- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.321
yok yemedim ceza alırım diye cıs gününde yiycem kilo verinceafiyet olsun canim.krep bence olmadı Maden suyunu da sade iç bence meyveli lerde şeker var. Limon sıkıp icebilirsin mesela.
reçel var muz var daha ne iştahı olcak kız. Afiyet olsun. Muz Yerli de olsa diyetteyken tercih etme.
Afiyet olsun dondurma cıss olur ama.
hiç olmadı beyti sarmamiydi yoksa anam hemde 1.5 neren yedin kiz. Bide şerbet normalde ceza alman lazım kaptanim nerdesin. Afiyet olsun.
Ayy Hilal asla bırakmam nasıl dayaniyosun.
Afiyet olsun ekmek yok Gözlemevi görmüyorum.
6 aylık canm çocuk içimi zararlı bide zencefil çayı içiyorum oda bişiy yaparımı acaba bazen çok şiş hissediyorum kendimi inana içince çok rahatlıyorum ama yavruma bi zararı varsa içmem aslaKız niye olmazkizilcahamamli misin yoksa
bence emziren bir anne için gayet iyi
Beytiyi yufkasiyla yemesin değil mi canim
canım senin bebiş ne kararlık emzirirken yeşilçay tavsiye edilmiyor kilo almasını etkiliyor anttoksidanmenun iyi boşver dondurmayı sahtesini ye burda
Gözleme haa
güzel menü
Benimki hele hic kimsede kalmaz acayip düşkün zaten iki ailede uzakta bakıcılar da büyüdü yavrumoburude buyuyor simdi yeniden bakcii ara isin yoksa erzurumda
dalga geciyor
kız Nasıl gönderdin ben kv gelince benimle yatsın bitmesi diyor alt kata gönderemiyorum çok kötü oluyorum gerçi kızıyorlar sanırsam ama elimde değil alışmışım hep 7 24 beraberiz biz dayanamamValla giderken arkamdan bakmadı bile. Ablamin oğlu var onunla oynuyorlar ondan akıllı duruyor
ol tabi canım biz kilo veririz sende korursunIyiyim canim hamdolsun,valla gidim gidim gidiyo son kilolar spor yapamadigim icin.
Mezun olsam dahi koruma evresinde buralarda olucam yoksa kendi basima kalsam koruyamam diye korkuyorum.
Sağol canımSüpersin Yaseminim maşallah
maşallah canım süperKızlar suan tartildim ve şok geçirdim. Perşembe tartildigimda 81.7 ydi. Veee suan 80.1
süpersin canımKızlar bugün kilo bildirimi mi yapıyoruz hemen yapayım bugün seminere başladık okula 2çocukla gittim benim oğlan canımı okudu sonra da arkadaşla alışveriş yapalım dedim susuzluktan perişanoldum bugün iftarda su ya abanacagim
74.5tim cuma günü simdi 73.6ciktim-900gram aferin bana cumaya çok iyi olacağım insallah
senin azicik kilon var canım tabi azicik gider zaten fszlaligin 2 kgKizlar herkes cok guzel kilo vermis ben yazmaya utaniyorum ama -200 grcik gitmis
gayet iyi canımKilo bildirimim 73.8 _300 gram vermsm bunada sukur
maşallah Aysenurcumİyi akşamlar kızlar
Cuma günü kilometre 76.1
Bugün 75.1
Fark 1 kg
Bir ay sonra 3 bitecek canım bizimdeKeske benimkiler de dursa kafami dinlesembabasıyla yemeğe gitti 2kere telefonla aradı kuzum düşün anne seni özledim diye seninki kaç yaşında benim kız 4.5 oglus 20aylik
Nolcakki ya bu kadar bağımlı olmamak lazim çocuğa. Yoksa ileride bi kaynana adayida biz oluruzyok yemedim ceza alırım diye cıs gününde yiycem kilo verince
6 aylık canm çocuk içimi zararlı bide zencefil çayı içiyorum oda bişiy yaparımı acaba bazen çok şiş hissediyorum kendimi inana içince çok rahatlıyorum ama yavruma bi zararı varsa içmem asla
kız Nasıl gönderdin ben kv gelince benimle yatsın bitmesi diyor alt kata gönderemiyorum çok kötü oluyorum gerçi kızıyorlar sanırsam ama elimde değil alışmışım hep 7 24 beraberiz biz dayanamam
evet hiç sorma ben şimdiden düşünüyorum inanki Nasıl olucak diye ama bu konuda değişmem lazım yoksa işim zorNolcakki ya bu kadar bağımlı olmamak lazim çocuğa. Yoksa ileride bi kaynana adayida biz oluruz
maşallah ponicimKilo bildirimim
Cuma 78
Bugün 77.3
Fark -700
Bende durumlar
gözün aydın tatlımKızlar merhaba cips gazoz.. Sabitim şükür:)
cumaya çok dikkat canım eksiye gecersinKilom +200 ama adetim yaa
cumaya çok daha iyi olur canım-200 kızlar daha çok bekliyordum ama anca bu kadar
merve 1.5 betul 3 dilim beyti amanin. Afiyet olsun.Gunun menusu
Sabh (12:00) : tereyagnda yumurta 1 dilim ekmek
Öğle yok ikindi :)) (17.30) :1 kase tarhana corbasi
Aksam(20.40) :1 kase mercmk crbsi , 3 dilim beyti, 5 zeytn , az salata
Su 1.5 lt yatana kdr 2.5 olucakk
Spor yok
kaşar tercih etmiyoruz canım. Afiyet olsun genel anlamda güzel menü.Sahur
2 kase corba
1 kase sekersiz kayisi kompostasi
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kk kasar peynir(kasar peynir hangi grup tuketebilir miyiz?)
