Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilmiyordum evlenmeden önce canım. Annesi vefat ettikten sonra böyle oldu dahada toparlanamadi. Ailesi de kızıyor ama takmiyor işte. Amin canım

güzelim bu hafta biraz daha gayret iyi bir eksi bekliyorum senden bayram hedefin 72 idi güzelim hatırlatayaım
Tamam kaptanim bende bayram hedefime odaklandim umarim hepimiz basaririz
Iciyor maalesef bide sahur vakti harmandali açıp oynuyor balkonda herkese rezil etti beni. Şeytan diyo baş kıçına tekmeyi ucsun balkondan
Allah islah etsin demekten baska ne denirki canim bilemiyorum..bol bol dua et sogutsun Allah icini diye benim esimde icerdi ama birak ramazani 3 aylara girince keserdi hemen. Sanada sabir diliyorum hep boylemiydi esin
Kilo bildirimimide yapayım

Geçen hafta : 81.7
Bu hafta : 79.9
Fark : 1.8 (%2.20)
Cok iyi baslangic canm tebrikler
Insallh canim sagolasn..elif ne tumoru anlamadm

Amin canım. Hep böyle değildi ki annesi vefat ettikten sonra böyle oldu. 3 seneyi geçti duzelmedi.

Allah yardimcin olsun..sifani versin insallah
Selam kizlar dun gelemedim 16 kisiye iftar hazirladim,cay tatli meyve bayagi yogundu ondan ama hamdolsun guzel gecti:)
Allah kabul etsin
Benden baska fatma da var mi grupta.yoksa karistirdin mi
Canım öfkeyle alakasi yok ki. Sorun alkol. Valla napcagimi bilmiyorum. Bi insan hergün icermi ya
Rabbim gonlune sogutsun.benim bi arkadasin babasi bi gece ruyayla birakti.ins nasip olsun.
Kilo bildirimimide yapayım

Geçen hafta : 81.7
Bu hafta : 79.9
Fark : 1.8 (%2.20)
masallah barekallah..bize de nasip olsun....

allah sabır versin canm ya çok üzüldüm inanki inşallah bi yol bulunur da bırakır
ins canim. Hastanede tedavi olmasını istiyorduk ama bırakmaya niyeti olmadığı için oda fayda etmeyecek. Inş farkına varır ne halde olduğunun
Inş canım sağol

Kizlar ben de kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:59.2
Bu hafta:58.5
Fark:-700
Yuzde:%1.18

Kizlar iki hafta sonra seytanin bacagini kirdim sonunda ama tabiki yeterli degil
Yaaaa ne guzell hedefe cok yakinsnnn ne zamndan beri burdasn yapiosn ck merk ettm ve isim neydi canm :)

Ramazandan sonra git ohh misss bende 4 boyun fıtığı var kuzu gibi ama bu farklı bi ağrı can can alıştım gerçi ağrılara umursamiyorum artık.
kıyamam sana ya eltim İstanbul'da bi merkeze gidicek bu yaz kesin çözüm diyorlar ama bakalım inşallah iyi gelicek ama tedavi bitikten sonra ağır kaldırmak ev işimfilan yok bi müddet

ayy bu seferde ben karıştırdım ben sen değiştirdin zannettim nickini pardon canm

sen yazdığım kuzum bildirimi ben mi görmedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…