- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.281
Kızlar aynı sezaryen göbek bendede var kiloma göre karnım çok yok ama sarkan bi göbek var tabisi Nasıl olmasınki kilo verdikçe onun üzerinedir yoğunlaşmayı düşünüyorum
Bende tartıldım hemen bildiriyim ilk sabah tartıldığımda 91.1 gelmiştim dün akşam 88.8 idi ama şu an 88.9 geldim bende bunu kaydediyorum o Zaman başlangıç olarak olurmu
Kaptanım zaten 1 2kere girdim gunluklere baktim baska gruba katilmadim beni yalanci ilan ettiler neyse canlari sagolsun daha buraninda havasini bozmayayim sana haber vermek aklima gelmedi kusuruma bakmayin ben sizinle 6 kilo verdim sende bana cok destek oldun cok sagol ama ben yalan konusmadim burasi cok sorumluluk ama Günlükler oyle degil ben takımımi satip baska takima gtmedim kaptanim hakini helal et hoşçakalin.Şu an bütün geçmişi okudum ve çok üzüldüm gerçekten ben burda böyle şeyler istemiyorum kızlar miray 1 gün 2 gün burda değildi yapmayın lütfen ve gerçekten ben böyle bir tartışma böyle laflar istemiyorum burada ben burda kimseyi tanımıyorum hepinize inanıyorum sizde birbirinize inanıcaksınız Tabiki her neyse doğru yanlış iyi kötü bu konu Hakkında tek laf duymak istemiyorum gerçekten miraycım sana gelince keşke gelip buraya bir yazsaydın önce madem böyle Bi durum var hani kızlar eşim ızin vermiyor ama ben böyle böyle kaç gündür kendimi kaybettim yedim en azından kendimi toparlamak için Burdayım diyebilirdin bu şekilde haklı bile olsan hayatta haksız konuma düşersin aklında bulunsun ya da en azından bana özelden yazabilirdin madem giriyorum ara ara o kadarını hakediyordum ben sanki_Masalim_
Kaptanım zaten 1 2kere girdim gunluklere baktim baska gruba katilmadim beni yalanci ilan ettiler neyse canlari sagolsun daha buraninda havasini bozmayayim sana haber vermek aklima gelmedi kusuruma bakmayin ben sizinle 6 kilo verdim sende bana cok destek oldun cok sagol ama ben yalan konusmadim burasi cok sorumluluk ama Günlükler oyle degil ben takımımi satio baska takima gtmedim kaptanim hakini helal et hoşçakalin.
Bende sizi cok sevdim hatam varsa kusura bakmayin Hoşçakalin kaptanim Allaha emanet olun.İnşllah daha da verirsin canım
Dediğim gibi bana haber verseydin ya da buraya yazsaydın keşke listede olmayıp ta buraya da yazabilirdin kimse sana bişey demezdi herkes seni çok sevdi burda biliyosun
Helal olsun tatlım benim bir Hakkı'm varsa üstünde dikkat et kendine
kaptanım şu anki güncel kilom bu bunumu başlangıç alıyım bide şimdik şu an en aç halim ya Ramazan'dan sonra ya fazla çıkarsam diye korkuyorum dün sabah mıydı ilk tartıldığımda 91.1 çıkmıştım çünkümTatlım başlangıcın bu mu
Canım bir an kendim gibi düşündüm emziriyorsun diye.. Doktorum badem ya da ceviz ye bebeğin zekası için dedi ben hep bu ikisinden tükettiğim için seni de öyle düşündüm :)yer fistiginin ne farki var dogerlerinden
Iyi bari sevindim senin adina canimKızlar merhaba cips gazoz.. Sabitim şükür:)
Darisi basimaaaa yaaaaaBugün pazarda uzun zamandır görmediğim bi arkadasimla karşılaştım,ne kadar incelmişsin diye beni havalara soktu bu gazla 10 gün daha giderim ben
Olcak olcak hic merak etme beraber basaricaz cancivazimDarisi basimaaaa yaaaaa
Fikri olan varsa bna da soylsnn lutfen ayni durum bnde de varr@mefkurem mefkusum ben bu alt göbek ten Nami diğer sezeryan göbeğimde nasıl kurtulucam bi fikrin varmı.
Miray cım senin için cirpindik gitme dedik defalarca yazdık gitme diye neden sevdigimizden peki sen buraya girdin diyet günlüklerine yazdın bir kere gelip bize cvp verseydin keske tatlım. Daha bir kac gun once senden bahsettik. Nick ini degisiyorsun başka yere gidiyorsun bizde şaştık kaldık bizi ilgilendirmez senin düşüncen ne yaptığın konusunda özgürsun ama bu biraz hak hukuk meselesi senin için bizde zaman harcadık. bizde İnsanız beşeriz şaşarız kusura bakma kendi adıma. Yolun açık olsun.Ablam ALLAH senden razi olsun ben yalan konuşmadim ablam hatrlarsan yartim degsmisti ablam ozmn tarti 93 gosterdi ben 88e kadar sizinle indim sonra çekindim 9larda olmaktan amaa ben bu grupla 6 kilo verdim insanlar cok acimadiz menulerimde aynıydı hic yalanim yok abla bitek iyi yazan sensin Allah senden razi olsun merve beni cok aglatti yazik beni sanki ifsa ediyomus g8bi bu grupta oldugim için cok zmn harcadm esimle aram acildu sonra bu gruptan ciktm ama günluklere bakip motive olmak istedim hic kotu niyetim yoktu su mubarek gun Allahım yüreğimi biliyor cok sagol ablam gruptan ayrilinca yanlış 1 2 gun yanlis beslendim sonra Günlüklere bakmak istedim sonra sagolsun aysenurla watsabta grup kurduk ordan devam ediyoruz ablam ben kilo erdim sizinle senin tavsiyelrinle menulerimde birebir dogrudur aysenurda sahit ona menuleirmin fotosunuda attim ben yalanci degilim eliya kocasiyla yalani dolanir falan demis insanlari bilmeeden bu derece yorum yapmayın sagol ablam bana inandigin icin.
Afiyet olsun aa maden suyu beybazariysa olmaz amaKahvaltı
2krep
1bardak cay
2brdk su
Aksam simdi çok sağlıklı yedim bugün maşallah abana esim yine yok is yeri veda yemeği düzenlemiş kızım da onunla gitti oğlum uyuyor bende kendi capimda takiliyorum
1Kase yoğurt çorbası
1tavuk pirzola haşlama
salata ,1kase yoğurt
1limonlu maden suyu beypazarı marka
Birazdan uzum kiraz kayısı yiyeceğim yaramadan da bir avuç kaju badem fındık yerimemziriuorum
Spor 1saat bebk arabasıyla yürüyüş
Suyu yatana kadar 2.5yaparim
Kiz daha benimi yicen istahsiz halin buysaMenum
Sahur
Bir tane küçük boy domates
Bir salatalık
Kk dan bir lokma cfazla peynir
Bir muz ( yerli küçücük yani)
Iftar
Bir kase yogurt
Bir dilim ekmek üstüne yarım tatlı kaşığı reçel sürdüm
Evde tekim ondan biraz istahsizim kızlar
Su suan yarım litre yatana kadar 2 yi geçer.
Spor yarım saat yürüyüş
Kız iftardan bahsediyorum. Valla yemek hazırlamaya usendimAfiyet olsun aa maden suyu beybazariysa olmaz ama
Kiz daha benimi yicen istahsiz halin buysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?