- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.241
Ay boşver canım ya kalan sağlar bizimdir. Evet Kandırıldık eşim izin vermiyor dedi ama tekrar döndü neyse amannnn.Menuleride yalanms ben mesaj attm bakalm ne diycek cok sinirlendm gorunce onca yorum yazdk menulerine resmn oynadi bizimle
vuuu süpersin tatlım.Kızlar bugün kilo bildirimi mi yapıyoruz hemen yapayım bugün seminere başladık okula 2çocukla gittim benim oğlan canımı okudu sonra da arkadaşla alışveriş yapalım dedim susuzluktan perişanoldum bugün iftarda su ya abanacagim
74.5tim cuma günü simdi 73.6ciktim-900gram aferin bana cumaya çok iyi olacağım insallah
senin kilon zaten az iyi bence ZeynoKizlar herkes cok guzel kilo vermis ben yazmaya utaniyorum ama -200 grcik gitmis
Aynen 2 günde gayet güzel.Kilo bildirimim 73.8 _300 gram vermsm bunada sukur
ooo yeee harikasın Aysenur gorumcen geldi stresten yağların eridi kızİyi akşamlar kızlar
Cuma günü kilometre 76.1
Bugün 75.1
Fark 1 kg
Aynen bnde de sezeryan göbeği var iki gün önce sarktigini farkettimMefkurem mefkusum ben bu alt göbek ten Nami diğer sezeryan göbeğimde nasıl kurtulucam bi fikrin varmı.
Ayy masallah ya ne guzel hepini cok guzel vermissinizKilo bildirimim
Cuma 78
Bugün 77.3
Fark -700
Bende durumlar
Ablam ALLAH senden razi olsun ben yalan konuşmadim ablam hatrlarsan yartim degsmisti ablam ozmn tarti 93 gosterdi ben 88e kadar sizinle indim sonra çekindim 9larda olmaktan amaa ben bu grupla 6 kilo verdim insanlar cok acimadiz menulerimde aynıydı hic yalanim yok abla bitek iyi yazan sensin Allah senden razi olsun merve beni cok aglatti yazik beni sanki ifsa ediyomus g8bi bu grupta oldugim için cok zmn harcadm esimle aram acildu sonra bu gruptan ciktm ama günluklere bakip motive olmak istedim hic kotu niyetim yoktu su mubarek gun Allahım yüreğimi biliyor cok sagol ablam gruptan ayrilinca yanlış 1 2 gun yanlis beslendim sonra Günlüklere bakmak istedim sonra sagolsun aysenurla watsabta grup kurduk ordan devam ediyoruz ablam ben kilo erdim sizinle senin tavsiyelrinle menulerimde birebir dogrudur aysenurda sahit ona menuleirmin fotosunuda attim ben yalanci degilim eliya kocasiyla yalani dolanir falan demis insanlari bilmeeden bu derece yorum yapmayın sagol ablam bana inandigin icin.Neden hemen Negatif düşündünüz anlamadım
Eğer dikkat etmediyse stressten şu 1.5 -2 haftalık dönemde pekala 5-6 kilo alabilir insan. Ben alırım yani
Sende numaram oldugi halde burda sanki bisey yapmışsın gibi insanlarq beni kotu göstermişsin magdem ben yalanciyim insan ilk basta bi msj atar bana gerçeği ogrenir nekadar acimasizsiniz yok menuleride yalanmis diyeebiliyosunuz su mubarek gun bana yaptigini ALLAHA havale ediyorum.Gerci beni ilgilendrmzde eger oyle bise varsa diger insanlarida kandrmasn
Evet bana anlattı ablacimAblam ALLaH senden razi olsun ben yalan konuşmadim ablam hatrlarsan yartim degsmisti ablam ozmn tarti 93 gosterdi ben 88e kadar sizinle indim sonra çekindim 9larda olmaktan amaa ben bu grupla 6 kilo verdim insanlar cok acimadiz menulerimde aynıydı hic yalanim yok abla bitek iyi yazan sensin Allah senden razi olsun merve beni cok aglatti yazik beni sanki ifsa ediyomus g8bi bu grupta oldugim için cok zmn harcadm esimle aram acildu sonra bu gruptan ciktm ama günluklere bakip motive olmak istedim hic kotu niyetim yoktu su mubarek gun Allahım yüreğimi biliyor cok sagol ablam gruptan ayrilinca yanlış 1 2 gun yanlis beslendim sonra Günlüklere bakmak istedim sonra sagolsun aysenurla watsabta grup kurduk ordan devam ediyoruz ablam ben kilo erdim sizinle senin tavsiyelrinle menulerimde birebir dogrudur aysenurda sahit ona menuleirmin fotosunuda attim ben yalanci degilim eliya kocasiyla yalani dolanir falan demis insanlari bilmeeden bu derece yorum yapmayın sagol ablam bana inandigin icin.
