Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yolunuz acik olsun masalim nediyim nasil dusunurseniz düşünün. ALLAHIM yuregimi biliyor benim.menulerim yalan degildi bende yalanci değilim. Ben sizi birakip baska grupta sanki yarisami basladim hayir ben gunluklere baktım bi iki kere cok zoruma gitti ya nedym eden bulur senin icin demiyorum beni ifsa olarak buraya atese atar givi numaram oldugu hakde atan merveye diyorum keske bi sorsaydi bana yazik.

Eşinle aran kötü oldu diye üzüldü herkes niye bu kadar tepki veriyorsun bnce arkadaşların seni çok sevmişler dusunmusler

Miraycim olayi anladik bence sen de biraz sakinles,adini degistirmeni yanlis anlamis olabiliriz insallah gunlugunde istedigin kiloya inersin Allah yolunu acik etsin canim.

Emin ol bu tepkinin tek sebebi seni sevip benimsememizdi,farkli yollardan da olsa onemli olan gidecegimiz yere varmamiz umarim sende kisa zamanda basarirsin:)

Emin ol bu tepkinin tek sebebi seni sevip benimsememizdi,farkli yollardan da olsa onemli olan gidecegimiz yere varmamiz umarim sende kisa zamanda basarirsin:)
Masalim yalanci demek.sevgi gostergesi degil benim .Telefonuma merve yalancisin sen diye msjlar atmis bu sevgimi.

Sagol.sen iyi yurekli bi insansin seninde hersey gönlünce olsun ALLAH razo olsun sagolasin

Eşinle aran kötü oldu diye üzüldü herkes niye bu kadar tepki veriyorsun bnce arkadaşların seni çok sevmişler dusunmusler
Teşekkür ederim sagol uzduysem.ozur dilerim ama doğruydu burasi cok zmnimi aldi bende gercegi yazdm size veda ettim ciktim baska.gruba gtmedim.sizi kandirmadim

Ben artik o insan icin yorum yapmiycam..benim icin ufakta olsa yalan yalandr..ayrica watsaptanda yazdm cewap vermedi..neyse benim adimi artik kullanmzsan sewnrm benm icin yalanin kucugu buyugu olmaz..ben kotu niyetliyim ewet senin demenle oluyo cunku

Masalim yalanci demek.sevgi gostergesi degil benim .Telefonuma merve yalancisin sen diye msjlar atmis bu sevgimi.

Sagol.sen iyi yurekli bi insansin seninde hersey gönlünce olsun ALLAH razo olsun sagolasin
Mirayım yazdıklarını okudum
Bi yanlış anlama olmuş
Daha fazla uzatmayalım Cnm
Inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın Tatlım
Sevgiler....

C v

maşallah canım senin de çok iyi yaa. Hem havaların ısınması hemde ramazan üst üste gelince gidiyor kilolar
aynen canım bugün canımı okuyan ahmetimi de eklersek tam olur sende harikasın inşallah hep boyle gideriz

İyi akşamlar kızlar
Cuma günü kilometre 76.1
Bugün 75.1
Fark 1 kg
oooo super

saol canim

Mefkurem mefkusum ben bu alt göbek ten Nami diğer sezeryan göbeğimde nasıl kurtulucam bi fikrin varmı.

Aynen bnde de sezeryan göbeği var iki gün önce sarktigini farkettim
kızlar sizde hadi sezaryen göbeği benim normal doğum gobegi var 2çocuktan soneagerçi bugün alışveriş yaparken çok mutlu oldum istedigim kıyafetler oldu ama benim hedefim 40bedende kalmak degl 38 olmak

Ben artik o insan icin yorum yapmiycam..benim icin ufakta olsa yalan yalandr..ayrica watsaptanda yazdm cewap vermedi..neyse benim adimi artik kullanmzsan sewnrm benm icin yalanin kucugu buyugu olmaz..ben kotu niyetliyim ewet senin demenle oluyo cunku
Bana watsabtan msj attin ama sen yalancisin diye msj attin engeliyorum senin gibi yalanciyi yazmis yazik Allah beni biliyor beni herkese rezil ettin eden bulur daha sana lafim yok.

Şu an bütün geçmişi okudum ve çok üzüldüm gerçekten ben burda böyle şeyler istemiyorum kızlar miray 1 gün 2 gün burda değildi yapmayın lütfen ve gerçekten ben böyle bir tartışma böyle laflar istemiyorum burada ben burda kimseyi tanımıyorum hepinize inanıyorum sizde birbirinize inanıcaksınız Tabiki her neyse doğru yanlış iyi kötü bu konu Hakkında tek laf duymak istemiyorum gerçekten miraycım sana gelince keşke gelip buraya bir yazsaydın önce madem böyle Bi durum var hani kızlar eşim ızin vermiyor ama ben böyle böyle kaç gündür kendimi kaybettim yedim en azından kendimi toparlamak için Burdayım diyebilirdin bu şekilde haklı bile olsan hayatta haksız konuma düşersin aklında bulunsun ya da en azından bana özelden yazabilirdin madem giriyorum ara ara o kadarını hakediyordum ben sanki _Masalim_

Kızlar aynı sezaryen göbek bendede var kiloma göre karnım çok yok ama sarkan bi göbek var tabisi Nasıl olmasınki kilo verdikçe onun üzerinedir yoğunlaşmayı düşünüyorum

Bende tartıldım hemen bildiriyim ilk sabah tartıldığımda 91.1 gelmiştim dün akşam 88.8 idi ama şu an 88.9 geldim bende bunu kaydediyorum o Zaman başlangıç olarak olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…