- 5 Nisan 2016
- 581
- 1.416
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.141
Hamburger olmamış tabiki canimGunun menusu :
Sabah : 2 haslnms yumrta
Oglen: corba 1dilim pide haslnms et 3kask 2 catal yogrtlu havuc
Aksam: Disarda oldgm icn 1 hmbrgr
Hc ara ogun yapmadm bgn hc ii deildii yediklermm yarn detox mu yapsam sadee yogurt mu yesem
Afiyet olsun cnmMenum
Sahur
1 dilim ekmek
5 zeytin 2 si yeşil
Kk peynir
Bi hurma
İftar
5 yaprak sarma
Küçük bi parça tavuk haşlanmış
Yarım kepçe şehriye çorbası ama sadece suyu
Su 2 litre
Spor 3 saate yakın yuruyus
Ay unutmusum 2 küçük parça cips tadımlık
Çok geçmiş olsun cnmCan'ım iyiyim ben de nişanlım pek iyi değil onunla uğraştım ya dün bütün gün Kız merdivenlerden düştü evde temizlik yapıyordum üst kattan bişey istedim alt katta mutfağı temiZliyordum getirirken düştü şunu anladık bizim merdivenler çok kaygan çorapla çıkılınca kayıyor inanılmaz
Oooh ne güzel. ..Helva pek olmamış allahtan miktarı az
Izgara biraz fazla olmuş Can'ım sanki :)
Tebrikler güzelimmmm mantıdan 1 kaşık bile almamışsın Ne güzel afferin sana
Çorbaların Ne çorbası olduğunu da yaZıyoruz:)
Güzel ayrıca spor şahane!!!
Ahhh Can'ım benim minnacık
İyi dimi csnım herşey yolunda?
Saatleri de yazıyoruz canı
Hamburger hiç hiç yok yemiyoruz güzelim onu
Ayrıca hayır detox için daha çok erken normal az güzel sağlıklı bir menü yap yeter
Tadımlık cipsi tatmayalımm bence :)
Eh sarma da az da olsa pek sevdiğimiz bişey değil :)
Güzel canim. Bu hafta aynı kiloda olmazDun giremedm kizlar misafirlikteydik menumu yazayim hemen
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corb+5yk turlu+2salatalik+3hurma+2yk havuc yogurtlama
Su 2.5 litre yaptm
Spor 45 dakika mezdekehalay deli deli ziplamalar acaip ter attim gecenin 12sinde
Kızlar dün biraz canım sıkıldı kendimi tutamadım bugün yeniden başlıyorum inşallah
Sahur 1 bardak sütlü kahve 1 kase kiraz
İftar 3 dolma 1 kase cacık 1 kase çorba
Buraya kadar süperdi sonra 11 de görümcem aradı biraz konuştuk canım sıkıldı ve şöyle devam ettim
Ara 23.30 1 bardak gazoz 1 kase cips.
Şimdi pişmanım tabi ama o sinirle gözüme görünmedi yerken.. Tekrar başlıyorum bugün battı balık yan gitmez!!!
Su 2lt
Spor 2 saat alışveriş merkezinde yürüyüş
Afiyet olsun tatlım menun güzel bi daha fıstık yerine ceviz badem fındık tercih et çünkü hem çok yağlı hemde bir yararı yok fıstığınMenü
Sahur
Bir kase yogurt
Bir kase kiraz7
Iftar
Bir kepçe domates çorbası
2 tane sarma
10 11 tane yer fıstığı
Su 1 litreyi geçti
Spor yok
Tatlım menun güzel. Eti aslında diyetisyen ler haftada bir öneriyor miktar fazla değil bence hiç siritmiyor. Karbonhidrat ta almalıyız sağlıklı karbonhidratlardan tabiki. Meyve dede var kuruyemiş te de yeşil sebzelerde de sandığımız gibi sadece ekmek makarna ve pirince yok canım. Tam buğday tam tahilli ekmek yediğinde de alıyorsun karbon domates yediğinde de sana karbonhidrat diyeti ni incelemeni oneririm o zaman daha net anlarsın karbon miktarlarini.Menum
sahur:2 dilim cavdar.1 kk peynir.2 yumurta(onceki iftarda bisey yemedim dogru duzgun epey acikmistim..)domates.kozlenmis patlican
iftar:1 kase yogurt corbasi.domates salatalik.150 gr kirmizi et.yarim dilim karpuz.
