Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaslar p.tesiden itibaren hic gitmemis.dediginiz gibi pilavdan kaynakli odem de olabilir.bilmiyorum.onumuzdeki haftaya bir bakicam.

Kızlar canım çok tatlı istiyor ya
ben susuzluktan tatlı isteğimizde unuttum yeminle sadece su istiyorum

Bayadir foto paylaşıyorum,nassilim

Eki Görüntüle 1851120
vaaaaov baya öncesi sonrası olmuş bu ya feci faark var süpersin canm :)

Merhaba kizlar ben kilo bildirimimi yarin yapicam bugün oruclu degilim çünkü. .Elif sagol kuzum aldim sonuclarimi iyi cikti çok şükür ilerleme yok ..gece gelip gecmisi okuyacagim kendinize iyi bakin
çok şükür canm çok sevindim ilerleme olmadığına

Kızlar pazartesi 88.9 du şu an 88.1 geldim --800 listede olmadığımdan yüzdeli yazmadım Nasıl sizce ?? Ben 87 hayaliyle çıkmıştım ama olmadı
Bence cok iyi canim.aynen devam.benim p.tesiden bwri 0 yani.sinir oldum.
sen yazdığım kuzum bildirimi ben mi görmedim :/
nasil yani?bir tek ben mi kaldim onu mu demek istedin. anlamadim inan ki
Bayadir foto paylaşıyorum,nassilim

Eki Görüntüle 1851120
offff masallah.darisi bize insallah
Merhaba kizlar ben kilo bildirimimi yarin yapicam bugün oruclu degilim çünkü. .Elif sagol kuzum aldim sonuclarimi iyi cikti çok şükür ilerleme yok ..gece gelip gecmisi okuyacagim kendinize iyi bakin
gecmis gitmus olsun.cok sevindim.

Arkadaslar.acayip miralmen kotuyum.bilemedim ki yaa.bu kadar dikkate 4 gunde 100 gram gitmemisbi hafta bakiyim.evet sonucta pirinc yedim ama ekmek yoktu yaninda ve 2 kasik.yani 1 orta boy dolmadaki kadar pirinc.ya da 5 yaprak sarmadiyla esdeger pirinc.bu sekil menulerde gordum.bu kadarcik her gun olmamak sartiyla tuketilebiliyir.neden hic gitmedi anlayamadimpeki bisey sorucam.bende soyle birsey oluyor.hic ter vs yokken iftarsa su icer icmez acayip ter atiyorum.yemek yemedigim halde.

Bence cok iyi canim.aynen devam.benim p.tesiden bwri 0 yani.sinir oldum.

nasil yani?bir tek ben mi kaldim onu mu demek istedin. anlamadim inan ki

offff masallah.darisi bize insallah

gecmis gitmus olsun.cok sevindim.
teşekkür ederim canm yok senin bildirimini görmedim ondan dedim yakın takipediyprum ya seni ondan

terleme bendede acayip var ya dediğin gbi içtiğim suyu terle atıyorum inanki

diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 74.9
BU HAFTA:73.0
FARK:--1900GR
Yüzdeki yazayım mi
Spor .30dk bir gün
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67

Kilo bildirimi yapiyim canlarim sonuc cok degismicek cunku bu hafta oyle gozukuyor
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:73.9
Fark:-200(%0.26)
Ben arti cikmaktan korkuyodum buna sukur
iyi bence can

Iciyor maalesef bide sahur vakti harmandali açıp oynuyor balkonda herkese rezil etti beni. Şeytan diyo baş kıçına tekmeyi ucsun balkondan
yazına güldüm ama trajikomik Allah sabir versin

Kızlar pazartesi 88.9 du şu an 88.1 geldim --800 listede olmadığımdan yüzdeli yazmadım Nasıl sizce ?? Ben 87 hayaliyle çıkmıştım ama olmadı
canım iyi bence ....ama kilolarımız yakin dedin kumralkrkere seninle yakin değil benim send3 bilemedin önce sanırım beni yada karıştırdın

Amin canım

Kızlar super kilo verdim bu hafta ama bugün acayip ciss yedim bu kadar vermeyi beklemiyordum ama emzirmemin etkisi ve geçen hafta regl bitimiydi demekki odemde attım çok iyi oldu bu bana belki bayrama 70 olamam ama 71i görürüm insallah

Hi birde bugün bir arkadaş ne kadar cabuk kilo verdigimi falan söyledi gıcık oldum kolay değil dedim maşallah de dedim çünkü hep ana zar değiyor benim 70 kırılma noktam 70i görünce hopp bi bakıyorum geri gözümü açınca 76 olmuşum mesela o yüzden insanlarin çok kolay veriyorsun dediğinde çokta kolay alıyorum hic iyi değil dedim kendi de baya kilolu arkadaş ondan dedi sanirim

teşekkür ederim canm yok senin bildirimini görmedim ondan dedim yakın takipediyprum ya seni ondan

terleme bendede acayip var ya dediğin gbi içtiğim suyu terle atıyorum inanki
Yok problem dil benim icin iyi de yeniyim.bildirimin saati vardi bizim eski grupta.saati vs.kacirdim mi diye diyorum.bu hafta kasayim biraz spor vs diye.bakalim haftaya ne olacak

Geçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus

Geçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus
Eki Görüntüle 1851128 Eki Görüntüle 1851128
Tebrikler kızlar harikasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…