Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunun menusu :
Sabah : 2 haslnms yumrta
Oglen: corba 1dilim pide haslnms et 3kask 2 catal yogrtlu havuc
Aksam: Disarda oldgm icn 1 hmbrgr
Hc ara ogun yapmadm bgn hc ii deildii yediklermm yarn detox mu yapsam sadee yogurt mu yesem
Hamburger olmamış tabiki canim
Afiyet olsun cnm
Çok geçmiş olsun cnm
Oooh ne güzel. ..
Güzel canim. Bu hafta aynı kiloda olmaz

Menü
Sahur
Bir kase yogurt
Bir kase kiraz7

Iftar
Bir kepçe domates çorbası
2 tane sarma
10 11 tane yer fıstığı

Su 1 litreyi geçti
Spor yok
Afiyet olsun tatlım menun güzel bi daha fıstık yerine ceviz badem fındık tercih et çünkü hem çok yağlı hemde bir yararı yok fıstığın

Tatlım menun güzel. Eti aslında diyetisyen ler haftada bir öneriyor miktar fazla değil bence hiç siritmiyor. Karbonhidrat ta almalıyız sağlıklı karbonhidratlardan tabiki. Meyve dede var kuruyemiş te de yeşil sebzelerde de sandığımız gibi sadece ekmek makarna ve pirince yok canım. Tam buğday tam tahilli ekmek yediğinde de alıyorsun karbon domates yediğinde de sana karbonhidrat diyeti ni incelemeni oneririm o zaman daha net anlarsın karbon miktarlarini.

Kizlar yanliz ciddi guzel enerji var.tabak tabak pilav makarna,dilim dilim ekmek yiyen ben birden resmen vizyonum-miayonum degisti yav
bedava vizyon Misyon kazanımı mevcuttur

Ahh be Selin ne vardi kactin zaten nişanlıymissin. Hayirlisi artık olan olmuş inşallah hersey düzelir. Torunlarda mi yumusatamadi aileni yani seninkilerde nasil dayanıyor evlatlarini göremeyen bravo.

Kızlar menüm
Sahur 1 kase kiraz
İftar 4 et köfte 2 fırınlanmış domates 1 batdak ayran
Su 1,5 oldu yatana kadar 2yi geçer
Spor yok
vuuu süper sin can can.

harika menü Afiyet OLSUN.

Aynen canım bide bende bi kardeş var yeyip yeyip kilo almayanlardan. Bide en fazla azıcık göbeği çıkar. Hemen kilo almışım çok der balkondan aşağı atasim geliyor onu
At gitsin bende de var ondan 4. Çocuğa hamile hala fit gıcık oluyorum.

Afiyet olsun ekmek hiç yok pilav gözüme batmadi.

Son düzenleme:
Evımde yim kızlar geldim mantıya böreğe pilava ve o müthiş tatlılara göğüs gererek yemeden geldim şükür. Şimdi sahur hazirlama vakti herkese hayırlı sahurlar. Bugün de çalıştım çok yorgunum namaz kılIP Cup yatağa yarın görüşürüz. Sevgiyle kalın.

Merhaba canlarm cok gec oldu biliyorum yine iftardaydik menumu yazaym hemen gecmise doncem
Sahur:1kase yogurt 1has.yumurta
Iftar:1kase mercmk corbasi+1tabak guvecte et+1dilim ev yapimi pide
111fincan kahve
Su 3litre
Spor yok

Benimki bekar ama evlenince gorcem ben onu hele bazen eve gelirken taze ekmek alıyordu sıcak bide hepsini yiyordu. Deli oluyordum

sadece ailem beni affetmedi diye pişmanım tabii yoksa eşimden yana hiç olmadım yok canm babam en büyük oğlumu gördü oynadı içi gitti ama evde çok huzursuzluk çıkıyor diye. Sonrasında görüşemedik ama annem hiç görmedi eşimin ailesi beni aşırı el üstünde tutuyor seviyorlar kızları gibi tek eksiğim annem babam kardeşim

Kızlar menüm
Sahur 1 kase kiraz
Spor yok
Canm sahur cok az değilim ama ya 17 saat sonuçta :/
İnşallah canm ya şok oldum çünkü
yok canm ya 3 tane var ama malesef bana o kadar sinirliki çocuklar umrunda bile değil :/ ama işin kötüsü eşimi en çokta annem istemişti sevmişti

Kesinlikle.insan ev disinda baska yerde motivasyon delici bozucu cok seyle imtigan oluyor.kendi evinde insanlara ikram edip yemeyecegin seyleri yiyor insan disardayken
Benim en büyük dayanamadığım tatlı malesef çocuklarda istiyor eşimde çok sever İllaki yaparım sürekli sonra uğraş dur ama bide çocuklar tabakta bırakınca kıyamazdım dökmeye Onur'da yapmamam lazım artık :/
Yok Can'ım terlikte aldım ben bir sürü eve sorun yok