Su :2 litre
spor:ev temizligi sayilmaz sanirim 1 saat supur sil.misafir vardi.
bir de onemli birsey sorucam mesela bakinca bu kirmizi et siritiyor sanki.karbonhidrat tuketmeyince protein miktari ne olmali?sanki yag yakimi ve kas miktari icin bir derece karbonhidratsiz protein oneriliyordu.bu konudaki bilgilerinizi merak ediyorum.yardimci olur musunuz arkadaslar
bedava vizyon Misyon kazanımı mevcutturKizlar yanliz ciddi guzel enerji var.tabak tabak pilav makarna,dilim dilim ekmek yiyen ben birden resmen vizyonum-miayonum degisti yav
Ahh be Selin ne vardi kactin zaten nişanlıymissin. Hayirlisi artık olan olmuş inşallah hersey düzelir. Torunlarda mi yumusatamadi aileniYok canm eşimi çok seviyorum evde bi sıkıntı yok çok şükür ama biz kaçarak evlendik 6 sene önce aslında bi hataydı sözlenmiştik herşey yolundaydı ailem eşimi aşırı benimsemişti bi anda tersine döndü ayrılmamı istediler ama yapamadım bırakamadım ama sonrasında hala annem babamla barışamadım bugün o kadar buruğumki aslında ve bu 6 sene içinde çok kez konuştuk görüştük buluştuk hep olay çıktı büyüdü ben arada kalan taraf oldum kimseye bişiy diyemedim ve hala napıcağımı bilmiyorum annem çok sinirli birisi ne yapıcağı belli olmaz o yüzden cesaret edip bişiyde yapamıyorum o yüzden durumlar baya bi karışık yani kuzum
aynı durum bendede var normalde şu an baya atıştırmalar yapmış olurdum şu an sadece nette geziyorum ve yemediğim için mutluyum
vuuu süper sin can can.Kızlar menüm
Sahur 1 kase kiraz
İftar 4 et köfte 2 fırınlanmış domates 1 batdak ayran
Su 1,5 oldu yatana kadar 2yi geçer
Spor yok
harika menüIyi geceler kızlar... menum;
Sahur
1 buyuk kase cacık
1 zeytin 1 parça peynir
Yarım dilim ekmek
Iftar
1 kepçe yoğurt çorbası
4 sebzeli kaşık tavuk sote
Salata....
7 badem 1 kayısı
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
At gitsinAynen canım bide bende bi kardeş var yeyip yeyip kilo almayanlardan. Bide en fazla azıcık göbeği çıkar. Hemen kilo almışım çok der balkondan aşağı atasim geliyor onu
Afiyet olsun ekmek hiç yok pilav gözüme batmadi.Kizlar bugun gelemedim il disinda bir arkadasa iftara gittik gec geldik menumu yazayim,
Sahur:02.30 bir kuru incir,3 ceviz,5 findik ve 3 vadem.
Iftar:19.50 sebzeli kiyma yemegi 4 kasik kadar iki kasik pirinc pilavi,bir kase yayla corbasi,salata cacik.
1.5 litre su spor yok.
Benimki bekar ama evlenince gorcem ben onuAfiyet olsun tatlım menun güzel bi daha fıstık yerine ceviz badem fındık tercih et çünkü hem çok yağlı hemde bir yararı yok fıstığın
Tatlım menun güzel. Eti aslında diyetisyen ler haftada bir öneriyor miktar fazla değil bence hiç siritmiyor. Karbonhidrat ta almalıyız sağlıklı karbonhidratlardan tabiki. Meyve dede var kuruyemiş te de yeşil sebzelerde de sandığımız gibi sadece ekmek makarna ve pirince yok canım. Tam buğday tam tahilli ekmek yediğinde de alıyorsun karbon domates yediğinde de sana karbonhidrat diyeti ni incelemeni oneririm o zaman daha net anlarsın karbon miktarlarini.
bedava vizyon Misyon kazanımı mevcuttur
Ahh be Selin ne vardi kactin zaten nişanlıymissin. Hayirlisi artık olan olmuş inşallah hersey düzelir. Torunlarda mi yumusatamadi aileniyani seninkilerde nasil dayanıyor evlatlarini göremeyen bravo.
vuuu süper sin can can.
harika menüAfiyet OLSUN.
