- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.541
Yok gülüm ya aynı gün yapıyor ertesi gün midemi boşaltıyor aksinemaşallah canım tebrikler.
Afiyet olsun canım Firik şişlik yapmaz mi.
Afiyet olsun canım güzel dolmada minikmis zaten.
Afiyet olsun canım o şartlarda en iyisini seçtiğine eminim. İnşallah sonuçlardan güzel olur.
Bizde seni seviyoruz canım.
tatlım tartıya yakın mercimek bulgur fasulye gb şişkinlik yapıcak gıdalar tüketmemeye dikkat et. Afiyet olsun.
Afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun canim. Eltim bugün seni Azminden dolayi kiskaniyorum dedi. Asla yemiyorum kadayıf ta vardı çikolatalı pasta da bi anlık damak zevki için yapmiycam istersen yemezsin hersey senin elinde.
Yemiycek sin canım istediğini desin boşver. Senden daha önemli değil.
Ahh Kıyamam sana. Alarm kur tatlım ben öyle yapıyorum.
Çok güzel suda çok olsaydı keşke.
Hayirdir tatlım ya üzüldüm bak şimdi. Orucu niye tutamadin. Ay ne çok şey yemişsin ama menü gUzel.
Guzel afiyet olsun.
Beni de bayramda bekliyor bu durum gereksiz aşırı ısrar ediyolar ya. Oturuyorum sofraya soyledikce onlar yiyorum diyorum yemeden kalkiyorum. Saçma bir mantıkHaklisin canim davetteydim aksam.ev sahibi yemek koymus koyma dedigim halde.begenmediye bagladi yemeyince.mecbur yedim.bu bizim yedirme adeti de iyi guzel de bu nasil bi komplekstir arkadas.pilav yemiyorum diyince avrupa yakasindaki o adama baglatip bizi begenmiyormusuna bagliyor yahuarkadaslar butur durumlarda neler yapiyorsuunz ikramlarda kacabilmek icin
ben olsam hep orda kalırımKizlaaaaar günaydiiiiiiiiiiiiin çok sıcak ter su içinde uyandım şimdiden nasil gecicek b gün hiç bilemiyorum akşam iftara kv lere gidebilirz onlar şehirden kacip koy evinde yaşıyorlar dağın tepesinde bi yerelde arada iniyorlar evlerine ama o kadar serin ki şelale filan var evin dibinde şimdiden oranın hayalini. Kuruyorum gidip usurum diye
oo iyiymiş o zaman.Yok gülüm ya aynı gün yapıyor ertesi gün midemi boşaltıyor aksine
diyette yememek lazım ama dün resmen dolma faciası yaşamışiz herkes dolma yemiş. Pirinç başlı başına zarar zaten. Tartidan önce karbonhidrat dikkat etmek lazım pirinc yenmese iyi olur. Kimse dün niye dolma yedin demedi çünkü dolma yiyenler ekmek yemeyip olayı kurtardı ben öyle düşünerek yorum yaptım.Gunaydin kizlarrr...simdi ben bisey sormak istiyorum.biz tartidan once kuru bakliyat,piric ,bulgur pilavi gibi seyler tuketmiyoruz.bu dolma ve sarmayi da kapsiyor mu?menulerde dolma gordugum ve yorumda bu konunun gecmedigini gordugum icin soruyorum.yanlis anlasilmasin cidden bilmedigim icin soruyorum.
İnşallah bişey yoktur bakalım omzum da şiddetli ağrılar oluyor kas yırtılmasi olabilir dedi dr baktı kas yirtilmasi gorunmuyor dedi benim vucut kemikte ve yumusak dokuda tümör yapıyor emar daha net sonuç vericek bakalım dedi dr.Benimde arada oluyor canm normal bence daha yeniyiz sonuçta zamanla alisicaz âma merak etme
canm gecmisler olsun bisymi oldu yoksa kontrolü inşallah seninde sonuçların tertemiz çıkar :)
teşekkürler canm gerçekten minikti kendime özel doldurdum 1 kasikfilan içi vardı
aşkolsun farkedildi tabiki nerde dedim içimden o güzel sohbeti olan kızçe :)
afiyet olsun canım güzel menü.Gecikmelide olsa dunku menumu yazayim,
Sahur yok.
Iftar:19.50 bir tabak guvec,salata,ayran,3 kasik bulgur pilavi.
