Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar ben yarin beyin anjiyosu olacagim bu gece dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim hayırlı haberler alayim inşallah yarin aksama girerim ancak buraya
GEÇMİŞ OLSUN canim dualarimiz seninle ins saglikli bisekilde cikarsjn neden yapıyorlar ki bu anjiyoyu sana simdi sıkıntı ne allah sifanu verir ins

Afiyet olsun canım gerçekten misafirliktee Oyle oluyor ve bana gelende yemese çok üzülüyorum

Bayrama 15 gun kaldi ve benim vermem gereken 1.8 kilo var hedefime ulasabilmem icin nolur 72 oliyim yaaa sizinkiler nasil gidiyo kizlar hedeflere ne kadar kaldi
Benim de hedefim 72 canım 3 kg kaldı daha çok var ama spor ve yoğurt kuru ne devam ediyorum inş hedefe ulaşıriz

Afiyet olsun ekmek ne ekmegi canm

Hic olmamas canim ya sahurda cook yemissin

Afiyet olsun canim 1 catalsa

Guzel fena degil afiyetler olsun tatlim
pogaca ve kiraz fazlaastirmis degil mi

Yogurt corbasi az yarmali ve yagsiz
Kizlar ben yarin beyin anjiyosu olacagim bu gece dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim hayırlı haberler alayim inşallah yarin aksama girerim ancak buraya
Allah yardimcin olsun

Cok guzel canim
Aa gecmis olsun canim hayrdr neyin var..umarim iyi gecer hayirli haberlerini bekliyorum dualarm seninle
Benimde hedefime 2.5 kg kaldi canim hepimiz hedeflerimize ulasiriz inşallah
Umarim yaseminim az kaldi olacak inşallah
Bende sahurda yoğurt baya işe yaradı tabi spor yapmak için öğleden önce vaktim öğleden sonra enerjim olmuyor
Spor bende yapamıyorum tatlim ya bende yogurda guveniyorum inanki bayram hedefime ulasmaya sartladm kendimi
Afiyet olsun canım gerçekten misafirliktee Oyle oluyor ve bana gelende yemese çok üzülüyorum

Benim de hedefim 72 canım 3 kg kaldı daha çok var ama spor ve yoğurt kuru ne devam ediyorum inş hedefe ulaşıriz
Belli olmaz canim ya 1 haftada 2.5 kilo verenler bile var onemli olan istikrarli dewam etmek
Kizlar geç oldu ama Basim çok ağrıdı anca kendime geldim menüm
Sahur
20 kiraz
3 kaşık Menemen

İftar
1 kepce domates corbasi
8 kaşık kabak yemeği
1 kase cacık

Ara
2 ceviz

Su yatana kadar 3 lt olur
Spor malesef
Gecmis olsun canim gunesmi carpti acaba menun gayet iyi begendm
Benim bayram hedefim kaçtı ya liste olan var mı
Hedefinimi unuttun kiz Allah iyiligini versin

Biraz dengesz olmus sanki canim kahvaltiyi atlamamani oneririm sobiyette ciss olmus hemide 2 tanee

masal3487 Zeynep nasilsin kuzum mesajlarn arasinda kaynamis gormemsm esinle atisiyonda kendini niye ac birakyn canm olan yine sana oluyo..bu arada hic tartildnmi eksilme varmi 2haftadr veremiyodun ya merak ettm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…