- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.341
49 nedir ya en son ortaokulda falab 49 dum ben lisede bile 55 tim yaaaaacanım ben o bakıcı eve gelecek diye bide üstüne yemek yapma olayini bir sene ayasadim çok yorucune güzel zayıflamış kadın bizimde arkadaş 68den 49a düşmüş şok oldum ama yüzü çok çökmüş
oh ohh menu super su super birde spor olsaydi mukmmel olurdu.dünkü menümü yazayım
sahur 2 haşlanmış yumurta 1 üçgen dilim karpuz 1.5 bardak ayran 1kk peynir
iftar
1 küçük kase sebze çorbası 4 kaşık z.yağlı t.fasulye 1 bardak ayran
su 3 lt
spor yok
tamam cnm olurAma sen ondesin yaa beni gecersin sen yine menulerde guzelazcik kacamak yap ben geciyim seni
Oyyy masallah o kadar oldu mu yasemincim ya. Masallah sanasağol kuzumm
sağol tatlımm bende sizleri özledim valla
süper aktif hale geçmişiz grup olarak topu topu 4 gün uzaklaştım sayfalar kopmuş gitmiş valla kimseyi tanıyamadım ben yeni gelen arkadaşlar kendinizi kısacık tanıtsanız..ben yasemin 35 yaşındayım 2 kız annesiyim çalışıyorum 9 takımda 2.ayımı doldurdum veeeee tam 14 kg verdim
Patates puresi cok deil Allahtan yoksa patates cissss...Kzlarr merhbaa dun giremedim menümü yazamadimm
Dünkü menüm
Sabh: saat12 menemen 1 dilm ekmek
Oglen:saat 2 corba 1 dmts 1 salata
Ara:4bck 5 kiraz yarim seftali
Aksam: 8bck izgara et 2 parca 5 ymk kasgi yogrtlu havuc 1kask patats puresi
Su 2lt
Spor 15 dkka hzli tempo bebek arabasii kullanarkk yuruyuss
Gecersen bu hafta gecersin sekerim yoksa davetlerim bitince beni gecmeyi unutAnladm canim zatenbiz emineyle yarisiyoruz kilolarmz gramina ayniydi gectiydi beni bu hafta benm gecmem lazm
daha çok varmış o zamana biraz daha buyur oglun sende çalışmayı ozlediginden ilk haftalar çok azimli olursun o arada kadına alıştığım için ilk haftalar gibi misafir gibi görüp gıcır gıcır bırakmayıp daha normallesirsinsende çocuklar konusunda benim gibisin valla ben artık psikopatlik noktasindayim
Ben çocukların odasında kalıyorum kizim bu yüzden hic sıkıntı yasamamisti ins oglumda Yaşamaz yatagimi sere serpe yatmayi özledim kiz boyle degildi oglum burnunu illaki sokuyo biyerlere kimildamadan uyumak zorunda kalıyorum
sorma ya ev derli toplu olcak temiz olcak yemekler haxir olcak vs baya bi yoruyo allahtan seminer olunxa yarım gün bakalım asil dinavim subatta ozaman cok zorlanicam
aynen Kız resmen ortaokul çocukları gibi kalmis uzun boylu Allahtan da yapısı var ama ben beğenmedim 49 falan olmak istemem 63 falan çok bile bana zaten diyetisyenede öyle demisti ama 67yi görürsen çok güzel olursun demişti gerçi ben kendim zayıfladım diyetisyenin liste bana yaramadı stersten daha çok yedim kendim çok mutlu veriyorum49 nedir ya en son ortaokulda falab 49 dum ben lisede bile 55 tim yaaaaa
Hayatım ben kafamı dinliyorum zaten sorun yok çok şükür çocuklarım çok uslu büyüdü hiç zararları olmadı. Büyük oğlum da kv bakmam dedi annem bakamam dedi bende krese vermek zorunda kaldım. Çok üzülüyorum onunla daha fazla zaman geciremedigim için. Sabah 7 de gidiyordu akşam 6 da geliyordu. Düşünsenize bütün gün kestel yabancılarla. Ozguvenlerini kazanmaları için elimden geleni yapiyorum evet kokuları olmadan yapamam ama onlar bunu bilmiyor.Valla dediğim gibi canım bu kadar bağımlı olduğumuz için çocuğa bu eşini cekememe olayı oluyor.
