Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 7 de tartışmaya başladık canım. Başıma ağrı girince tutamadım. Allahtan niyet etmemiştim ya.

4 öğün var normal değilmi çok cok ta yemedimki

sorma canm çocuklarda istiyorda eşim burda ben orda duramam sahur iftar var

canm benim büyük eltimdede aynısı vardı boyun fıtığı çıktı hiç beklemediği halde şimdi tedavi görüyor sinirsel dedi doktor

@imspecial canim sen kimdin ya kafam karıştı
fatma canm kilolarımız yakındı ya hanı rakibem

kızlaaaaar kilo bildirim günümüz bugün :)
ay ben yine unuttum benim hararetten beynim gitti inanki

Naber kizlr neler yapıyosunuz?

Ben okuldan geldim, evde uzanıyorum. kızımda uyuyor akşama yemekte var oh benden iyisi yok şu an
oh mis ben çocuklar pizza istedi onlara pizza yapıyorum kendime akşam için ne yasam diye kara Kara düşünüyorum

Ben okuldan geldim, evde uzanıyorum. kızımda uyuyor akşama yemekte var oh benden iyisi yok şu an
Ay ne guzel ya bizde yok yemek bide eşimin doğum günü pofff napicim bilmem.

Sabah 7 de tartışmaya başladık canım. Başıma ağrı girince tutamadım. Allahtan niyet etmemiştim ya.

4 öğün var normal değilmi çok cok ta yemedimki
Hayirlisi tatlım ya güzel değil huzursuzluk.

Ramazandan sonra git ohh misss bende 4 boyun fıtığı var kuzu gibi ama bu farklı bi ağrı can can alıştım gerçi ağrılara umursamiyorum artık.

Ramazandan sonra git ohh misss bende 4 boyun fıtığı var kuzu gibi ama bu farklı bi ağrı can can alıştım gerçi ağrılara umursamiyorum artık.
sen Nasıl tedavi oluyorsun canm faydasını görüyormusun

ben 7 de tartılacam hemen :)

Kiz hafiye gibisin ha
Ya sorma canim cok merakliyimdir bulamassam dert olur bana

Iyiym canim benimde oglan uyudu aksam kvler yemege gelcek hazrlik yapiyorum..aslında dunden cok yemegim artmsti onlari isitcam corba salata yapcam bide

Kilo bildirimi yapiyim canlarim sonuc cok degismicek cunku bu hafta oyle gozukuyor
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:73.9
Fark:-200(%0.26)
Ben arti cikmaktan korkuyodum buna sukur
güzelim bu hafta biraz daha gayret iyi bir eksi bekliyorum senden bayram hedefin 72 idi güzelim hatırlatayaım

Sağol canım. Ama yeni olan bisi degil. Kendisi de biliyor eger kendini toplamazsa böyle yürümeyeceğini
Çok üzüldüm canım ya. Evlenmeden önce bilmiyormuydun ictigini. Nasıl tanıştınız ne iş yapıyor esin Hilal im.

mesaj alındı.

sen Nasıl tedavi oluyorsun canm faydasını görüyormusun

ben 7 de tartılacam hemen :)
tedavisi yokki ya ameliyat ya fizik tedavi bir kac kez fizige girdim belimdede 5 fıtık var Ağrı kesici de içmiyorum çünkü şimdi içersem yaş ilerleyince ağrı kesiciler etkisiz kalicak diye korkuyorum. Tümörü de cikinca aldiriyosun 2 kez amelyat oldum.

Canım öfkeyle alakasi yok ki. Sorun alkol. Valla napcagimi bilmiyorum. Bi insan hergün icermi ya
Allah akıl versin. Ramazanda içme bari ne var şu melette.

Kilo bildirimi yapiyim canlarim sonuc cok degismicek cunku bu hafta oyle gozukuyor
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:73.9
Fark:-200(%0.26)
Ben arti cikmaktan korkuyodum buna sukur
Haftaya inşallah daha çok verirsin tatlım.

Iciyor maalesef bide sahur vakti harmandali açıp oynuyor balkonda herkese rezil etti beni. Şeytan diyo baş kıçına tekmeyi ucsun balkondan
Ahh yaptığına bak Allah su günlerin hürmetine ıslah etsin. Tmm içilir de ramazan da bide hergün Allah sana sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…