Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım stres yapma sen devam et gidecek elbet

Kizlar ben de kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:59.2
Bu hafta:58.5
Fark:-700
Yuzde:%1.18

Kizlar iki hafta sonra seytanin bacagini kirdim sonunda ama tabiki yeterli degil
Ohh ne guzel canm darisi basimiza cok sewndm wallahii
Kızlar pazartesi 88.9 du şu an 88.1 geldim --800 listede olmadığımdan yüzdeli yazmadım Nasıl sizce ?? Ben 87 hayaliyle çıkmıştım ama olmadı
Tabiki guzel canm dikkat etmeseydk +800 olabilirdk eksilmesi her zamn iyi 100 gramda olsa
Kızlar canım çok tatlı istiyor ya
Hurma ye arkasindada koca bi bardak su ic hepsi gecer
Geçen hafta 78
Bugün 76.5
Fark 1.5

Eki Görüntüle 1851117
Ooo ponicim tebrkler canm cok guzel

Yok problem dil benim icin iyi de yeniyim.bildirimin saati vardi bizim eski grupta.saati vs.kacirdim mi diye diyorum.bu hafta kasayim biraz spor vs diye.bakalim haftaya ne olacak
Bencede canm sporla şaşırt vücudu bi anda atak yaparsın hiç sıkma sakın canını sen
Tebrikler kızlar harikasiniz
teşekkürker canm hep böyle böyle gitsin inşallah :)

+ 800 mü ayy düşünmek bile istemiyorum

İpah2016 deşifre etme kız meraklı kocam okumuş çaktırmıyor bende ondan uyanigim gecmisinde gördüm

Hemen operasyon yaptim nick degistirdim
Aniyy desifremi ettim kiz merakli koca seniii biz kacin kurasiyiz ya bizi gizli gizli takip etcek varlik daha yaratilmadi be

Arkadaslar p.tesiden itibaren hic gitmemis.dediginiz gibi pilavdan kaynakli odem de olabilir.bilmiyorum.onumuzdeki haftaya bir bakicam.
Canim menulerin hatrladigim kadariyla sahurlarda 2dilim ekmk yiyosun bence hic yeme yogurt yiyebilirsin sadece inan bana hem tok tutuyor hem susatmyr patatesli pogaca pilav falanda yedin ya o yuzden veremesndr bu hafta daha dikkatli ol menulerini takip etcm gozum ustunde

Kizz dedektif gibisin

Merhaba kizlar ben kilo bildirimimi yarin yapicam bugün oruclu degilim çünkü. .Elif sagol kuzum aldim sonuclarimi iyi cikti çok şükür ilerleme yok ..gece gelip gecmisi okuyacagim kendinize iyi bakin
Sonuclarin iyi cikmasina sewndm canm sana ne oldu tam olarak ya beyin kanamsi tatlim

Baslangic 1 mayismi yanlis olmadi dimi..kiz kim ne dedi bana anlamadm yahu kimin kilosuyla ayniyms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…