At gitsinbende de var ondan 4. Çocuğa hamile hala fit gıcık oluyorum.
Afiyet olsun ekmek hiç yok pilav gözüme batmadi.
sadece ailem beni affetmedi diye pişmanım tabii yoksa eşimden yana hiç olmadım yok canm babam en büyük oğlumu gördü oynadı içi gitti ama evde çok huzursuzluk çıkıyor diye. Sonrasında görüşemedik ama annem hiç görmedicanım az yemişsin tebrikler sebzede ekleseydin iftara daha dirençli olursun
canım diyetisyen bana 100gr et demişti 3köfte kadar sadece miktarı azcik fazla yoksa menü guzel
Haha aynen pilav uzun zamandır.yeniyorum ama makarna severdim iyiki ramazan a denk geldi daha motifeyiz
canım ne kadar zor bu kadar zamanda yumuşamamış olmaları Alah sana sab8r versin birgün elbet duElecek herşey çocuklarınıda mi görmüyorlar eşinin ailesi nasıl davrandı sama kaçtığına pişman oldun mu hic
Canm sahur cok az değilim ama ya 17 saat sonuçta :/Kızlar menüm
Sahur 1 kase kiraz
Spor yok
İnşallah canm ya şok oldum çünküMuska böreği olmasa on numara beş yıldız kızum
İnşallaj 88 doğrudur:)) menüngüzel
Yer fıstığı yemesen daha iyiymiş canım badem ya da ceviz yeseydin keşke
Canım emziriyorum ben dyetidyen bana 2 şiş kıyma ya da kuşbaşı kebap ya da 4 köfte yiyebilirsin dedi bemce menün güzel
yok canm ya 3 tane var ama malesef bana o kadar sinirliki çocuklar umrunda bile değil :/ ama işin kötüsü eşimi en çokta annem istemişti sevmiştiTorun varmiydi canim ben karistiriyorum herkesitorundan sonra barismiti bizim arkadasin annesi
ee adim atmadiysa zaten hic arama.ilk adim ondan gelmeli muhakkak.yoksa tasima suyla degirmen donmez.o kararliysa soylemek lazim.yoksa ciddiye almiyor erkekler sartlari
hayat bilemiyor ki insan basina ne gelecek.ben hic beklemiyordum.sorunlarimiz vardi ama ben ihtimal vermiyordum bu kadar uc seyler yapacaklarina.ben terapist ararken kapi kapi meger adam gidip avukatla kacirma plani yapmus.ailecek bir de isin icindelerdi.cocugu polis zoruyla aldik.2 cocuk sube komisero vs de vardi.Allah kimseye evladindan ayrilik yasatmasin.o ayri 3 gun olum gibiydi.su an icin onume bakmak hedef.bu kilo benim hayatim boyunca problemimdi.ergenlikten itibaren hep balik etliydim yanibi de en sinir bozucusu girdigim her ortamda en kilolu benim yaaas
neyse duzelticem insallah.bir de ben diger menulere yorum yapmak istemiyorum pek.bilgi acisindan zayifim simdilik.ilerleyen zamanlarda daha bilgili olup oyle yazmak istiyorum
Benim en büyük dayanamadığım tatlı malesefKesinlikle.insan ev disinda baska yerde motivasyon delici bozucu cok seyle imtigan oluyor.kendi evinde insanlara ikram edip yemeyecegin seyleri yiyor insan disardayken
tamam kaptancım dikkat edicem mutlakaYok Can'ım terlikte aldım ben bir sürü eve sorun yok
Güzel afiyet olsun
ay herkesin vardır etrafında öyle birileri mutlaka al Boğaz'la ye ye kilo almamak nedir ya olrmu öyle bişiyAynen canım bide bende bi kardeş var yeyip yeyip kilo almayanlardan. Bide en fazla azıcık göbeği çıkar. Hemen kilo almışım çok der balkondan aşağı atasim geliyor onu
bi anlık bi hataydı kuzum gidiyoruz dedik ve gittik o Zaman yaşım 18 bu kadar sorunlar olacağını inan hiç düşünmedim barışırız hemen dayanamazlar dedim ama sonuç bu bende anlamıyorum bu kadar kin niye tek yaptığım evlatlarımı büyütüp yuvamı kurmaktıAfiyet olsun tatlım menun güzel bi daha fıstık yerine ceviz badem fındık tercih et çünkü hem çok yağlı hemde bir yararı yok fıstığın
