- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.581
Bilmiyordum evlenmeden önce canım. Annesi vefat ettikten sonra böyle oldu dahada toparlanamadi. Ailesi de kızıyor ama takmiyor işte. Amin canımÇok üzüldüm canım ya. Evlenmeden önce bilmiyormuydun ictigini. Nasıl tanıştınız ne iş yapıyor esin Hilal im.
mesaj alındı.
tedavisi yokki ya ameliyat ya fizik tedavi bir kac kez fizige girdim belimdede 5 fıtık varAğrı kesici de içmiyorum çünkü şimdi içersem yaş ilerleyince ağrı kesiciler etkisiz kalicak diye korkuyorum. Tümörü de cikinca aldiriyosun 2 kez amelyat oldum.
Allah akıl versin. Ramazanda içme bari ne var şu melette.
Haftaya inşallah daha çok verirsin tatlım.
Ahh yaptığına bak Allah su günlerin hürmetine ıslah etsin. Tmm içilir de ramazan da bide hergün Allah sana sabır versin.
Sağol canım ama pazartesiden beri az vermişimHarikasın Hilal maşallah.
Tamam kaptanim bende bayram hedefime odaklandim umarim hepimiz basaririzgüzelim bu hafta biraz daha gayret iyi bir eksi bekliyorum senden bayram hedefin 72 idi güzelim hatırlatayaım
Allah islah etsin demekten baska ne denirki canim bilemiyorum..bol bol dua et sogutsun Allah icini diye benim esimde icerdi ama birak ramazani 3 aylara girince keserdi hemen. Sanada sabir diliyorum hep boylemiydi esinIciyor maalesefbide sahur vakti harmandali açıp oynuyor balkonda herkese rezil etti beni. Şeytan diyo baş kıçına tekmeyi ucsun balkondan
Cok iyi baslangic canm tebriklerKilo bildirimimide yapayım
Geçen hafta : 81.7
Bu hafta : 79.9
Fark : 1.8 (%2.20)
Insallh canim sagolasn..elif ne tumoru anlamadmÇok üzüldüm canım ya. Evlenmeden önce bilmiyormuydun ictigini. Nasıl tanıştınız ne iş yapıyor esin Hilal im.
mesaj alındı.
tedavisi yokki ya ameliyat ya fizik tedavi bir kac kez fizige girdim belimdede 5 fıtık varAğrı kesici de içmiyorum çünkü şimdi içersem yaş ilerleyince ağrı kesiciler etkisiz kalicak diye korkuyorum. Tümörü de cikinca aldiriyosun 2 kez amelyat oldum.
Allah akıl versin. Ramazanda içme bari ne var şu melette.
Haftaya inşallah daha çok verirsin tatlım.
Ahh yaptığına bak Allah su günlerin hürmetine ıslah etsin. Tmm içilir de ramazan da bide hergün Allah sana sabır versin.
Amin canım. Hep böyle değildi ki annesi vefat ettikten sonra böyle oldu. 3 seneyi geçti duzelmedi.Tamam kaptanim bende bayram hedefime odaklandim umarim hepimiz basaririz
Allah islah etsin demekten baska ne denirki canim bilemiyorum..bol bol dua et sogutsun Allah icini diye benim esimde icerdi ama birak ramazani 3 aylara girince keserdi hemen. Sanada sabir diliyorum hep boylemiydi esin
Cok iyi baslangic canm tebrikler
Insallh canim sagolasn..elif ne tumoru anlamadm
allah sabır versin canm ya çok üzüldüm inanki inşallah bi yol bulunur da bırakırIciyor maalesefbide sahur vakti harmandali açıp oynuyor balkonda herkese rezil etti beni. Şeytan diyo baş kıçına tekmeyi ucsun balkondan
Allah yardimcin olsun..sifani versin insallahİnşallah bişey yoktur bakalım omzum da şiddetli ağrılar oluyor kas yırtılmasi olabilir dedi dr baktı kas yirtilmasi gorunmuyor dedi benim vucut kemikte ve yumusak dokuda tümör yapıyor emar daha net sonuç vericek bakalım dedi dr.