Kız sana çocuksuz yasa diyen Yok ki :)
Hem anne icinde iyi olur. Biraz kafa dinler. Insanın kendisine de vakit ayırması gerekir
Yok amcaya dayı hala teyze güvenilir aklım kalmaz ama ne gerek var benim başım şişsin doya doya yaşayalım butlikteligimizi.al benim gibi bir anne daha bende aynıyım amcası alıp gezmeye götürüyor bazen camdan içeri giremiyorum acaba bişiy olurmu diye
tamam canm çok teşekkür ederim bilgilendirdiğini için
Ama daha çok küçük 4.5 yaşında ve oğlum uyurken süt içerken mutlaka yanağımı sever bebekliğinden beri oda bensiz duramaz ki
Yok yok tatlım büyük oğlum süper kendinden emin özgüven tmm küçükte ondan daha fena ozguven var hergün zaten birsekilde arkadaşlarıyla buluşuyor anneye bağımlı değiller.Ama iyi degil ki bunlar canım. Sonuçta artık çocuğun kişiliği oturmaya başlıyor. Sürekli annesi yanında olursa kendi başına karar alamaz. Ikiniz içinde iyi olmaz
biz hastaneden eve geldiğimiz gibi yatak ve Odamıza hazırdı ikisinde de. Küçük oğlan bir kaç ay önce korktu rüyasında 2 ay yanımızda yattı suan yine kendi odasında kendi yatağında eşim hiç gelemez zaten öyle şeylere 2 ay zor dayandı :))))Benim oğlan kız hepimizi uyuyoruz düşün birde okul öncesi öğretmeni olacağım çocuk gelişimi okudum esim kızımın odasına yolluyorum sığmıyoruz diyeseni çok iyi anlıyorum ama imkanlar var cocugun bu akdar ustune düşersen güvendi olur ben ikisinide 9aylikken birakip ise gittiğim için vicdan azabından gece bana doysun diye izin veriyorum ki bu yaz artik her koşul da odasına geçecek
süper olmuş afiyet olsun.Menüm
Sahur 1 kase yogurt
1 nektarin
2 ceviz
iftar
1 tabak z.yagli t.fasulye
3 kasik patlican yogurtlama yagsiz
Ara 10 cilek
3 lt su
45 dk yürüyüş
Hadi hayirli olsun çalışmak iyidir.Ayyy kizlar nasil yorulfum bugun bakici geldi ilk defa tabi ev temiz olsun düzenli olsun derken bittim resmen
Seminere gidiyorum okula ogrencilerim gelcek yarin ya okuluda cok özlemişim iyi geldi bugun ortam değiştirmek eylul seminerinede gidip subata kadar tekrar ücretsiz alcam
Bugun arkadaşlar baya zatiflamis oldugumu söylediler hosuma gitti doğrusu hirslandim bi arkadasta yuz kilodan fazlaydı 26 kilo vermiş coooook hos olmus nasi ozendim bende 60 i gorsem nasil güzel olur bi bucuk yildir gitmiiyodum okula baya bişeyler degismis
Bu arada hafta sonu cok dikkat edemedim
Bildirimim
Sabit neywzikki
Guzel canim afiyet olsun.Menum
Sahur
Iki bucuk yumurta
Cacik
2 dilim kavun azcik peynir ve maydanoz
Iftar
4 kasik taze fasulye
1 kasik bulgur pilavı
Salata cacik
1kase corba
Su 2 simdi oldu ucte olabilir
Spor yok
kız sucuk yakar için çay iç çayBugünkü menumm
Sahurdan önce zencefilli yoğurt
1 dilim kep ekmek
4 Çatak Sucuklu yumurta
4 dilim domates salatalık
3 zeytin
İftar
Yarım kase mantar çorbası
3 cigkofte
Tavuklu fırında sebze (4 kaşık patates)
4 dk karın egzersiz
1 mile Leslie
Şimdiye kadar 1 buçuk lt şu sahura 2.5 olur
sen de bendensin.diyetisyenin tartigununde stresten resmen odem tutuyodu vucudum.saka gibi...beyi sartlandirmasi gibi sanirimdaha çok varmış o zamana biraz daha buyur oglun sende çalışmayı ozlediginden ilk haftalar çok azimli olursun o arada kadına alıştığım için ilk haftalar gibi misafir gibi görüp gıcır gıcır bırakmayıp daha normallesirsinyorucu ama cocugunun evinde olması gibisi yok kızımı bakıcının evine bırakmıştım sonraki yil komşum bakicimdi onunda evine indirdim ama oğlumda eve aldım çok rahat gerçekten evet bedenen yorulsan da manen çok rahat çocuğun evinde huzurulu
aynen Kız resmen ortaokul çocukları gibi kalmis uzun boylu Allahtan da yapısı var ama ben beğenmedim 49 falan olmak istemem 63 falan çok bile bana zaten diyetisyenede öyle demisti ama 67yi görürsen çok güzel olursun demişti gerçi ben kendim zayıfladım diyetisyenin liste bana yaramadı stersten daha çok yedim kendim çok mutlu veriyorum
Evet olmadi cokta siskinlik yapti yaa yemez olaydimafiyet olsun canim.krep bence olmadı Maden suyunu da sade iç bence meyveli lerde şeker var. Limon sıkıp icebilirsin mesela.
