- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.181
Tarhana corbasii 2 kepceafiyet olsun canım çorbanın ne çorbası olduğunu ve miktarını yazarsan iyi olur birde patates püresi olmamış canım onu yeme azıcık su ile spor miktarınıda arttırsan tadından yenmez
olur kuzum hepsi olur bizde bir anda herşeyi öğrenmedik yaAynen yaa ogretsin walla hep eksk seyler yapiom biseyide tam yapamadm
afiyet olsun canım iyi olmuş...azıcık eşine bırakabilirsen ya da evde leslie falan yapsanTarhana corbasii 2 kepceyaaa yuruyuss yapmak istyrm cokk amaa cocuklaa fazla olmuyorrr
Aynen canim.sorumsuz gobek adiydi.idare etme mantigindaydim.is bulup para kazaninca havaya girmese ve gercek yuzunu gormesem daha gec farkedicektim.cok sukur.Allah beterinden korusun.En guzelini yapmissin canm yani yazdklarina bakilirsa sorumsuz bi esin onde gideniymis..evladin icin uzuldum ama mutsuz bir evde mutsuz bir çocuk olacagina belkide boylesi onun icin daha
Menun guzel olms canm afiyet olsun
Buyrun benimmenun guzel canim muska boregide minickmis o kadarcktn bise olmaz herhalde afiyet olsun
Kirmizi et haftada 2 gun yiyebilrsin miktari azcik fazlami acaba diyetisyenm bana avucunun ici kadar ye derdi..menunde guzel sahurda 2 dilim fazla geldi bana afiyet olsun seker
Herhalde yanii sekerim enerji full
hosbulduk.memnun oldum.ben fatma.32 yasindayim.1 oglum var 3.5 yasinda.bu kilolardan kurtulup fit olmak istiyorum.insallah burda hep birlikte olacagizsağol kuzumm
sağol tatlımm bende sizleri özledim valla
süper aktif hale geçmişiz grup olarak topu topu 4 gün uzaklaştım sayfalar kopmuş gitmiş valla kimseyi tanıyamadım ben yeni gelen arkadaşlar kendinizi kısacık tanıtsanız..ben yasemin 35 yaşındayım 2 kız annesiyim çalışıyorum 9 takımda 2.ayımı doldurdum veeeee tam 14 kg verdim
merhaba canm ben selin 23 yaşındayım 3 tane oğluşum var ve Nasıl verdin bu kadar kısa sürede sende bizimle anlat paylaş mutlaka olurmu :) tanıştığıma çok memnun oldum :)sağol kuzumm
sağol tatlımm bende sizleri özledim valla
süper aktif hale geçmişiz grup olarak topu topu 4 gün uzaklaştım sayfalar kopmuş gitmiş valla kimseyi tanıyamadım ben yeni gelen arkadaşlar kendinizi kısacık tanıtsanız..ben yasemin 35 yaşındayım 2 kız annesiyim çalışıyorum 9 takımda 2.ayımı doldurdum veeeee tam 14 kg verdim
iyiki hatırlattın canm ben unutmuştum bile inş yine güzel bi rakam çıkar Dünkü gibikızlar bugün tartı günümüz unutmayın iftar öncesi kilo bildirimi yapacağız
yarışı severim insanı dahada bi hırslandırıyor kilo vermeye yardım ediyorAnladm canim zatenbiz emineyle yarisiyoruz kilolarmz gramina ayniydi gectiydi beni bu hafta benm gecmem lazm
leslie güzel oluyor bence yada zumba çok severim oynaya oynaya sporolur kuzum hepsi olur bizde bir anda herşeyi öğrenmedik ya
afiyet olsun canım iyi olmuş...azıcık eşine bırakabilirsen ya da evde leslie falan yapsan
bu bck lar ne kiz betul ben çözemedim. Patates kiloyu etkiliyor 1 kaşık ta olsa tercih etme. Neyse merve yetti mi öğretiver can cana; )Kzlarr merhbaa dun giremedim menümü yazamadimm
Dünkü menüm
Sabh: saat12 menemen 1 dilm ekmek
Oglen:saat 2 corba 1 dmts 1 salata
Ara:4bck 5 kiraz yarim seftali
Aksam: 8bck izgara et 2 parca 5 ymk kasgi yogrtlu havuc 1kask patats puresi
Su 2lt
Spor 15 dkka hzli tempo bebek arabasii kullanarkk yuruyuss
Neden oyle bir sey yapsinkiKizlar ben suan bise gordum ve sok oldum bizim miray yanls hatrlamiyosam gruptan ayrilirken 82 kiloydu simdi ismini degstrms baska yerde diyetine dewam ediyo kilosu 88mis nasil is bu benmi yanls gordm
Allah bağışlasın canım güzel yavrunu...inşallahhAynen canim.sorumsuz gobek adiydi.idare etme mantigindaydim.is bulup para kazaninca havaya girmese ve gercek yuzunu gormesem daha gec farkedicektim.cok sukur.Allah beterinden korusun.
