- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.441
Bende sahurda yoğurt baya işe yaradı tabi spor yapmak için öğleden önce vaktim öğleden sonra enerjim olmuyor
Iyi geceler kizlar menüm
sahur
1 bardak süt icine 2 corba kaşığı yulaf ezmesi 3 findik 5 kuru üzüm 10 cig badem
Iftar
3 ızgara köfte
4 kaşık z.yagli t.fasulye
1 bardak ayran
1 hurma
Su 2 lt
45 dk yürüyüş
GEÇMİŞ OLSUN canim dualarimiz seninle ins saglikli bisekilde cikarsjn neden yapıyorlar ki bu anjiyoyu sana simdi sıkıntı ne allah sifanu verir insKizlar ben yarin beyin anjiyosu olacagim bu gece dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim hayırlı haberler alayim inşallah yarin aksama girerim ancak buraya
Afiyet olsun canım gerçekten misafirliktee Oyle oluyor ve bana gelende yemese çok üzülüyorumMenum
Sahur
Iki yumurta
Cacik 2 kasik menemen
3 dilim karpuz
2 çatal peynir
Iftar
Esimin okul iftari vardi
Yarim kase Tandır çorba
2 yk pilav
1 yk et
Salata ayran
1 catal ekmek kadayıfi ayip olmasın diye yemek zorunda kaldım
Su uc olur
Spor yok
Benim de hedefim 72 canım 3 kg kaldı daha çok varBayrama 15 gun kaldi ve benim vermem gereken 1.8 kilo var hedefime ulasabilmem icinnolur 72 oliyim yaaa sizinkiler nasil gidiyo kizlar hedeflere ne kadar kaldi
Geçmiş olsun canım. Inş hayırlısıyla atlatirsinKizlar ben yarin beyin anjiyosu olacagim bu gece dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim hayırlı haberler alayim inşallah yarin aksama girerim ancak buraya
pogaca ve kiraz fazlaastirmis degil miAfiyet olsun ekmek ne ekmegi canm
Hic olmamas canim ya sahurda cook yemissin
Afiyet olsun canim 1 catalsa
Guzel fena degil afiyetler olsun tatlim
Yogurt corbasi az yarmali ve yagsizCsnım hep oluyorsa doktora görün
Patates çok tercih etme tatlım onun dışında iyi
Güzel olmuş Can'ım tut kendini tut
Çorba sahurda Ne çorbası csnım ?
Onun dışında iyi ama poğaçayı cuma yıyoruz Can'ım tartıdan sonra
Eh kadayıf ve pilav olmasa daha güzelmiş ama ölçü az en azından
Güzel Can'ım afiyet olsun
Allah yardimcin olsunKizlar ben yarin beyin anjiyosu olacagim bu gece dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim hayırlı haberler alayim inşallah yarin aksama girerim ancak buraya
Beni çok tok tutuyor iyiymiş gerçektenBen sahurda yoğurt çok yerdim canım
Oh süpersin masallahOhhh bi saat yuruyusumude yaptım
yoğurt çok güzel gerçekten hem göbek yağlarını da eritiyor bBeni çok tok tutuyor iyiymiş gerçekten
Cok guzel canimIyi geceler kizlar menüm
sahur
1 bardak süt icine 2 corba kaşığı yulaf ezmesi 3 findik 5 kuru üzüm 10 cig badem
Iftar
3 ızgara köfte
4 kaşık z.yagli t.fasulye
1 bardak ayran
1 hurma
Su 2 lt
45 dk yürüyüş
Aa gecmis olsun canim hayrdr neyin var..umarim iyi gecer hayirli haberlerini bekliyorum dualarm seninleKizlar ben yarin beyin anjiyosu olacagim bu gece dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim hayırlı haberler alayim inşallah yarin aksama girerim ancak buraya
Umarim yaseminim az kaldi olacak inşallahBenimde hedefime 2.5 kg kaldi canim hepimiz hedeflerimize ulasiriz inşallah
Spor bende yapamıyorum tatlim ya bende yogurda guveniyorum inanki bayram hedefime ulasmaya sartladm kendimiBende sahurda yoğurt baya işe yaradı tabi spor yapmak için öğleden önce vaktim öğleden sonra enerjim olmuyor
Belli olmaz canim ya 1 haftada 2.5 kilo verenler bile var onemli olan istikrarli dewam etmekAfiyet olsun canım gerçekten misafirliktee Oyle oluyor ve bana gelende yemese çok üzülüyorum
Benim de hedefim 72 canım 3 kg kaldı daha çok varama spor ve yoğurt kuru ne devam ediyorum inş hedefe ulaşıriz
Gecmis olsun canim gunesmi carpti acaba menun gayet iyi begendmKizlar geç oldu ama Basim çok ağrıdı anca kendime geldim menüm
Sahur
20 kiraz
3 kaşık Menemen
İftar
1 kepce domates corbasi
8 kaşık kabak yemeği
1 kase cacık
Ara
2 ceviz
Su yatana kadar 3 lt olur
Spor malesef
Hedefinimi unuttun kiz Allah iyiligini versinBenim bayram hedefim kaçtı ya liste olan var mı
Biraz dengesz olmus sanki canim kahvaltiyi atlamamani oneririm sobiyette ciss olmus hemide 2 taneeSelam kızlar gelemedim arkadasin bağına davetliydik baya kaçırdım sanırım
Kahvaltı yok
aksam
5kaşık güveç
mangal 3kanat 1 pirzola
Kavun 4dilim
2lt su
Cayın yanina 2küçük şöbiyet
2.5su
Spor yok
Girmeyince ipin ucu kaciweriyo dimiiOh süpersin masallah
yoğurt çok güzel gerçekten hem göbek yağlarını da eritiyor b
Geçmişe bi bakayım yoruldum ne çok konusmussunuz
Sen bizim gruptamiydin canim ya ben seni cikaramadmcuma günü mü kilolarımızı yazacağız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?