reçel var muz var daha ne iştahı olcak kız. Afiyet olsun. Muz Yerli de olsa diyetteyken tercih etme.
Afiyet olsun dondurma cıss olur ama.
hiç olmadı beyti sarmamiydi yoksa anam hemde 1.5 neren yedin kiz. Bide şerbet normalde ceza alman lazım kaptanim nerdesin. Afiyet olsun.
Ayy Hilal asla bırakmam nasıl dayaniyosun.
Afiyet olsun ekmek yok Gözlemevi görmüyorum.
Yufkasiyla yedim yaKız niye olmazkizilcahamamli misin yoksa
bence emziren bir anne için gayet iyi
Beytiyi yufkasiyla yemesin değil mi canim
canım senin bebiş ne kararlık emzirirken yeşilçay tavsiye edilmiyor kilo almasını etkiliyor anttoksidanmenun iyi boşver dondurmayı sahtesini ye burda
Gözleme haa
güzel menü
Benimki hele hic kimsede kalmaz acayip düşkün zaten iki ailede uzakta bakıcılar da büyüdü yavrumoburude buyuyor simdi yeniden bakcii ara isin yoksa erzurumda
dalga geciyor
Benimkide aglamz canm hatta anane diye deli oluyo valla ben 3 aylikken bile birakiyodm alisti ama 1 geceden fazla birktm bi kere anne diye agladi..bende birakrm alissin bana bagli yasamasn diyeValla giderken arkamdan bakmadı bile. Ablamin oğlu var onunla oynuyorlar ondan akıllı duruyor
Cok guzel canm afiyet olsun..benimki olmadi evet farkettm canmMenüm
Sahur 1 kase yogurt
1 nektarin
2 ceviz
iftar
Ara 10 cilek
3 lt su
45 dk yürüyüş
Guzel canm afiyet olsunMenum
Sahur
Iki bucuk yumurta
Cacik
Iftar
4 kasik taze fasulye
1 kasik bulgur pilavı
Salata cacik
1kase corba
Spor yok
Kiz bende gecemiycem seni herhalde bide regl olcam siserm artk bu hafta ya..saka takiliyom hee yanls anlama yeterki ver sewinirm yaniioh ohh menu super su super birde spor olsaydi mukmmel olurdu.
tamam cnm olurya bu hafta hic bos gun yok her gun iftar davetleri. Mulaka bi gun dayanamam kacamak yaparim. bu aksam gittiimiz arkadasin boregi de tatlilari da oyle guzel gorunuyodu ki.. kendimi zor tuttum ama tuttum. Saolsun o da cok anlayisli bir insandir israr etmedi benim iyiligim icin. Tum ev sahipleri oyle olsa
Oyyy masallah o kadar oldu mu yasemincim ya. Masallah sana
Patates puresi cok deil Allahtan yoksa patates cissss...
