Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet guzel canim eh esinin dogum gunuymus o kadarcik olsun artık nice senelere canim

Yaaaa ne guzell hedefe cok yakinsnnn ne zamndan beri burdasn yapiosn ck merk ettm ve isim neydi canm :)
Canim adim zeynep,4-5 ay oldu aslinda cokta vermedim 12-13 kilo verebildim,bilindik seyler yaptim farkli bir sey yapmadim ramazanda cok zorlaniyorum kilo veremiyorum spor da yapamadigim icin yoksa coktan mezun olmustum

Canim adim zeynep,4-5 ay oldu aslinda cokta vermedim 12-13 kilo verebildim,bilindik seyler yaptim farkli bir sey yapmadim ramazanda cok zorlaniyorum kilo veremiyorum spor da yapamadigim icin yoksa coktan mezun olmustum
Masallh canmm bnce gayt iyi wermssn cok zorlanyrm bn yaa

Canim eger bir rahatsizligin yoksa(tiroid,insulin direnci vs gibi) bunyen alisir cok kolay verirsin eger kolay kilo veremiyorsan bu testleri yapmani tavsiye ederim
Aynen canm yaptrcm bunlari yaptrmami soyledler bna hc deilse emin olurumm ama bnce tek skntii bnim irademe hakim olamamamm yiyormm we su icsem bile yariyo sanki bana

Kızlar bugün kilo bildirim geç oldu kusura bakmayın eşim geldi illa iftara gidelim dedi özür diledi tekrar tekrar. Sorunları konuştuk işte kabul etti yarın da babamın yanına gidecek babamda çok sinirli çünkü bu böyle olmaz diye konuşacak şimdilik babamlardayım hala yarınki konuşmaya göre son durum belli olacak.

İki haftadır gıdım gıdım gidiyor spora başlama zamanım geldi demekki artık iftardan sonra yüruyüş var Ramazan dan sonra plates var inşallah
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 66.7
Giden 0.2
Yüzde 0.3
Mesaj 30 +
Spor 4,5 saat normal tempo yürüyüş

Herkes cok guzel kilolar vermis tebrikler kizlar
teşekkrler canmcım bu hepimizin başarısı

Yaaaa nolurr 58 olıyım dhaa ne isteriiiimmm
kııız demesi bile güzel yasa 58 ah ah hayaller 58 gerçekler 88

Benimde yasim 28 canim 5yillik evliyim 24 eylul2011 benim oglan 2012 bende tek çocuk var sen beni sollamisin aslinda en guzelini yapmissin bende cok istiyomda benim adam istemiyo
ne güzel ya benim kocada istemeseydi bu hallere gelmezdim ne güzel hala bile desem hiç hayır falan demez asla

bende onu bekliyorum canm sorma direk düzenli spora başlıcam bide Regl olmuyorum 2.5 aydır 3 aylık iğne vurdurduğumdan dolayı onunda etkisi var Aslında dahada çok verebilirdim

canm sen stresten zaten vücudun ödem tutmuştur ama pes etmek yok inadına daha zayıflayıp güzelleş tiğini düşün kuzum herşeyin hayırlısı olsun canm senin ve yavrun için

Menumu yazayım
Sahur
Bir kase yogurt

Iftar
Bir dilim tb ekmeği
Bir kepçe mantar çorbası
Bir kase yogurt

Su 1.5 litre 2.5 olur
Spor evde bir saat dans ve egzersiz
Cok guzel olmus menun afiyet olsun tatlim begendm
Sevindim canim umarim aranizdaki problemler hallolur ve umarim esin duzelir mutlu olursunuz
Gıdım gıdımda olsa gidiyo ya bunada sukur canm ramazandan sonra bende spora agirlik wermwyi dusunuyorum cunku benimde cok az gitti bu hafta

Bu fotoyu dün sizin için çekmiştim o kadar ısrarlara rağmen çatalın ucuyla dahi tadına bakmadım yani isteyince oluyır pişman değilim :)))
Bugünkü menüme gelince;
Sahur 15 kiraz
İftar 3 çiğköfte 1 minik biber dolma 4-5kaşık mercimek çorba 1 kase salata 1 bardak ayran 1 küçük hurma
Su 3,5 daha da içiyorum

Evet canım belli bi noktadan sonra spor şart oluyor verelim bu kiloları bu yaz bitsin gitsin inşallah

Ay alemsin kiz sana kocaman tebrikler boyle tatliya dayanabilmekte buyul is menunde gayet iyi afiyetler olsuun guzellik

Bende menümü yazıyım
Kız kumral rengini Nasıl değiştirdin yahu kıskandım he du bi karıştırıyım
Bulamadım

Sahurda 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 1.5 dilim tb ekmeği 1 bardak çay

İftar 6 kaşık taze fasulye 1büyük kase salata 2 çatal yoğurt 1 ısırık pizza ( tadına baktım eltime filanda verdim inşallah kötü olmamıştır diye baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…