1.5 litre su spor yok.
afiyet olsun.inşallah şişlik olmaz fazla çıkmazsin.Gunaydin kizlar gec oldu ama dunku menumu yazayim hemen gecmise doncem
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kepce mercmk corbasi+3yk firinda soslu tavuk+3yk mantarki kofte+2yk pilav+salata
Su 2.5 litre
Spor yok
Bu hafta hep mercimek corbasi icmisim yahubugun tartida sis cikicam hissediyirum reglde olamadm
cooooook olmus be canimAncaa girebildiiimm kizlarr bgn fazlaa kosustrmali bigunduu yahuu
Gunun menusu
Sabah (12:00) : tereyagnda yumurta,yarm dilim ekmk, yarim dilim nutellali ekmekkk(tutamiom ben kendmii yaaa siz nasl tutuonuuzz
Ikindi (18.00) : 1 tbk corbaa
Bunuu yemeye bile zor firsat buldum temizlge kaptrdm kendmi
Aksam (20.40): Iftara misafrlkteydm 3 kofte, 1 catal patats kzrtmsi,1 kask pilav, 2bardak kompsto,4 yaprk dolma
2bck ltre su
Spor 10.dkka hzli tempo bebek arabsi surmekkk
Bitmedi bide oruc tutmuoken adam sahur yaparken ona eslk ettim 3 dilim kavun, 3 yaprk dolmabugun iptal benn yaaa pff tutamiom su bogazmi tutamiom
En dogrusunu sen bilirsin canim eger oluru varsa az surundur ondan sonra don yok olmayacaksa hic kapi acma sen daha dogru değerlendirir kararı verirsin insGünaydın kızlar dün arkadaşlarla iftardaydım sonra gün boyu koca aradı konuşalım diye en son iftardan sonra olabilir dedim. Onlarca kez özür diledi ama seni affedemiyorum dedim annemlere geri geldim
eh abartmissin birazcıkKızlar bu arada dün iftara doğru 66 kilo geldim bende bir sevinç bir sevinç sınra iftar bir hüsran bir hüsran
Sahur yine yapmayı unuttum
İftar 5 çiğ köfte 4 yaprak sarma bir fındık lahmacun bol salata 1 bardak kola biliyorum içmemeliydim ama yüreğim yanmıştı
Su abartmıyorum sade sodalarla beraber 4 lt olmuştur
Spor 3 saat çarşıda yürümek
Kızımın dişi çıktı bayramda geliyor anne-kız kombini dikilecek o yüzden kumaş bakmaya gittik annemle resmen dilim damağıma yapışmıştı
Güzel canımAaa menumu yazmamisim
Sahur
1 yumurta
2 zeytin
Iftar
1 kase yayla çorbası
3 kaşık Mantarlı tavuk
2 kaşık patatesli et sote (patatesleri kızıma yedirdim)
Bol salata
4 kaşık Yoğurtlu kabak
Su 2 litre
45 dk yürüyüş.
Aksamlari evde olmadığım için yürüyüşleri gündüz yapıyorum. O yüzden çok uzun olmuyo
bende 73 leri gordum ins bayram sonu listefeyim sevindim senin adinadahalay başına geçtim yok mu gelen
Çok mutluyum ya 76 yi gördüm bugün geçen cuma 78 kiloydum
güzel canımKızlar menüm
Sahur yapmak istemedim
İftar 1 kase yoğurt çorbası 2 firik dolması 1 bardak ayran
Su 3 olur
Spor yarım saat yürüyüş normal tempo
güzel canımKızlar menüm
Sahur 1 dilim tb ekmeği 3 dilim karpuz 1 dilim peynir
İftar 1 büyük kase kaşık salata. 1 kase yoğurt 6 kaşık tavuk sote 1 minik biber dolması
Su 3 lt olucak
karismis biraxKizlar tüm günümü hastanede gecirdigimden hem saatler açısından hemde icerik bakimindan kötü menü oldu
12 tb ekmegine tost peynirli 1 kutu süt
15 10 kiraz 1 minik börek
20:45 1 kase ayran çorbası 4 köfte 1 biber dolması
Su 3 lt oldu
Spor yok
allah tez zamanda sifani versin canım insBugün bana dua eden iyi dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. .hepinizi seviyorum canım takimim
pilav olmasa iyiymişMenum
sahur
1 kase corba
2 su bardagi ayran
iftar
1 tabak mercimek corbasi
6 yemek kasigi tavuk sote
2 yemek kasigi pirinc pilavi
2 hurma
Su 2 litre
spor yok.
