Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aniyy desifremi ettim kiz merakli koca seniii biz kacin kurasiyiz ya bizi gizli gizli takip etcek varlik daha yaratilmadi be
ay bende bi koca var hepsine bedel o varlık yaratılmış kötü değil seviyorum şükür sorunumuz da yok ama herşeyden anlar kendileri

Benimde 3 mayis biliyomusun ve 80le baslamistim hemen hemen ayni kilolari vermisiz
Evet canım seninle yakiniz selinmh beni karistirdi nick degisincr onu söyledim geçen mesajda sormussun ya çok mutluyum 73 gördüm ama dur menumu yazayim dövun beni

Salata 1kepçe yoğurt çorbası yarmalı
kabak patlıcan kıymalı yağsız girin yemeği 6kaşık
1dilim pide

Cayın yanina ekmek kadayifli dondurma miktarini cizemiyorum elimin yarışı kadar birde 3lt su

Pide ve kadayıf olmadi ama hic pode yemedim nerdeyse rqmazwndan beri çok nadir olmuştu dayanamafim

Bizim grupta esmazc emine diye arkads varya oda bizimle ayni kilosu onunla yarisiyodum simdi seninlede yarisirim
Menune gelince pide çok goze batmiyoda tatliikadayfin ustune bide dondurma koymussun madem çok istedin dowim gel

Günün menüsü
Sahur:
1 kase tarhna corbasi
1 kase yogurt
2 minik kabk mucveri
4 bardak su

Iftar:
1 kase yogrtlu corba
1 tabk nohut
5 sarma,5 catal yogurtlu havuc,2 dilim karpuz , az salata, 5 bardak su, 1 hurma

Su 1lt yi gecti yatana kadr 2bck olur
100 ip atladm dewami gelicek insallah

Sahur
1 yumurta
1 kase yoğurt

İftar
1 islim kebabı etli patlicanla tost makinasinda pisti.
4 kaşık yoğurtlu kabak
1 kase domates çorbası
Eşimin doğum günü pastasından 2 çatal cis hakkım

Su 2 litre 3 u geçer yatana kadar
Spor şimdi çıkıyorum yürüyüşe.

Sahurda mucver fazla olms iftardada 5sarma cok suyu gunun sonuna yazman yeterli cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…