- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.501
Kolay gelsin gülloşumCanlarim cook yoruldum iftara misafrlerm var artk ne zaman gelirim bilmiyorum haber verim dedm
Aynen canım inşallah ramazandan sonraki hafta da istikrarımızı sürdürürüzcanım senin dediğin gibi zayıflamış görünüyoruz iftar öncesi çünkü vücudumUz çok susuz kaliyoruz acaba ramazanda n somraki bi kaç günde ac karnına boyle cikarmiyix meraktayim
Allah razi olsun kaptanim iyiyim çok şükür.Can'ım Neden dualarım Tabiki seninle inşallah iyi ol haberlerini bekliyorum
Allah razı olsun. .ben 1.5 yil önce beyin kanaması geçirdim ve cok ciddi bir ameliyat gecirdim simdi onun kontrolü icin belli aralıklarla istiyor doktorumGEÇMİŞ OLSUN canim dualarimiz seninle ins saglikli bisekilde cikarsjn neden yapıyorlar ki bu anjiyoyu sana simdi sıkıntı ne allah sifanu verir ins
Allah razı olsun MervemCok guzel canim
Aa gecmis olsun canim hayrdr neyin var..umarim iyi gecer hayirli haberlerini bekliyorum dualarm seninle
Umarim yaseminim az kaldi olacak inşallah
Spor bende yapamıyorum tatlim ya bende yogurda guveniyorum inanki bayram hedefime ulasmaya sartladm kendimi
Belli olmaz canim ya 1 haftada 2.5 kilo verenler bile var onemli olan istikrarli dewam etmek
Gecmis olsun canim gunesmi carpti acaba menun gayet iyi begendm
Hedefinimi unuttun kiz Allah iyiligini versin
Allah razı olsun canımCan'ım çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah önemli bişiy yoktur rabbam yardımcın olsun
tamm canm bende denerim dahada sağlıklı olur
allah kolaylık versin canm :)
herşey gönlünce olsun kaptancım :)
hakkında herseyin en hayırlısı olsun tatlımGünaydın kızlar dün arkadaşlarla iftardaydım sonra gün boyu koca aradı konuşalım diye en son iftardan sonra olabilir dedim. Onlarca kez özür diledi ama seni affedemiyorum dedim annemlere geri geldim
sagol canım sonuçlar yarin cikicak iyi olur inşallahzamannn35 canım inşallah hersey yolunda gider iyi sonuçlar alırsın. Bizi habersiz birakma.
canım Zuhalim sagol Allah razı olsun
Sağol arkadasim iyiyim şükürzamannn35 arkadasimiza şifalar diliyorum inşallah hemen gelir
kızlar ben 2Gündür perisanim o kadar yorgunum ki anlatamam çocukları halaisna birakip gidiyorum okula sıcakta geliyoruz 13.00te eve coco falan hic boyle olmazdim susuzluktan kiriliyorum Allahım yardim etsin yaaaksam Allahtan davetiyiz z
gözün aydin tatlımhalay başına geçtim yok mu gelen
Çok mutluyum ya 76 yi gördüm bugün geçen cuma 78 kiloydum
afiyet olsun canım menün güzelKızlar menüm
Sahur yapmak istemedim
İftar 1 kase yoğurt çorbası 2 firik dolması 1 bardak ayran
Su 3 olur
Spor yarım saat yürüyüş normal tempo
afiyet olsun gayet güzel menünKızlar menüm
Sahur 1 dilim tb ekmeği 3 dilim karpuz 1 dilim peynir
İftar 1 büyük kase kaşık salata. 1 kase yoğurt 6 kaşık tavuk sote 1 minik biber dolması
Su 3 lt olucak
canm Nasıl geçti Can'ın acıdımı şimdi nasılsınBugün bana dua eden iyi dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. .hepinizi seviyorum canım takimim
zor bir islem canım. ..canimda bir hayli yandi simdi pansumsn yapildi bacagima yatıyorum devamli..sonuclar yarin hayırlı gelirse iyi olacagim inşallah. .sağolasıncanm Nasıl geçti Can'ın acıdımı şimdi nasılsın
ben bugün beyin anjiyosu oldum Betülcum ..sağolasınGecms olsn canm tam anlayamadm ben nolduuzamannn35
Valla bana cok iyi geliyo bu uyarilar.bana devam et memnun oldum acikcasiAlinin_Annesi nerdesin yine menu yazmamsn kulaklarini cekicem hee hala gelmedinmi eve ..bende bu aksam muhtar gibi oldum
Günaydın kızlar dün arkadaşlarla iftardaydım sonra gün boyu koca aradı konuşalım diye en son iftardan sonra olabilir dedim. Onlarca kez özür diledi ama seni affedemiyorum dedim annemlere geri geldim
O zaman biraz daha bekle.iyice icine sinsin ozru.kalp kirikligin gecmeden bu surec rayina oturmaz zatenYok canım ya hiç bi yerim kıpraşmadı. Hala attığı tokatı unutmuş değilim ve konuşurken hala arkadaşlarım diyor. Biraz daha kalsın böyle iyiyim yaptıklarını unutursam kızım için tekrar denerim yoksa da hayırlısı olsun napalım
offff cok super yaaaa.tebrik ediyorm.bize de insallahhalay başına geçtim yok mu gelen
Cok gecmis olsun.Rabbim bir daha yasatmasin insallahKizlar tüm günümü hastanede gecirdigimden hem saatler açısından hemde icerik bakimindan kötü menü oldu
12 tb ekmegine tost peynirli 1 kutu süt
15 10 kiraz 1 minik börek
20:45 1 kase ayran çorbası 4 köfte 1 biber dolması
Su 3 lt oldu
Spor yok
amin canım çok sağolValla bana cok iyi geliyo bu uyarilar.bana devam et memnun oldum acikcasi
O zaman biraz daha bekle.iyice icine sinsin ozru.kalp kirikligin gecmeden bu surec rayina oturmaz zaten
offff cok super yaaaa.tebrik ediyorm.bize de insallah
Cok gecmis olsun.Rabbim bir daha yasatmasin insallah
afiyet olsun menün güzel. .ayy bütün gününü rezil etmişler geçmiş olsunMenum
sahur
1 kase corba
2 su bardagi ayran
iftar
1 tabak mercimek corbasi
6 yemek kasigi tavuk sote
2 yemek kasigi pirinc pilavi
2 hurma
Su 2 litre
spor yok.
