- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.361
Vericez bu kiloları gülloşum ayrıca sende yorum yapabilirsin illa ki ucundan kıyısından bildiklerin vardırTorun varmiydi canim ben karistiriyorum herkesitorundan sonra barismiti bizim arkadasin annesi
ee adim atmadiysa zaten hic arama.ilk adim ondan gelmeli muhakkak.yoksa tasima suyla degirmen donmez.o kararliysa soylemek lazim.yoksa ciddiye almiyor erkekler sartlari
hayat bilemiyor ki insan basina ne gelecek.ben hic beklemiyordum.sorunlarimiz vardi ama ben ihtimal vermiyordum bu kadar uc seyler yapacaklarina.ben terapist ararken kapi kapi meger adam gidip avukatla kacirma plani yapmus.ailecek bir de isin icindelerdi.cocugu polis zoruyla aldik.2 cocuk sube komisero vs de vardi.Allah kimseye evladindan ayrilik yasatmasin.o ayri 3 gun olum gibiydi.su an icin onume bakmak hedef.bu kilo benim hayatim boyunca problemimdi.ergenlikten itibaren hep balik etliydim yanibi de en sinir bozucusu girdigim her ortamda en kilolu benim yaaas
neyse duzelticem insallah.bir de ben diger menulere yorum yapmak istemiyorum pek.bilgi acisindan zayifim simdilik.ilerleyen zamanlarda daha bilgili olup oyle yazmak istiyorum
çok güzel canımKızlar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilolar vermissiniz bende -300
ah Kıyamam ben ona krem falan veriyor dr ama tam emin değilim bude taze soğan file emzige koyuyordu arkadaslar Benimki lerin dişleri nasıl çıktı hiç anlamadık tecrübeli değilim o yüzden benden bu kadar. Gelelim menuye gazoz kilo aldırmadı diyemi yedin sen bu kahke yi bakim yapma bebeğim kurtul bitsin kilo verme işi.Kizlar kusura bakmayın iftardan sonra atkadaşıma gittim sonrada kızım ateşlendi onunla ilgilendim diş çıkarıyor hep inliyor bitanem zar zor uykuya daldı hala ateşi var başında bekliyorum şimdi menümü yazayım yarın geçmişe bakarım bir de bu diş çıkarma konusunda kızımın acısını nasıl hafifletebilirim bilgisi olan varsa benimle paylaşın lütfen
Sahur yapmayı unutmuştum
İftar 8 kaşık alinazik 2 acı biber 2 kahke 1kk peynir
Su 2 lt
Spor yarım saat market gezmesi
Kübracim dış icin o jellerden kullandik biz ama pek faydası olmadı benimkilerde.Kizlar kusura bakmayın iftardan sonra atkadaşıma gittim sonrada kızım ateşlendi onunla ilgilendim diş çıkarıyor hep inliyor bitanem zar zor uykuya daldı hala ateşi var başında bekliyorum şimdi menümü yazayım yarın geçmişe bakarım bir de bu diş çıkarma konusunda kızımın acısını nasıl hafifletebilirim bilgisi olan varsa benimle paylaşın lütfen
Sahur yapmayı unutmuştum
Su 2 lt
afiyet olsun canım güzel menünMenum
Sahur
Iki bucuk yumurta
Cacik
2 dilim kavun azcik peynir ve maydanoz
Iftar
4 kasik taze fasulye
1 kasik bulgur pilavı
Salata cacik
1kase corba
Su 2 simdi oldu ucte olabilir
Spor yok
oldu kuzum ya 100 kg ile başladım dün akşam 85 i gördüm çok şüküroh ohh menu super su super birde spor olsaydi mukmmel olurdu.
tamam cnm olurya bu hafta hic bos gun yok her gun iftar davetleri. Mulaka bi gun dayanamam kacamak yaparim. bu aksam gittiimiz arkadasin boregi de tatlilari da oyle guzel gorunuyodu ki.. kendimi zor tuttum ama tuttum. Saolsun o da cok anlayisli bir insandir israr etmedi benim iyiligim icin. Tum ev sahipleri oyle olsa
Oyyy masallah o kadar oldu mu yasemincim ya. Masallah sana
Patates puresi cok deil Allahtan yoksa patates cissss...
