Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En guzelini yapmissin canm yani yazdklarina bakilirsa sorumsuz bi esin onde gideniymis..evladin icin uzuldum ama mutsuz bir evde mutsuz bir çocuk olacagina belkide boylesi onun icin daha
Menun guzel olms canm afiyet olsun
Buyrun benim menun guzel canim muska boregide minickmis o kadarcktn bise olmaz herhalde afiyet olsun
Kirmizi et haftada 2 gun yiyebilrsin miktari azcik fazlami acaba diyetisyenm bana avucunun ici kadar ye derdi..menunde guzel sahurda 2 dilim fazla geldi bana afiyet olsun seker
Kizlar yanliz ciddi guzel enerji var.tabak tabak pilav makarna,dilim dilim ekmek yiyen ben birden resmen vizyonum-miayonum degisti yav
Herhalde yanii sekerim enerji full

Minicik ve fırında yapılmıştı içinde tavuk doluydu

Kızlar menüm
Sahur 1 kase kiraz
İftar 4 et köfte 2 fırınlanmış domates 1 batdak ayran
Su 1,5 oldu yatana kadar 2yi geçer
Spor yok
Menun cok az olmus sanki kubis az yemekte iyi degil canm afieyt olsun
Gayet guzel bebisim afiyet olsun

Guzel olmus canm afiyet olsun

Ama sen ondesin yaa beni gecersin sen yine menulerde guzel azcik kacamak yap ben geciyim seni

başsağlığı dileyen dileklerini ileten tüm arkadaşlarımm Allahım hepinizden razı olsun...bu arada Mervem sende çok özlendin tatlımm mutlu oldum yazdığını okuyunca
Gelmene sevindim canim benim alismisim sanada valla yazmayinca hemen ariyo gozlerim neyseki artk burdasin sekerm

Aslinda yemesemde olurdu canm dogru soluyosn

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah :)

Ama sen ondesin yaa beni gecersin sen yine menulerde guzel azcik kacamak yap ben geciyim seni
bak bak baaaaak yanıltma kandırmaa vaat seni girdi şeninizi

sağol kuzumm

Gelmene sevindim canim benim alismisim sanada valla yazmayinca hemen ariyo gozlerim neyseki artk burdasin sekerm
sağol tatlımm bende sizleri özledim valla

Ohh bitirdim sukur aksama bakalim kac sayfa daha birikecek ama ben hepinize yeterim
süper aktif hale geçmişiz grup olarak topu topu 4 gün uzaklaştım sayfalar kopmuş gitmiş valla kimseyi tanıyamadım ben yeni gelen arkadaşlar kendinizi kısacık tanıtsanız..ben yasemin 35 yaşındayım 2 kız annesiyim çalışıyorum 9 takımda 2.ayımı doldurdum veeeee tam 14 kg verdim

Kzlarr merhbaa dun giremedim menümü yazamadimm
Dünkü menüm
Sabh: saat12 menemen 1 dilm ekmek
Oglen:saat 2 corba 1 dmts 1 salata
Ara:4bck 5 kiraz yarim seftali
Aksam: 8bck izgara et 2 parca 5 ymk kasgi yogrtlu havuc 1kask patats puresi
Su 2lt
Spor 15 dkka hzli tempo bebek arabasii kullanarkk yuruyuss

afiyet olsun canım çorbanın ne çorbası olduğunu ve miktarını yazarsan iyi olur birde patates püresi olmamış canım onu yeme azıcık su ile spor miktarınıda arttırsan tadından yenmez

afiyet olsun canım çorbanın ne çorbası olduğunu ve miktarını yazarsan iyi olur birde patates püresi olmamış canım onu yeme azıcık su ile spor miktarınıda arttırsan tadından yenmez
Ben simdi kardesime gidiyorum hepsini ogrtecem bekle beni betul geliyoreee Alinin_Annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…