Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

BAYRAM HEDEFLERI
masal3487 ---güncel 59.2 hedef 56
Bayankokosh ---
eliya --- güncel 77.6 hedef 73.5
esmazc --- 74.8 hedef 71.9
FittMiray --- güncel 82 hedef 78.5
zamannn35 ---güncel 87 hedef 82
KumraL_KrakeR ---güncel 75.6 hedef 72
ayeyldz --- güncel 76.3 hedef 72.0
Poniponna ---güncel 78.6 hedef 74.5
Burcugncy --- guncel 69.3 hedef 65
kkmevsim5 ---güncel75.7 hedef 72.7
Sofinana ----güncel 62 hedef 59[/QUOTE]

ponicim sana gelsin

Son düzenleme:
Kizlar sanirim ramazanda su az ictigim icin cok afedersiniz kabiz oldum bitki caylari icicem icicem diyorum ama 11 de uyuyakaliyorum hic vakit bulamiyorum bakalim simdi incir yedim insallah faydasi olur.

Alinin_Annesi nerdesin yine menu yazmamsn kulaklarini cekicem hee hala gelmedinmi eve ..bende bu aksam muhtar gibi oldum
Ancaaaaaa girebildm kzzzz dha hc bsy okuyamadm bileee ilk senin msji gordm smdii menu yazicam ins alişi bi uyutym hayrlsylaaa aynenn 1bck gbi geldm ewe anca elime alabldm

Ancaa girebildiiimm kizlarr bgn fazlaa kosustrmali bigunduu yahuu
Gunun menusu
Sabah (12:00) : tereyagnda yumurta,yarm dilim ekmk, yarim dilim nutellali ekmekkk (tutamiom ben kendmii yaaa siz nasl tutuonuuzz
Ikindi (18.00) : 1 tbk corbaa
Bunuu yemeye bile zor firsat buldum temizlge kaptrdm kendmi
Aksam (20.40): Iftara misafrlkteydm 3 kofte, 1 catal patats kzrtmsi,1 kask pilav, 2bardak kompsto,4 yaprk dolma
2bck ltre su
Spor 10.dkka hzli tempo bebek arabsi surmekkk
Bitmedi bide oruc tutmuoken adam sahur yaparken ona eslk ettim 3 dilim kavun, 3 yaprk dolma bugun iptal benn yaaa pff tutamiom su bogazmi tutamiom

Biraz dengesz olmus sanki canim kahvaltiyi atlamamani oneririm sobiyette ciss olmus hemide 2 tanee
canım dun kalkamamısym sahura malesef ondan evet bı cıs yaptım

Girmeyince ipin ucu kaciweriyo dimii bazen bende yoruluyom okurken canim senin adin gamzemiydi dogrumu hatrliyorum
hemde nasıl kaçıyor ucu evet canım gamze sizin daha ısımlerı bırak nıcklerı karıstırıyorum ben

ponicim sana gelsin[/QUOTE]benımde 70 hedef benı nı ye almadın hıh

ponicim sana gelsin[/QUOTE]
Tesekkur ederim canım
Ben niye bu kadar yüksekten uçmuşum ya

Kaç öğün yedin kız sayamadım

Ohhh bi saat yuruyusumude yaptım

Ohhh ne güzel

Beni çok tok tutuyor iyiymiş gerçekten

Beni de öyle yapıyordu valla

Şöbiyette nerden çıktı şöbiyet yiyerek kilo verileniyor kuzum üzgünüm et olarak ta kanat pek tercih etmeni önermem en yağlısı

Kuzum oruç tutmuyon niye sahur yapıyon
Ayrıca Nutella yaprak sarması üzgünüm kuzum bu şekilde olmaz

Kizlar ben yarin beyin anjiyosu olacagim bu gece dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim hayırlı haberler alayim inşallah yarin aksama girerim ancak buraya
Can'ım çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah önemli bişiy yoktur rabbam yardımcın olsun
Aynen bende nette bir tarif buldum kendim ekmek yapcam bakalım tutarsa buraya da yazarım tam buğday ekmeği
tamm canm bende denerim dahada sağlıklı olur

Kızlar iyi geceler pek gelemiyorum çünkü dediğim gibi görümcem burda kendisi ders çalışıyor kendi oğlum la onun oğluna ben bakıyorum çok yoğun geçiyor günüm
allah kolaylık versin canm :)

Nikah şekerine karar verdim tatlım da gelinlik daha tamam değil Tabiki
Valla evle uğraşıyorum temizlik falan
herşey gönlünce olsun kaptancım :)

Denerim canım teşekkür ederim. Canım kahke buraya özgü poğaçanın peynirsizi ama içinde bol mahlep var

Çok sağol Can'ım valla ev sıfır olduğu için ve biz üstünde tamirat yaptırdığımız için heryer inşaat pisliği idi zor oluyor temizlik ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…