kirmizi et miktari fazla bence de.cunku bugun hic aclik hissetmedim.muhtemelen 1,5 porsiyona denk geliyor saniyorum
hosbulduk.memnun oldum.ben fatma.32 yasindayim.1 oglum var 3.5 yasinda.bu kilolardan kurtulup fit olmak istiyorum.insallah burda hep birlikte olacagiz
ohh maşallah bu kadar genç yaşta 3 güzel yavrun ..evlatlarını Rabbim bağışlasın..bende tanştığıma çok memnun oldum canım...kilo fazla olunca diyete tam dıkkat edince gidende fazla oluyor canımmerhaba canm ben selin 23 yaşındayım 3 tane oğluşum var ve Nasıl verdin bu kadar kısa sürede sende bizimle anlat paylaş mutlaka olurmu :) tanıştığıma çok memnun oldum :)
iyiki hatırlattın canm ben unutmuştum bile inş yine güzel bi rakam çıkar Dünkü gibi
yarışı severim insanı dahada bi hırslandırıyor kilo vermeye yardım ediyor
leslie güzel oluyor bence yada zumba çok severim oynaya oynaya spor
Allah Allah çok ilginç nerede gördün Merve anlayamadım ben nasıl yani..hangi grupta çok şaşırdım..Kizlar ben suan bise gordum ve sok oldum bizim miray yanls hatrlamiyosam gruptan ayrilirken 82 kiloydu simdi ismini degstrms baska yerde diyetine dewam ediyo kilosu 88mis nasil is bu benmi yanls gordm
iyiyiz canım sen nasılsın ..hadi mezun edeceğiz seni çok az kaldıSelam kizlar nasilsiniz? Giremedim bir turlu yogun geciyor,bugun kendimi hafif hissediyorum bakalim iftardan once tartilirim:)
Vayyy masallah canim tebrik ediyorum seni:)ilk kilo bildirimi benden gelsin kızlar -500 gr'dayım..cuma daha iyi olsun diye uğraşacağım ..malum koşturmacadan spor hiç yapamadım
Iyiyim canim hamdolsun,valla gidim gidim gidiyo son kilolar spor yapamadigim icin.iyiyiz canım sen nasılsın ..hadi mezun edeceğiz seni çok az kaldı
Ismini degistrms izledigim icin goruyorm ismini mesajlarina baktm diyet gunluklerinde kendine sayfa acms bende sasrdm bize yalan konusmus o zamnAllah bağışlasın canım güzel yavrunu...inşallahh
ohh maşallah bu kadar genç yaşta 3 güzel yavrun ..evlatlarını Rabbim bağışlasın..bende tanştığıma çok memnun oldum canım...kilo fazla olunca diyete tam dıkkat edince gidende fazla oluyor canım
Allah Allah çok ilginç nerede gördün Merve anlayamadım ben nasıl yani..hangi grupta çok şaşırdım..
Valla hic anlamis degilim canm cok sasrdm bende gecen hafta 82ydi bu hafta88 enterasanNeden oyle bir sey yapsinki
Ciddimisin ?Kizlar ben suan bise gordum ve sok oldum bizim miray yanls hatrlamiyosam gruptan ayrilirken 82 kiloydu simdi ismini degstrms baska yerde diyetine dewam ediyo kilosu 88mis nasil is bu benmi yanls gordm
Kandırıldık yaniValla hic anlamis degilim canm cok sasrdm bende gecen hafta 82ydi bu hafta88 enterasan
Süpersin Yaseminim maşallahilk kilo bildirimi benden gelsin kızlar -500 gr'dayım..cuma daha iyi olsun diye uğraşacağım ..malum koşturmacadan spor hiç yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?