Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım çorbanın ne çorbası olduğunu ve miktarını yazarsan iyi olur birde patates püresi olmamış canım onu yeme azıcık su ile spor miktarınıda arttırsan tadından yenmez
Tarhana corbasii 2 kepce yaaa yuruyuss yapmak istyrm cokk amaa cocuklaa fazla olmuyorrr

Aynen canim.sorumsuz gobek adiydi.idare etme mantigindaydim.is bulup para kazaninca havaya girmese ve gercek yuzunu gormesem daha gec farkedicektim.cok sukur.Allah beterinden korusun.
kirmizi et miktari fazla bence de.cunku bugun hic aclik hissetmedim.muhtemelen 1,5 porsiyona denk geliyor saniyorum
hosbulduk.memnun oldum.ben fatma.32 yasindayim.1 oglum var 3.5 yasinda.bu kilolardan kurtulup fit olmak istiyorum.insallah burda hep birlikte olacagiz

merhaba canm ben selin 23 yaşındayım 3 tane oğluşum var ve Nasıl verdin bu kadar kısa sürede sende bizimle anlat paylaş mutlaka olurmu :) tanıştığıma çok memnun oldum :)

kızlar bugün tartı günümüz unutmayın iftar öncesi kilo bildirimi yapacağız
iyiki hatırlattın canm ben unutmuştum bile inş yine güzel bi rakam çıkar Dünkü gibi

Anladm canim zaten biz emineyle yarisiyoruz kilolarmz gramina ayniydi gectiydi beni bu hafta benm gecmem lazm
yarışı severim insanı dahada bi hırslandırıyor kilo vermeye yardım ediyor
olur kuzum hepsi olur bizde bir anda herşeyi öğrenmedik ya

afiyet olsun canım iyi olmuş...azıcık eşine bırakabilirsen ya da evde leslie falan yapsan
leslie güzel oluyor bence yada zumba çok severim oynaya oynaya spor

bu bck lar ne kiz betul ben çözemedim. Patates kiloyu etkiliyor 1 kaşık ta olsa tercih etme. Neyse merve yetti mi öğretiver can cana; )

Allah bağışlasın canım güzel yavrunu...inşallahh

ohh maşallah bu kadar genç yaşta 3 güzel yavrun ..evlatlarını Rabbim bağışlasın..bende tanştığıma çok memnun oldum canım...kilo fazla olunca diyete tam dıkkat edince gidende fazla oluyor canım

Kizlar ben suan bise gordum ve sok oldum bizim miray yanls hatrlamiyosam gruptan ayrilirken 82 kiloydu simdi ismini degstrms baska yerde diyetine dewam ediyo kilosu 88mis nasil is bu benmi yanls gordm
Allah Allah çok ilginç nerede gördün Merve anlayamadım ben nasıl yani..hangi grupta çok şaşırdım..

Ismini degistrms izledigim icin goruyorm ismini mesajlarina baktm diyet gunluklerinde kendine sayfa acms bende sasrdm bize yalan konusmus o zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…