- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.261
Yolunuz acik olsun masalim nediyim nasil dusunurseniz düşünün. ALLAHIM yuregimi biliyor benim.menulerim yalan degildi bende yalanci değilim. Ben sizi birakip baska grupta sanki yarisami basladim hayir ben gunluklere baktım bi iki kere cok zoruma gitti ya nedym eden bulur senin icin demiyorum beni ifsa olarak buraya atese atar givi numaram oldugu hakde atan merveye diyorum keske bi sorsaydi bana yazik.Valla canim dedigim gibi ben kendimce seni kayip olarak gordum bu gurupta baska ayrilanlarda oldu ama sana ozellikle cok uzuldum cok guzel devam ediyordun ve pozitiftin bundan dolayi da tepki vermis olabilirim ama kararina saygi duymak zorundayiz tabi,ben olayi tam cozemedim sanirim adini degistirmeni falan yanlis anlamis olabilirim.
Eşinle aran kötü oldu diye üzüldü herkes niye bu kadar tepki veriyorsun bnce arkadaşların seni çok sevmişler dusunmuslerYa ben uzulucek ne yaptımda sizleri uzdum anlamiyorum ben baska grupta yarisa devammi. Etmisim hayir sadece doyet günlüğü actm.istedgmde girerim yazarim diye burasi sorumluluk orasi istedfn an gir yaz neyse ya esim yokken grdm 2 kere ya bunda ne var neyse ya neyse.ben seni tanimiyorum zaten beni herkese yalanci gosterecegine ikk basta merve bana sorablrdi.
Miraycim olayi anladik bence sen de biraz sakinles,adini degistirmeni yanlis anlamis olabiliriz insallah gunlugunde istedigin kiloya inersin Allah yolunu acik etsin canim.Ya ben uzulucek ne yaptımda sizleri uzdum anlamiyorum ben baska grupta yarisa devammi. Etmisim hayir sadece doyet günlüğü actm.istedgmde girerim yazarim diye burasi sorumluluk orasi istedfn an gir yaz neyse ya esim yokken grdm 2 kere ya bunda ne var neyse ya neyse.ben seni tanimiyorum zaten beni herkese yalanci gosterecegine ikk basta merve bana sorablrdi.
Emin ol bu tepkinin tek sebebi seni sevip benimsememizdi,farkli yollardan da olsa onemli olan gidecegimiz yere varmamiz umarim sende kisa zamanda basarirsin:)Yolunuz acik olsun masalim nediyim nasil dusunurseniz düşünün. ALLAHIM yuregimi biliyor benim.menulerim yalan degildi bende yalanci değilim. Ben sizi birakip baska grupta sanki yarisami basladim hayir ben gunluklere baktım bi iki kere cok zoruma gitti ya nedym eden bulur senin icin demiyorum beni ifsa olarak buraya atese atar givi numaram oldugu hakde atan merveye diyorum keske bi sorsaydi bana yazik.
Sağolasın Cnm iyiyimMefkurem nerelerdesin ne yapiyosun
Masalim yalanci demek.sevgi gostergesi degil benim .Telefonuma merve yalancisin sen diye msjlar atmis bu sevgimi.Emin ol bu tepkinin tek sebebi seni sevip benimsememizdi,farkli yollardan da olsa onemli olan gidecegimiz yere varmamiz umarim sende kisa zamanda basarirsin:)
Mefkurem mefkusum ben bu alt göbek ten Nami diğer sezeryan göbeğimde nasıl kurtulucam bi fikrin varmı.
Netten alt göbek videyolarını düzenli yaparsanız mutlaka faydası olurAynen bnde de sezeryan göbeği var iki gün önce sarktigini farkettim
Teşekkür ederim sagol uzduysem.ozur dilerim ama doğruydu burasi cok zmnimi aldi bende gercegi yazdm size veda ettim ciktim baska.gruba gtmedim.sizi kandirmadimEşinle aran kötü oldu diye üzüldü herkes niye bu kadar tepki veriyorsun bnce arkadaşların seni çok sevmişler dusunmusler
Mirayım yazdıklarını okudumMasalim yalanci demek.sevgi gostergesi degil benim .Telefonuma merve yalancisin sen diye msjlar atmis bu sevgimi.
Sagol.sen iyi yurekli bi insansin seninde hersey gönlünce olsun ALLAH razo olsun sagolasin
Kizlar simdi ben buraya ilk yazdigimda tok karnina ve kiyafetli 92 cikmistim.demin tartildim 88.6 cikti.ilk kilomu 88.6 olarak kabul etmek daha mantikli olur degil mi?nasil yapiyim sizce
aynen canım bugün canımı okuyan ahmetimi de eklersek tam olurC v
maşallah canım senin de çok iyi yaa. Hem havaların ısınması hemde ramazan üst üste gelince gidiyor kilolar
oooo superİyi akşamlar kızlar
Cuma günü kilometre 76.1
Bugün 75.1
Fark 1 kg
saol canimAy boşver canım ya kalan sağlar bizimdir. Evet Kandırıldık eşim izin vermiyor dedi ama tekrar döndü neyse amannnn.
vuuu süpersin tatlım.
senin kilon zaten az iyi bence Zeyno
Aynen 2 günde gayet güzel.
ooo yeee harikasın Aysenur gorumcen geldi stresten yağların eridi kız
Mefkurem mefkusum ben bu alt göbek ten Nami diğer sezeryan göbeğimde nasıl kurtulucam bi fikrin varmı.
kızlar sizde hadi sezaryen göbeği benim normal doğum gobegi var 2çocuktan soneaAynen bnde de sezeryan göbeği var iki gün önce sarktigini farkettim
Bana watsabtan msj attin ama sen yalancisin diye msj attin engeliyorum senin gibi yalanciyi yazmis yazik Allah beni biliyor beni herkese rezil ettin eden bulur daha sana lafim yok.Ben artik o insan icin yorum yapmiycam..benim icin ufakta olsa yalan yalandr..ayrica watsaptanda yazdm cewap vermedi..neyse benim adimi artik kullanmzsan sewnrm benm icin yalanin kucugu buyugu olmaz..ben kotu niyetliyim ewet senin demenle oluyo cunku
Sagol ablam sevgiler saygilar hoscakalin.Mirayım yazdıklarını okudum
Bi yanlış anlama olmuş
Daha fazla uzatmayalım Cnm
Inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın Tatlım
Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?