- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.521
canım senin dediğin gibi zayıflamış görünüyoruz iftar öncesi çünkü vücudumUz çok susuz kaliyoruz acaba ramazanda n somraki bi kaç günde ac karnına boyle cikarmiyix meraktayim
Kızlar misafir vardı gelemedm bu saate kadar geçmişi sonra okuyayim simdi menuysxip yatsyim ki sahura kalkilacak
Sahur
Iki yumurta
Bi dilim ekmek
Cacik marul biber karpuz 2 dilim
Iftar
Yarim kase çorba
2 yk Kıymalı patlıcan
Salata yogurt
1 yk kadayif ne yazikki yedim cok canım çekti
Su 2 den fazla oldu
Spor yok
Anladım canm ama yinede cıs :)
Canm kaptanın dediği gbi içinde hala bişiyler varya daha güzel olucsğını değişeceğini filan düşünüyorsan dene evladın için ama inanmıyorsan ...
Ay en zoru canmbenide bekliyor o temizlikler ama sıfır hiç girilmemiş inşaat temizliği bakalım Nasıl bitecek ama bitincede mis mis oturcaz canm :)
evet ılık suya koyup bekletip sonra suyuyla beraber tüketince kesin etkili halede
inşallah öyle devam ederiz canm ya çünkü güzel gidiyorum şu anlık bende :) hüsrana uğrarım inanki :)
Kızlar menüm
Sahur 1 dilim tb ekmeği 3 dilim karpuz 1 dilim peynir
İftar 1 büyük kase kaşık salata. 1 kase yoğurt 6 kaşık tavuk sote 1 minik biber dolması
Su 3 lt olucak
Bugün bana dua eden iyi dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. .hepinizi seviyorum canım takimim
Menum
sahur
1 kase corba
2 su bardagi ayran
iftar
1 tabak mercimek corbasi
6 yemek kasigi tavuk sote
2 yemek kasigi pirinc pilavi
2 hurma
Su 2 litre
spor yok.
bugun butun gun trafik cezamla ugrastim.spora vs ne zaman kalmadi malesef.arabayi cekmisler.benim onumde bi arac vardi onu da cekmisler.ana cadde de degil ara sokak.resmen kocan doldurmak icin
Haklisin canim davetteydim aksam.ev sahibi yemek koymus koyma dedigim halde.begenmediye bagladi yemeyince.mecbur yedim.bu bizim yedirme adeti de iyi guzel de bu nasil bi komplekstir arkadas.pilav yemiyorum diyince avrupa yakasindaki o adama baglatip bizi begenmiyormusuna bagliyor yahuay canım harikasın valla bentik ediyorum cuma günü 1.olman dileğiyle
kolay gelsin can c an çok yorulmadan kos gel
Aminnnn
gayet güzel menu afiyet olsun canim
Canım hastanede mi kalacaksın genelde ertesi gün taburcu ediyorlar çabucak atlatisina sevindim beyin kanaması için de geçn is olsun neden olduğu belli mi ?tetikleyen ney
şükür geçti
off kötü olmuş bir suru çekici parası banada bu yıl hic olmayacak yerde kırmızı ışık cezası gönderdik et arkamdan gıcık olmuştum esim Allahtan bisey demedi çünkü ara sokak yani sağa dönmek serbest ama bana çatmıştıbu arada menü iyiymiş ama aynı pirinç pilavı pilav tercih etme canım ya
ayni corba yazmayi unutmusum.mercimek o da.bunun oelzel bir sebebi varmi?kremali vs olmamasi acisindan mi cesit onemli?Offf sorma Can'ım güzel olcak ama temizliği ayrı dert bir de şimdi mobilyalar kurulurken de bir sürü pislik olucak düşündükçe sıcak basıyor valla
Bayram'da kaçamak yapmaz işen hüsrana uğramazsın net olarak bunu söyleyebilirim
