak evlendik 6 sene önce aslında bi hataydı sözlenmiştik herşey yolundaydı ailem eşimi aşırı benimsemişti bi anda tersine döndü ayrılmamı istediler ama yapamadım bırakamadım ama sonrasında hala annem babamla barışamadım bugün o kadar buruğumki aslında ve bu 6 sene içinde çok kez konuştuk görüştük buluştuk hep olay çıktı büyüdü ben arada kalan taraf oldum kimseye bişiy diyemedim ve hala napıcağımı bilmiyorum annem çok sinirli birisi ne yapıcağı belli olmaz o yüzden cesaret edip bişiyde yapamıyorum o yüzden durumlar baya bi karışık yani kuzum
aynı durum bendede var normalde şu an baya atıştırmalar yapmış olurdum şu an sadece nette geziyorum ve yemediğim için mutluyum
ee adim atmadiysa zaten hic arama.ilk adim ondan gelmeli muhakkak.yoksa tasima suyla degirmen donmez.o kararliysa soylemek lazim.yoksa ciddiye almiyor erkekler sartlariBilmiyorum elifim zaten ne yapacağımı şimdilik beklemedeyim. Sağol gülüm hakkıma hayırlısı olsun
Şimdilik yüzünü görmek istemiyorum canım dinlenmedeyim zaten kendisinden de bi özür adım yok bakalım artık bana kalsa şimdiye dava yönünde adım atmıştım ama annem sürekli kızını düşün biraz bekle diyor hayırlısı
Canım benim ne kusuru ah sende neler yaşamışsın. Erkekler öyleler canım karılarının kendilerindem bir adım önde olmasına dayanamıyorlar beş kuruş fazla kazansak gözlerine batıyor zaten. Sağol canım terapist için ama şimdilik ortayol bulmak istemiyorum yaptıkları aklıma geliyor sürekli hem ondan da ses çıkmıyor. Bekliyorum şimdilik kafamı dinliyorum hayırlısı olsun
yer fistiginin ne farki var dogerlerindenMuska böreği olmasa on numara beş yıldız kızum
İnşallaj 88 doğrudur:)) menüngüzel
Yer fıstığı yemesen daha iyiymiş canım badem ya da ceviz yeseydin keşke
Canım emziriyorum ben dyetidyen bana 2 şiş kıyma ya da kuşbaşı kebap ya da 4 köfte yiyebilirsin dedi bemce menün güzel
Yemekleri ablam yaptı canım makarna vardı bide yemeyim dedim. Bide fıstık yedim. Kalorisi fazla onun malumcanım az yemişsin tebrikler sebzede ekleseydin iftara daha dirençli olursun
canım diyetisyen bana 100gr et demişti 3köfte kadar sadece miktarı azcik fazla yoksa menü guzel
Haha aynen pilav uzun zamandır.yeniyorum ama makarna severdim iyiki ramazan a denk geldi daha motifeyiz
canım ne kadar zor bu kadar zamanda yumuşamamış olmaları Alah sana sab8r versin birgün elbet duElecek herşey çocuklarınıda mi görmüyorlar eşinin ailesi nasıl davrandı sama kaçtığına pişman oldun mu hic
Kalori olarak onlarla eşit ve biraz daha yağlı diye biliyorum canım. Ayrıca ceviz fındığa göre vitamin değeri dusukyer fistiginin ne farki var dogerlerinden
Iyi geceler canimMrb kizlar iki gündür koydeydim giremedim gecmiste baya olmus
Yeni gelenler hosgelmis safa geturmis bol bol yag gonderirler ins bizimle
Yarın yaklasik 18 ay sonunda okula gidecem nedense garip bi heyecan da var özledim galiba ogrencilerimide görücem ins neyse yarından itibaren bol bol görüşürüz dimdi yatmaliyim malu. Sahur var opuldunuz
oki.ben digerlerine gore yer fistigi duskunuyum normalde de.bilmedigimden sordum.gerci kilo tavan zaten.herseye zaafim var homidi girtlak yedim ki oldu yaniKalori olarak onlarla eşit ve biraz daha yağlı diye biliyorum canım. Ayrıca ceviz fındığa göre vitamin değeri dusuk
Bende pek sevmem ama boş bulundum. Valla kendi evime gitmem lazim burası iyi gelmiyor banaoki.ben digerlerine gore yer fistigi duskunuyum normalde de.bilmedigimden sordum.gerci kilo tavan zaten.herseye zaafim var homidi girtlak yedim ki oldu yanihamile isareti ama benim de gobek o kadar
Benim dusmelerim hep patikli oldugum zaman olmustur sende yeni gelin olunca giyersen mutlaka aklinda olsun tatlim tabani kaydrmaz panduf giyersin en mantiklisi
Kahvaltı
1Kase yoğurt
3kayısı 1seftali
yarım haşlanmış yumurta
1çatal peynir
Aksam
1kase ezogelin çorba
7kaşık yumurtalı fasulye kavurması
salata yoğurt,2 ısırık pide
Birazdan kiraz yiyeceğim simdiden 1,5lt su sahura 2,5olur
30dk yürüyüş
Takimimin fit olma yolundaki güzel hatunlari.
Menüm ve ben burdayız.
Sahur
1 yumurta
1 kk peynir
İftar
Kabak çorbası
3 İslim kebabı minik minik
1 tane minicik tavuklu Muska böreği
Bol salata
Su 1.5 oldu 3 e tmm larım
Spor yarım saat yürüdüm birazdan evime dönüyorum.
Sevgiler can canlar.[/QUOTE
Börek olmamış kesinlikle bende bugün İslim kebabı yaptım valla :)
Can'ım pideyi avuç içinden fazla yemiyoruz o da akşamları o da her akşam değil lütfenBende menumu yaziyim yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu akşam iftardan önce tartildim 88.8 geldim dün sabah 91 di hangisi doğru anlamadım
Sahurda 1 dilim pide bol salatalık domates 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin
İftarda patlıcan yemeği 4 kaşık 1 biber dolması ama küçüktü
soğan salatası 1 kase
2 kaşık ciğer kavurma
Su 2 lt olmuştur dah baya bi içerim emzirdigim için icsemde doyamiyorum hiç sanki
Menü
Sahur
Bir kase yogurt
Bir kase kiraz
Iftar
2 tane sarma
10 11 tane yer fıstığı
Su 1 litreyi geçti
Spor yok
Şu sarmalar bitse artık tatlım
Menum
Ette Bi sıkıntı yok Can'ım gayet güzel tebrikler
Kizlar yanliz ciddi guzel enerji var.tabak tabak pilav makarna,dilim dilim ekmek yiyen ben birden resmen vizyonum-miayonum degisti yav
Ayyy ne güzel ne güzel
Kızlar menüm
Sahur 1 kase kiraz
İftar 4 et köfte 2 fırınlanmış domates 1 batdak ayran
Su 1,5 oldu yatana kadar 2yi geçer
Spor yok
Güzel Can'ım afiyet olsun
Aynen canım bide bende bi kardeş var yeyip yeyip kilo almayanlardan. Bide en fazla azıcık göbeği çıkar. Hemen kilo almışım çok der balkondan aşağı atasim geliyor onuKesinlikle.insan ev disinda baska yerde motivasyon delici bozucu cok seyle imtigan oluyor.kendi evinde insanlara ikram edip yemeyecegin seyleri yiyor insan disardayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?