- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.561
maşallah canım tebrikler.
Afiyet olsun canım Firik şişlik yapmaz mi.
Afiyet olsun canım güzel dolmada minikmis zaten.
Afiyet olsun canım o şartlarda en iyisini seçtiğine eminim. İnşallah sonuçlardan güzel olur.
Bizde seni seviyoruz canım.
tatlım tartıya yakın mercimek bulgur fasulye gb şişkinlik yapıcak gıdalar tüketmemeye dikkat et. Afiyet olsun.
Afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun canim. Eltim bugün seni Azminden dolayi kiskaniyorum dedi. Asla yemiyorum kadayıf ta vardı çikolatalı pasta da bi anlık damak zevki için yapmiycam istersen yemezsin hersey senin elinde.
Yemiycek sin canım istediğini desin boşver. Senden daha önemli değil.
Ahh Kıyamam sana. Alarm kur tatlım ben öyle yapıyorum.
Çok güzel suda çok olsaydı keşke.
Hayirdir tatlım ya üzüldüm bak şimdi. Orucu niye tutamadin. Ay ne çok şey yemişsin ama menü gUzel.
Guzel afiyet olsun.
4 öğün var normal değilmi çok cok ta yemedimkicooooook olmus be canim
En dogrusunu sen bilirsin canim eger oluru varsa az surundur ondan sonra don yok olmayacaksa hic kapi acma sen daha dogru değerlendirir kararı verirsin ins
eh abartmissin birazcık
Güzel canım
bende 73 leri gordum ins bayram sonu listefeyim sevindim senin adinada
güzel canım
güzel canım
karismis birax
allah tez zamanda sifani versin canım ins
pilav olmasa iyiymiş
yani ne desem bilemedim
tamam kaptanim tutacak o hedef kacari yok
cok mu olmus ogun sayisi
Kh fazla ama allahtan miktar az
ogrenirsin zamanla daha fazla aktif olursan
Kiz kayisinin memleketindeyim bulmaz olurmuyum:) ama hic sevmiyorum ya
sorma canm çocuklarda istiyorda eşim burda ben orda duramam sahur iftar varben olsam hep orda kalırım
oo iyiymiş o zaman.
diyette yememek lazım ama dün resmen dolma faciası yaşamışiz herkes dolma yemiş. Pirinç başlı başına zarar zaten. Tartidan önce karbonhidrat dikkat etmek lazım pirinc yenmese iyi olur. Kimse dün niye dolma yedin demedi çünkü dolma yiyenler ekmek yemeyip olayı kurtardı ben öyle düşünerek yorum yaptım.
canm benim büyük eltimdede aynısı vardı boyun fıtığı çıktı hiç beklemediği halde şimdi tedavi görüyor sinirsel dedi doktorİnşallah bişey yoktur bakalım omzum da şiddetli ağrılar oluyor kas yırtılması olabilir dedi dr baktı kas yirtilmasi gorunmuyor dedi benim vucut kemikte ve yumusak dokuda tümör yapıyor emar daha net sonuç vericek bakalım dedi dr.
fatma canm kilolarımız yakındı ya hanı rakibem@imspecial canim sen kimdin ya kafam karıştı
ay ben yine unuttum benim hararetten beynim gitti inankikızlaaaaar kilo bildirim günümüz bugün :)
oh mis ben çocuklar pizza istedi onlara pizza yapıyorum kendime akşam için ne yasam diye kara Kara düşünüyorumNaber kizlr neler yapıyosunuz?
Ben okuldan geldim, evde uzanıyorum. kızımda uyuyor akşama yemekte var oh benden iyisi yok şu an
Ay ne guzel ya bizde yok yemek bide eşimin doğum günü pofff napicim bilmem.Naber kizlr neler yapıyosunuz?
Ben okuldan geldim, evde uzanıyorum. kızımda uyuyor akşama yemekte var oh benden iyisi yok şu an
Hayirlisi tatlım ya güzel değil huzursuzluk.Sabah 7 de tartışmaya başladık canım. Başıma ağrı girince tutamadım. Allahtan niyet etmemiştim ya.
