- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.381
Kehribar taşlaşmış bir ağaç reçinesi canım işlenmiş kolye olarak satılıyor, vücut ısısıyla ortaya çıkan asit salgılıyor ağrı kesici özelliği olan bizde salyayi da kesmisticanım çok geçmiş olsun en zor dönemleri yavruların bende taze soğanve pırasayı biliyorum canm
Bide kahke nedir hiç duymamıştım ??
Ay en sevmediğim şeydir benimde belirsizlik ve beklemek programlı ve net olmayı çok severim sinir basar allah yardımcın olsun canm
Kehribar ne canm Onu da hiç bilmiyorum belki işime yarar
ay kıyamam ya susuzluk inşallah zorlamaz seni
Çok gecmis olsun canımKizlar kusura bakmayın iftardan sonra atkadaşıma gittim sonrada kızım ateşlendi onunla ilgilendim diş çıkarıyor hep inliyor bitanem zar zor uykuya daldı hala ateşi var başında bekliyorum şimdi menümü yazayım yarın geçmişe bakarım bir de bu diş çıkarma konusunda kızımın acısını nasıl hafifletebilirim bilgisi olan varsa benimle paylaşın lütfen
Sahur yapmayı unutmuştum
İftar 8 kaşık alinazik 2 acı biber 2 kahke 1kk peynir
Su 2 lt
Spor yarım saat market gezmesi
çok güzel bayılırım böyle doğal şeylere nerden aldın canm internetten filanmı şu an için lazım değil ama sonra olabilir bi yere not ediyimKehribar taşlaşmış bir ağaç reçinesi canım işlenmiş kolye olarak satılıyor, vücut ısısıyla ortaya çıkan asit salgılıyor ağrı kesici özelliği olan bizde salyayi da kesmisti
Eki Görüntüle 1849770
İnternttn canm tootsandmore diye bi sitedençok güzel bayılırım böyle doğal şeylere nerden aldın canm internetten filanmı şu an için lazım değil ama sonra olabilir bi yere not ediyim
Çok güzel olur hemde ye bence.Kızlar ekşimek ki yani lor peynirli diyet tarifleriniz varmı buzluğumda çok var biraz çıkartıp kullanmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim
Ahh canım ya kötü bi gidişat bu lütfen dur artık.Kizlar selamlar gelemiyorum surekli yiyorum hic bisi beni motive etmio cok kotuyum daraldim bunaldim artik tatile gidecez bayramda artik bi gitsek cok iyi olacak
yeter o krep sanaDün krep yedim diye krepime nazar ettiniz bugün sahura kalkamadım kızlar
ohh mis harika menü Afiyet olsun.Günaydın
Menumu yazmadan uyuyakalmisim.
sahur
2 zeytin
1 kasik acili sos
1 dilim ekmek
Yoğurt
Iftar
1 kase sebze çorbası
4/5 kasik kadar et sote
4/5 kasik kadar fırında karışık sebze
Bol salata
Su 1.5 litre (misafirlikte olunca az oluyo)
1 saatlik yürüyüş
hiç toplama canım geri boşaltmak daha kötü. Hayirlisi toplarsin bi şekilde.Günaydın kizlaaar. Bizim tayinler hala belli olmadı. Emniyetin ne yaptığı belli değil. Eşyaları toplasam mi toplamasam mi. Zaten ramazan iftar a cagiriyoruz. Bi taraftan okula başladım biliyorsunuz ayrıca iki çocukla taşınmak zor olur diye annem yardıma geldi önumuzdeki hafta gitcek artık ama daha belli olmadi ve ya kalırsak diye de toplanamiyoruz. Yani çok karışık bizim is. Pffff napsam ki toplanıp hazır mı olsak yoksa boş yere mi emek vermiş oluruz.
Belirsizlik çok kötü ya huu. Neyse kilo vermeye devam
Bizde sarılık için kullanılır kehribar. Bi tane var herkes çocuğuna kullanıyor sırayla.Canım ben kehribar yani diş kolyesi kullanıyorum çok faydasını gördüm,simdi 3 az birden çıkıyor çok nadir huysuzlanıyor. İlk dişlerini çıktıktan sonra farkettik
Aynen bizimde belli olmadi gerci ibka verdik yuksek ihtimal kaliriz burda ama kabul olmama ihtimalide var tabi.Günaydın kizlaaar. Bizim tayinler hala belli olmadı. Emniyetin ne yaptığı belli değil. Eşyaları toplasam mi toplamasam mi. Zaten ramazan iftar a cagiriyoruz. Bi taraftan okula başladım biliyorsunuz ayrıca iki çocukla taşınmak zor olur diye annem yardıma geldi önumuzdeki hafta gitcek artık ama daha belli olmadi ve ya kalırsak diye de toplanamiyoruz. Yani çok karışık bizim is. Pffff napsam ki toplanıp hazır mı olsak yoksa boş yere mi emek vermiş oluruz.
Belirsizlik çok kötü ya huu. Neyse kilo vermeye devam
Canim dis fircani mi degistin ondan da kaynaklanabilirKizlar hiç kanamaz di dış etlerim felaket kanıyor. Neden olabilir. Bir şeyler vücuda eksik giriyor ama ne bilmiyorum.
Yok canım ya değişmedim eksik besleniyor olabilirim. Yada trombositim düştü yine az önce geldi aklıma düşünürken. Tahlil yaptırmam lazım sanırım.Canim dis fircani mi degistin ondan da kaynaklanabilir
Zeynep ya esine kızdın kendine eziyet ettin oldumu simdi aç susuzKizlar esimle biraz atistik ona gicik vermek icin sahura kalkmadim ama olan bana oldu acliktan oluyorum resmen
Ozaman tahlil yaptir canim zaten ciddi bir sey degildir.Yok canım ya değişmedim eksik besleniyor olabilirim. Yada trombositim düştü yine az önce geldi aklıma düşünürken. Tahlil yaptırmam lazım sanırım.
Zeynep ya esine kızdın kendine eziyet ettin oldumu simdi aç susuz
Tamam canm çok teşekkür ederim :)İnternttn canm tootsandmore diye bi siteden
Tamamdır yoksa biticeği yok yiyim bariÇok güzel olur hemde ye bence.Peynir yerine yada yumurtalı yapıp yiyebilirsin.
bende vitamin eksikliğinden olur diye biliyorum canm bana hamilelikte çok olurdu özellikleKizlar hiç kanamaz di dış etlerim felaket kanıyor. Neden olabilir. Bir şeyler vücuda eksik giriyor ama ne bilmiyorum.
Yarın sabah yaptirayimTahlil yaptır mutlaka canm eliya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?