iftar
2 kase yogurt corbasi
1 kase sekersiz kayisi kompostosu
2 kofte
10 kiraz 3 hurma(meyve cok oldu galiba ya)
spor 20 dk yuruyus
su 2 litre 3e tamamliycam uyuyuncaya kadar
Ayy yok ben vicdan azabından küt giderim. Kokusu olmadan yaşayamam cocuklarin. Büyük oğlum 10 dk geç kalsın okuldan gelirken deliye dönüyorum.Nolcak kız azicik kafa dinlicem.
kalorisi düşüktür de şeker var diye biliyorum.
Zencefili bilmiyorum canım neteten bak ama yeşilçay kesinlikle yasak ilik sıcak su icsen oda rahatlatıryok yemedim ceza alırım diye cıs gününde yiycem kilo verince
6 aylık canm çocuk içimi zararlı bide zencefil çayı içiyorum oda bişiy yaparımı acaba bazen çok şiş hissediyorum kendimi inana içince çok rahatlıyorum ama yavruma bi zararı varsa içmem asla
kız Nasıl gönderdin ben kv gelince benimle yatsın bitmesi diyor alt kata gönderemiyorum çok kötü oluyorum gerçi kızıyorlar sanırsam ama elimde değil alışmışım hep 7 24 beraberiz biz dayanamam
Maşallah kuzuyaBir ay sonra 3 bitecek canım bizimde
kesinlikle katılıyorumNolcakki ya bu kadar bağımlı olmamak lazim çocuğa. Yoksa ileride bi kaynana adayida biz oluruz
Kızlar bugün kilo bildirimi mi yapıyoruz hemen yapayım bugün seminere başladık okula 2çocukla gittim benim oğlan canımı okudu sonra da arkadaşla alışveriş yapalım dedim susuzluktan perişanoldum bugün iftarda su ya abanacagim
74.5tim cuma günü simdi 73.6ciktim-900gram aferin bana cumaya çok iyi olacağım insallah
Valla dediğim gibi canım bu kadar bağımlı olduğumuz için çocuğa bu eşini cekememe olayı oluyor.evet hiç sorma ben şimdiden düşünüyorum inanki Nasıl olucak diye ama bu konuda değişmem lazım yoksa işim zor
Kız sana çocuksuz yasa diyen Yok ki :)merve 1.5 betul 3 dilim beyti amanin. Afiyet olsun.
kaşar tercih etmiyoruz canım. Afiyet olsun genel anlamda güzel menü.
Ayy yok ben vicdan azabından küt giderim. Kokusu olmadan yaşayamam cocuklarin. Büyük oğlum 10 dk geç kalsın okuldan gelirken deliye dönüyorum.
al benim gibi bir anne daha bende aynıyım amcası alıp gezmeye götürüyor bazen camdan içeri giremiyorum acaba bişiy olurmu diyemerve 1.5 betul 3 dilim beyti amanin. Afiyet olsun.
