Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım senin dediğin gibi zayıflamış görünüyoruz iftar öncesi çünkü vücudumUz çok susuz kaliyoruz acaba ramazanda n somraki bi kaç günde ac karnına boyle cikarmiyix meraktayim
Aynen canım inşallah ramazandan sonraki hafta da istikrarımızı sürdürürüz

Can'ım Neden dualarım Tabiki seninle inşallah iyi ol haberlerini bekliyorum
Allah razi olsun kaptanim iyiyim çok şükür.

GEÇMİŞ OLSUN canim dualarimiz seninle ins saglikli bisekilde cikarsjn neden yapıyorlar ki bu anjiyoyu sana simdi sıkıntı ne allah sifanu verir ins
Allah razı olsun. .ben 1.5 yil önce beyin kanaması geçirdim ve cok ciddi bir ameliyat gecirdim simdi onun kontrolü icin belli aralıklarla istiyor doktorum

Allah razı olsun Mervem

Allah razı olsun canım

Günaydın kızlar dün arkadaşlarla iftardaydım sonra gün boyu koca aradı konuşalım diye en son iftardan sonra olabilir dedim. Onlarca kez özür diledi ama seni affedemiyorum dedim annemlere geri geldim
hakkında herseyin en hayırlısı olsun tatlım

zamannn35 canım inşallah hersey yolunda gider iyi sonuçlar alırsın. Bizi habersiz birakma.
sagol canım sonuçlar yarin cikicak iyi olur inşallah

zamannn35
Yaseminim inşallah herşey yolunda gider hayırlı Haberlerini bekliyoruz
canım Zuhalim sagol Allah razı olsun

Sağol arkadasim iyiyim şükür

halay başına geçtim yok mu gelen
Çok mutluyum ya 76 yi gördüm bugün geçen cuma 78 kiloydum
gözün aydin tatlım

Kızlar menüm
Sahur yapmak istemedim
İftar 1 kase yoğurt çorbası 2 firik dolması 1 bardak ayran
Su 3 olur
Spor yarım saat yürüyüş normal tempo
afiyet olsun canım menün güzel

Kızlar menüm

Sahur 1 dilim tb ekmeği 3 dilim karpuz 1 dilim peynir

İftar 1 büyük kase kaşık salata. 1 kase yoğurt 6 kaşık tavuk sote 1 minik biber dolması

Su 3 lt olucak
afiyet olsun gayet güzel menün

Alinin_Annesi nerdesin yine menu yazmamsn kulaklarini cekicem hee hala gelmedinmi eve ..bende bu aksam muhtar gibi oldum
Valla bana cok iyi geliyo bu uyarilar.bana devam et memnun oldum acikcasi
Günaydın kızlar dün arkadaşlarla iftardaydım sonra gün boyu koca aradı konuşalım diye en son iftardan sonra olabilir dedim. Onlarca kez özür diledi ama seni affedemiyorum dedim annemlere geri geldim

O zaman biraz daha bekle.iyice icine sinsin ozru.kalp kirikligin gecmeden bu surec rayina oturmaz zaten
offff cok super yaaaa.tebrik ediyorm.bize de insallah
Cok gecmis olsun.Rabbim bir daha yasatmasin insallah

Son düzenleme:
Menum
sahur
1 kase corba
2 su bardagi ayran
iftar
1 tabak mercimek corbasi
6 yemek kasigi tavuk sote
2 yemek kasigi pirinc pilavi
2 hurma
Su 2 litre
spor yok.
bugun butun gun trafik cezamla ugrastim.spora vs ne zaman kalmadi malesef.arabayi cekmisler.benim onumde bi arac vardi onu da cekmisler.ana cadde de degil ara sokak.resmen kocan doldurmak icin

amin canım çok sağol

afiyet olsun menün güzel. .ayy bütün gününü rezil etmişler geçmiş olsun

ay canım harikasın valla bentik ediyorum cuma günü 1.olman dileğiyle

Canlarim cook yoruldum iftara misafrlerm var artk ne zaman gelirim bilmiyorum haber verim dedm
kolay gelsin can c an çok yorulmadan kos gel

Aynen canım inşallah ramazandan sonraki hafta da istikrarımızı sürdürürüz
Aminnnn
Kızlar menüm

Sahur 1 dilim tb ekmeği 3 dilim karpuz 1 dilim peynir

İftar 1 büyük kase kaşık salata. 1 kase yoğurt 6 kaşık tavuk sote 1 minik biber dolması

Su 3 lt olucak
gayet güzel menu afiyet olsun canim

Bugün bana dua eden iyi dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. .hepinizi seviyorum canım takimim
Canım hastanede mi kalacaksın genelde ertesi gün taburcu ediyorlar çabucak atlatisina sevindim beyin kanaması için de geçn is olsun neden olduğu belli mi ?tetikleyen ney

zor bir islem canım. ..canimda bir hayli yandi simdi pansumsn yapildi bacagima yatıyorum devamli..sonuclar yarin hayırlı gelirse iyi olacagim inşallah. .sağolasın

ben bugün beyin anjiyosu oldum Betülcum ..sağolasın
şükür geçti

off kötü olmuş bir suru çekici parası banada bu yıl hic olmayacak yerde kırmızı ışık cezası gönderdik et arkamdan gıcık olmuştum esim Allahtan bisey demedi çünkü ara sokak yani sağa dönmek serbest ama bana çatmıştı bu arada menü iyiymiş ama aynı pirinç pilavı pilav tercih etme canım ya

Kızlar bu akilli telefonun klavyeleride akıllı sanıyor kendini kusura bakmayin yazım yanlışını kendi düzenliyor abuk subuk birşeyler yazılır anlamazsaniz sorarsaniz sevinirm

Menüm davetteydik ama gorumcem kacirmadim

Kahvaltı
2Avuç kiraz 5kayısı

Aksam

1Kepçe yoğurt çorbası
2Minik tavuk parçası
1tane patlıcanlı islim kebabı
vişne suyu ev yapımı az şekerli 1bardak

Cayın yanina minicik 2tatlı kaşığı sakızlı muhallebi

Yatarken kuru yemis 10fındık dusunuyorum

2lt su

Hayırlısı güzelim çok zor onu unutmak ama kızın için değişiceğine inanırsan ancak addedebilirsiniz ama hala aynı şeyi diyorsa zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…