4 öğün var normal değilmi çok cok ta yemedimki
Ramazandan sonra git ohh missssorma canm çocuklarda istiyorda eşim burda ben orda duramam sahur iftar var
canm benim büyük eltimdede aynısı vardı boyun fıtığı çıktı hiç beklemediği halde şimdi tedavi görüyor sinirsel dedi doktor
fatma canm kilolarımız yakındı ya hanı rakibem
ay ben yine unuttum benim hararetten beynim gitti inanki
oh mis ben çocuklar pizza istedi onlara pizza yapıyorum kendime akşam için ne yasam diye kara Kara düşünüyorum
Sağol canım. Ama yeni olan bisi degil. Kendisi de biliyor eger kendini toplamazsa böyle yürümeyeceğiniAy ne guzel ya bizde yok yemek bide eşimin doğum günü pofff napicim bilmem.
Hayirlisi tatlım ya güzel değil huzursuzluk.
sen Nasıl tedavi oluyorsun canm faydasını görüyormusunRamazandan sonra git ohh misssbende 4 boyun fıtığı var kuzu gibi ama bu farklı bi ağrı can can alıştım gerçi ağrılara umursamiyorum artık.
ben 7 de tartılacam hemen :)oruç tutanlar bugün 5 gibi tartılabilir en doğru sonuç 5 6 gibi gelir aslında ama kesin ve kesin oruç tutanlar bu akşam iftar öncesi artık ne zaman müsaitse tartılsın oruç tutmayanlar cuma sabahı tartılabilir aç karnına
Evlilik danışmanına yada psikologa gittiniz mi canım bazen ofkeddn iletişim kurmak zorlaşırSağol canım. Ama yeni olan bisi degil. Kendisi de biliyor eger kendini toplamazsa böyle yürümeyeceğini
Canım öfkeyle alakasi yok ki. Sorun alkol. Valla napcagimi bilmiyorum. Bi insan hergün icermi yaEvlilik danışmanına yada psikologa gittiniz mi canım bazen ofkeddn iletişim kurmak zorlaşır
Ya sorma canim cok merakliyimdir bulamassam dert olur banaKiz hafiye gibisin ha
Iyiym canim benimde oglan uyudu aksam kvler yemege gelcek hazrlik yapiyorum..aslında dunden cok yemegim artmsti onlari isitcam corba salata yapcam bideNaber kizlr neler yapıyosunuz?
Ramazandadami iciyomu canmCanım öfkeyle alakasi yok ki. Sorun alkol. Valla napcagimi bilmiyorum. Bi insan hergün icermi ya
güzelim bu hafta biraz daha gayret iyi bir eksi bekliyorum senden bayram hedefin 72 idi güzelim hatırlatayaımKilo bildirimi yapiyim canlarim sonuc cok degismicek cunku bu hafta oyle gozukuyor
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:73.9
Fark:-200(%0.26)
Ben arti cikmaktan korkuyodum buna sukur
Iciyor maalesefRamazandadami iciyomu canm
Çok üzüldüm canım ya. Evlenmeden önce bilmiyormuydun ictigini. Nasıl tanıştınız ne iş yapıyor esin Hilal im.Sağol canım. Ama yeni olan bisi degil. Kendisi de biliyor eger kendini toplamazsa böyle yürümeyeceğini
mesaj alındı.oruç tutanlar bugün 5 gibi tartılabilir en doğru sonuç 5 6 gibi gelir aslında ama kesin ve kesin oruç tutanlar bu akşam iftar öncesi artık ne zaman müsaitse tartılsın oruç tutmayanlar cuma sabahı tartılabilir aç karnına
tedavisi yokki ya ameliyat ya fizik tedavi bir kac kez fizige girdim belimdede 5 fıtık varsen Nasıl tedavi oluyorsun canm faydasını görüyormusun
ben 7 de tartılacam hemen :)
Allah akıl versin. Ramazanda içme bari ne var şu melette.Canım öfkeyle alakasi yok ki. Sorun alkol. Valla napcagimi bilmiyorum. Bi insan hergün icermi ya
Haftaya inşallah daha çok verirsin tatlım.Kilo bildirimi yapiyim canlarim sonuc cok degismicek cunku bu hafta oyle gozukuyor
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:73.9
Fark:-200(%0.26)
Ben arti cikmaktan korkuyodum buna sukur
Ahh yaptığına bak Allah su günlerin hürmetine ıslah etsin. Tmm içilir de ramazan da bide hergün Allah sana sabır versin.Iciyor maalesefbide sahur vakti harmandali açıp oynuyor balkonda herkese rezil etti beni. Şeytan diyo baş kıçına tekmeyi ucsun balkondan
Harikasın Hilal maşallah.Kilo bildirimimide yapayım
Geçen hafta : 81.7
Bu hafta : 79.9
Fark : 1.8 (%2.20)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?