- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.601
Oruç tutuyorsun bugün canımKızlar bildirim bugün mu cuma mi hemen birisi ne zahmet soyleyin ona gore yazayim
Ikna etmeye çalışırım canım. Allah razı olsunÜç yıldır iyi sabretmissin ama bnce eşin annesinin ölümünü kabullenmesi için psikologa gitmeli öncelikle. Senin icin dua edeceğim canm
Baya fark var ya maşallah
ben susuzluktan tatlı isteğimizde unuttum yeminle sadece su istiyorumKızlar canım çok tatlı istiyor ya
vaaaaov baya öncesi sonrası olmuş bu ya feci faark var süpersin canm :)
çok şükür canm çok sevindim ilerleme olmadığınaMerhaba kizlar ben kilo bildirimimi yarin yapicam bugün oruclu degilim çünkü. .Elif sagol kuzum aldim sonuclarimi iyi cikti çok şükür ilerleme yok ..gece gelip gecmisi okuyacagim kendinize iyi bakin
Bence cok iyi canim.aynen devam.benim p.tesiden bwri 0 yani.sinir oldum.Kızlar pazartesi 88.9 du şu an 88.1 geldim --800 listede olmadığımdan yüzdeli yazmadım Nasıl sizce ?? Ben 87 hayaliyle çıkmıştım ama olmadı
nasil yani?bir tek ben mi kaldim onu mu demek istedin. anlamadim inan kisen yazdığım kuzum bildirimi ben mi görmedim :/
offff masallah.darisi bize insallah
gecmis gitmus olsun.cok sevindim.Merhaba kizlar ben kilo bildirimimi yarin yapicam bugün oruclu degilim çünkü. .Elif sagol kuzum aldim sonuclarimi iyi cikti çok şükür ilerleme yok ..gece gelip gecmisi okuyacagim kendinize iyi bakin
teşekkür ederim canm yok senin bildirimini görmedim ondan dedim yakın takipediyprum ya seni ondanBence cok iyi canim.aynen devam.benim p.tesiden bwri 0 yani.sinir oldum.
nasil yani?bir tek ben mi kaldim onu mu demek istedin. anlamadim inan ki
offff masallah.darisi bize insallah
gecmis gitmus olsun.cok sevindim.
terleme bendede acayip var ya dediğin gbi içtiğim suyu terle atıyorum inankiArkadaslar.acayip miralmen kotuyum.bilemedim ki yaa.bu kadar dikkate 4 gunde 100 gram gitmemisbi hafta bakiyim.evet sonucta pirinc yedim ama ekmek yoktu yaninda ve 2 kasik.yani 1 orta boy dolmadaki kadar pirinc.ya da 5 yaprak sarmadiyla esdeger pirinc.bu sekil menulerde gordum.bu kadarcik her gun olmamak sartiyla tuketilebiliyir.neden hic gitmedi anlayamadim peki bisey sorucam.bende soyle birsey oluyor.hic ter vs yokken iftarsa su icer icmez acayip ter atiyorum.yemek yemedigim halde.
iyi bence canKilo bildirimi yapiyim canlarim sonuc cok degismicek cunku bu hafta oyle gozukuyor
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:73.9
Fark:-200(%0.26)
Ben arti cikmaktan korkuyodum buna sukur
yazına güldüm ama trajikomik Allah sabir versinIciyor maalesefbide sahur vakti harmandali açıp oynuyor balkonda herkese rezil etti beni. Şeytan diyo baş kıçına tekmeyi ucsun balkondan
canım iyi bence ....ama kilolarımız yakin dedin kumralkrkere seninle yakin değil benim send3 bilemedin önce sanırım beni yada karıştırdınKızlar pazartesi 88.9 du şu an 88.1 geldim --800 listede olmadığımdan yüzdeli yazmadım Nasıl sizce ?? Ben 87 hayaliyle çıkmıştım ama olmadı
Amin canımdiyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 74.9
BU HAFTA:73.0
FARK:--1900GR
Yüzdeki yazayım mi
Spor .30dk bir gün
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67
iyi bence can
yazına güldüm ama trajikomik Allah sabir versin
canım iyi bence ....ama kilolarımız yakin dedin kumralkrkere seninle yakin değil benim send3 bilemedin önce sanırım beni yada karıştırdın
Yok problem dil benim icin iyi de yeniyim.bildirimin saati vardi bizim eski grupta.saati vs.kacirdim mi diye diyorum.bu hafta kasayim biraz spor vs diye.bakalim haftaya ne olacakteşekkür ederim canm yok senin bildirimini görmedim ondan dedim yakın takipediyprum ya seni ondan
terleme bendede acayip var ya dediğin gbi içtiğim suyu terle atıyorum inanki
Kızlar pazartesi 88.9 du şu an 88.1 geldim --800 listede olmadığımdan yüzdeli yazmadım Nasıl sizce ?? Ben 87 hayaliyle çıkmıştım ama olmadı
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus
Tebrikler kızlar harikasinizGeçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus
Eki Görüntüle 1851128 Eki Görüntüle 1851128
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?