Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben Bursa liyim aslen Ahıska Türküyum. Ekşimek dedin lora da bizde de denir ama herkes demez ondan sordum.
bizde Selanik göçmeniyiz canm macırız bizdede ekşimek denilir daha çok :)ama ben hiç gitmedim büyük dedelerimiz göçmüş Atatürk Zaman'ında :) doğma büyüme anne baba İzmitli :)

Amin canım saol :)
O kadar eşyayı toplayıp tayin çıkmadığını düşünsene benc e acele etme canım
Evet bu sene ne yapacakları belli değil.

Çok mantıklı cnm. Ben hurcu sadece kiyafetlere ve nevresimlere filan kullanuyodum. Ama herseye kullanılabilir.
Kızlar ekşimek ki yani lor peynirli diyet tarifleriniz varmı buzluğumda çok var biraz çıkartıp kullanmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim
Ayy canım ilk aklıma Mücver geldi. Kabak yumurta ve bol lor karıştır at firina... yada semizotu salatası oluyor lor lu zeytinyagli... yine biber ve Kabaklari , yumurta baharatlarla karıştırdigin lorla doldur. Ohh miss hem de sağlıklı.

bizde Selanik göçmeniyiz canm macırız bizdede ekşimek denilir daha çok :)ama ben hiç gitmedim büyük dedelerimiz göçmüş Atatürk Zaman'ında :) doğma büyüme anne baba İzmitli :)
bizimkiler de öyle çok önceleri kaçmışlar büyük dedem yani bizde anne baba burda doğma büyüme

Benimde çok kanar dişlerim hele abdest alırken sinir oluyorum ama hiç sebebini de araştırmadım
ya hiç sorma bende abdest alırken farkettim zaten 2 gündur kanıyor. normalde hiç kanamaz di.

hmm Can'ımda çekti şimdik inanki ilk fırsatta yapıcaz teşekkür ederim canm

Ne yapıyosunuz kızlar
şu an hararetim feci bir duruma geldi kafamı buzluğa filan sokuyorum o haldeyim canm sen napıyorsun

Tabiki yemek hemde yiyemiyecegim yemekleri yapiyorum
hiç sorma ya yap yap karşında yesinler ama olsun bizde bi yandan zayıflayalım tartıya her çıktığımızda dahada eksildiğimizi düşünelim o bile yetiyor doymaya :)

Bende bugün sahursuz oruç tuttum son saatler enerjisizlikten titremeye başlamıştı m yemekte de gözüm döndü ya

Menum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase yogurt corbasi+5yk menemen+3zeytin+1dilim pide+salata+2bardak cay
Su 1litre yatana kadar 3olcak herhalde bugun cok temzlik yaptm fena aciktm ve susadm istahimda bir acildiki sormayin kendimi zor durduruyorun regl olcam herhalde onun icin boyle oldum

Bende bugün sahursuz oruç tuttum son saatler enerjisizlikten titremeye başlamıştı m yemekte de gözüm döndü ya
ay kıyamam ya bidaha yapma öyle canm kaç saat oluyo toplamda düşünsene Nasıl titremesini elin Allahtan bişiy olmamış ben yendiğim içtiğim halde geçtim kendimden

Bende unutmadan yazıyım hemen menümü
Sahur 1.5 lt kadar su 3 dilim karpuz 2 dilim ekmek arası peynirli tost ve cay

İftar tavuk sote 5-6 kasık kadar 1 biber dolması

Su şimdiden 1.5 oldu 3 olucak yatana kadar

Kizlar menum
Sahur
2 tabak corba
1 orta boy patatesli pogaca(bu hic olmadi ama kac gundur evde ziyafetler vardi.bunu tartidan sonra yerim diye nefaimi koreltmek ici saklamistim)
15 kiraz
1 bardak sut
iftar
1 kase mercimek corbasi
1 kofte
7 kasik taze fasulye
2 bardak ayran
yarim avuc ici pide
sporyok
su2 litre

Kizlar selamlar gelemiyorum surekli yiyorum hic bisi beni motive etmio cok kotuyum daraldim bunaldim artik tatile gidecez bayramda artik bi gitsek cok iyi olacak
Canim kendine eziyet efiyosin bence bi an once toparlamaya calis artik
Kizlar esimle biraz atistik ona gicik vermek icin sahura kalkmadim ama olan bana oldu acliktan oluyorum resmen
Kiiiiiiz onu kaldirmsfan kendin yiyeydin yada yatarken ayistiraydin oyle eziyet olmax yanlis yöntem sen tok olacanki exiyetin tadına varasin kiz sakq bi yana hem sana hem esine yaxik beeee
Menüm
Sahur yok

İftar
5er tane İzmir köfte ve patatesi
Salata
5,6 tane kavun karpuz
1 hurma

Su,1 lt
Spor yok henüz
Guzel bence canim
iyi durmussun hence cok abartı değil

Kizlar selamlar gelemiyorum surekli yiyorum hic bisi beni motive etmio cok kotuyum daraldim bunaldim artik tatile gidecez bayramda artik bi gitsek cok iyi olacak
Canim kendine eziyet efiyosin bence bi an once toparlamaya calis artik
Kizlar esimle biraz atistik ona gicik vermek icin sahura kalkmadim ama olan bana oldu acliktan oluyorum resmen
Kiiiiiiz onu kaldirmsfan kendin yiyeydin yada yatarken ayistiraydin oyle eziyet olmax yanlis yöntem sen tok olacanki exiyetin tadına varasin kiz sakq bi yana hem sana hem esine yaxik beeee
Menüm
Sahur yok

İftar
5er tane İzmir köfte ve patatesi
Salata
5,6 tane kavun karpuz
1 hurma

Su,1 lt
Spor yok henüz
Guzel bence canim
iyi durmussun hence cok abartı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…