Gecersen bu hafta gecersin sekerim yoksa davetlerim bitince beni gecmeyi unut
afiyet olsun Aysenurcum güzel menünBugünkü menumm
Sahurdan önce zencefilli yoğurt
1 dilim kep ekmek
4 Çatak Sucuklu yumurta
4 dilim domates salatalık
3 zeytin
İftar
Yarım kase mantar çorbası
3 cigkofte
Tavuklu fırında sebze (4 kaşık patates)
4 dk karın egzersiz
1 mile Leslie
Şimdiye kadar 1 buçuk lt şu sahura 2.5 olur
sağol canımHayatım ben kafamı dinliyorum zaten sorun yok çok şükür çocuklarım çok uslu büyüdü hiç zararları olmadı. Büyük oğlum da kv bakmam dedi annem bakamam dedi bende krese vermek zorunda kaldım. Çok üzülüyorum onunla daha fazla zaman geciremedigim için. Sabah 7 de gidiyordu akşam 6 da geliyordu. Düşünsenize bütün gün kestel yabancılarla. Ozguvenlerini kazanmaları için elimden geleni yapiyorum evet kokuları olmadan yapamam ama onlar bunu bilmiyor.
Yok amcaya dayı hala teyze güvenilir aklım kalmaz ama ne gerek var benim başım şişsin doya doya yaşayalım butlikteligimizi.
Yok yok tatlım büyük oğlum süper kendinden emin özgüven tmm küçükte ondan daha fena ozguven var hergün zaten birsekilde arkadaşlarıyla buluşuyor anneye bağımlı değiller.
biz hastaneden eve geldiğimiz gibi yatak ve Odamıza hazırdı ikisinde de. Küçük oğlan bir kaç ay önce korktu rüyasında 2 ay yanımızda yattı suan yine kendi odasında kendi yatağında eşim hiç gelemez zaten öyle şeylere 2 ay zor dayandı :))))
süper olmuş afiyet olsun.
Hadi hayirli olsun çalışmak iyidir.
Guzel canim afiyet olsun.
kız sucuk yakar için çay iç çayo patates ne bakim
afiyet olsun canım güzel menünKizlar misafirlikteydik gec geldik menumu simdi yazayim,
Sahur:1.30 iki kuru incir,3 ceviz,5 findik,3 badem.
Iftar:19.50 bir tabak patlican kebap, iki cop sis,salata yarim bardak ayran.
1.5 litre su spor yok
sağol tatlımmCok guzel canm afiyet olsun..benimki olmadi evet farkettm canm
Guzel canm afiyet olsun
Kiz bende gecemiycem seni herhalde bide regl olcam siserm artk bu hafta ya..saka takiliyom hee yanls anlama yeterki ver sewinirm yanii
kıyamam kuzuya ..canım kremler vardı rahatlatan dolaba koyup soğuk sürüyordum kızıma ben doktorunuza sorabilirsin birde meyve filesi almıştım ben kızıma içine havuç koyup veriyordum ...Kizlar kusura bakmayın iftardan sonra atkadaşıma gittim sonrada kızım ateşlendi onunla ilgilendim diş çıkarıyor hep inliyor bitanem zar zor uykuya daldı hala ateşi var başında bekliyorum şimdi menümü yazayım yarın geçmişe bakarım bir de bu diş çıkarma konusunda kızımın acısını nasıl hafifletebilirim bilgisi olan varsa benimle paylaşın lütfen
Sahur yapmayı unutmuştum
Su 2 lt
eminecim güzel canım afiyet olsunGünaydın
Menumu yazmadan uyuyakalmisim.
sahur
2 zeytin
1 kasik acili sos
1 dilim ekmek
Yoğurt
Iftar
1 kase sebze çorbası
4/5 kasik kadar et sote
4/5 kasik kadar fırında karışık sebze
Bol salata
Su 1.5 litre (misafirlikte olunca az oluyo)
1 saatlik yürüyüş
hay Allah kötü olmuş tatlım ya hakkınızda hayırlısı ..emniyet hep erken açıklardı bu sene çok geç kalmış ..tayinci olmak çok zor işte hiç düzenin yok ..Allah yardımcın olsunGünaydın kizlaaar. Bizim tayinler hala belli olmadı. Emniyetin ne yaptığı belli değil. Eşyaları toplasam mi toplamasam mi. Zaten ramazan iftar a cagiriyoruz. Bi taraftan okula başladım biliyorsunuz ayrıca iki çocukla taşınmak zor olur diye annem yardıma geldi önumuzdeki hafta gitcek artık ama daha belli olmadi ve ya kalırsak diye de toplanamiyoruz. Yani çok karışık bizim is. Pffff napsam ki toplanıp hazır mı olsak yoksa boş yere mi emek vermiş oluruz.