Tatlım menun güzel. Eti aslında diyetisyen ler haftada bir öneriyor miktar fazla değil bence hiç siritmiyor. Karbonhidrat ta almalıyız sağlıklı karbonhidratlardan tabiki. Meyve dede var kuruyemiş te de yeşil sebzelerde de sandığımız gibi sadece ekmek makarna ve pirince yok canım. Tam buğday tam tahilli ekmek yediğinde de alıyorsun karbon domates yediğinde de sana karbonhidrat diyeti ni incelemeni oneririm o zaman daha net anlarsın karbon miktarlarini.
bedava vizyon Misyon kazanımı mevcuttur
Ahh be Selin ne vardi kactin zaten nişanlıymissin. Hayirlisi artık olan olmuş inşallah hersey düzelir. Torunlarda mi yumusatamadi aileniyani seninkilerde nasil dayanıyor evlatlarini göremeyen bravo.
vuuu süper sin can can.
harika menüAfiyet OLSUN.
At gitsinbende de var ondan 4. Çocuğa hamile hala fit gıcık oluyorum.
Afiyet olsun ekmek hiç yok pilav gözüme batmadi.
süpersin canm ya bravo sanaEvımde yim kızlar geldim mantıya böreğe pilava ve o müthiş tatlılara göğüs gererek yemeden geldim şükür. Şimdi sahur hazirlama vakti herkese hayırlı sahurlar. Bugün de çalıştım çok yorgunum namaz kılIP Cup yatağayarın görüşürüz. Sevgiyle kalın.
canim oncelikle sinirlendigin zaman hemen bi dusa gir.ben yeme istegimi artik oyle frenliyirum.cunku sinirim fena benimde.ben burda yeniyim bana belki laf dusmez ama bu tur surevlerle ilgili bi kac tecrubemi paylasmak istedim.ben davami actim.1 senedir ayriyiz.oglum 2 yasindaydi surec basladiginda.inan ki cok zor.oncelikle darp olayi cok ciddi bir mesele.olur oyle herkeste var cumlesi olmamali.ama nacizane fikrim ben ehil bir psikolog buldum.onda ne ailesi ne de eski esim destek olmadi sureklilik konusunda.benim ailem maddi yonunu karsilayalim gidin dedi.eger ciddi sekilde terapi gormesini sart kosarsan ileride pismanligin olmaz.bilmiyorum hangi sehirde hangi semttesin.ama istersen benim gittigim bayan yakinindaysa yonlendirwbilirim.esine sart kos en az bi 5 seans gitsin ondan sonra oturup konusun.bu surec bi kosebasi cunku.ben bu surecte direttim ve en son konusmamizda da soyledim vicdanim rahat cunku eksik senin acindan oldu.el atmadin evliligimiz icin dedim.bizde darp yoktu ama calismiyor beni de calistirmiyordu.hep millete el aciyorduk 4 sene boyle gecti.dusun bi de mimarim ben.o da mali musavir ama 5 kurus kazanmadi 4 yilo yuzden bence tek sartin terapi olsun.ofke kontroluyle ilgili gorussun esin.sonra zaten psikolog seninle ayri gorusmek isteyecek.emin ol butun ihtimalleri kendini harcatmadan denemek lazim.su an bizim oglanin kafasi karman corman.bi ara babasina dayi diyordu vs.zor yani ufak cocuk icin de senin icin de...ailen seni el ustunde tutsa da icleniyorsun eski duzenini cok ozluyorsun.tabi darp goz yumulup onemli degil denilip eski hayati devam ettirilecek bir olay degil.tedavi olmasi gereken bir durum.bu da bir cesit alkol,kumar gibi problem olan bisey.gorumceni de takma.belli ki cahil birilerinin gudumuyle belki de aratiliyor.onlar dis kapinin dis mandali.sen sartini sun esine.en azindan bu sprumluluk kalksin ustunden.
