Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugün kilo bildirimi mi yapıyoruz hemen yapayım bugün seminere başladık okula 2çocukla gittim benim oğlan canımı okudu sonra da arkadaşla alışveriş yapalım dedim susuzluktan perişanoldum bugün iftarda su ya abanacagim

74.5tim cuma günü simdi 73.6ciktim-900gram aferin bana cumaya çok iyi olacağım insallah

Tebrik ederim canim cok guzel:)

KiLzlar birisi sizi mi kandırdı kim ne derse desin bosverin yalancinin mumu yatsiya kadar ayrıca kendini kandırır ayrıca ben bu arada başka bi topiktde yazıyorum ama orda çok aktif değiliz iki yereede yazdigimdan benim gercekligimi gorebilirsiniz

C v
maşallah canım senin de çok iyi yaa. Hem havaların ısınması hemde ramazan üst üste gelince gidiyor kilolar

Valla iyi yapmissin canim gercekle yuzlessin aslinda bizi degil kendini kandimis bunca zaman mesaj atarak gercekle yuzlesmesini saglamis olursun insallah:)
Boyle seylere gerek yokki ben zaten seni tanimiyorum yalan konusmanin mantigi ne ama benim gozumden kacmaz
Kizlar herkes cok guzel kilo vermis ben yazmaya utaniyorum ama -200 grcik gitmis
Guzel canim niye suratini asiyon 2gunluk sonucta bu kilo bebisim
Oyle gibi oldu bu bizim iddiamz tabiki karsi tarafida dinlemek lazm

Menuleride yalanms ben mesaj attm bakalm ne diycek cok sinirlendm gorunce onca yorum yazdk menulerine resmn oynadi bizimle
Neden hemen Negatif düşündünüz anlamadım
Eğer dikkat etmediyse stressten şu 1.5 -2 haftalık dönemde pekala 5-6 kilo alabilir insan. Ben alırım yani

Eğer dikkat etmediyse stressten şu 1.5 -2 haftalık dönemde pekala 5-6 kilo alabilir insan. Ben alırım yani
Burdan ayrilma sebebide esi izin vermedgi icin kkya giremycm demsti ama tekrar baska isimle dewam etms mefkurem hepsini bir araya getrnce baska bise dusunemzdk

Gerci beni ilgilendrmzde eger oyle bise varsa diger insanlarida kandrmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…