Gecersen bu hafta gecersin sekerim yoksa davetlerim bitince beni gecmeyi unut
Sucuk susatmadimi kiz ben hic cesaret edemem yakar icimi diye..menun guzel afiyet olsn sporunda sahaneBugünkü menumm
1 dilim kep ekmek
4 Çatak Sucuklu yumurta
3 zeytin
İftar
3 cigkofte
4 dk karın egzersiz
1 mile Leslie
Yok canım hiç rahatsız etmedi az yedim sucuguSucuk susatmadimi kiz ben hic cesaret edemem yakar icimi diye..menun guzel afiyet olsn sporunda sahane
İyi geceler canım afiyet olsunBiz sahurumuzu yaptk..bugun kardesimin evinde sicagi hissettim ya hala ustumden atamadm sicak ayri bi yoruyo insani yatip dinleniyim ben herkeze iyi gecelr canlar opuldunuz
harika canım tebriklerAy valla sevinçten gördüğümde ziplamaya basladim yaa beklemiyordum bu kadar
Süpersin tatlimKızlar bugün kilo bildirimi mi yapıyoruz hemen yapayım bugün seminere başladık okula 2çocukla gittim benim oğlan canımı okudu sonra da arkadaşla alışveriş yapalım dedim susuzluktan perişanoldum bugün iftarda su ya abanacagim
74.5tim cuma günü simdi 73.6ciktim-900gram aferin bana cumaya çok iyi olacağım insallah
senin kilo için çok iyi zeynepcimKizlar herkes cok guzel kilo vermis ben yazmaya utaniyorum ama -200 grcik gitmis
Tebrikler tatlım aynı vermisizKilo bildirimim 73.8 _300 gram vermsm bunada sukur
Oy oyy superİyi akşamlar kızlar
Cuma günü kilometre 76.1
Bugün 75.1
Fark 1 kg
Süper ponicimKilo bildirimim
Cuma 78
Bugün 77.3
Fark -700
Bende durumlar
Güzel cnm. Ramazan da kilo almamak da çok iyi benim icinKızlar merhaba cips gazoz.. Sabitim şükür:)
adetin geçsin güzel bi kilo gider inş tatlimKilom +200 ama adetim yaa
Olsun canım gayet iyi tebrikler-200 kızlar daha çok bekliyordum ama anca bu kadar
tamam o zaman kaptanım :)Yok yok çıkmazsın
hiç sorma canm ben bildiğin kapın önünde yatıyorum balkonun ev resmen yanıyor bide sinekler başladı tam delirme Zaman'ı iyi geceler canm :))Biz sahurumuzu yaptk..bugun kardesimin evinde sicagi hissettim ya hala ustumden atamadm sicak ayri bi yoruyo insani yatip dinleniyim ben herkeze iyi gecelr canlar opuldunuz
Valla benim öyle değil canım. Çevremde pek insan yok. Çocuk hep beni görüyor. Hem benim esimlede problemler var. Cocugada yansıyorHayatım ben kafamı dinliyorum zaten sorun yok çok şükür çocuklarım çok uslu büyüdü hiç zararları olmadı. Büyük oğlum da kv bakmam dedi annem bakamam dedi bende krese vermek zorunda kaldım. Çok üzülüyorum onunla daha fazla zaman geciremedigim için. Sabah 7 de gidiyordu akşam 6 da geliyordu. Düşünsenize bütün gün kestel yabancılarla. Ozguvenlerini kazanmaları için elimden geleni yapiyorum evet kokuları olmadan yapamam ama onlar bunu bilmiyor.
Yok amcaya dayı hala teyze güvenilir aklım kalmaz ama ne gerek var benim başım şişsin doya doya yaşayalım butlikteligimizi.
Yok yok tatlım büyük oğlum süper kendinden emin özgüven tmm küçükte ondan daha fena ozguven var hergün zaten birsekilde arkadaşlarıyla buluşuyor anneye bağımlı değiller.
biz hastaneden eve geldiğimiz gibi yatak ve Odamıza hazırdı ikisinde de. Küçük oğlan bir kaç ay önce korktu rüyasında 2 ay yanımızda yattı suan yine kendi odasında kendi yatağında eşim hiç gelemez zaten öyle şeylere 2 ay zor dayandı :))))
süper olmuş afiyet olsun.
Hadi hayirli olsun çalışmak iyidir.
Guzel canim afiyet olsun.
kız sucuk yakar için çay iç çayo patates ne bakim
Aynen benimkide anaanne aşığı resmen. Telefonu elimden alıp anaannesini arıyor.Evet olmadi cokta siskinlik yapti yaa yemez olaydim
Yufkasiyla yedim yasimdi agirligini hissettm ama yarin spor yapcm canm
Benimkide aglamz canm hatta anane diye deli oluyo valla ben 3 aylikken bile birakiyodm alisti ama 1 geceden fazla birktm bi kere anne diye agladi..bende birakrm alissin bana bagli yasamasn diye
krep fazla mi olmusKahvaltı
2krep
1bardak cay
2brdk su
Aksam simdi çok sağlıklı yedim bugün maşallah abana esim yine yok is yeri veda yemeği düzenlemiş kızım da onunla gitti oğlum uyuyor bende kendi capimda takiliyorum
1Kase yoğurt çorbası
1tavuk pirzola haşlama
salata ,1kase yoğurt
1limonlu maden suyu beypazarı marka
Birazdan uzum kiraz kayısı yiyeceğim yaramadan da bir avuç kaju badem fındık yerimemziriuorum
Spor 1saat bebk arabasıyla yürüyüş
Suyu yatana kadar 2.5yaparim
Afiyet olsun cnmMenum
Sahur
Bir tane küçük boy domates
Bir salatalık
Kk dan bir lokma cfazla peynir
Bir muz ( yerli küçücük yani)
Iftar
Bir kase yogurt
Bir dilim ekmek üstüne yarım tatlı kaşığı reçel sürdüm
Evde tekim ondan biraz istahsizim kızlar
Su suan yarım litre yatana kadar 2 yi geçer.