Güzel afiyet olsun
tamam kaptancım dikkat edicem mutlaka

Aynen canım bide bende bi kardeş var yeyip yeyip kilo almayanlardan. Bide en fazla azıcık göbeği çıkar. Hemen kilo almışım çok der balkondan aşağı atasim geliyor onu
ay herkesin vardır etrafında öyle birileri mutlaka al Boğaz'la ye ye kilo almamak nedir ya olrmu öyle bişiy

bi anlık bi hataydı kuzum gidiyoruz dedik ve gittik o Zaman yaşım 18 bu kadar sorunlar olacağını inan hiç düşünmedim barışırız hemen dayanamazlar dedim ama sonuç bu bende anlamıyorum bu kadar kin niye tek yaptığım evlatlarımı büyütüp yuvamı kurmaktı

süpersin canm ya bravo sana

Oy oyy sende neler yasamissin canım ya.. Allah yardımcınız olsun. Terapi konusunda kesinlikle haklısın. Profesyonel bir yardım almalı bence de. Yardım alirsa belki durum da degisir
menu güzel cnm afiyet olsun

gayet güzel cnm

Güzel Menü canım
Menü
Sahur
Bir kase yogurt
Bir kase kiraz

Iftar
Bir kepçe domates çorbası
2 tane sarma
10 11 tane yer fıstığı

Su 1 litreyi geçti
Spor yok
Afiyet olsun güzel olmuş.
Menü çok iyi bence kırmızı et tüketimi hakkında çok bilgim yok tatlım. Diyetisyenin verdiği ama benim uygulamadigim menu de kırmızı eti hafta da 1 yiyin demişti. Ama eşim tavuk etinin doğal olmadığını düşünüyor ve köy tavuğu bulmadikca almıyor o yüzden kırmızı eti daha çok tüketiyoruz. Acaba diyetisyen hergün beyaz et vermesine rağmen kırmızı eti neden hafta da 1 yazmış. Arkadaslardan bizi aydınlatacak olan birileri çıkar sanırım

Kızlar menüm
Sahur 1 kase kiraz
Spor yok
çok az ve hafif olmuş canım. Sen emziriyosun ya sana az gelmez inş. Sütün nasıl şimdi. Etkileniyor musun oructan
Hoşgeldin kamilecim. Bende geçen hafta başladım okula çok özlemişim yahu. Ama bu hafta öğrenci yok ki.. sen nerde calisiyosun??

afiyet olsun cnm güzel. Iki kaşıkla kaldıysan iyi cnm
Merhaba canlarm cok gec oldu biliyorum yine iftardaydik menumu yazaym hemen gecmise doncem
111fincan kahve
Su 3litre
Spor yok
Afiyet olsun cnm. Daha önce de yazmıştım da yarım kalmış. Bu hafta kilolarimiz aynı olcak sen çok iyi vereceksin. Hatta geçebilirsin beni benim biraz daha dikkatli olmam lazım ya seni geçmem lazım

Ayyy cok sinir yaaa.benim de bi kardesim var.cocuklugumuzda ben balik o cilizdi.ben kisa o uzun.ben beyaz o esmer.ayni bi dizi vardi yarim elma onun gibi.Allahtan evlendi de dogumdan sonra kilo aldi
Benimki bekar ama evlenince gorcem ben onu hele bazen eve gelirken taze ekmek alıyordu sıcak bide hepsini yiyordu. Deli oluyordum

ne sanslisin masallah 41 kere.insana kiymet verenlere denk gelmissin..annen de kendisi bilir.sen elinden geleni yapmissin zaten 3 toruna yumisamamis.Allah insaf versin

günaydın kızlar günlerdir koşturmacadan sonra aranıza gelebildim çokta özledim sizleri...biraz okumaya çalıştım ama tüm sayfalara bakamadım çok kaynatmışınız canlar...kaptanım geçmiş olsun ciddi bir durum yok inşallahh .. berilceee bebeğiniz tez şifasına kavuşur inşallahh dualarımız sizinle ...yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..

dünkü menümü yazayım
sahur 2 haşlanmış yumurta 1 üçgen dilim karpuz 1.5 bardak ayran 1kk peynir
iftar
1 küçük kase sebze çorbası 4 kaşık z.yağlı t.fasulye 1 bardak ayran
su 3 lt
spor yok

haha tey tey bi tek bizim gibi olan bizdendir .

Amin canm bekliyorum Zaman belki çözer herşeyi ama ne kadar Zaman bilemiyorum tabi

Sagol canim.hepimizin ins.insan yasarken farketmiyor sonra anliyor zorlugunu.
haha tey tey bi tek bizim gibi olan bizdendir .

Amin canm bekliyorum Zaman belki çözer herşeyi ama ne kadar Zaman bilemiyorum tabi
aynen ya.kizcagiz uzuluyor 10 kilo fazlasi var diye...gerci simdi cogunu verdi hemen.bunye alisikdegil kiloyu tutmuyor
sen evlat olarakkendini yipratmadan ne gerekiyosa yap saygindan hatrindan eksik etme.yapmazsa onun mesuliyeti.hayirli olacaksa zaten duzelir ins

111fincan kahve
Su 3litre
Spor yok
Afiyet olsun canım ev yapimi da olsa yemesek mi o PİDEYİ.

Hepsi geçer inşallah sen saygı ve sevgini koru Allah a dua et hepsi geçer umarım.

Hayırlı sahirlar kizlaaar
sana da can can.

dünkü menümü yazayım
sahur 2 haşlanmış yumurta 1 üçgen dilim karpuz 1.5 bardak ayran 1kk peynir
iftar
1 küçük kase sebze çorbası 4 kaşık z.yağlı t.fasulye 1 bardak ayran
su 3 lt
spor yok
Afiyet olsun canım çok güzel menun.

Günaydın canikolarr Nasılsıniz dün hiç giremedim gorumcem bizde oğluyla benim oğlum hiç durmuyor bu yüzden gelemiyorum nasıl gidiyor diyet kizlrr
Anam Allah kolaylik versin sizin kafa bi dünyadir şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…