- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.221
Bende ilk hafta hizli vermstm canim süper motive oluyo insanKızlar suan tartildim ve şok geçirdim. Perşembe tartildigimda 81.7 ydi. Veee suan 80.1
Tebrik ederim canim cok guzel:)Kızlar bugün kilo bildirimi mi yapıyoruz hemen yapayım bugün seminere başladık okula 2çocukla gittim benim oğlan canımı okudu sonra da arkadaşla alışveriş yapalım dedim susuzluktan perişanoldum bugün iftarda su ya abanacagim
74.5tim cuma günü simdi 73.6ciktim-900gram aferin bana cumaya çok iyi olacağım insallah
Saol canım bende şaşırdım ramazanı 70le kapatirsam agustosa 67olurum inşallahTebrik ederim canim cok guzel:)
maşallah canım senin de çok iyi yaa. Hem havaların ısınması hemde ramazan üst üste gelince gidiyor kilolarKızlar bugün kilo bildirimi mi yapıyoruz hemen yapayım bugün seminere başladık okula 2çocukla gittim benim oğlan canımı okudu sonra da arkadaşla alışveriş yapalım dedim susuzluktan perişanoldum bugün iftarda su ya abanacagim
74.5tim cuma günü simdi 73.6ciktim-900gram aferin bana cumaya çok iyi olacağım insallah
Aynen canım fena gaza gelmiş durumdayımBende ilk hafta hizli vermstm canim süper motive oluyo insan
Boyle seylere gerek yokki ben zaten seni tanimiyorum yalan konusmanin mantigi ne ama benim gozumden kacmazValla iyi yapmissin canim gercekle yuzlessin aslinda bizi degil kendini kandimis bunca zaman mesaj atarak gercekle yuzlesmesini saglamis olursun insallah:)
Guzel canim niye suratini asiyon 2gunluk sonucta bu kilo bebisimKizlar herkes cok guzel kilo vermis ben yazmaya utaniyorum ama -200 grcik gitmis
Oyle gibi oldu bu bizim iddiamz tabiki karsi tarafida dinlemek lazmKiLzlar birisi sizi mi kandırdı kim ne derse desin bosverin yalancinin mumu yatsiya kadar ayrıca kendini kandırır ayrıca ben bu arada başka bi topiktde yazıyorum ama orda çok aktif değiliz iki yereede yazdigimdan benim gercekligimi gorebilirsiniz
Neden hemen Negatif düşündünüz anlamadımMenuleride yalanms ben mesaj attm bakalm ne diycek cok sinirlendm gorunce onca yorum yazdk menulerine resmn oynadi bizimle
Burdan ayrilma sebebide esi izin vermedgi icin kkya giremycm demsti ama tekrar baska isimle dewam etms mefkurem hepsini bir araya getrnce baska bise dusunemzdkNeden hemen Negatif düşündünüz anlamadım
Eğer dikkat etmediyse stressten şu 1.5 -2 haftalık dönemde pekala 5-6 kilo alabilir insan. Ben alırım yani
Gerci beni ilgilendrmzde eger oyle bise varsa diger insanlarida kandrmasnNeden hemen Negatif düşündünüz anlamadım
Eğer dikkat etmediyse stressten şu 1.5 -2 haftalık dönemde pekala 5-6 kilo alabilir insan. Ben alırım yani
Sakın ol canım hiç uğraşma bnceMenuleride yalanms ben mesaj attm bakalm ne diycek cok sinirlendm gorunce onca yorum yazdk menulerine resmn oynadi bizimle
Ugrasmam canim beni ilgilendirmez aciklama yapmasini bekliyorm ama merak ettmSakın ol canım hiç uğraşma bnce
Supersin canimİyi akşamlar kızlar
Cuma günü kilometre 76.1
Bugün 75.1
Fark 1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?