Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar yanliz ciddi guzel enerji var.tabak tabak pilav makarna,dilim dilim ekmek yiyen ben birden resmen vizyonum-miayonum degisti yav
Masallah diyelim canım. Ben bile dün yediğim cipsin suclulugunu duyduğum için sahuru hafif yapmıştım. Burda birbirimizi motive etmemiz çok önemli. 2 gündür fazla online değilim annemde olduğum için sadece konuşmaları okuyabiliyorum

canim ozel olmazsa sende mi ayrilma surecindesin?
Yok canm eşimi çok seviyorum evde bi sıkıntı yok çok şükür ama biz kaçarak evlendik 6 sene önce aslında bi hataydı sözlenmiştik herşey yolundaydı ailem eşimi aşırı benimsemişti bi anda tersine döndü ayrılmamı istediler ama yapamadım bırakamadım ama sonrasında hala annem babamla barışamadım bugün o kadar buruğumki aslında ve bu 6 sene içinde çok kez konuştuk görüştük buluştuk hep olay çıktı büyüdü ben arada kalan taraf oldum kimseye bişiy diyemedim ve hala napıcağımı bilmiyorum annem çok sinirli birisi ne yapıcağı belli olmaz o yüzden cesaret edip bişiyde yapamıyorum o yüzden durumlar baya bi karışık yani kuzum
Kizlar yanliz ciddi guzel enerji var.tabak tabak pilav makarna,dilim dilim ekmek yiyen ben birden resmen vizyonum-miayonum degisti yav
aynı durum bendede var normalde şu an baya atıştırmalar yapmış olurdum şu an sadece nette geziyorum ve yemediğim için mutluyum

Bilmiyorum elifim zaten ne yapacağımı şimdilik beklemedeyim. Sağol gülüm hakkıma hayırlısı olsun

Şimdilik yüzünü görmek istemiyorum canım dinlenmedeyim zaten kendisinden de bi özür adım yok bakalım artık bana kalsa şimdiye dava yönünde adım atmıştım ama annem sürekli kızını düşün biraz bekle diyor hayırlısı

Canım benim ne kusuru ah sende neler yaşamışsın. Erkekler öyleler canım karılarının kendilerindem bir adım önde olmasına dayanamıyorlar beş kuruş fazla kazansak gözlerine batıyor zaten. Sağol canım terapist için ama şimdilik ortayol bulmak istemiyorum yaptıkları aklıma geliyor sürekli hem ondan da ses çıkmıyor. Bekliyorum şimdilik kafamı dinliyorum hayırlısı olsun

Menü
Sahur
Bir kase yogurt
Bir kase kiraz

Iftar
Bir kepçe domates çorbası
2 tane sarma
10 11 tane yer fıstığı

Su 1 litreyi geçti
Spor yok
canım az yemişsin tebrikler sebzede ekleseydin iftara daha dirençli olursun

canım diyetisyen bana 100gr et demişti 3köfte kadar sadece miktarı azcik fazla yoksa menü guzel

Haha aynen pilav uzun zamandır.yeniyorum ama makarna severdim iyiki ramazan a denk geldi daha motifeyiz
canım ne kadar zor bu kadar zamanda yumuşamamış olmaları Alah sana sab8r versin birgün elbet duElecek herşey çocuklarınıda mi görmüyorlar eşinin ailesi nasıl davrandı sama kaçtığına pişman oldun mu hic

anladım canım esin biraz akillanmali bırak adim atmasın sende kafani dinle elbet pişman olacak

Muska böreği olmasa on numara beş yıldız kızum

İnşallaj 88 doğrudur:)) menüngüzel

Menü
Sahur
Bir kase yogurt
Bir kase kiraz

Iftar
Bir kepçe domates çorbası
2 tane sarma
10 11 tane yer fıstığı

Su 1 litreyi geçti
Spor yok
Yer fıstığı yemesen daha iyiymiş canım badem ya da ceviz yeseydin keşke