Oy oyy sende neler yasamissin canım ya.. Allah yardımcınız olsun. Terapi konusunda kesinlikle haklısın. Profesyonel bir yardım almalı bence de. Yardım alirsa belki durum da degisirKusuruma da bakma lutfen.ben nacizane kendim baxi seyler yasadigim icin soyluyorum.aslinda ben yine bosamiyordum saf saf.ama adam 5.yilda calismaya basladi parayi buldu beni begenmez oldu.o zaman cocugu kacirip santajla bosanma dilelcesi ver vermezsen cocugunu unut diyince dilekce verdim.simdi o pisman bende bitti her sey.kendi problemimi cok anlatim ama dedigim gibi en onemli nokta her ijtimali dene.vicdanin kendin icin de evladin icinde esin icin de rahat olsun.emin ol zerre kadar pismanligim yok.kimseye saygisizligim yok.terapi ,her emrine amade olma vs her yolu denedim cunku.sen de sakin birak.a geriye ihtimal.ailen sen uzgunsen uzgun sen mutluysan mutlu.evlilik yuruyecekse kadin ugrasiyor.senin icin de zor.bi daha olmamasi acisindan bi terapi gorsun.yok ikna olmuyorsa o zaman dusun ipleri koparmayi.cunku darp cekilecek aey degil.hele ki sevdigimden yapiyorum mantigi nedir arkadas
menu güzel cnm afiyet olsunKahvaltı
1Kase yoğurt
3kayısı 1seftali
yarım haşlanmış yumurta
1çatal peynir
Aksam
1kase ezogelin çorba
7kaşık yumurtalı fasulye kavurması
salata yoğurt,2 ısırık pide
Birazdan kiraz yiyeceğim simdiden 1,5lt su sahura 2,5olur
30dk yürüyüş
gayet güzel cnmTakimimin fit olma yolundaki güzel hatunlari.
Menüm ve ben burdayız.
Sahur
1 yumurta
1 kk peynir
İftar
Kabak çorbası
3 İslim kebabı minik minik
1 tane minicik tavuklu Muska böreği
Bol salata
Su 1.5 oldu 3 e tmm larım
Spor yarım saat yürüdüm birazdan evime dönüyorum.
Sevgiler can canlar.
Güzel Menü canımBende menumu yaziyim yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu akşam iftardan önce tartildim 88.8 geldim dün sabah 91 di hangisi doğru anlamadım
Sahurda 1 dilim pide bol salatalık domates 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin
İftarda patlıcan yemeği 4 kaşık 1 biber dolması ama küçüktü
soğan salatası 1 kase
2 kaşık ciğer kavurma
Su 2 lt olmuştur dah baya bi içerim emzirdigim için icsemde doyamiyorum hiç sanki
Afiyet olsun güzel olmuş.Menü
Sahur
Bir kase yogurt
Bir kase kiraz
Iftar
Bir kepçe domates çorbası
2 tane sarma
10 11 tane yer fıstığı
Su 1 litreyi geçti
Spor yok
Menü çok iyi bence kırmızı et tüketimi hakkında çok bilgim yok tatlım. Diyetisyenin verdiği ama benim uygulamadigim menu de kırmızı eti hafta da 1 yiyin demişti. Ama eşim tavuk etinin doğal olmadığını düşünüyor ve köy tavuğu bulmadikca almıyor o yüzden kırmızı eti daha çok tüketiyoruz. Acaba diyetisyen hergün beyaz et vermesine rağmen kırmızı eti neden hafta da 1 yazmış. Arkadaslardan bizi aydınlatacak olan birileri çıkar sanırımMenum
sahur:2 dilim cavdar.1 kk peynir.2 yumurta(onceki iftarda bisey yemedim dogru duzgun epey acikmistim..)domates.kozlenmis patlican
iftar:1 kase yogurt corbasi.domates salatalik.150 gr kirmizi et.yarim dilim karpuz.
