- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.401
Aslen nerelisin selin.Tahlil yaptır mutlaka canm eliya
Kocaeli İzmit canm senAslen nerelisin selin.
Ben Bursa liyim aslen Ahıska Türküyum. Ekşimek dedin lora da bizde de denir ama herkes demez ondan sordum.Kocaeli İzmit canm sen
bizde Selanik göçmeniyiz canm macırız bizdede ekşimek denilir daha çok :)ama ben hiç gitmedim büyük dedelerimiz göçmüş Atatürk Zaman'ında :) doğma büyüme anne baba İzmitli :)Ben Bursa liyim aslen Ahıska Türküyum. Ekşimek dedin lora da bizde de denir ama herkes demez ondan sordum.
Amin canım saol :)afiyet olsun canım güzel menün
oldu kuzum ya 100 kg ile başladım dün akşam 85 i gördüm çok şükür
afiyet olsun Aysenurcum güzel menün
sağol canım
afiyet olsun canım güzel menün
sağol tatlımm
kıyamam kuzuya ..canım kremler vardı rahatlatan dolaba koyup soğuk sürüyordum kızıma ben doktorunuza sorabilirsin birde meyve filesi almıştım ben kızıma içine havuç koyup veriyordum ...
eminecim güzel canım afiyet olsun
hay Allah kötü olmuş tatlım ya hakkınızda hayırlısı ..emniyet hep erken açıklardı bu sene çok geç kalmış ..tayinci olmak çok zor işte hiç düzenin yok ..Allah yardımcın olsun
Evet bu sene ne yapacakları belli değil.O kadar eşyayı toplayıp tayin çıkmadığını düşünsene benc e acele etme canım
Çok mantıklı cnm. Ben hurcu sadece kiyafetlere ve nevresimlere filan kullanuyodum. Ama herseye kullanılabilir.hakkinizda hayirlisi.canim benim benim de bir ara tasinma meselesi soz konusu oldu.kesinlesmedigi icin ne yapacagimi bilemedim.en son pazardan boy boy hurc aldim.ayni renk.her oda icin de farkli renkte kordela.koliye koyunca cikarmasi dert oluyor.tasinmasan da duzenleme gibi oluyor evi.hurclara sirayla kisliklari,ceyizleri,yatakyorganlari,fazla carsaflari havlulari. vs katlayip koydum.hangi odanin hurcuysa da ona gore tutma yerlerine kordela bagladim ikiser.yatak odasi k.rengi.oturma odasi pembe vs gibi.birtek vitrinimi ve konsoldaki miaafir takimlarini tek tek paketledim koliye koydum.cunku onlar cok uzun ve zor.hurclari baza altina dolaplara doldurdum.tasinma kesinlestigi anda o sekilde tasindik.tasinmasaydim da oyle kasa da olurdu.bunari belki yapabilir annen.cunku bunlari ayiklayip utuleyip toplamak hurclamak baya vakit aliyor.hem evin de ayiklaniyor.ins hakkinda hayirlisi olur
Ayy canım ilk aklıma Mücver geldi. Kabak yumurta ve bol lor karıştır at firina... yada semizotu salatası oluyor lor lu zeytinyagli... yine biber ve Kabaklari , yumurta baharatlarla karıştırdigin lorla doldur. Ohh miss hem de sağlıklı.Kızlar ekşimek ki yani lor peynirli diyet tarifleriniz varmı buzluğumda çok var biraz çıkartıp kullanmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim
Hayirlisi olsun cnm. 1 aydan fazladır bekliyoruz bakalım. NasipAynen bizimde belli olmadi gerci ibka verdik yuksek ihtimal kaliriz burda ama kabul olmama ihtimalide var tabi.
Benimde çok kanar dişlerim hele abdest alırken sinir oluyorum ama hiç sebebini de araştırmadımKizlar hiç kanamaz di dış etlerim felaket kanıyor. Neden olabilir. Bir şeyler vücuda eksik giriyor ama ne bilmiyorum.
bizimkiler de öyle çok önceleri kaçmışlar büyük dedem yani bizde anne baba burda doğma büyümebizde Selanik göçmeniyiz canm macırız bizdede ekşimek denilir daha çok :)ama ben hiç gitmedim büyük dedelerimiz göçmüş Atatürk Zaman'ında :) doğma büyüme anne baba İzmitli :)
ya hiç sorma bende abdest alırken farkettim zaten 2 gündur kanıyor. normalde hiç kanamaz di.Benimde çok kanar dişlerim hele abdest alırken sinir oluyorum ama hiç sebebini de araştırmadım
Tabiki yemekNe yapıyosunuz kızlar
hmm Can'ımda çekti şimdik inanki ilk fırsatta yapıcaz teşekkür ederim canmAmin canım saol :)
Evet bu sene ne yapacakları belli değil.
Çok mantıklı cnm. Ben hurcu sadece kiyafetlere ve nevresimlere filan kullanuyodum. Ama herseye kullanılabilir.
Ayy canım ilk aklıma Mücver geldi. Kabak yumurta ve bol lor karıştır at firina... yada semizotu salatası oluyor lor lu zeytinyagli... yine biber ve Kabaklari , yumurta baharatlarla karıştırdigin lorla doldur. Ohh miss hem de sağlıklı.
