Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlaaaaar günaydiiiiiiiiiiiiin çok sıcak ter su içinde uyandım şimdiden nasil gecicek b gün hiç bilemiyorum akşam iftara kv lere gidebilirz onlar şehirden kacip koy evinde yaşıyorlar dağın tepesinde bi yerelde arada iniyorlar evlerine ama o kadar serin ki şelale filan var evin dibinde şimdiden oranın hayalini. Kuruyorum gidip usurum diye

Yok gülüm ya aynı gün yapıyor ertesi gün midemi boşaltıyor aksine

Gunaydin kizlarrr...simdi ben bisey sormak istiyorum.biz tartidan once kuru bakliyat,piric ,bulgur pilavi gibi seyler tuketmiyoruz.bu dolma ve sarmayi da kapsiyor mu?menulerde dolma gordugum ve yorumda bu konunun gecmedigini gordugum icin soruyorum.yanlis anlasilmasin cidden bilmedigim icin soruyorum.

Beni de bayramda bekliyor bu durum gereksiz aşırı ısrar ediyolar ya. Oturuyorum sofraya soyledikce onlar yiyorum diyorum yemeden kalkiyorum. Saçma bir mantık

ben olsam hep orda kalırım

Yok gülüm ya aynı gün yapıyor ertesi gün midemi boşaltıyor aksine
oo iyiymiş o zaman.

diyette yememek lazım ama dün resmen dolma faciası yaşamışiz herkes dolma yemiş. Pirinç başlı başına zarar zaten. Tartidan önce karbonhidrat dikkat etmek lazım pirinc yenmese iyi olur. Kimse dün niye dolma yedin demedi çünkü dolma yiyenler ekmek yemeyip olayı kurtardı ben öyle düşünerek yorum yaptım.

İnşallah bişey yoktur bakalım omzum da şiddetli ağrılar oluyor kas yırtılmasi olabilir dedi dr baktı kas yirtilmasi gorunmuyor dedi benim vucut kemikte ve yumusak dokuda tümör yapıyor emar daha net sonuç vericek bakalım dedi dr.

Gunaydin kizlar gec oldu ama dunku menumu yazayim hemen gecmise doncem
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kepce mercmk corbasi+3yk firinda soslu tavuk+3yk mantarki kofte+2yk pilav+salata
Su 2.5 litre
Spor yok
Bu hafta hep mercimek corbasi icmisim yahu bugun tartida sis cikicam hissediyirum reglde olamadm

Gecikmelide olsa dunku menumu yazayim,

Sahur yok.

Iftar:19.50 bir tabak guvec,salata,ayran,3 kasik bulgur pilavi.

1.5 litre su spor yok.
afiyet olsun canım güzel menü.

afiyet olsun.inşallah şişlik olmaz fazla çıkmazsin.

cooooook olmus be canim

Günaydın kızlar dün arkadaşlarla iftardaydım sonra gün boyu koca aradı konuşalım diye en son iftardan sonra olabilir dedim. Onlarca kez özür diledi ama seni affedemiyorum dedim annemlere geri geldim
En dogrusunu sen bilirsin canim eger oluru varsa az surundur ondan sonra don yok olmayacaksa hic kapi acma sen daha dogru değerlendirir kararı verirsin ins
eh abartmissin birazcık

Güzel canım
halay başına geçtim yok mu gelen
Çok mutluyum ya 76 yi gördüm bugün geçen cuma 78 kiloydum
bende 73 leri gordum ins bayram sonu listefeyim sevindim senin adinada

Kızlar menüm
Sahur yapmak istemedim
İftar 1 kase yoğurt çorbası 2 firik dolması 1 bardak ayran
Su 3 olur
Spor yarım saat yürüyüş normal tempo
güzel canım

Kızlar menüm

Sahur 1 dilim tb ekmeği 3 dilim karpuz 1 dilim peynir

İftar 1 büyük kase kaşık salata. 1 kase yoğurt 6 kaşık tavuk sote 1 minik biber dolması

Su 3 lt olucak
güzel canım

karismis birax

Bugün bana dua eden iyi dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. .hepinizi seviyorum canım takimim
allah tez zamanda sifani versin canım ins

pilav olmasa iyiymiş

yani ne desem bilemedim

Bebeğim hayran hedefini hatırlatır ve kadayıf mı o mu sen karar ver derim susarım
tamam kaptanim tutacak o hedef kacari yok

cok mu olmus ogun sayisi

Günün menüsü
Sabh kahwalti yokk
(15.00): 1kase yogrtlu corba , 3 kask pilav
(18.30): 2 bardak ayran, 1 kase tarhana corbasi 1dlm ekmk
(20.40): 1mink biber dolmsi yogrtlu
Su 2bck ltre olmstr
Spor 600 ip
15 dkka ewde yuruyus
Kh fazla ama allahtan miktar az
Yaaaa arkadslarr herksn yazdgi yaziyi okumaya calisiyorum ama walla kim kimdii inan karstryom hc bi muhabbete ortak olamyrm kusuruma bakmayiin
ogrenirsin zamanla daha fazla aktif olursan

ekmek olmayinca telafi etmissin dolmayi

haklısın canim dikkat edicem hedefi tutturacam ins

Yokluğumda hiç farkedilmemis
Aaaa senin yoklugun farkefimezmi hic kiiiiiiiz
ge mis olsun ins sonuvlarin iyi çıkmıştır

Selam kizlar dun gelemedim 16 kisiye iftar hazirladim,cay tatli meyve bayagi yogundu ondan ama hamdolsun guzel gecti:)
ooooo baya yorucu olmustu r eminim

Güzel sonuçlar gelir inşaallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…