Canım emziriyorum ben dyetidyen bana 2 şiş kıyma ya da kuşbaşı kebap ya da 4 köfte yiyebilirsin dedi bemce menün güzel

Torun varmiydi canim ben karistiriyorum herkesitorundan sonra barismiti bizim arkadasin annesi
ee adim atmadiysa zaten hic arama.ilk adim ondan gelmeli muhakkak.yoksa tasima suyla degirmen donmez.o kararliysa soylemek lazim.yoksa ciddiye almiyor erkekler sartlari
hayat bilemiyor ki insan basina ne gelecek.ben hic beklemiyordum.sorunlarimiz vardi ama ben ihtimal vermiyordum bu kadar uc seyler yapacaklarina.ben terapist ararken kapi kapi meger adam gidip avukatla kacirma plani yapmus.ailecek bir de isin icindelerdi.cocugu polis zoruyla aldik.2 cocuk sube komisero vs de vardi.Allah kimseye evladindan ayrilik yasatmasin.o ayri 3 gun olum gibiydi.su an icin onume bakmak hedef.bu kilo benim hayatim boyunca problemimdi.ergenlikten itibaren hep balik etliydim yanibi de en sinir bozucusu girdigim her ortamda en kilolu benim yaaas
neyse duzelticem insallah.bir de ben diger menulere yorum yapmak istemiyorum pek.bilgi acisindan zayifim simdilik.ilerleyen zamanlarda daha bilgili olup oyle yazmak istiyorum

yer fistiginin ne farki var dogerlerinden

Yemekleri ablam yaptı canım makarna vardı bide yemeyim dedim. Bide fıstık yedim. Kalorisi fazla onun malum

Mrb kizlar iki gündür koydeydim giremedim gecmiste baya olmus
Yeni gelenler hosgelmis safa geturmis bol bol yag gonderirler ins bizimle
Yarın yaklasik 18 ay sonunda okula gidecem nedense garip bi heyecan da var özledim galiba ogrencilerimide görücem ins neyse yarından itibaren bol bol görüşürüz dimdi yatmaliyim malu. Sahur var opuldunuz

Iyi geceler canim

Kalori olarak onlarla eşit ve biraz daha yağlı diye biliyorum canım. Ayrıca ceviz fındığa göre vitamin değeri dusuk
oki.ben digerlerine gore yer fistigi duskunuyum normalde de.bilmedigimden sordum.gerci kilo tavan zaten.herseye zaafim var homidi girtlak yedim ki oldu yanihamile isareti ama benim de gobek o kadar

oki.ben digerlerine gore yer fistigi duskunuyum normalde de.bilmedigimden sordum.gerci kilo tavan zaten.herseye zaafim var homidi girtlak yedim ki oldu yanihamile isareti ama benim de gobek o kadar
Bende pek sevmem ama boş bulundum. Valla kendi evime gitmem lazim burası iyi gelmiyor bana

Benim dusmelerim hep patikli oldugum zaman olmustur sende yeni gelin olunca giyersen mutlaka aklinda olsun tatlim tabani kaydrmaz panduf giyersin en mantiklisi

Yok Can'ım terlikte aldım ben bir sürü eve sorun yok

Güzel afiyet olsun

Kesinlikle.insan ev disinda baska yerde motivasyon delici bozucu cok seyle imtigan oluyor.kendi evinde insanlara ikram edip yemeyecegin seyleri yiyor insan disardayken
Aynen canım bide bende bi kardeş var yeyip yeyip kilo almayanlardan. Bide en fazla azıcık göbeği çıkar. Hemen kilo almışım çok der balkondan aşağı atasim geliyor onu

Kizlar bugun gelemedim il disinda bir arkadasa iftara gittik gec geldik menumu yazayim,

Sahur:02.30 bir kuru incir,3 ceviz,5 findik ve 3 vadem.

Iftar:19.50 sebzeli kiyma yemegi 4 kasik kadar iki kasik pirinc pilavi,bir kase yayla corbasi,salata cacik.

1.5 litre su spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…