- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.621
Tebrikler canımKilo bildirimii zamanı
Gecen hafta: 78.7
Bu hafta:77.9
Eksi -800
Aynen canın buna da Şükür yine de güzel bi sonuçKilo bildirimi yapiyim canlarim sonuc cok degismicek cunku bu hafta oyle gozukuyor
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:73.9
Fark:-200(%0.26)
Ben arti cikmaktan korkuyodum buna sukur
Canım stres yapma sen devam et gidecek elbetArkadaslar.acayip miralmen kotuyum.bilemedim ki yaa.bu kadar dikkate 4 gunde 100 gram gitmemisbi hafta bakiyim.evet sonucta pirinc yedim ama ekmek yoktu yaninda ve 2 kasik.yani 1 orta boy dolmadaki kadar pirinc.ya da 5 yaprak sarmadiyla esdeger pirinc.bu sekil menulerde gordum.bu kadarcik her gun olmamak sartiyla tuketilebiliyir.neden hic gitmedi anlayamadim peki bisey sorucam.bende soyle birsey oluyor.hic ter vs yokken iftarsa su icer icmez acayip ter atiyorum.yemek yemedigim halde.
Cok iyi masallah.Kızlar iyi akşamlar misafirim varhiç gelemiyorum aranıza kilommm
Geçen hafta: 76.2
Bu hafta: 74.7
insallah canim yaaCanım stres yapma sen devam et gidecek elbet
Ohh ne guzel canm darisi basimiza cok sewndm wallahiiKizlar ben de kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:59.2
Bu hafta:58.5
Fark:-700
Yuzde:%1.18
Kizlar iki hafta sonra seytanin bacagini kirdim sonundaama tabiki yeterli degil
Tabiki guzel canm dikkat etmeseydk +800 olabilirdk eksilmesi her zamn iyi 100 gramda olsaKızlar pazartesi 88.9 du şu an 88.1 geldim --800 listede olmadığımdan yüzdeli yazmadım Nasıl sizce ?? Ben 87 hayaliyle çıkmıştım ama olmadı
Hurma ye arkasindada koca bi bardak su ic hepsi gecerKızlar canım çok tatlı istiyor ya
Ooo ponicim tebrkler canm cok guzel
Bencede canm sporla şaşırt vücudu bi anda atak yaparsın hiç sıkma sakın canını senYok problem dil benim icin iyi de yeniyim.bildirimin saati vardi bizim eski grupta.saati vs.kacirdim mi diye diyorum.bu hafta kasayim biraz spor vs diye.bakalim haftaya ne olacak
teşekkürker canm hep böyle böyle gitsin inşallah :)Tebrikler kızlar harikasiniz
+ 800 mü ayy düşünmek bile istemiyorumOhh ne guzel canm darisi basimiza cok sewndm wallahii
Tabiki guzel canm dikkat etmeseydk +800 olabilirdk eksilmesi her zamn iyi 100 gramda olsa
Hurma ye arkasindada koca bi bardak su ic hepsi gecer
+800 mü ayy dü
Aniyy desifremi ettim kizİpah2016 deşifre etme kızmeraklı kocam okumuş çaktırmıyor bende ondan uyanigim gecmisinde gördüm
Hemen operasyon yaptim nick degistirdim
Orucluysan bugun iftardan once orucsl tutmuyosan yarin sabah ac karnina canimKızlar bildirim bugün mu cuma mi hemen birisi ne zahmet soyleyin ona gore yazayim
Supersin fistik gibi olmussun canim ha gayret az kaldi
Canim menulerin hatrladigim kadariyla sahurlarda 2dilim ekmk yiyosun bence hic yeme yogurt yiyebilirsin sadece inan bana hem tok tutuyor hem susatmyr patatesli pogaca pilav falanda yedin ya o yuzden veremesndr bu hafta daha dikkatli ol menulerini takip etcm gozum ustundeArkadaslar p.tesiden itibaren hic gitmemis.dediginiz gibi pilavdan kaynakli odem de olabilir.bilmiyorum.onumuzdeki haftaya bir bakicam.
Ohh ne guzel canm darisi basimiza cok sewndm wallahii
Tabiki guzel canm dikkat etmeseydk +800 olabilirdk eksilmesi her zamn iyi 100 gramda olsa
Hurma ye arkasindada koca bi bardak su ic hepsi gecer
Guzrl seker TebriklerGeçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus
Kizz dedektif gibisinCanim menulerin hatrladigim kadariyla sahurlarda 2dilim ekmk yiyosun bence hic yeme yogurt yiyebilirsin sadece inan bana hem tok tutuyor hem susatmyr patatesli pogaca pilav falanda yedin ya o yuzden veremesndr bu hafta daha dikkatli ol menulerini takip etcm gozum ustunde
Aferin kiz bak durduramiyom kendimi diyon ya eksileri gordukce sen kendin yemek istemiceksin emin olKilo bildirimii zamanı
Gecen hafta: 78.7
Bu hafta:77.9
Eksi -800
Sonuclarin iyi cikmasina sewndm canm sana ne oldu tam olarak ya beyin kanamsi tatlimMerhaba kizlar ben kilo bildirimimi yarin yapicam bugün oruclu degilim çünkü. .Elif sagol kuzum aldim sonuclarimi iyi cikti çok şükür ilerleme yok ..gece gelip gecmisi okuyacagim kendinize iyi bakin
Baslangic 1 mayismi yanlis olmadi dimi..kiz kim ne dedi bana anlamadm yahu kimin kilosuyla ayniymsdiyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 74.9
BU HAFTA:73.0
FARK:--1900GR
Yüzdeki yazayım mi
Spor .30dk bir gün
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67
iyi bence can
yazına güldüm ama trajikomik Allah sabir versin
canım iyi bence ....ama kilolarımız yakin dedin kumralkrkere seninle yakin değil benim send3 bilemedin önce sanırım beni yada karıştırdın
Super aysenurm fark yuzdesini mesajini yazmamsn tatlimKızlar iyi akşamlar misafirim varhiç gelemiyorum aranıza kilommm
Geçen hafta: 76.2
Bu hafta: 74.7
Yanlış değil kuzum ben hep birlikte eglenerek zayifliyoruz sayfasindan transferim buraya da orayada yazıyorumBaslangic 1 mayismi yanlis olmadi dimi..kiz kim ne dedi bana anlamadm yahu kimin kilosuyla ayniyms
Dedektiflik ruhumda var bebisimKizz dedektif gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?