Su :2 litre
spor:ev temizligi sayilmaz sanirim 1 saat supur sil.misafir vardi.
bir de onemli birsey sorucam mesela bakinca bu kirmizi et siritiyor sanki.karbonhidrat tuketmeyince protein miktari ne olmali?sanki yag yakimi ve kas miktari icin bir derece karbonhidratsiz protein oneriliyordu.bu konudaki bilgilerinizi merak ediyorum.yardimci olur musunuz arkadaslar
çok az ve hafif olmuş canım. Sen emziriyosun ya sana az gelmez inş. Sütün nasıl şimdi. Etkileniyor musun oructanKızlar menüm
Sahur 1 kase kiraz
Spor yok
Hoşgeldin kamilecim. Bende geçen hafta başladım okula çok özlemişim yahu. Ama bu hafta öğrenci yok ki.. sen nerde calisiyosun??Mrb kizlar iki gündür koydeydim giremedim gecmiste baya olmus
Yeni gelenler hosgelmis safa geturmis bol bol yag gonderirler ins bizimle
Yarın yaklasik 18 ay sonunda okula gidecem nedense garip bi heyecan da var özledim galiba ogrencilerimide görücem ins neyse yarından itibaren bol bol görüşürüz dimdi yatmaliyim malu. Sahur var opuldunuz
afiyet olsun cnm güzel. Iki kaşıkla kaldıysan iyi cnmKizlar bugun gelemedim il disinda bir arkadasa iftara gittik gec geldik menumu yazayim,
Sahur:02.30 bir kuru incir,3 ceviz,5 findik ve 3 vadem.
Iftar:19.50 sebzeli kiyma yemegi 4 kasik kadar iki kasik pirinc pilavi,bir kase yayla corbasi,salata cacik.
1.5 litre su spor yok.
Afiyet olsun cnm. Daha önce de yazmıştım da yarım kalmış. Bu hafta kilolarimiz aynı olcak sen çok iyi vereceksin. Hatta geçebilirsin beniMerhaba canlarm cok gec oldu biliyorum yine iftardaydik menumu yazaym hemen gecmise doncem
Sahur:1kase yogurt 1has.yumurta
Iftar:1kase mercmk corbasi+1tabak guvecte et+1dilim ev yapimi pide
111fincan kahve
Su 3litre
Spor yok
Ayyy cok sinir yaaa.benim de bi kardesim var.cocuklugumuzda ben balik o cilizdi.ben kisa o uzun.ben beyaz o esmer.ayni bi dizi vardi yarim elma onun gibi.Allahtan evlendi de dogumdan sonra kilo aldiAynen canım bide bende bi kardeş var yeyip yeyip kilo almayanlardan. Bide en fazla azıcık göbeği çıkar. Hemen kilo almışım çok der balkondan aşağı atasim geliyor onu
Benimki bekar ama evlenince gorcem ben onuhele bazen eve gelirken taze ekmek alıyordu sıcak bide hepsini yiyordu. Deli oluyordum
ne sanslisinsadece ailem beni affetmedi diye pişmanım tabii yoksa eşimden yana hiç olmadım yok canm babam en büyük oğlumu gördü oynadı içi gitti ama evde çok huzursuzluk çıkıyor diye. Sonrasında görüşemedik ama annem hiç görmedieşimin ailesi beni aşırı el üstünde tutuyor seviyorlar kızları gibi tek eksiğim annem babam kardeşim
Canm sahur cok az değilim ama ya 17 saat sonuçta :/
İnşallah canm ya şok oldum çünkü
yok canm ya 3 tane var ama malesef bana o kadar sinirliki çocuklar umrunda bile değil :/ ama işin kötüsü eşimi en çokta annem istemişti sevmişti
haha tey tey bi tek bizim gibi olan bizdendir .Ayyy cok sinir yaaa.benim de bi kardesim var.cocuklugumuzda ben balik o cilizdi.ben kisa o uzun.ben beyaz o esmer.ayni bi dizi vardi yarim elma onun gibi.Allahtan evlendi de dogumdan sonra kilo aldi
ne sanslisinmasallah 41 kere.insana kiymet verenlere denk gelmissin..annen de kendisi bilir.sen elinden geleni yapmissin zaten 3 toruna yumisamamis.Allah insaf versin
Sagol canim.hepimizin ins.insan yasarken farketmiyor sonra anliyor zorlugunu.Oy oyy sende neler yasamissin canım ya.. Allah yardımcınız olsun. Terapi konusunda kesinlikle haklısın. Profesyonel bir yardım almalı bence de. Yardım alirsa belki durum da degisir
menu güzel cnm afiyet olsun
gayet güzel cnm
Güzel Menü canım
Afiyet olsun güzel olmuş.
