Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kehribar taşlaşmış bir ağaç reçinesi canım işlenmiş kolye olarak satılıyor, vücut ısısıyla ortaya çıkan asit salgılıyor ağrı kesici özelliği olan bizde salyayi da kesmisti

Çok gecmis olsun canım

çok güzel bayılırım böyle doğal şeylere nerden aldın canm internetten filanmı şu an için lazım değil ama sonra olabilir bi yere not ediyim

ohh mis harika menü Afiyet olsun.

hiç toplama canım geri boşaltmak daha kötü. Hayirlisi toplarsin bi şekilde.

Canım ben kehribar yani diş kolyesi kullanıyorum çok faydasını gördüm,simdi 3 az birden çıkıyor çok nadir huysuzlanıyor. İlk dişlerini çıktıktan sonra farkettik
Bizde sarılık için kullanılır kehribar. Bi tane var herkes çocuğuna kullanıyor sırayla.

Kizlar hiç kanamaz di dış etlerim felaket kanıyor. Neden olabilir. Bir şeyler vücuda eksik giriyor ama ne bilmiyorum.

Aynen bizimde belli olmadi gerci ibka verdik yuksek ihtimal kaliriz burda ama kabul olmama ihtimalide var tabi.

Canim dis fircani mi degistin ondan da kaynaklanabilir
Yok canım ya değişmedim eksik besleniyor olabilirim. Yada trombositim düştü yine az önce geldi aklıma düşünürken. Tahlil yaptırmam lazım sanırım.

Kizlar esimle biraz atistik ona gicik vermek icin sahura kalkmadim ama olan bana oldu acliktan oluyorum resmen
Zeynep ya esine kızdın kendine eziyet ettin oldumu simdi aç susuz

Ozaman tahlil yaptir canim zaten ciddi bir sey degildir.

Oyle oldu adama eziyet edicem diye kendime eziyet ettim

İnternttn canm tootsandmore diye bi siteden
Tamam canm çok teşekkür ederim :)
Çok güzel olur hemde ye bence. Peynir yerine yada yumurtalı yapıp yiyebilirsin.
Tamamdır yoksa biticeği yok yiyim bari
Kizlar hiç kanamaz di dış etlerim felaket kanıyor. Neden olabilir. Bir şeyler vücuda eksik giriyor ama ne bilmiyorum.
bende vitamin eksikliğinden olur diye biliyorum canm bana hamilelikte çok olurdu özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…