Belirsizlik çok kötü ya huu. Neyse kilo vermeye devam
Canım ben kehribar yani diş kolyesi kullanıyorum çok faydasını gördüm,simdi 3 az birden çıkıyor çok nadir huysuzlanıyor. İlk dişlerini çıktıktan sonra farkettikKizlar kusura bakmayın iftardan sonra atkadaşıma gittim sonrada kızım ateşlendi onunla ilgilendim diş çıkarıyor hep inliyor bitanem zar zor uykuya daldı hala ateşi var başında bekliyorum şimdi menümü yazayım yarın geçmişe bakarım bir de bu diş çıkarma konusunda kızımın acısını nasıl hafifletebilirim bilgisi olan varsa benimle paylaşın lütfen
Sahur yapmayı unutmuştum
Su 2 lt
O kadar eşyayı toplayıp tayin çıkmadığını düşünsene benc e acele etme canımGünaydın kizlaaar. Bizim tayinler hala belli olmadı. Emniyetin ne yaptığı belli değil. Eşyaları toplasam mi toplamasam mi. Zaten ramazan iftar a cagiriyoruz. Bi taraftan okula başladım biliyorsunuz ayrıca iki çocukla taşınmak zor olur diye annem yardıma geldi önumuzdeki hafta gitcek artık ama daha belli olmadi ve ya kalırsak diye de toplanamiyoruz. Yani çok karışık bizim is. Pffff napsam ki toplanıp hazır mı olsak yoksa boş yere mi emek vermiş oluruz.
Oki ins bundan sonra bildigim kadariyla insVericez bu kiloları gülloşum ayrıca sende yorum yapabilirsin illa ki ucundan kıyısından bildiklerin vardır
bizim oglan bi ara kucuk boy tahta kasiga hayramdi.tutup dislerini kaciyodu.bir de yesil soganin beyaz tarafini veriyodu arkadas.kemik corbasi paca corbasi da hizlandiriyorKizlar kusura bakmayın iftardan sonra atkadaşıma gittim sonrada kızım ateşlendi onunla ilgilendim diş çıkarıyor hep inliyor bitanem zar zor uykuya daldı hala ateşi var başında bekliyorum şimdi menümü yazayım yarın geçmişe bakarım bir de bu diş çıkarma konusunda kızımın acısını nasıl hafifletebilirim bilgisi olan varsa benimle paylaşın lütfen
Sahur yapmayı unutmuştum
Su 2 lt
geçmiş olsun canım arkadaşlar önermiş zaten dişlikleri hic sevmiyorlar bebekler ama napacaksın temiz bir küçük dış fırçası versen hem tutmaya uygun oluyor eline ateşi oldukça zaten ateş düşürücü verirsin .Kizlar kusura bakmayın iftardan sonra atkadaşıma gittim sonrada kızım ateşlendi onunla ilgilendim diş çıkarıyor hep inliyor bitanem zar zor uykuya daldı hala ateşi var başında bekliyorum şimdi menümü yazayım yarın geçmişe bakarım bir de bu diş çıkarma konusunda kızımın acısını nasıl hafifletebilirim bilgisi olan varsa benimle paylaşın lütfen
Sahur yapmayı unutmuştum
Su 2 lt
canım annende gelmiş tayinin cikacagi keisnse toplan ve artik misafir çağırma ben toplanmaya başladığım için valla davet edilmeden diyorum toplansın bu yıl kimseyi cagiramayacagim diyeGünaydın kizlaaar. Bizim tayinler hala belli olmadı. Emniyetin ne yaptığı belli değil. Eşyaları toplasam mi toplamasam mi. Zaten ramazan iftar a cagiriyoruz. Bi taraftan okula başladım biliyorsunuz ayrıca iki çocukla taşınmak zor olur diye annem yardıma geldi önumuzdeki hafta gitcek artık ama daha belli olmadi ve ya kalırsak diye de toplanamiyoruz. Yani çok karışık bizim is. Pffff napsam ki toplanıp hazır mı olsak yoksa boş yere mi emek vermiş oluruz.