Menü çok iyi bence kırmızı et tüketimi hakkında çok bilgim yok tatlım. Diyetisyenin verdiği ama benim uygulamadigim menu de kırmızı eti hafta da 1 yiyin demişti. Ama eşim tavuk etinin doğal olmadığını düşünüyor ve köy tavuğu bulmadikca almıyor o yüzden kırmızı eti daha çok tüketiyoruz. Acaba diyetisyen hergün beyaz et vermesine rağmen kırmızı eti neden hafta da 1 yazmış. Arkadaslardan bizi aydınlatacak olan birileri çıkar sanırım
aynen ya.kizcagiz uzuluyor 10 kilo fazlasi var diye...gerci simdi cogunu verdi hemen.bunye alisikdegil kiloyu tutmuyorhaha tey tey bi tek bizim gibi olan bizdendir .
Amin canm bekliyorum Zaman belki çözer herşeyi ama ne kadar Zaman bilemiyorum tabi
Afiyet olsun canım ev yapimi da olsa yemesek mi o PİDEYİ.Merhaba canlarm cok gec oldu biliyorum yine iftardaydik menumu yazaym hemen gecmise doncem
Sahur:1kase yogurt 1has.yumurta
Iftar:1kase mercmk corbasi+1tabak guvecte et+1dilim ev yapimi pide
111fincan kahve
Su 3litre
Spor yok
Hepsi geçer inşallah sen saygı ve sevgini koru Allah a dua et hepsi geçer umarım.Benim en büyük dayanamadığım tatlı malesefçocuklarda istiyor eşimde çok sever İllaki yaparım sürekli sonra uğraş dur ama bide çocuklar tabakta bırakınca kıyamazdım dökmeye Onur'da yapmamam lazım artık :/
tamam kaptancım dikkat edicem mutlaka
ay herkesin vardır etrafında öyle birileri mutlaka al Boğaz'la ye ye kilo almamak nedir ya olrmu öyle bişiy
bi anlık bi hataydı kuzum gidiyoruz dedik ve gittik o Zaman yaşım 18 bu kadar sorunlar olacağını inan hiç düşünmedim barışırız hemen dayanamazlar dedim ama sonuç bu bende anlamıyorum bu kadar kin niye tek yaptığım evlatlarımı büyütüp yuvamı kurmaktı
süpersin canm ya bravo sana
sana da can can.Hayırlı sahirlar kizlaaar
Afiyet olsun canım çok güzel menun.dünkü menümü yazayım
sahur 2 haşlanmış yumurta 1 üçgen dilim karpuz 1.5 bardak ayran 1kk peynir
iftar
1 küçük kase sebze çorbası 4 kaşık z.yağlı t.fasulye 1 bardak ayran
su 3 lt
spor yok
Anam Allah kolaylik versin sizin kafa bi dünyadir şimdi.Günaydın canikolarr Nasılsıniz dün hiç giremedim gorumcem bizde oğluyla benim oğlum hiç durmuyor bu yüzden gelemiyorumnasıl gidiyor diyet kizlrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?