Spor yarım saat yürüyüş
Menü çok güzel cnmMenüm
Sahur 2 ince dilim tam buğday ekmeği yanında salatalık domates ve beyaz peynir
İftar 2 dilim karpuz haşlanmış tavuk 1 parça 4 kaşık kıymalı patlıcan yemeği soğan salatası
Su 3 lt olur eşim eve erken çıkıyor banda çıkamıyorum o yüzden :/
Bide dondurma yiyebilirsin sanırım 2 top kadar çünkü soğuk şeylere dayanamıyorum şu an
1.5 porsiyon fazla değilmi cnm.Gunun menusu gelsin o zamn canlarim
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corb+1.5 porsiyon beyti+salata+2zeytin+1bardak ramazan serbeti
Su 3bardak henuz yatana kadar 2olur
Spor yok
oh mis süper afiyet olsunKizlar menüm
Sahur
1 seftali
1 kase yoğurt
İftar
1 kepce Tavuk suyu çorba
8 kaşık z.yağlı taze fasulye
Bolca yeşil salata
1 yumurta kadar haşlanmış tavuk
1.5 bardak kefir
Su 1 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor gece yürüyüş yaparım yapınca yazarım
Gayet iyi cnmMenüm
Sahur
1 kase naneli yoğurt
İftar
Yarım yufkadan peynirli gözleme
4 üçgen dilim karpuz
Domates
Su1 lt
Spor yok ama parka götüreceğiz kızımı peşinden koştururum 1,2 saat
Gunun menusu
Sabh (12:00) : tereyagnda yumurta 1 dilim ekmek
Öğle yok ikindi :)) (17.30) :1 kase tarhana corbasi
Aksam(20.40) :1 kase mercmk crbsi , 3 dilim beyti, 5 zeytn , az salata
Su 1.5 lt yatana kdr 2.5 olucakk
Spor yok
afiyet bal şeker olsun cnmSahur
2 kase corba
1 kase sekersiz kayisi kompostasi
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kk kasar peynir(kasar peynir hangi grup tuketebilir miyiz?)
iftar
2 kase yogurt corbasi
1 kase sekersiz kayisi kompostosu
2 kofte
10 kiraz 3 hurma(meyve cok oldu galiba ya)
spor 20 dk yuruyus
su 2 litre 3e tamamliycam uyuyuncaya kadar
Çok güzel canimMenüm
Sahur 1 kase yogurt
1 nektarin
2 ceviz
iftar
Ara 10 cilek
3 lt su
45 dk yürüyüş
Güzel canimMenum
Sahur
Iki bucuk yumurta
Cacik
Iftar
4 kasik taze fasulye
1 kasik bulgur pilavı
Salata cacik
1kase corba
Spor yok
çiğ köfte şişlik yapar ama tartı gününe daha çok varBugünkü menumm
1 dilim kep ekmek
4 Çatak Sucuklu yumurta
3 zeytin
İftar
3 cigkofte
4 dk karın egzersiz
1 mile Leslie
çok hafif olmuş cnmKizlar misafirlikteydik gec geldik menumu simdi yazayim,
Sahur:1.30 iki kuru incir,3 ceviz,5 findik,3 badem.
Iftar:19.50 bir tabak patlican kebap, iki cop sis,salata yarim bardak ayran.
1.5 litre su spor yok
Tabi cnm ne yanlış anlayim. Bende takiliyorumCok guzel canm afiyet olsun..benimki olmadi evet farkettm canm
Guzel canm afiyet olsun
Kiz bende gecemiycem seni herhalde bide regl olcam siserm artk bu hafta ya..saka takiliyom hee yanls anlama yeterki ver sewinirm yanii
Teşekkür ederim canımkrep fazla mi olmus
Afiyet olsun cnm
Menü çok güzel cnm
1.5 porsiyon fazla değilmi cnm.
oh mis süper afiyet olsun
Gayet iyi cnm
afiyet bal şeker olsun cnm
Çok güzel canim
Güzel canim
çiğ köfte şişlik yapar ama tartı gününe daha çok var
çok hafif olmuş cnm
Tabi cnm ne yanlış anlayim. Bende takiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?