Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım başlangıcın bu mu

Kaptanım zaten 1 2kere girdim gunluklere baktim baska gruba katilmadim beni yalanci ilan ettiler neyse canlari sagolsun daha buraninda havasini bozmayayim sana haber vermek aklima gelmedi kusuruma bakmayin ben sizinle 6 kilo verdim sende bana cok destek oldun cok sagol ama ben yalan konusmadim burasi cok sorumluluk ama Günlükler oyle degil ben takımımi satip baska takima gtmedim kaptanim hakini helal et hoşçakalin.

İnşllah daha da verirsin canım
Dediğim gibi bana haber verseydin ya da buraya yazsaydın keşke listede olmayıp ta buraya da yazabilirdin kimse sana bişey demezdi herkes seni çok sevdi burda biliyosun
Helal olsun tatlım benim bir Hakkı'm varsa üstünde dikkat et kendine

Bende sizi cok sevdim hatam varsa kusura bakmayin Hoşçakalin kaptanim Allaha emanet olun.

yer fistiginin ne farki var dogerlerinden
Canım bir an kendim gibi düşündüm emziriyorsun diye.. Doktorum badem ya da ceviz ye bebeğin zekası için dedi ben hep bu ikisinden tükettiğim için seni de öyle düşündüm :)

Miray cım senin için cirpindik gitme dedik defalarca yazdık gitme diye neden sevdigimizden peki sen buraya girdin diyet günlüklerine yazdın bir kere gelip bize cvp verseydin keske tatlım. Daha bir kac gun once senden bahsettik. Nick ini degisiyorsun başka yere gidiyorsun bizde şaştık kaldık bizi ilgilendirmez senin düşüncen ne yaptığın konusunda özgürsun ama bu biraz hak hukuk meselesi senin için bizde zaman harcadık. bizde İnsanız beşeriz şaşarız kusura bakma kendi adıma. Yolun açık olsun.

Kahvaltı
2krep
1bardak cay
2brdk su

Aksam simdi çok sağlıklı yedim bugün maşallah abana esim yine yok is yeri veda yemeği düzenlemiş kızım da onunla gitti oğlum uyuyor bende kendi capimda takiliyorum

1Kase yoğurt çorbası
1tavuk pirzola haşlama
salata ,1kase yoğurt
1limonlu maden suyu beypazarı marka

Birazdan uzum kiraz kayısı yiyeceğim yaramadan da bir avuç kaju badem fındık yerim emziriuorum

Spor 1saat bebk arabasıyla yürüyüş

Suyu yatana kadar 2.5yaparim

Menum
Sahur
Bir tane küçük boy domates
Bir salatalık
Kk dan bir lokma cfazla peynir
Bir muz ( yerli küçücük yani )

Iftar
Bir kase yogurt
Bir dilim ekmek üstüne yarım tatlı kaşığı reçel sürdüm
Evde tekim ondan biraz istahsizim kızlar

Su suan yarım litre yatana kadar 2 yi geçer.
Spor yarım saat yürüyüş

Afiyet olsun aa maden suyu beybazariysa olmaz ama
Kiz daha benimi yicen istahsiz halin buysa

Menüm

Sahur 2 ince dilim tam buğday ekmeği yanında salatalık domates ve beyaz peynir

İftar 2 dilim karpuz haşlanmış tavuk 1 parça 4 kaşık kıymalı patlıcan yemeği soğan salatası

Su 3 lt olur eşim eve erken çıkıyor banda çıkamıyorum o yüzden :/

Bide dondurma yiyebilirsin sanırım 2 top kadar çünkü soğuk şeylere dayanamıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…