bugun butun gun trafik cezamla ugrastim.spora vs ne zaman kalmadi malesef.arabayi cekmisler.benim onumde bi arac vardi onu da cekmisler.ana cadde de degil ara sokak.resmen kocan doldurmak icin
yani ne desem bilemedimKızlar bu akilli telefonun klavyeleride akıllı sanıyor kendini kusura bakmayin yazım yanlışını kendi düzenliyor abuk subuk birşeyler yazılır anlamazsaniz sorarsaniz sevinirm
Menüm davetteydik ama gorumcem kacirmadim
Kahvaltı
2Avuç kiraz 5kayısı
Aksam
1Kepçe yoğurt çorbası
2Minik tavuk parçası
1tane patlıcanlı islim kebabı
vişne suyu ev yapımı az şekerli 1bardak
Cayın yanina minicik 2tatlı kaşığı sakızlı muhallebi
Yatarken kuru yemis 10fındık dusunuyorum
2lt su
tamam kaptanim tutacak o hedef kacari yokBebeğim hayran hedefini hatırlatır ve kadayıf mı o mu sen karar ver derim susarım
cok mu olmus ogun sayisiKızlar kusura bakmayın. Eşimle tartıştık giremedim
Menum
Sahur
Bir kase yoğurt kuru
Sahurumu yaptim ama orucumu tutamadım
9 kahvaltı
Yarım domates
1 yumurtadan omlet çok az zeytinyağlı
Bir dilim tb ekmeği
4 zeytin
Kk peynir
12 küçük fincan sütlü kahve içine bi çay kaşığı bal
14 bi kase mantar çorbası
19 4 tane nugget
Bu kase yoğurt
Bu dilim tb ekmeği
Su 3 litreye yakın
Spor yok
Kh fazla ama allahtan miktar azGünün menüsü
Sabh kahwalti yokk
(15.00): 1kase yogrtlu corba , 3 kask pilav
(18.30): 2 bardak ayran, 1 kase tarhana corbasi 1dlm ekmk
(20.40): 1mink biber dolmsi yogrtlu
Su 2bck ltre olmstr
Spor 600 ip
15 dkka ewde yuruyus
ogrenirsin zamanla daha fazla aktif olursanYaaaa arkadslarr herksn yazdgi yaziyi okumaya calisiyorum ama walla kim kimdii inan karstryom hc bi muhabbete ortak olamyrm kusuruma bakmayiin
ekmek olmayinca telafi etmissin dolmayiKizlar çok geç oldu ama anca girdim. Bugün emar im vardı çocukları eltime bıraktık sonra iftar sahur anca geldik eve. Menüm şöyle.
Sahur
3 kaşık domatesli yumurta
Çeyrek seftali
İftar
Yoğurt çorbası
Tavuklu kabak (sandal sefasi) Yarim kabak
1 kaşık dolma içi ve biberi
1 kase yoğurt
Su 3 litreyi geçti
Spor 1 saat yuruyus
haklısın canim dikkat edicem hedefi tutturacam insmaşallah canım tebrikler.
Afiyet olsun canım Firik şişlik yapmaz mi.
Afiyet olsun canım güzel dolmada minikmis zaten.
Afiyet olsun canım o şartlarda en iyisini seçtiğine eminim. İnşallah sonuçlardan güzel olur.
Bizde seni seviyoruz canım.
tatlım tartıya yakın mercimek bulgur fasulye gb şişkinlik yapıcak gıdalar tüketmemeye dikkat et. Afiyet olsun.
Afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun canim. Eltim bugün seni Azminden dolayi kiskaniyorum dedi. Asla yemiyorum kadayıf ta vardı çikolatalı pasta da bi anlık damak zevki için yapmiycam istersen yemezsin hersey senin elinde.
Yemiycek sin canım istediğini desin boşver. Senden daha önemli değil.
Ahh Kıyamam sana. Alarm kur tatlım ben öyle yapıyorum.
Çok güzel suda çok olsaydı keşke.
Hayirdir tatlım ya üzüldüm bak şimdi. Orucu niye tutamadin. Ay ne çok şey yemişsin ama menü gUzel.
Guzel afiyet olsun.
Aaaa senin yoklugun farkefimezmi hic kiiiiiiizYokluğumda hiç farkedilmemis
ge mis olsun ins sonuvlarin iyi çıkmıştırİnşallah bişey yoktur bakalım omzum da şiddetli ağrılar oluyor kas yırtılmasi olabilir dedi dr baktı kas yirtilmasi gorunmuyor dedi benim vucut kemikte ve yumusak dokuda tümör yapıyor emar daha net sonuç vericek bakalım dedi dr.
ooooo baya yorucu olmustu r eminimSelam kizlar dun gelemedim 16 kisiye iftar hazirladim,cay tatli meyve bayagi yogundu ondan ama hamdolsun guzel gecti:)
Anaaamm kzz senin bile kafan karistysa ben öliyim o zmn
Kiz kayisinin memleketindeyim bulmaz olurmuyum:) ama hic sevmiyorum yaKayısı da bulursan o da bayağa işe yarıyor
bende Can'ım
Kiz hafiye gibisin haBuldum ipah2016 diydi onceki nick
Güzel sonuçlar gelir inşaallah canimİnşallah bişey yoktur bakalım omzum da şiddetli ağrılar oluyor kas yırtılmasi olabilir dedi dr baktı kas yirtilmasi gorunmuyor dedi benim vucut kemikte ve yumusak dokuda tümör yapıyor emar daha net sonuç vericek bakalım dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?