- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.161
En guzelini yapmissin canm yani yazdklarina bakilirsa sorumsuz bi esin onde gideniymis..evladin icin uzuldum ama mutsuz bir evde mutsuz bir çocuk olacagina belkide boylesi onun icin dahaKusuruma da bakma lutfen.ben nacizane kendim baxi seyler yasadigim icin soyluyorum.aslinda ben yine bosamiyordum saf saf.ama adam 5.yilda calismaya basladi parayi buldu beni begenmez oldu.o zaman cocugu kacirip santajla bosanma dilelcesi ver vermezsen cocugunu unut diyince dilekce verdim.simdi o pisman bende bitti her sey.kendi problemimi cok anlatim ama dedigim gibi en onemli nokta her ijtimali dene.vicdanin kendin icin de evladin icinde esin icin de rahat olsun.emin ol zerre kadar pismanligim yok.kimseye saygisizligim yok.terapi ,her emrine amade olma vs her yolu denedim cunku.sen de sakin birak.a geriye ihtimal.ailen sen uzgunsen uzgun sen mutluysan mutlu.evlilik yuruyecekse kadin ugrasiyor.senin icin de zor.bi daha olmamasi acisindan bi terapi gorsun.yok ikna olmuyorsa o zaman dusun ipleri koparmayi.cunku darp cekilecek aey degil.hele ki sevdigimden yapiyorum mantigi nedir arkadas
Menun guzel olms canm afiyet olsunKahvaltı
1Kase yoğurt
3kayısı 1seftali
yarım haşlanmış yumurta
1çatal peynir
Aksam
1kase ezogelin çorba
7kaşık yumurtalı fasulye kavurması
salata yoğurt,2 ısırık pide
Birazdan kiraz yiyeceğim simdiden 1,5lt su sahura 2,5olur
30dk yürüyüş
Buyrun benimTakimimin fit olma yolundaki güzel hatunlari.
Menüm ve ben burdayız.
Sahur
1 yumurta
1 kk peynir
İftar
Kabak çorbası
3 İslim kebabı minik minik
1 tane minicik tavuklu Muska böreği
Bol salata
Su 1.5 oldu 3 e tmm larım
Spor yarım saat yürüdüm birazdan evime dönüyorum.
Sevgiler can canlar.
Kirmizi et haftada 2 gun yiyebilrsin miktari azcik fazlami acaba diyetisyenm bana avucunun ici kadar ye derdi..menunde guzel sahurda 2 dilim fazla geldi bana afiyet olsun sekerMenum
sahur:2 dilim cavdar.1 kk peynir.2 yumurta(onceki iftarda bisey yemedim dogru duzgun epey acikmistim..)domates.kozlenmis patlican
iftar:1 kase yogurt corbasi.domates salatalik.150 gr kirmizi et.yarim dilim karpuz.
Su :2 litre
spor:ev temizligi sayilmaz sanirim 1 saat supur sil.misafir vardi.
bir de onemli birsey sorucam mesela bakinca bu kirmizi et siritiyor sanki.karbonhidrat tuketmeyince protein miktari ne olmali?sanki yag yakimi ve kas miktari icin bir derece karbonhidratsiz protein oneriliyordu.bu konudaki bilgilerinizi merak ediyorum.yardimci olur musunuz arkadaslar
Herhalde yanii sekerim enerji fullKizlar yanliz ciddi guzel enerji var.tabak tabak pilav makarna,dilim dilim ekmek yiyen ben birden resmen vizyonum-miayonum degisti yav
Minicik ve fırında yapılmıştı içinde tavuk doluyduEn guzelini yapmissin canm yani yazdklarina bakilirsa sorumsuz bi esin onde gideniymis..evladin icin uzuldum ama mutsuz bir evde mutsuz bir çocuk olacagina belkide boylesi onun icin daha
Menun guzel olms canm afiyet olsun
Buyrun benimmenun guzel canim muska boregide minickmis o kadarcktn bise olmaz herhalde afiyet olsun
Kirmizi et haftada 2 gun yiyebilrsin miktari azcik fazlami acaba diyetisyenm bana avucunun ici kadar ye derdi..menunde guzel sahurda 2 dilim fazla geldi bana afiyet olsun seker
Herhalde yanii sekerim enerji full
Menun cok az olmus sanki kubis az yemekte iyi degil canm afieyt olsunKızlar menüm
Sahur 1 kase kiraz
İftar 4 et köfte 2 fırınlanmış domates 1 batdak ayran
Su 1,5 oldu yatana kadar 2yi geçer
Spor yok
Gayet guzel bebisim afiyet olsunIyi geceler kızlar... menum;
Sahur
1 buyuk kase cacık
1 zeytin 1 parça peynir
Yarım dilim ekmek
Iftar
1 kepçe yoğurt çorbası
4 sebzeli kaşık tavuk sote
Salata....
7 badem 1 kayısı
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Kizlar bugun gelemedim il disinda bir arkadasa iftara gittik gec geldik menumu yazayim,
Sahur:02.30 bir kuru incir,3 ceviz,5 findik ve 3 vadem.