Ayy yok ben vicdan azabından küt giderim. Kokusu olmadan yaşayamam cocuklarin. Büyük oğlum 10 dk geç kalsın okuldan gelirken deliye dönüyorum.
tamam canm çok teşekkür ederim bilgilendirdiğini içinZencefili bilmiyorum canım neteten bak ama yeşilçay kesinlikle yasak ilik sıcak su icsen oda rahatlatır
Maşallah kuzuya
kesinlikle katılıyorum
selinmh canım ayni apartmanda ise bence burak kalsın ozguveni gelişir beni m öyle şansım yok uzak hepsi ama çocuğun gelisimi için olmali ..bende kucukken teyzelerde kalirdim arada aileyi özlemek iyidir
Ama iyi degil ki bunlar canım. Sonuçta artık çocuğun kişiliği oturmaya başlıyor. Sürekli annesi yanında olursa kendi başına karar alamaz. Ikiniz içinde iyi olmazal benim gibi bir anne daha bende aynıyım amcası alıp gezmeye götürüyor bazen camdan içeri giremiyorum acaba bişiy olurmu diye
tamam canm çok teşekkür ederim bilgilendirdiğini için
Ama daha çok küçük 4.5 yaşında ve oğlum uyurken süt içerken mutlaka yanağımı sever bebekliğinden beri oda bensiz duramaz ki
Canim krep ve soda olmamış krep yerine tb ekmegi tercih etKahvaltı
2krep
1bardak cay
2brdk su
Aksam simdi çok sağlıklı yedim bugün maşallah abana esim yine yok is yeri veda yemeği düzenlemiş kızım da onunla gitti oğlum uyuyor bende kendi capimda takiliyorum
1Kase yoğurt çorbası
1tavuk pirzola haşlama
salata ,1kase yoğurt
1limonlu maden suyu beypazarı marka
Birazdan uzum kiraz kayısı yiyeceğim yaramadan da bir avuç kaju badem fındık yerimemziriuorum
Spor 1saat bebk arabasıyla yürüyüş
Suyu yatana kadar 2.5yaparim
canım ekmek üzerine recel yiyecegine corba tercih edebilirsin..afiyet olsunMenum
Sahur
Bir tane küçük boy domates
Bir salatalık
Kk dan bir lokma cfazla peynir
Bir muz ( yerli küçücük yani)
Iftar
Bir kase yogurt
Bir dilim ekmek üstüne yarım tatlı kaşığı reçel sürdüm
Evde tekim ondan biraz istahsizim kızlar
Su suan yarım litre yatana kadar 2 yi geçer.
Spor yarım saat yürüyüş
afiyet olsun canım güzel menuMenüm
Sahur 2 ince dilim tam buğday ekmeği yanında salatalık domates ve beyaz peynir
İftar 2 dilim karpuz haşlanmış tavuk 1 parça 4 kaşık kıymalı patlıcan yemeği soğan salatası
Su 3 lt olur eşim eve erken çıkıyor banda çıkamıyorum o yüzden :/
Bide dondurma yiyebilirsin sanırım 2 top kadar çünkü soğuk şeylere dayanamıyorum şu an
ne yaptin bakayım sen beyti serbet olmamış kuzummGunun menusu gelsin o zamn canlarim
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corb+1.5 porsiyon beyti+salata+2zeytin+1bardak ramazan serbeti
Su 3bardak henuz yatana kadar 2olur
Spor yok
afiyet olsun Elifim cok güzelKizlar menüm
Sahur
1 seftali
1 kase yoğurt
İftar
1 kepce Tavuk suyu çorba
8 kaşık z.yağlı taze fasulye
Bolca yeşil salata
1 yumurta kadar haşlanmış tavuk
1.5 bardak kefir
Su 1 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor gece yürüyüş yaparım yapınca yazarım
gozleme yerine tb yeseydin canımMenüm
Sahur
1 kase naneli yoğurt
İftar
Yarım yufkadan peynirli gözleme
4 üçgen dilim karpuz
Domates
Su1 lt
Spor yok ama parka götüreceğiz kızımı peşinden koştururum 1,2 saat
afiyet olsun tatlimGunun menusu
Sabh (12:00) : tereyagnda yumurta 1 dilim ekmek
Öğle yok ikindi :)) (17.30) :1 kase tarhana corbasi
Aksam(20.40) :1 kase mercmk crbsi , 3 dilim beyti, 5 zeytn , az salata
Su 1.5 lt yatana kdr 2.5 olucakk
Spor yok
afiyet olsun canim kasar peyniri tuketmiyoruz yerine lor peyniri tuketebilirsinSahur
2 kase corba
1 kase sekersiz kayisi kompostasi
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kk kasar peynir(kasar peynir hangi grup tuketebilir miyiz?)