hakkinizda hayirlisi.canim benim benim de bir ara tasinma meselesi soz konusu oldu.kesinlesmedigi icin ne yapacagimi bilemedim.en son pazardan boy boy hurc aldim.ayni renk.her oda icin de farkli renkte kordela.koliye koyunca cikarmasi dert oluyor.tasinmasan da duzenleme gibi oluyor evi.hurclara sirayla kisliklari,ceyizleri,yatakyorganlari,fazla carsaflari havlulari. vs katlayip koydum.hangi odanin hurcuysa da ona gore tutma yerlerine kordela bagladim ikiser.yatak odasi k.rengi.oturma odasi pembe vs gibi.birtek vitrinimi ve konsoldaki miaafir takimlarini tek tek paketledim koliye koydum.cunku onlar cok uzun ve zor.hurclari baza altina dolaplara doldurdum.tasinma kesinlestigi anda o sekilde tasindik.tasinmasaydim da oyle kasa da olurdu.bunari belki yapabilir annen.cunku bunlari ayiklayip utuleyip toplamak hurclamak baya vakit aliyor.hem evin de ayiklaniyor.ins hakkinda hayirlisi olurGünaydın kizlaaar. Bizim tayinler hala belli olmadı. Emniyetin ne yaptığı belli değil. Eşyaları toplasam mi toplamasam mi. Zaten ramazan iftar a cagiriyoruz. Bi taraftan okula başladım biliyorsunuz ayrıca iki çocukla taşınmak zor olur diye annem yardıma geldi önumuzdeki hafta gitcek artık ama daha belli olmadi ve ya kalırsak diye de toplanamiyoruz. Yani çok karışık bizim is. Pffff napsam ki toplanıp hazır mı olsak yoksa boş yere mi emek vermiş oluruz.
ahhh yaaa.ins hissetmeyeceksin bu gunu.bi susuzluk olursa anca.gecen ben de kalkamadi.sadece susuyor insan sicak oldugu icinDün krep yedim diye krepime nazar ettiniz bugün sahura kalkamadım kızlar
İyi fikirmis tayin çıkarsa benm gözümde büyüyor taşınmakhakkinizda hayirlisi.canim benim benim de bir ara tasinma meselesi soz konusu oldu.kesinlesmedigi icin ne yapacagimi bilemedim.en son pazardan boy boy hurc aldim.ayni renk.her oda icin de farkli renkte kordela.koliye koyunca cikarmasi dert oluyor.tasinmasan da duzenleme gibi oluyor evi.hurclara sirayla kisliklari,ceyizleri,yatakyorganlari,fazla carsaflari havlulari. vs katlayip koydum.hangi odanin hurcuysa da ona gore tutma yerlerine kordela bagladim ikiser.yatak odasi k.rengi.oturma odasi pembe vs gibi.birtek vitrinimi ve konsoldaki miaafir takimlarini tek tek paketledim koliye koydum.cunku onlar cok uzun ve zor.hurclari baza altina dolaplara doldurdum.tasinma kesinlestigi anda o sekilde tasindik.tasinmasaydim da oyle kasa da olurdu.bunari belki yapabilir annen.cunku bunlari ayiklayip utuleyip toplamak hurclamak baya vakit aliyor.hem evin de ayiklaniyor.ins hakkinda hayirlisi olur
canım çok geçmiş olsun en zor dönemleri yavruların bende taze soğanve pırasayı biliyorum canmKizlar kusura bakmayın iftardan sonra atkadaşıma gittim sonrada kızım ateşlendi onunla ilgilendim diş çıkarıyor hep inliyor bitanem zar zor uykuya daldı hala ateşi var başında bekliyorum şimdi menümü yazayım yarın geçmişe bakarım bir de bu diş çıkarma konusunda kızımın acısını nasıl hafifletebilirim bilgisi olan varsa benimle paylaşın lütfen
Sahur yapmayı unutmuştum
Su 2 lt
Ay en sevmediğim şeydir benimde belirsizlik ve beklemek programlı ve net olmayı çok severim sinir basar allah yardımcın olsun canmGünaydın kizlaaar. Bizim tayinler hala belli olmadı. Emniyetin ne yaptığı belli değil. Eşyaları toplasam mi toplamasam mi. Zaten ramazan iftar a cagiriyoruz. Bi taraftan okula başladım biliyorsunuz ayrıca iki çocukla taşınmak zor olur diye annem yardıma geldi önumuzdeki hafta gitcek artık ama daha belli olmadi ve ya kalırsak diye de toplanamiyoruz. Yani çok karışık bizim is. Pffff napsam ki toplanıp hazır mı olsak yoksa boş yere mi emek vermiş oluruz.
Kehribar ne canm Onu da hiç bilmiyorum belki işime yararCanım ben kehribar yani diş kolyesi kullanıyorum çok faydasını gördüm,simdi 3 az birden çıkıyor çok nadir huysuzlanıyor. İlk dişlerini çıktıktan sonra farkettik
ay kıyamam ya susuzluk inşallah zorlamaz seniDün krep yedim diye krepime nazar ettiniz bugün sahura kalkamadım kızlar
günaydın kaptanım :) sıcak bir günden merhabaGünaydın kızlaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?