şu an hararetim feci bir duruma geldi kafamı buzluğa filan sokuyorum o haldeyim canm sen napıyorsunNe yapıyosunuz kızlar
hiç sorma ya yap yap karşında yesinler ama olsun bizde bi yandan zayıflayalım tartıya her çıktığımızda dahada eksildiğimizi düşünelim o bile yetiyor doymaya :)Tabiki yemekhemde yiyemiyecegim yemekleri yapiyorum
Bende bugün sahursuz oruç tuttum son saatler enerjisizlikten titremeye başlamıştı m yemekte de gözüm döndü yahmm Can'ımda çekti şimdik inanki ilk fırsatta yapıcaz teşekkür ederim canm
şu an hararetim feci bir duruma geldi kafamı buzluğa filan sokuyorum o haldeyim canm sen napıyorsun
hiç sorma ya yap yap karşında yesinler ama olsun bizde bi yandan zayıflayalım tartıya her çıktığımızda dahada eksildiğimizi düşünelim o bile yetiyor doymaya :)
ay kıyamam ya bidaha yapma öyle canm kaç saat oluyo toplamda düşünsene Nasıl titremesini elin Allahtan bişiy olmamış ben yendiğim içtiğim halde geçtim kendimdenBende bugün sahursuz oruç tuttum son saatler enerjisizlikten titremeye başlamıştı m yemekte de gözüm döndü ya
Canim kendine eziyet efiyosin bence bi an once toparlamaya calis artikKizlar selamlar gelemiyorum surekli yiyorum hic bisi beni motive etmio cok kotuyum daraldim bunaldim artik tatile gidecez bayramda artik bi gitsek cok iyi olacak
Kiiiiiiz onu kaldirmsfan kendin yiyeydin yada yatarken ayistiraydin oyle eziyet olmax yanlis yöntem sen tok olacanki exiyetin tadına varasin kiz sakq bi yana hem sana hem esine yaxik beeeeKizlar esimle biraz atistik ona gicik vermek icin sahura kalkmadim ama olan bana oldu acliktan oluyorum resmen
Guzel bence canimMenüm
Sahur yok
İftar
5er tane İzmir köfte ve patatesi
Salata
5,6 tane kavun karpuz
1 hurma
Su,1 lt
Spor yok henüz
iyi durmussun hence cok abartı değilMenum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase yogurt corbasi+5yk menemen+3zeytin+1dilim pide+salata+2bardak cay
Su 1litre yatana kadar 3olcak herhalde bugun cok temzlik yaptm fena aciktm ve susadm istahimda bir acildiki sormayinkendimi zor durduruyorun regl olcam herhalde onun icin boyle oldum
Bende unutmadan yazıyım hemen menümü
Sahur 1.5 lt kadar su 3 dilim karpuz 2 dilim ekmek arası peynirli tost ve cay
İftar tavuk sote 5-6 kasık kadar 1 biber dolması
Su şimdiden 1.5 oldu 3 olucak yatana kadar[/QUOTEguzel canim
poğaça olmamis tabiiiKizlar menum
Sahur
2 tabak corba
1 orta boy patatesli pogaca(bu hic olmadi ama kac gundur evde ziyafetler vardi.bunu tartidan sonra yerim diye nefaimi koreltmek ici saklamistim)
15 kiraz
1 bardak sut
iftar
1 kase mercimek corbasi
1 kofte
7 kasik taze fasulye
2 bardak ayran
yarim avuc ici pide
sporyok
su2 litre
Canim kendine eziyet efiyosin bence bi an once toparlamaya calis artikKizlar selamlar gelemiyorum surekli yiyorum hic bisi beni motive etmio cok kotuyum daraldim bunaldim artik tatile gidecez bayramda artik bi gitsek cok iyi olacak
Kiiiiiiz onu kaldirmsfan kendin yiyeydin yada yatarken ayistiraydin oyle eziyet olmax yanlis yöntem sen tok olacanki exiyetin tadına varasin kiz sakq bi yana hem sana hem esine yaxik beeeeKizlar esimle biraz atistik ona gicik vermek icin sahura kalkmadim ama olan bana oldu acliktan oluyorum resmen
Guzel bence canimMenüm
Sahur yok
İftar
5er tane İzmir köfte ve patatesi
Salata
5,6 tane kavun karpuz
1 hurma
Su,1 lt
Spor yok henüz
iyi durmussun hence cok abartı değilMenum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase yogurt corbasi+5yk menemen+3zeytin+1dilim pide+salata+2bardak cay
Su 1litre yatana kadar 3olcak herhalde bugun cok temzlik yaptm fena aciktm ve susadm istahimda bir acildiki sormayinkendimi zor durduruyorun regl olcam herhalde onun icin boyle oldum
Bende unutmadan yazıyım hemen menümü
Sahur 1.5 lt kadar su 3 dilim karpuz 2 dilim ekmek arası peynirli tost ve cay
İftar tavuk sote 5-6 kasık kadar 1 biber dolması
Su şimdiden 1.5 oldu 3 olucak yatana kadar[/QUOTEguzel canim
poğaça olmamis tabiiiKizlar menum
Sahur
2 tabak corba
1 orta boy patatesli pogaca(bu hic olmadi ama kac gundur evde ziyafetler vardi.bunu tartidan sonra yerim diye nefaimi koreltmek ici saklamistim)
15 kiraz
1 bardak sut
iftar
1 kase mercimek corbasi
1 kofte
7 kasik taze fasulye
2 bardak ayran
yarim avuc ici pide
sporyok
su2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?