Güzel olmuş bitanem
Ne demek güzelim biz seni seviyoruz asıl iyiki bizimlesin güzellik
Pilavı tartı öncelerinde tüketme güzellik
Bir de her seferinde diyorum lütfen çorbaların Ne çorbası olduğunu yazın
tesekkur ederim canmay canım harikasın valla bentik ediyorum cuma günü 1.olman dileğiyle
kolay gelsin can c an çok yorulmadan kos gel
Aminnnn
gayet güzel menu afiyet olsun canim
Canım hastanede mi kalacaksın genelde ertesi gün taburcu ediyorlar çabucak atlatisina sevindim beyin kanaması için de geçn is olsun neden olduğu belli mi ?tetikleyen ney
şükür geçti
off kötü olmuş bir suru çekici parası banada bu yıl hic olmayacak yerde kırmızı ışık cezası gönderdik et arkamdan gıcık olmuştum esim Allahtan bisey demedi çünkü ara sokak yani sağa dönmek serbest ama bana çatmıştıbu arada menü iyiymiş ama aynı pirinç pilavı pilav tercih etme canım ya
bendende aynı şey oluyor ya okuyup düzeltiyorum çoğu zaman ama gözümden kaçıyor bazen ay bunumu yaZmisim diyorumKızlar bu akilli telefonun klavyeleride akıllı sanıyor kendini kusura bakmayin yazım yanlışını kendi düzenliyor abuk subuk birşeyler yazılır anlamazsaniz sorarsaniz sevinirm
Menüm davetteydik ama gorumcem kacirmadim
Kahvaltı
2Avuç kiraz 5kayısı
Aksam
1Kepçe yoğurt çorbası
2Minik tavuk parçası
1tane patlıcanlı islim kebabı
vişne suyu ev yapımı az şekerli 1bardak
Cayın yanina minicik 2tatlı kaşığı sakızlı muhallebi
Yatarken kuru yemis 10fındık dusunuyorum
2lt su
benm mobilyalar kurulurken kapağın camını kirmislardi yetmedi yatak odasında camida baştan aşağıya çatlamış bi haldeydi ilk evlendigimde evde hiç bisy yoktu inşaat hali oldu aynı senin gibi banyolar kapılar mutfak değişti ama temizlik yapmak filan bilmiyorum ki ne nasıl yapılır sırası nedir filan o yüzden herkes yardım etmişti ondan dolayı pek hatırlamıyorum nasıl bittiOfff sorma Can'ım güzel olcak ama temizliği ayrı dert bir de şimdi mobilyalar kurulurken de bir sürü pislik olucak düşündükçe sıcak basıyor valla
Bayram'da kaçamak yapmaz işen hüsrana uğramazsın net olarak bunu söyleyebilirim
Güzel olmuş bitanem
Ne demek güzelim biz seni seviyoruz asıl iyiki bizimlesin güzellik
Pilavı tartı öncelerinde tüketme güzellik
Bir de her seferinde diyorum lütfen çorbaların Ne çorbası olduğunu yazın
tamam kaptanimBebeğim dur şimdi onu düşünme
ben midem hassas diyorum midem ağrıyor su ara dokunuyor falanHaklisin canim davetteydim aksam.ev sahibi yemek koymus koyma dedigim halde.begenmediye bagladi yemeyince.mecbur yedim.bu bizim yedirme adeti de iyi guzel de bu nasil bi komplekstir arkadas.pilav yemiyorum diyince avrupa yakasindaki o adama baglatip bizi begenmiyormusuna bagliyor yahuarkadaslar butur durumlarda neler yapiyorsuunz ikramlarda kacabilmek icin
maşallah canım tebrikler.halay başına geçtim yok mu gelen
Çok mutluyum ya 76 yi gördüm bugün geçen cuma 78 kiloydum
Afiyet olsun canım Firik şişlik yapmaz mi.Kızlar menüm
Sahur yapmak istemedim
İftar 1 kase yoğurt çorbası 2 firik dolması 1 bardak ayran