Allah kabul etsinSelam kizlar dun gelemedim 16 kisiye iftar hazirladim,cay tatli meyve bayagi yogundu ondan ama hamdolsun guzel gecti:)
Benden baska fatma da var mi grupta.yoksa karistirdin misorma canm çocuklarda istiyorda eşim burda ben orda duramam sahur iftar var
canm benim büyük eltimdede aynısı vardı boyun fıtığı çıktı hiç beklemediği halde şimdi tedavi görüyor sinirsel dedi doktor
fatma canm kilolarımız yakındı ya hanı rakibem
ay ben yine unuttum benim hararetten beynim gitti inanki
oh mis ben çocuklar pizza istedi onlara pizza yapıyorum kendime akşam için ne yasam diye kara Kara düşünüyorum
Rabbim gonlune sogutsun.benim bi arkadasin babasi bi gece ruyayla birakti.ins nasip olsun.Canım öfkeyle alakasi yok ki. Sorun alkol. Valla napcagimi bilmiyorum. Bi insan hergün icermi ya
masallah barekallah..bize de nasip olsun....Kilo bildirimimide yapayım
Geçen hafta : 81.7
Bu hafta : 79.9
Fark : 1.8 (%2.20)
ins canim. Hastanede tedavi olmasını istiyorduk ama bırakmaya niyeti olmadığı için oda fayda etmeyecek. Inş farkına varır ne halde olduğununallah sabır versin canm ya çok üzüldüm inanki inşallah bi yol bulunur da bırakır
Inş canım sağolAllah yardimcin olsun..sifani versin insallah
Allah kabul etsin
Benden baska fatma da var mi grupta.yoksa karistirdin mi
Rabbim gonlune sogutsun.benim bi arkadasin babasi bi gece ruyayla birakti.ins nasip olsun.
masallah barekallah..bize de nasip olsun....
Kavga edecek kadar vermiş birde çocuğunuz var de miCanım öfkeyle alakasi yok ki. Sorun alkol. Valla napcagimi bilmiyorum. Bi insan hergün icermi ya
Evet canım bide oğlumuz varKavga edecek kadar vermiş birde çocuğunuz var de mi
Canım hedefine çok az kalmış yaKizlar ben de kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:59.2
Bu hafta:58.5
Fark:-700
Yuzde:%1.18
Kizlar iki hafta sonra seytanin bacagini kirdim sonundaama tabiki yeterli degil
Yaaaa ne guzell hedefe cok yakinsnnn ne zamndan beri burdasn yapiosn ck merk ettmKizlar ben de kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:59.2
Bu hafta:58.5
Fark:-700
Yuzde:%1.18
Kizlar iki hafta sonra seytanin bacagini kirdim sonundaama tabiki yeterli degil
kıyamam sana ya eltim İstanbul'da bi merkeze gidicek bu yaz kesin çözüm diyorlar ama bakalım inşallah iyi gelicek ama tedavi bitikten sonra ağır kaldırmak ev işimfilan yok bi müddetRamazandan sonra git ohh misssbende 4 boyun fıtığı var kuzu gibi ama bu farklı bi ağrı can can alıştım gerçi ağrılara umursamiyorum artık.
ayy bu seferde ben karıştırdım ben sen değiştirdin zannettim nickiniAllah yardimcin olsun..sifani versin insallah
Allah kabul etsin
Rabbim gonlune sogutsun.benim bi arkadasin babasi bi gece ruyayla birakti.ins nasip olsun.
sen yazdığım kuzum bildirimi ben mi görmedim :/Allah yardimcin olsun..sifani versin insallah
Allah kabul etsin
Üç yıldır iyi sabretmissin ama bnce eşin annesinin ölümünü kabullenmesi için psikologa gitmeli öncelikle. Senin icin dua edeceğim canmEvet canım bide oğlumuz var
İpah2016 deşifre etme kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?