Iftar:19.50 sebzeli kiyma yemegi 4 kasik kadar iki kasik pirinc pilavi,bir kase yayla corbasi,salata cacik.
1.5 litre su spor yok.
Ama sen ondesin yaa beni gecersin sen yine menulerde guzelafiyet olsun cnm güzel. Iki kaşıkla kaldıysan iyi cnm
Afiyet olsun cnm. Daha önce de yazmıştım da yarım kalmış. Bu hafta kilolarimiz aynı olcak sen çok iyi vereceksin. Hatta geçebilirsin benibenim biraz daha dikkatli olmam lazım ya seni geçmem lazım
günaydın kızlar günlerdir koşturmacadan sonra aranıza gelebildim çokta özledim sizleri...biraz okumaya çalıştım ama tüm sayfalara bakamadım çok kaynatmışınız canlar...kaptanım geçmiş olsun ciddi bir durum yok inşallahh .. @berilceee bebeğiniz tez şifasına kavuşur inşallahh dualarımız sizinle ...yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
Gelmene sevindim canim benimbaşsağlığı dileyen dileklerini ileten tüm arkadaşlarımm Allahım hepinizden razı olsun...bu arada Mervem sende çok özlendin tatlımm mutlu oldum yazdığını okuyunca
Iyi gidiyor canim senin nasil gidiyor menu yazmsmydn tatlimGünaydın canikolarr Nasılsıniz dün hiç giremedim gorumcem bizde oğluyla benim oğlum hiç durmuyor bu yüzden gelemiyorumnasıl gidiyor diyet kizlrr
Aslinda yemesemde olurdu canm dogru soluyosnAfiyet olsun canım ev yapimi da olsa yemesek mi o PİDEYİ.
Hepsi geçer inşallah sen saygı ve sevgini koru Allah a dua et hepsi geçer umarım.
sana da can can.
Afiyet olsun canım çok güzel menun.
Anam Allah kolaylik versin sizin kafa bi dünyadir şimdi.
Sagol canim.hepimizin ins.insan yasarken farketmiyor sonra anliyor zorlugunu.
aynen ya.kizcagiz uzuluyor 10 kilo fazlasi var diye...gerci simdi cogunu verdi hemen.bunye alisikdegil kiloyu tutmuyor
sen evlat olarakkendini yipratmadan ne gerekiyosa yap saygindan hatrindan eksik etme.yapmazsa onun mesuliyeti.hayirli olacaksa zaten duzelir ins
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah :)Afiyet olsun canım ev yapimi da olsa yemesek mi o PİDEYİ.
Hepsi geçer inşallah sen saygı ve sevgini koru Allah a dua et hepsi geçer umarım.
sana da can can.
bak bak baaaaak yanıltma kandırmaa vaat seni girdi şeniniziAma sen ondesin yaa beni gecersin sen yine menulerde guzelazcik kacamak yap ben geciyim seni
sağol kuzummAfiyet olsun canım ev yapimi da olsa yemesek mi o PİDEYİ.
sana da can can.
sağol tatlımm bende sizleri özledim vallaGelmene sevindim canim benimalismisim sanada valla yazmayinca hemen ariyo gozlerim neyseki artk burdasin sekerm
süper aktif hale geçmişiz grup olarak topu topu 4 gün uzaklaştım sayfalar kopmuş gitmiş valla kimseyi tanıyamadım ben yeni gelen arkadaşlar kendinizi kısacık tanıtsanız..ben yasemin 35 yaşındayım 2 kız annesiyim çalışıyorum 9 takımda 2.ayımı doldurdum veeeee tam 14 kg verdimOhh bitirdim sukuraksama bakalim kac sayfa daha birikecek ama ben hepinize yeterim
afiyet olsun canım çorbanın ne çorbası olduğunu ve miktarını yazarsan iyi olur birde patates püresi olmamış canım onu yeme azıcık su ile spor miktarınıda arttırsan tadından yenmezKzlarr merhbaa dun giremedim menümü yazamadimm
Dünkü menüm
Sabh: saat12 menemen 1 dilm ekmek
Oglen:saat 2 corba 1 dmts 1 salata
Ara:4bck 5 kiraz yarim seftali
Aksam: 8bck izgara et 2 parca 5 ymk kasgi yogrtlu havuc 1kask patats puresi
Su 2lt
Spor 15 dkka hzli tempo bebek arabasii kullanarkk yuruyuss
Anladm canim zatenSeni girdi senii yazacaktım ne çıkmış
Ben simdi kardesime gidiyorum hepsini ogrtecemafiyet olsun canım çorbanın ne çorbası olduğunu ve miktarını yazarsan iyi olur birde patates püresi olmamış canım onu yeme azıcık su ile spor miktarınıda arttırsan tadından yenmez
ablan geliyo yanına..herşeyi öğreticek sana Betüll
Gel gelll
Aynen yaa ogretsin walla hep eksk seyler yapiom biseyide tam yapamadmablan geliyo yanına..herşeyi öğreticek sana Betüll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?