iftar
2 kase yogurt corbasi
1 kase sekersiz kayisi kompostosu
2 kofte
10 kiraz 3 hurma(meyve cok oldu galiba ya)
spor 20 dk yuruyus
su 2 litre 3e tamamliycam uyuyuncaya kadar
Benim oğlan kız hepimizi uyuyoruz düşün birde okul öncesi öğretmeni olacağım çocuk gelişimi okudum esim kızımın odasına yolluyorum sığmıyoruz diyeal benim gibi bir anne daha bende aynıyım amcası alıp gezmeye götürüyor bazen camdan içeri giremiyorum acaba bişiy olurmu diye
tamam canm çok teşekkür ederim bilgilendirdiğini için
Ama daha çok küçük 4.5 yaşında ve oğlum uyurken süt içerken mutlaka yanağımı sever bebekliğinden beri oda bensiz duramaz ki
canım ben o bakıcı eve gelecek diye bide üstüne yemek yapma olayini bir sene ayasadim çok yorucuAyyy kizlar nasil yorulfum bugun bakici geldi ilk defa tabi ev temiz olsun düzenli olsun derken bittim resmen
Seminere gidiyorum okula ogrencilerim gelcek yarin ya okuluda cok özlemişim iyi geldi bugun ortam değiştirmek eylul seminerinede gidip subata kadar tekrar ücretsiz alcam
Bugun arkadaşlar baya zatiflamis oldugumu söylediler hosuma gitti doğrusu hirslandim bi arkadasta yuz kilodan fazlaydı 26 kilo vermiş coooook hos olmus nasi ozendim bende 60 i gorsem nasil güzel olur bi bucuk yildir gitmiiyodum okula baya bişeyler degismis
Bu arada hafta sonu cok dikkat edemedim
Bildirimim
Sabit neywzikki
Haklısın canm seneye kreşe başlıcak o Zaman değişecek sanırım herşeyAma iyi degil ki bunlar canım. Sonuçta artık çocuğun kişiliği oturmaya başlıyor. Sürekli annesi yanında olursa kendi başına karar alamaz. Ikiniz içinde iyi olmaz
Bizdede bu yaz değişick yeni eve taşınınca ikisinde odası olucak Nasıl isterse öyle alıcağını eşyalarını hemde kreş filan sanırım bir düzene gireriz benim içinde zor aslında hep si sur ekli yanımda kucağımda ama ne kadar olsana yine az ilgilenmişim gbi vicdan azabı çekiyorumBenim oğlan kız hepimizi uyuyoruz düşün birde okul öncesi öğretmeni olacağım çocuk gelişimi okudum esim kızımın odasına yolluyorum sığmıyoruz diyeseni çok iyi anlıyorum ama imkanlar var cocugun bu akdar ustune düşersen güvendi olur ben ikisinide 9aylikken birakip ise gittiğim için vicdan azabından gece bana doysun diye izin veriyorum ki bu yaz artik her koşul da odasına geçecek
49 muu en son o kiloyu ne Zaman gördüm hatırlamıyorum bilecanım ben o bakıcı eve gelecek diye bide üstüne yemek yapma olayini bir sene ayasadim çok yorucune güzel zayıflamış kadın bizimde arkadaş 68den 49a düşmüş şok oldum ama yüzü çok çökmüş
sende çocuklar konusunda benim gibisin valla ben artık psikopatlik noktasindayimmerve 1.5 betul 3 dilim beyti amanin. Afiyet olsun.
Ben çocukların odasında kalıyorum kizim bu yüzden hic sıkıntı yasamamisti ins oglumda Yaşamaz yatagimi sere serpe yatmayi özledim kiz boyle degildi oglum burnunu illaki sokuyo biyerlere kimildamadan uyumak zorunda kalıyorumBenim oğlan kız hepimizi uyuyoruz düşün birde okul öncesi öğretmeni olacağım çocuk gelişimi okudum esim kızımın odasına yolluyorum sığmıyoruz diyeseni çok iyi anlıyorum ama imkanlar var cocugun bu akdar ustune düşersen güvendi olur ben ikisinide 9aylikken birakip ise gittiğim için vicdan azabından gece bana doysun diye izin veriyorum ki bu yaz artik her koşul da odasına geçecek
sorma ya ev derli toplu olcak temiz olcak yemekler haxir olcak vs baya bi yoruyo allahtan seminer olunxa yarım gün bakalım asil dinavim subatta ozaman cok zorlanicamcanım ben o bakıcı eve gelecek diye bide üstüne yemek yapma olayini bir sene ayasadim çok yorucune güzel zayıflamış kadın bizimde arkadaş 68den 49a düşmüş şok oldum ama yüzü çok çökmüş
kaptanım şu anki güncel kilom bu bunumu başlangıç alıyım bide şimdik şu an en aç halim ya Ramazan'dan sonra ya fazla çıkarsam diye korkuyorum dün sabah mıydı ilk tartıldığımda 91.1 çıkmıştım çünküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?