- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.661
Gayet guzel canim eh esinin dogum gunuymus o kadarcik olsun artık nice senelere canimSahur
1 yumurta
1 kase yoğurt
İftar
1 islim kebabı etli patlicanla tost makinasinda pisti.
4 kaşık yoğurtlu kabak
1 kase domates çorbası
Eşimin doğum günü pastasından 2 çatal cis hakkım
Su 2 litre 3 u geçer yatana kadar
Spor şimdi çıkıyorum yürüyüşe.
Sana yakin elif var baska kim var bilemedmBenmle ayni kilodaa olan kim varr hadi yarisalim yaa belki daha da guzel gaza gelrmde şu bogazimi tutarim
Elif kimdiii ck taniyom ya canmm sende nickiyle de banaSana yakin elif var baska kim var bilemedm
Canim adim zeynep,4-5 ay oldu aslinda cokta vermedim 12-13 kilo verebildim,bilindik seyler yaptim farkli bir sey yapmadim ramazanda cok zorlaniyorum kilo veremiyorum spor da yapamadigim icin yoksa coktan mezun olmustumYaaaa ne guzell hedefe cok yakinsnnn ne zamndan beri burdasn yapiosn ck merk ettmve isim neydi canm :)
Masallh canmm bnce gayt iyi wermssn cok zorlanyrm bn yaaCanim adim zeynep,4-5 ay oldu aslinda cokta vermedim 12-13 kilo verebildim,bilindik seyler yaptim farkli bir sey yapmadim ramazanda cok zorlaniyorum kilo veremiyorum spor da yapamadigim icin yoksa coktan mezun olmustum
Canim eger bir rahatsizligin yoksa(tiroid,insulin direnci vs gibi) bunyen alisir cok kolay verirsin eger kolay kilo veremiyorsan bu testleri yapmani tavsiye ederimMasallh canmm bnce gayt iyi wermssn cok zorlanyrm bn yaa
Aynen canm yaptrcm bunlari yaptrmami soyledler bna hc deilse emin olurumm ama bnce tek skntii bnim irademe hakim olamamamm yiyormm we su icsem bile yariyo sanki banaCanim eger bir rahatsizligin yoksa(tiroid,insulin direnci vs gibi) bunyen alisir cok kolay verirsin eger kolay kilo veremiyorsan bu testleri yapmani tavsiye ederim
Kız 2 kilo var aramızda gel yarisalimBenmle ayni kilodaa olan kim varr hadi yarisalim yaa belki daha da guzel gaza gelrmde şu bogazimi tutarim
teşekkrler canmcım bu hepimizin başarısıHerkes cok guzel kilolar vermis tebrikler kizlar
kııız demesi bile güzel yasa 58 ah ah hayaller 58 gerçekler 88Yaaaa nolurr 58 olıyım dhaa ne isteriiiimmm
ne güzel ya benim kocada istemeseydi bu hallere gelmezdim ne güzel hala bile desem hiç hayır falan demez aslaBenimde yasim 28 canim 5yillik evliyim 24 eylul2011benim oglan 2012 bende tek çocuk var sen beni sollamisin aslinda en guzelini yapmissin bende cok istiyomda benim adam istemiyo
bende onu bekliyorum canm sorma direk düzenli spora başlıcam bide Regl olmuyorum 2.5 aydır 3 aylık iğne vurdurduğumdan dolayı onunda etkisi var Aslında dahada çok verebilirdimCanim adim zeynep,4-5 ay oldu aslinda cokta vermedim 12-13 kilo verebildim,bilindik seyler yaptim farkli bir sey yapmadim ramazanda cok zorlaniyorum kilo veremiyorum spor da yapamadigim icin yoksa coktan mezun olmustum
canm sen stresten zaten vücudun ödem tutmuştur ama pes etmek yok inadına daha zayıflayıp güzelleş tiğini düşün kuzum herşeyin hayırlısı olsun canm senin ve yavrun içinEki Görüntüle 1851205 Kızlar bugün kilo bildirim geç oldu kusura bakmayın eşim geldi illa iftara gidelim dedi özür diledi tekrar tekrar. Sorunları konuştuk işte kabul etti yarın da babamın yanına gidecek babamda çok sinirli çünkü bu böyle olmaz diye konuşacak şimdilik babamlardayım hala yarınki konuşmaya göre son durum belli olacak.
İki haftadır gıdım gıdım gidiyor spora başlama zamanım geldi demekki artık iftardan sonra yüruyüş var Ramazan dan sonra plates var inşallah
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 66.7
Giden 0.2
Yüzde 0.3
Mesaj 30 +
Spor 4,5 saat normal tempo yürüyüş
Yarisaliim canmmKız 2 kilo var aramızda gel yarisalim
Cok guzel olmus menun afiyet olsun tatlim begendmMenumu yazayım
Sahur
Bir kase yogurt
Iftar
Bir dilim tb ekmeği
Bir kepçe mantar çorbası
Bir kase yogurt
Su 1.5 litre 2.5 olur
Spor evde bir saat dans ve egzersiz
Sevindim canim umarim aranizdaki problemler hallolur ve umarim esin duzelir mutlu olursunuzEki Görüntüle 1851205 Kızlar bugün kilo bildirim geç oldu kusura bakmayın eşim geldi illa iftara gidelim dedi özür diledi tekrar tekrar. Sorunları konuştuk işte kabul etti yarın da babamın yanına gidecek babamda çok sinirli çünkü bu böyle olmaz diye konuşacak şimdilik babamlardayım hala yarınki konuşmaya göre son durum belli olacak.
İki haftadır gıdım gıdım gidiyor spora başlama zamanım geldi demekki artık iftardan sonra yüruyüş var Ramazan dan sonra plates var inşallah
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 66.7
Giden 0.2
Yüzde 0.3
Mesaj 30 +
Spor 4,5 saat normal tempo yürüyüş
Sağol canım yüzde bilmiyorumSuper aysenurm fark yuzdesini mesajini yazmamsn tatlim
Evet canım belli bi noktadan sonra spor şart oluyor verelim bu kiloları bu yaz bitsin gitsin inşallahCok guzel olmus menun afiyet olsun tatlim begendm
Sevindim canim umarim aranizdaki problemler hallolur ve umarim esin duzelir mutlu olursunuz
Gıdım gıdımda olsa gidiyo ya bunada sukur canm ramazandan sonra bende spora agirlik wermwyi dusunuyorum cunku benimde cok az gitti bu hafta
Ay alemsin kizEki Görüntüle 1851213 Bu fotoyu dün sizin için çekmiştim o kadar ısrarlara rağmen çatalın ucuyla dahi tadına bakmadımyani isteyince oluyır pişman değilim :)))
Bugünkü menüme gelince;
Sahur 15 kiraz
İftar 3 çiğköfte 1 minik biber dolma 4-5kaşık mercimek çorba 1 kase salata 1 bardak ayran 1 küçük hurma
Su 3,5 daha da içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?