- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.461
Oyle oldu valla adami gicik edeyim derken olan bana oldu:)Kız eşine kızdın diye kendini niye aç bırakiyon
Ancaaaaaa girebildm kzzzz dha hc bsy okuyamadm bileee ilk senin msji gordm smdii menu yazicam ins alişi bi uyutym hayrlsylaaa aynenn 1bck gbi geldm ewe anca elime alabldmAlinin_Annesi nerdesin yine menu yazmamsn kulaklarini cekicem hee hala gelmedinmi eve ..bende bu aksam muhtar gibi oldum
canım dun kalkamamısym sahura malesef ondan evet bı cıs yaptımBiraz dengesz olmus sanki canim kahvaltiyi atlamamani oneririm sobiyette ciss olmus hemide 2 tanee
hemde nasıl kaçıyor ucu evet canım gamze sizin daha ısımlerı bırak nıcklerı karıstırıyorum benGirmeyince ipin ucu kaciweriyo dimiibazen bende yoruluyom okurken canim senin adin gamzemiydi dogrumu hatrliyorum
BAYRAM HEDEFLERI
masal3487 ---güncel 59.2 hedef 56
Bayankokosh ---
eliya --- güncel 77.6 hedef 73.5
esmazc --- 74.8 hedef 71.9
FittMiray --- güncel 82 hedef 78.5
zamannn35 ---güncel 87 hedef 82
KumraL_KrakeR ---güncel 75.6 hedef 72
ayeyldz --- güncel 76.3 hedef 72.0
Poniponna ---güncel 78.6 hedef 74.5
Burcugncy --- guncel 69.3 hedef 65
kkmevsim5 ---güncel75.7 hedef 72.7
Sofinana ----güncel 62 hedef 59
BAYRAM HEDEFLERI
masal3487 ---güncel 59.2 hedef 56
Bayankokosh ---
eliya --- güncel 77.6 hedef 73.5
esmazc --- 74.8 hedef 71.9
FittMiray --- güncel 82 hedef 78.5
zamannn35 ---güncel 87 hedef 82
KumraL_KrakeR ---güncel 75.6 hedef 72
ayeyldz --- güncel 76.3 hedef 72.0
Poniponna ---güncel 78.6 hedef 74.5
Burcugncy --- guncel 69.3 hedef 65
kkmevsim5 ---güncel75.7 hedef 72.7
Sofinana ----güncel 62 hedef 59
Oyle oldu valla adami gicik edeyim derken olan bana oldu:)
Kaç öğün yedin kız sayamadımAncaa girebildiiimm kizlarr bgn fazlaa kosustrmali bigunduu yahuu
Gunun menusu
Sabah (12:00) : tereyagnda yumurta,yarm dilim ekmk, yarim dilim nutellali ekmekkk(tutamiom ben kendmii yaaa siz nasl tutuonuuzz
Ikindi (18.00) : 1 tbk corbaa
Bunuu yemeye bile zor firsat buldum temizlge kaptrdm kendmi
Aksam (20.40): Iftara misafrlkteydm 3 kofte, 1 catal patats kzrtmsi,1 kask pilav, 2bardak kompsto,4 yaprk dolma
2bck ltre su
Spor 10.dkka hzli tempo bebek arabsi surmekkk
Bitmedi bide oruc tutmuoken adam sahur yaparken ona eslk ettim 3 dilim kavun, 3 yaprk dolmabugun iptal benn yaaa pff tutamiom su bogazmi tutamiom
@seydan94 kaptanim hazirliklar ne alemde son gunler cabuk gecer halledebildinmi herseyini gelinlik tamam minikah sekerine karar verebildinmi
Ohhh bi saat yuruyusumude yaptım
Beni çok tok tutuyor iyiymiş gerçekten
Selam kızlar gelemedim arkadasin bağına davetliydik baya kaçırdım sanırım
Kahvaltı yok
aksam
5kaşık güveç
mangal 3kanat 1 pirzola
Kavun 4dilim
2lt su
Cayın yanina 2küçük şöbiyet
2.5su
Spor yok
Ancaa girebildiiimm kizlarr bgn fazlaa kosustrmali bigunduu yahuu
Gunun menusu
Sabah (12:00) : tereyagnda yumurta,yarm dilim ekmk, yarim dilim nutellali ekmekkk(tutamiom ben kendmii yaaa siz nasl tutuonuuzz
Ikindi (18.00) : 1 tbk corbaa
Bunuu yemeye bile zor firsat buldum temizlge kaptrdm kendmi
Aksam (20.40): Iftara misafrlkteydm 3 kofte, 1 catal patats kzrtmsi,1 kask pilav, 2bardak kompsto,4 yaprk dolma
2bck ltre su
Spor 10.dkka hzli tempo bebek arabsi surmekkk
Bitmedi bide oruc tutmuoken adam sahur yaparken ona eslk ettim 3 dilim kavun, 3 yaprk dolmabugun iptal benn yaaa pff tutamiom su bogazmi tutamiom
Can'ım çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah önemli bişiy yoktur rabbam yardımcın olsunKizlar ben yarin beyin anjiyosu olacagim bu gece dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim hayırlı haberler alayim inşallah yarin aksama girerim ancak buraya
tamm canm bende denerim dahada sağlıklı olurAynen bende nette bir tarif buldum kendim ekmek yapcam bakalım tutarsa buraya da yazarım tam buğday ekmeği
allah kolaylık versin canm :)Kızlar iyi geceler pek gelemiyorum çünkü dediğim gibi görümcem burda kendisi ders çalışıyor kendi oğlum la onun oğluna ben bakıyorum çok yoğun geçiyor günüm
herşey gönlünce olsun kaptancım :)Nikah şekerine karar verdim tatlım da gelinlik daha tamam değil Tabiki
Valla evle uğraşıyorum temizlik falan
Denerim canım teşekkür ederim. Canım kahke buraya özgü poğaçanın peynirsizi ama içinde bol mahlep varcanım çok geçmiş olsun en zor dönemleri yavruların bende taze soğanve pırasayı biliyorum canm
Bide kahke nedir hiç duymamıştım ??
Ay en sevmediğim şeydir benimde belirsizlik ve beklemek programlı ve net olmayı çok severim sinir basar allah yardımcın olsun canm
Kehribar ne canm Onu da hiç bilmiyorum belki işime yarar
ay kıyamam ya susuzluk inşallah zorlamaz seni
Can'ım çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah önemli bişiy yoktur rabbam yardımcın olsun
tamm canm bende denerim dahada sağlıklı olur
allah kolaylık versin canm :)
herşey gönlünce olsun kaptancım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?