- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.481
Günaydın kızlar dün arkadaşlarla iftardaydım sonra gün boyu koca aradı konuşalım diye en son iftardan sonra olabilir dedim. Onlarca kez özür diledi ama seni affedemiyorum dedim annemlere geri geldim
Kizlar sanirim ramazanda su az ictigim icin cok afedersiniz kabiz oldumbitki caylari icicem icicem diyorum ama 11 de uyuyakaliyorum hic vakit bulamiyorum bakalim simdi incir yedim insallah faydasi olur.
Anladım canm ama yinede cıs :)Denerim canım teşekkür ederim. Canım kahke buraya özgü poğaçanın peynirsizi ama içinde bol mahlep var
Canm kaptanın dediği gbi içinde hala bişiyler varya daha güzel olucsğını değişeceğini filan düşünüyorsan dene evladın için ama inanmıyorsan ...Günaydın kızlar dün arkadaşlarla iftardaydım sonra gün boyu koca aradı konuşalım diye en son iftardan sonra olabilir dedim. Onlarca kez özür diledi ama seni affedemiyorum dedim annemlere geri geldim
Ay en zoru canmbenide bekliyor o temizlikler ama sıfır hiç girilmemiş inşaat temizliği bakalım Nasıl bitecek ama bitincede mis mis oturcaz canm :)Çok sağol Can'ım valla ev sıfır olduğu için ve biz üstünde tamirat yaptırdığımız için heryer inşaat pisliği idi zor oluyor temizlik ondan
evet ılık suya koyup bekletip sonra suyuyla beraber tüketince kesin etkili haledeKayısı da bulursan o da bayağa işe yarıyor
bende Can'ım
Yok canım ya hiç bi yerim kıpraşmadı. Hala attığı tokatı unutmuş değilim ve konuşurken hala arkadaşlarım diyor. Biraz daha kalsın böyle iyiyim yaptıklarını unutursam kızım için tekrar denerim yoksa da hayırlısı olsun napalımMerak ediyorum bebeğim yanlış anlamazsın o onları dediğinde sende içinde bir şey oldumu olumlu bir Kıpraşma
kkolay bişiy değil tabiki canm allah yardımcın olsun bol bol dua etYok canım ya hiç bi yerim kıpraşmadı. Hala attığı tokatı unutmuş değilim ve konuşurken hala arkadaşlarım diyor. Biraz daha kalsın böyle iyiyim yaptıklarını unutursam kızım için tekrar denerim yoksa da hayırlısı olsun napalım
canım senin dediğin gibi zayıflamış görünüyoruz iftar öncesi çünkü vücudumUz çok susuz kaliyoruz acaba ramazanda n somraki bi kaç günde ac karnına boyle cikarmiyix meraktayimKızlar bu arada dün iftara doğru 66 kilo geldim bende bir sevinç bir sevinç sınra iftar bir hüsran bir hüsran
Sahur yine yapmayı unuttum
İftar 5 çiğ köfte 4 yaprak sarma bir fındık lahmacun bol salata 1 bardak kola biliyorum içmemeliydim ama yüreğim yanmıştı
Su abartmıyorum sade sodalarla beraber 4 lt olmuştur
Spor 3 saat çarşıda yürümek
Kızımın dişi çıktı bayramda geliyor anne-kız kombini dikilecek o yüzden kumaş bakmaya gittik annemle resmen dilim damağıma yapışmıştı
sorma canm ya ben evin içinde dayanamıyorum bide dışarıda olsam naparım bilmiyorum hep dua ediyorum allah dışarıdakilere kolaylık versin bu sıcaklardazamannn35 arkadasimiza şifalar diliyorum inşallah hemen gelir
kızlar ben 2Gündür perisanim o kadar yorgunum ki anlatamam çocukları halaisna birakip gidiyorum okula sıcakta geliyoruz 13.00te eve coco falan hic boyle olmazdim susuzluktan kiriliyorum Allahım yardim etsin yaaaksam Allahtan davetiyiz z
inşallah öyle devam ederiz canm ya çünkü güzel gidiyorum şu anlık bende :) hüsrana uğrarım inanki :)canım senin dediğin gibi zayıflamış görünüyoruz iftar öncesi çünkü vücudumUz çok susuz kaliyoruz acaba ramazanda n somraki bi kaç günde ac karnına boyle cikarmiyix meraktayim
aynen canım evde yatarak geçmiyor insalara Allah sabir versin ben yarim gün dışarıdayım bişeyde yapmıyorum yanisorma canm ya ben evin içinde dayanamıyorum bide dışarıda olsam naparım bilmiyorum hep dua ediyorum allah dışarıdakilere kolaylık versin bu sıcaklarda
aynen valla ins hedefe ulaşırız ramazan sonuna yavaş yavaş ondan sonra da bakalım daha dikkatli oluruz cünkü iftar sahur arası az insanin cani çekiyor normal günde meyve yersin su icersin boyle zamanda olmuyor gecistiremiyor insan en azından beninşallah öyle devam ederiz canm ya çünkü güzel gidiyorum şu anlık bende :) hüsrana uğrarım inanki :)
haklısın canm şimdik bu düzene alıştık bana iyi geldi gibi ama bakalım sonra nolucak dikkat ede ede yavaş yavaş incelecez başka yolu yokaynen canım evde yatarak geçmiyor insalara Allah sabir versin ben yarim gün dışarıdayım bişeyde yapmıyorum yani
aynen valla ins hedefe ulaşırız ramazan sonuna yavaş yavaş ondan sonra da bakalım daha dikkatli oluruz cünkü iftar sahur arası az insanin cani çekiyor normal günde meyve yersin su icersin boyle zamanda olmuyor gecistiremiyor insan en azından ben
ay süpersin ben baya bi arkadan geliyorum tek tey teyhalay başına geçtim yok mu gelen
Çok mutluyum ya 76 yi gördüm bugün geçen cuma 78 kiloydum
Oooooo süpersin ponicim tebrikleeeeeerhalay başına geçtim yok mu gelen
Çok mutluyum ya 76 yi gördüm bugün geçen cuma 78 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?