- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.641
Aniyy desifremi ettim kizmerakli koca seniii biz kacin kurasiyiz ya bizi gizli gizli takip etcek varlik daha yaratilmadi be
Benimde 3 mayis biliyomusun ve 80le baslamistim hemen hemen ayni kilolari vermisizYanlış değil kuzum ben hep birlikte eglenerek zayifliyoruz sayfasindan transferim buraya da orayada yazıyorum
Belli canım belliDedektiflik ruhumda var bebisim
Bayılıyorum bu hallere bende çok severim dedektifligi ama 2çocuk is es ev ayrıca ocak anneleri hep birlikte zayifliyoruz vurası nevrim dönüyor bide burası çok aktifDedektiflik ruhumda var bebisim
Sen merak ettiklerini bana sor o zaman gamzecimBayılıyorum bu hallere bende çok severim dedektifligi ama 2çocuk is es ev ayrıca ocak anneleri hep birlikte zayifliyoruz vurası nevrim dönüyor bide burası çok aktif
Evet canım seninle yakiniz selinmh beni karistirdi nick degisincr onu söyledimBenimde 3 mayis biliyomusun ve 80le baslamistim hemen hemen ayni kilolari vermisiz
Bizim gruptaEvet canım seninle yakiniz selinmh beni karistirdi nick degisincr onu söyledimgeçen mesajda sormussun ya çok mutluyum 73 gördüm ama dur menumu yazayim dövun beni
Salata 1kepçe yoğurt çorbası yarmalı
kabak patlıcan kıymalı yağsız girin yemeği 6kaşık
1dilim pide
Cayın yanina ekmek kadayifli dondurmamiktarini cizemiyorum elimin yarışı kadar birde 3lt su
Pide ve kadayıf olmadiama hic pode yemedim nerdeyse rqmazwndan beri çok nadir olmuştu dayanamafim
Insallah kzzzAferin kiz bak durduramiyom kendimi diyon ya eksileri gordukce sen kendin yemek istemiceksin emin ol
Tskr ederm canmmTebrikler canım
Benimde yasim 28 canim 5yillik evliyim 24 eylul2011Yaşım 28 cocuklar 2011 kasım
2014 aralık
Evlilik 6yil temmuz 11de
Afiyt olsun kardaşımMenum gelsin o zaman
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kepce domates corb+2yk tavuk sote+3yk havuclu yogurtlama+boll salata
Su:2 litre
Spor yok
Ayy yazimin rengi gozumu aldi be
Sahurda mucver fazla olms iftardada 5sarma cok suyu gunun sonuna yazman yeterli cicimGünün menüsü
Sahur:
1 kase tarhna corbasi
1 kase yogurt
2 minik kabk mucveri
4 bardak su
Iftar:
1 kase yogrtlu corba
1 tabk nohut
5 sarma,5 catal yogurtlu havuc,2 dilim karpuz , az salata, 5 bardak su, 1 hurma
Su 1lt yi gecti yatana kadr 2bck olur
100 ip atladm dewami gelicek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?