- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.201
Aynen oyle elif bizim gruptan demekki bu yuzden ayrildi koca bahane bak resm paylastim ismi buKandırıldık yani
Uzuldum gercekten menuleri falan cok guzeldi pozitif ve cok paylasim yapan biriydi neden gerek duymus boyle bir seye bilemiyorum Allah yolunu acik etsin.Ismini degistrms izledigim icin goruyorm ismini mesajlarina baktm diyet gunluklerinde kendine sayfa acms bende sasrdm bize yalan konusmus o zamn
Cidden kandirilmisiz yaKandırıldık yani
Bizi Takip etmeyi bırakınca göremeyiz sanmışCidden kandirilmisiz ya
Bence o menüler de gerçek değildiUzuldum gercekten menuleri falan cok guzeldi pozitif ve cok paylasim yapan biriydi neden gerek duymus boyle bir seye bilemiyorum Allah yolunu acik etsin.
Bende baktım takip ettiğim için kendisi bilir yolu açık olsun dediğin gibi.Aynen oyle elif bizim gruptan demekki bu yuzden ayrildi koca bahane bak resm paylastim ismi bu
Ayy bak onu hic dusunemedim cidden menulerde yalan oldu kesinBence o menüler de gerçek değildikekledi resmen
Soyledigi yalan ayagina dolanip esiyle cidden arasi acilmaz umarimBende baktım takip ettiğim için kendisi bilir yolu açık olsun dediğin gibi.
Vayy anam masallah cok iyi:)Kızlar suan tartildim ve şok geçirdim. Perşembe tartildigimda 81.7 ydi. Veee suan 80.1
O kadar düzenli beslenip neden hala 88 kilo tabiki yalan menülerideAyy bak onu hic dusunemedim cidden menulerde yalan oldu kesin
Aman dolanmasin yinede yolu açık olsun. Cehalet işte.Soyledigi yalan ayagina dolanip esiyle cidden arasi acilmaz umarim
Ay valla sevinçten gördüğümde ziplamaya basladim yaa beklemiyordum bu kadarVayy anam masallah cok iyi:)
Vuuuu maşallah kız Hilal cosmussun. Böyle devam hadi bakalım.Kızlar suan tartildim ve şok geçirdim. Perşembe tartildigimda 81.7 ydi. Veee suan 80.1
Canım ilk giden kilolar böyle fazla oluyor vucutta ki odemi atiyorsun vs. sakin bırakma dikkatli beslen.Ay valla sevinçten gördüğümde ziplamaya basladim yaa beklemiyordum bu kadar
Hadi bakalim 7 lere minnacik bisi kaldi boyle devam edersen hedefine cok kisa bir zamanda ulasirsin insallah.Ay valla sevinçten gördüğümde ziplamaya basladim yaa beklemiyordum bu kadar
Sağol canım yürüyüşler de baya fark ettirdi demekkiVuuuu maşallah kız Hilal cosmussun. Böyle devam hadi bakalım.
Cidden kandirilmisiz ya
Bizi Takip etmeyi bırakınca göremeyiz sanmışbizim de takip ettiğimizi unutmuş sanırım.
Menuleride yalanms ben mesaj attm bakalm ne diycek cok sinirlendm gorunce onca yorum yazdk menulerine resmn oynadi bizimleBence o menüler de gerçek değildikekledi resmen
Yok canım böyle devamCanım ilk giden kilolar böyle fazla oluyor vucutta ki odemi atiyorsun vs. sakin bırakma dikkatli beslen.
Inş canımHadi bakalim 7 lere minnacik bisi kaldi boyle devam edersen hedefine cok kisa bir zamanda ulasirsin insallah.
Valla iyi yapmissin canim gercekle yuzlessin aslinda bizi degil kendini kandimis bunca zaman mesaj atarak gercekle yuzlesmesini saglamis olursun insallah:)Menuleride yalanms ben mesaj attm bakalm ne diycek cok sinirlendm gorunce onca yorum yazdk menulerine resmn oynadi bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?