bugun butun gun trafik cezamla ugrastim.spora vs ne zaman kalmadi malesef.arabayi cekmisler.benim onumde bi arac vardi onu da cekmisler.ana cadde de degil ara sokak.resmen kocan doldurmak icin
gelicek canm bak gör aksini düşünme bile :)zor bir islem canım. ..canimda bir hayli yandi simdi pansumsn yapildi bacagima yatıyorum devamli..sonuclar yarin hayırlı gelirse iyi olacagim inşallah. .sağolasın
ben bugün beyin anjiyosu oldum Betülcum ..sağolasın
ay canım harikasın valla bentik ediyorum cuma günü 1.olman dileğiylehalay başına geçtim yok mu gelen
kolay gelsin can c an çok yorulmadan kos gelCanlarim cook yoruldum iftara misafrlerm var artk ne zaman gelirim bilmiyorum haber verim dedm
AminnnnAynen canım inşallah ramazandan sonraki hafta da istikrarımızı sürdürürüz
gayet güzel menu afiyet olsun canimKızlar menüm
Sahur 1 dilim tb ekmeği 3 dilim karpuz 1 dilim peynir
İftar 1 büyük kase kaşık salata. 1 kase yoğurt 6 kaşık tavuk sote 1 minik biber dolması
Su 3 lt olucak
Canım hastanede mi kalacaksın genelde ertesi gün taburcu ediyorlar çabucak atlatisina sevindim beyin kanaması için de geçn is olsun neden olduğu belli mi ?tetikleyen neyBugün bana dua eden iyi dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. .hepinizi seviyorum canım takimim
şükür geçtizor bir islem canım. ..canimda bir hayli yandi simdi pansumsn yapildi bacagima yatıyorum devamli..sonuclar yarin hayırlı gelirse iyi olacagim inşallah. .sağolasın
ben bugün beyin anjiyosu oldum Betülcum ..sağolasın
off kötü olmuş bir suru çekici parası banada bu yıl hic olmayacak yerde kırmızı ışık cezası gönderdik et arkamdan gıcık olmuştum esim Allahtan bisey demedi çünkü ara sokak yani sağa dönmek serbest ama bana çatmıştıMenum
sahur
1 kase corba
2 su bardagi ayran
iftar
1 tabak mercimek corbasi
6 yemek kasigi tavuk sote
2 yemek kasigi pirinc pilavi
2 hurma
Su 2 litre
spor yok.
bugun butun gun trafik cezamla ugrastim.spora vs ne zaman kalmadi malesef.arabayi cekmisler.benim onumde bi arac vardi onu da cekmisler.ana cadde de degil ara sokak.resmen kocan doldurmak icin
Kizlar tüm günümü hastanede gecirdigimden hem saatler açısından hemde icerik bakimindan kötü menü oldu
12 tb ekmegine tost peynirli 1 kutu süt
15 10 kiraz 1 minik börek
20:45 1 kase ayran çorbası 4 köfte 1 biber dolması
Su 3 lt oldu
Spor yok
Yok canım ya hiç bi yerim kıpraşmadı. Hala attığı tokatı unutmuş değilim ve konuşurken hala arkadaşlarım diyor. Biraz daha kalsın böyle iyiyim yaptıklarını unutursam kızım için tekrar denerim yoksa da hayırlısı olsun napalım
halay başına geçtim yok mu gelen
Kızlar menüm
Sahur yapmak istemedim
İftar 1 kase yoğurt çorbası 2 firik dolması 1 bardak ayran
Su 3 olur
Spor yarım saat yürüyüş normal tempo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?