Canim onu eliya degil ben yazdim,seni yargilamak gibi bir hakkimiz tabiki yok mesajlari okumussundur zaten biz seni sevdik,menulerine hep guzel yorumlar yaptik ama karar senin kararin hayat senin hayatin.Ablam ALLaH senden razi olsun ben yalan konuşmadim ablam hatrlarsan yartim degsmisti ablam ozmn tarti 93 gosterdi ben 88e kadar sizinle indim sonra çekindim 9larda olmaktan amaa ben bu grupla 6 kilo verdim insanlar cok acimadiz menulerimde aynıydı hic yalanim yok abla bitek iyi yazan sensin Allah senden razi olsun merve beni cok aglatti yazik beni sanki ifsa ediyomus g8bi bu grupta oldugim için cok zmn harcadm esimle aram acildu sonra bu gruptan ciktm ama günluklere bakip motive olmak istedim hic kotu niyetim yoktu su mubarek gun Allahım yüreğimi biliyor cok sagol ablam gruptan ayrilinca yanlış 1 2 gun yanlis beslendim sonra Günlüklere bakmak istedim sonra sagolsun aysenurla watsabta grup kurduk ordan devam ediyoruz ablam ben kilo erdim sizinle senin tavsiyelrinle menulerimde birebir dogrudur aysenurda sahit ona menuleirmin fotosunuda attim ben yalanci degilim eliya kocasiyla yalani dolanir falan demis insanlari bilmeeden bu derece yorum yapmayın sagol ablam bana inandigin icin.
Hele masal ben senin icin hep dua ettim ne blym ya ben size kalbimi.actim hemen beni kotulemissiniz cok üzüldüm ama ben yinede seni cok sevdim canin sağolsunCanim onu eliya degil ben yazdim,seni yargilamak gibi bir hakkimiz tabiki yok mesajlari okumussundur zaten biz seni sevdik,menulerine hep guzel yorumlar yaptik ama karar senin kararin hayat senin hayatin.
çok teşekkür ederim canm inş düzenli bir şekilde gider hep beraber başarırız bunu :) çünkü tek başıma yapamıyorumAllah bağışlasın canım güzel yavrunu...inşallahh
ohh maşallah bu kadar genç yaşta 3 güzel yavrun ..evlatlarını Rabbim bağışlasın..bende tanştığıma çok memnun oldum canım...kilo fazla olunca diyete tam dıkkat edince gidende fazla oluyor canım
Allah Allah çok ilginç nerede gördün Merve anlayamadım ben nasıl yani..hangi grupta çok şaşırdım..
Bencede canm burda ne kadar aktif olunca o kadar dikkat ediyor insan tebrik ederim canm hedefine ulaşmak üzerdeymişsin :) darısı bizim başımıza :)Iyiyim canim hamdolsun,valla gidim gidim gidiyo son kilolar spor yapamadigim icin.
Mezun olsam dahi koruma evresinde buralarda olucam yoksa kendi basima kalsam koruyamam diye korkuyorum.