Su 3 olur
Spor yarım saat yürüyüş normal tempo
Afiyet olsun canım güzel dolmada minikmis zaten.Kızlar menüm
Sahur 1 dilim tb ekmeği 3 dilim karpuz 1 dilim peynir
İftar 1 büyük kase kaşık salata. 1 kase yoğurt 6 kaşık tavuk sote 1 minik biber dolması
Su 3 lt olucak
Afiyet olsun canım o şartlarda en iyisini seçtiğine eminim. İnşallah sonuçlardan güzel olur.Kizlar tüm günümü hastanede gecirdigimden hem saatler açısından hemde icerik bakimindan kötü menü oldu
12 tb ekmegine tost peynirli 1 kutu süt
15 10 kiraz 1 minik börek
20:45 1 kase ayran çorbası 4 köfte 1 biber dolması
Su 3 lt oldu
Spor yok
Bizde seni seviyoruz canım.Bugün bana dua eden iyi dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. .hepinizi seviyorum canım takimim
tatlım tartıya yakın mercimek bulgur fasulye gb şişkinlik yapıcak gıdalar tüketmemeye dikkat et. Afiyet olsun.Menum
sahur
1 kase corba
2 su bardagi ayran
iftar
1 tabak mercimek corbasi
6 yemek kasigi tavuk sote
2 yemek kasigi pirinc pilavi
2 hurma
Su 2 litre
spor yok.
bugun butun gun trafik cezamla ugrastim.spora vs ne zaman kalmadi malesef.arabayi cekmisler.benim onumde bi arac vardi onu da cekmisler.ana cadde de degil ara sokak.resmen kocan doldurmak icin
Afiyet olsun tatlım.Kızlar bu akilli telefonun klavyeleride akıllı sanıyor kendini kusura bakmayin yazım yanlışını kendi düzenliyor abuk subuk birşeyler yazılır anlamazsaniz sorarsaniz sevinirm
Menüm davetteydik ama gorumcem kacirmadim
Kahvaltı
2Avuç kiraz 5kayısı
Aksam
1Kepçe yoğurt çorbası
2Minik tavuk parçası
1tane patlıcanlı islim kebabı
vişne suyu ev yapımı az şekerli 1bardak
Cayın yanina minicik 2tatlı kaşığı sakızlı muhallebi
Yatarken kuru yemis 10fındık dusunuyorum
2lt su
Afiyet olsun canim. Eltim bugün seni Azminden dolayi kiskaniyorum dedi. Asla yemiyorum kadayıf ta vardı çikolatalı pasta da bi anlık damak zevki için yapmiycam istersen yemezsin hersey senin elinde.Kızlar misafir vardı gelemedm bu saate kadar geçmişi sonra okuyayim simdi menuysxip yatsyim ki sahura kalkilacak
Sahur
Iki yumurta
Bi dilim ekmek
Cacik marul biber karpuz 2 dilim
Iftar
Yarim kase çorba
2 yk Kıymalı patlıcan
Salata yogurt
1 yk kadayif ne yazikki yedim cok canım çekti
Su 2 den fazla oldu
Spor yok
Yemiycek sin canım istediğini desin boşver. Senden daha önemli değil.Haklisin canim davetteydim aksam.ev sahibi yemek koymus koyma dedigim halde.begenmediye bagladi yemeyince.mecbur yedim.bu bizim yedirme adeti de iyi guzel de bu nasil bi komplekstir arkadas.pilav yemiyorum diyince avrupa yakasindaki o adama baglatip bizi begenmiyormusuna bagliyor yahuarkadaslar butur durumlarda neler yapiyorsuunz ikramlarda kacabilmek icin
Ahh Kıyamam sana. Alarm kur tatlım ben öyle yapıyorum.Iyi geceler kızlar. Ne kadar yorgunum anlatamam. Misafirim vardı o yüzden giremedim. Bugun de misafir gelcek. Hatta tatlıyi geceden yapayım dedim 1 saat önce filan. Yaptım ve fırına attım ama yorgunluktan uyuyakalmisim. Tabi tatlınin keki kömür olmuş. Trilece yapcaktim ama nasip olmadı. Artık yarın okul çıkışı yapcam. Allah tan iftar geç saatte de yetiştirilirim diye düşünüyorum. Nolacak benim bu unutkanlık durumum