Maşşalh canm inşallah hep böyle gider :)Ay valla sevinçten gördüğümde ziplamaya basladim yaa beklemiyordum bu kadar
o kendini kandırmış canm vaktine yazık benceMenuleride yalanms ben mesaj attm bakalm ne diycek cok sinirlendm gorunce onca yorum yazdk menulerine resmn oynadi bizimle
hoşgeldim mefkuremcim :))Neden hemen Negatif düşündünüz anlamadım
Eğer dikkat etmediyse stressten şu 1.5 -2 haftalık dönemde pekala 5-6 kilo alabilir insan. Ben alırım yani
Valla cidden uzuluyorum canim ya biz burda bir gurubuz kendini bizim yerimize koy bir aciklama yapip gidiyorsun sonra baska bir yerde baska bir isimle basliyorsun biz buna uzulduk.Baskalarida ayni seyi yapti isim vermeyeyim ama hicbir aciklama yapmadan giden arkadaslar oldu.Tamam sen aciklamani yaptin ama bizde kendimizce uzulduk ben defalarca yazdim burda cok pozitif surekli paylasim yapan ve menuleri kusursuz olan biriydi keske burda olmaya devam etseydi dedim ve uzuldum.Sonra bunu duyunca ister istemez tepki vermis olabilirim hakkini helal et diger kizlarinda kotu bir niyeti yoktu ciddenHele masal ben senin icin hep dua ettim ne blym ya ben size kalbimi.actim hemen beni kotulemissiniz cok üzüldüm ama ben yinede seni cok sevdim canin sağolsun
Helal olsun sende hakini helal et ben baska bi gruba gitmedimki grup sorumluluk ben kendim basaramam diye diyet günlüklerinden yardim aldim baska gruba gdp yarisa devam etmedim ismimi sizin icin degstrmedim basari hikayem olcak benim diye yaptim mervenin kesinlikle kotu niyeti vardi cunku ondan telefonum var keske ikk bana sorsaydi beni ifsa ediomus gibi nekadar ayip ya bide bana watsabtan yazmis yalanci flaam diye 88 im.82 deilm doye ben bunu hak etmedimValla cidden uzuluyorum canim ya biz burda bir gurubuz kendini bizim yerimize koy bir aciklama yapip gidiyorsun sonra baska bir yerde baska bir isimle basliyorsun biz buna uzulduk.Baskalarida ayni seyi yapti isim vermeyeyim ama hicbir aciklama yapmadan giden arkadaslar oldu.Tamam sen aciklamani yaptin ama bizde kendimizce uzulduk ben defalarca yazdim burda cok pozitif surekli paylasim yapan ve menuleri kusursuz olan biriydi keske burda olmaya devam etseydi dedim ve uzuldum.Sonra bunu duyunca ister istemez tepki vermis olabilirim hakkini helal et diger kizlarinda kotu bir niyeti yoktu cidden
Herkes senin için üzüldü sonra nickini değiştirip başka bir yere takıldığını görünce şaşırdılar bize yalan söyledi diye demek ki öyle değilmiş umarım eşinle aran iyidir uzatmaya gerek yok bence kızlarBurasi bana cok zmaan kaybetirdi sorumluluk burasi strees oldum esimle aram bozuldu bende gruota devam.edemedim sonra 1 2 gun yanlis beslendim bende diyet günlüğü acmak istedim zaten ben aysenutla teldede gruo kyrduk.devam.ediyoruz sağolsun ona icimi doktum bana hak verdi ben sizleri cok sevdim nickimide ugur getrsn diye basari hikayesi yaptım buraya ugricaktim zaten bi iki kere girdim esim yokken neyse ya bana inanmayabilirsiniz
Ben delimiyim yakan menuelr bulup burda durayim ya menulerim doğrudur 6 kilo sizinle verdim destekleriniz icin cok sağolun diceklerim bukadar.
Ya ben uzulucek ne yaptımda sizleri uzdum anlamiyorum ben baska grupta yarisa devammi. Etmisim hayir sadece doyet günlüğü actm.istedgmde girerim yazarim diye burasi sorumluluk orasi istedfn an gir yaz neyse ya esim yokken grdm 2 kere ya bunda ne var neyse ya neyse.ben seni tanimiyorum zaten beni herkese yalanci gosterecegine ikk basta merve bana sorablrdi.Herkes senin için üzüldü sonra nickini değiştirip başka bir yere takıldığını görünce şaşırdılar bize yalan söyledi diye demek ki öyle değilmiş umarım eşinle aran iyidir uzatmaya gerek yok bence kızlar
Valla canim dedigim gibi ben kendimce seni kayip olarak gordum bu gurupta baska ayrilanlarda oldu ama sana ozellikle cok uzuldum cok guzel devam ediyordun ve pozitiftin bundan dolayi da tepki vermis olabilirim ama kararina saygi duymak zorundayiz tabi,ben olayi tam cozemedim sanirim adini degistirmeni falan yanlis anlamis olabilirim.Helal olsun sende hakini helal et ben baska bi gruba gitmedimki grup sorumluluk ben kendim basaramam diye diyet günlüklerinden yardim aldim baska gruba gdp yarisa devam etmedim ismimi sizin icin degstrmedim basari hikayem olcak benim diye yaptim mervenin kesinlikle kotu niyeti vardi cunku ondan telefonum var keske ikk bana sorsaydi beni ifsa ediomus gibi nekadar ayip ya bide bana watsabtan yazmis yalanci flaam diye 88 im.82 deilm doye ben bunu hak etmedim
Aynen canim olay tamda dedigin gibi oldu dedigin gibi uzatmaya gerek yok,hangi yolla olursa olsun isyedigimiz kiloya inmeyi basaralim insallah.Herkes senin için üzüldü sonra nickini değiştirip başka bir yere takıldığını görünce şaşırdılar bize yalan söyledi diye demek ki öyle değilmiş umarım eşinle aran iyidir uzatmaya gerek yok bence kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?