Çok güzel suda çok olsaydı keşke.Menu
Sahur
1 kk peynir
1 yumurta
Salatalık domates
4 zeytin
Iftar
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kadar sebzeli tavuk sote
3 baklalı yaprak dolması
1 kaşık Yoğurtlu mantar
Bol salata
Su 1.5 litre
Yarım saatlik yuruyus
Hayirdir tatlım ya üzüldüm bak şimdi. Orucu niye tutamadin. Ay ne çok şey yemişsin ama menü gUzel.Kızlar kusura bakmayın. Eşimle tartıştık giremedim
Menum
Sahur
Bir kase yoğurt kuru
Sahurumu yaptim ama orucumu tutamadım
9 kahvaltı
Yarım domates
1 yumurtadan omlet çok az zeytinyağlı
Bir dilim tb ekmeği
4 zeytin
Kk peynir
12 küçük fincan sütlü kahve içine bi çay kaşığı bal
14 bi kase mantar çorbası
19 4 tane nugget
Bu kase yoğurt
Bu dilim tb ekmeği
Su 3 litreye yakın
Spor yok
Guzel afiyet olsun.Günün menüsü
Sabh kahwalti yokk
(15.00): 1kase yogrtlu corba , 3 kask pilav
(18.30): 2 bardak ayran, 1 kase tarhana corbasi 1dlm ekmk
(20.40): 1mink biber dolmsi yogrtlu
Su 2bck ltre olmstr
Spor 600 ip
15 dkka ewde yuruyus
Benimde arada oluyor canm normal bence daha yeniyiz sonuçta zamanla alisicaz âma merak etmeYaaaa arkadslarr herksn yazdgi yaziyi okumaya calisiyorum ama walla kim kimdii inan karstryom hc bi muhabbete ortak olamyrm kusuruma bakmayiin
canm gecmisler olsun bisymi oldu yoksa kontrolü inşallah seninde sonuçların tertemiz çıkar :)Kizlar çok geç oldu ama anca girdim. Bugün emar im vardı çocukları eltime bıraktık sonra iftar sahur anca geldik eve. Menüm şöyle.
Sahur
3 kaşık domatesli yumurta
Çeyrek seftali
İftar
Yoğurt çorbası
Tavuklu kabak (sandal sefasi) Yarim kabak
1 kaşık dolma içi ve biberi
1 kase yoğurt
Su 3 litreyi geçti
Spor 1 saat yuruyus
teşekkürler canm gerçekten minikti kendime özel doldurdum 1 kasikfilan içi vardımaşallah canım tebrikler.
Afiyet olsun canım Firik şişlik yapmaz mi.
Afiyet olsun canım güzel dolmada minikmis zaten.
Afiyet olsun canım o şartlarda en iyisini seçtiğine eminim. İnşallah sonuçlardan güzel olur.
Bizde seni seviyoruz canım.
tatlım tartıya yakın mercimek bulgur fasulye gb şişkinlik yapıcak gıdalar tüketmemeye dikkat et. Afiyet olsun.
Afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun canim. Eltim bugün seni Azminden dolayi kiskaniyorum dedi. Asla yemiyorum kadayıf ta vardı çikolatalı pasta da bi anlık damak zevki için yapmiycam istersen yemezsin hersey senin elinde.
Yemiycek sin canım istediğini desin boşver. Senden daha önemli değil.
Ahh Kıyamam sana. Alarm kur tatlım ben öyle yapıyorum.
Çok güzel suda çok olsaydı keşke.
Hayirdir tatlım ya üzüldüm bak şimdi. Orucu niye tutamadin. Ay ne çok şey yemişsin ama menü gUzel.
Guzel afiyet olsun.
aşkolsun farkedildi tabiki nerde dedim içimden o güzel sohbeti olan kızçe :)Yokluğumda hiç farkedilmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?