- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.681
Eki Görüntüle 1851213 Bu fotoyu dün sizin için çekmiştim o kadar ısrarlara rağmen çatalın ucuyla dahi tadına bakmadımyani isteyince oluyır pişman değilim :)))
Bugünkü menüme gelince;
Sahur 15 kiraz
İftar 3 çiğköfte 1 minik biber dolma 4-5kaşık mercimek çorba 1 kase salata 1 bardak ayran 1 küçük hurma
Su 3,5 daha da içiyorum
Yuzde hesaplamayimi bilmiyosun canm 1.sayfada yaziyorSağol canım yüzde bilmiyorummesaj sayım da bi bakayım unutmuşum
Tamam cnm SağolYuzde hesaplamayimi bilmiyosun canm 1.sayfada yaziyor
buu ne ben resmine dayanamadım resmen maşşalh sana iradene hayranım şu anEki Görüntüle 1851213 Bu fotoyu dün sizin için çekmiştim o kadar ısrarlara rağmen çatalın ucuyla dahi tadına bakmadımyani isteyince oluyır pişman değilim :)))
Bugünkü menüme gelince;
Sahur 15 kiraz
İftar 3 çiğköfte 1 minik biber dolma 4-5kaşık mercimek çorba 1 kase salata 1 bardak ayran 1 küçük hurma
Su 3,5 daha da içiyorum
Alti cizili buyuk A harfinden yapiliyo canimBende menümü yazıyım
Kız kumral rengini Nasıl değiştirdin yahu kıskandım hedu bi karıştırıyım
Bulamadım
Sahurda 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 1.5 dilim tb ekmeği 1 bardak çay
İftar 6 kaşık taze fasulye 1büyük kase salata 2 çatal yoğurt 1 ısırık pizza ( tadına baktım eltime filanda verdim inşallah kötü olmamıştır diye baktım
Tamamdir CanımYarisaliim canmm
Sağol tatlımCok guzel olmus menun afiyet olsun tatlim begendm
Sevindim canim umarim aranizdaki problemler hallolur ve umarim esin duzelir mutlu olursunuz
Gıdım gıdımda olsa gidiyo ya bunada sukur canm ramazandan sonra bende spora agirlik wermwyi dusunuyorum cunku benimde cok az gitti bu hafta
Tatlım hakkında hayırlısı olsun. Ama iyi düşün çocuğunu düşün öyle karar ver. Çünkü alışkanlıklar kolay değişmezEki Görüntüle 1851205 Kızlar bugün kilo bildirim geç oldu kusura bakmayın eşim geldi illa iftara gidelim dedi özür diledi tekrar tekrar. Sorunları konuştuk işte kabul etti yarın da babamın yanına gidecek babamda çok sinirli çünkü bu böyle olmaz diye konuşacak şimdilik babamlardayım hala yarınki konuşmaya göre son durum belli olacak.
İki haftadır gıdım gıdım gidiyor spora başlama zamanım geldi demekki artık iftardan sonra yüruyüş var Ramazan dan sonra plates var inşallah
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 66.7
Giden 0.2
Yüzde 0.3
Mesaj 30 +
Spor 4,5 saat normal tempo yürüyüş
#surda 87 ye 100 grancik kaldı yermiyimmm olmuş bile tesekkur ettim canm :)Alti cizili buyuk A harfinden yapiliyo canimmenun kotu degilki 1 isirk sonucta 1 dilim yeseydin kizardm
eksi ya oba bak canimKilo bildirimi yapiyim canlarim sonuc cok degismicek cunku bu hafta oyle gozukuyor
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:73.9
Fark:-200(%0.26)
Ben arti cikmaktan korkuyodum buna sukur
ay canım ya buda kotu bi imtihan senin yaaa allah sabır versin sanaIciyor maalesefbide sahur vakti harmandali açıp oynuyor balkonda herkese rezil etti beni. Şeytan diyo baş kıçına tekmeyi ucsun balkondan
suppppeeeerKilo bildirimimide yapayım
Geçen hafta : 81.7
Bu hafta : 79.9
Fark : 1.8 (%2.20)
güzel canim TebriklerKilo bildirimii zamanı
Gecen hafta: 78.7
Bu hafta:77.9
Eksi -800
güzel canım tebrik ediyorumKizlar ben de kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:59.2
Bu hafta:58.5
Fark:-700
Yuzde:%1.18
Kizlar iki hafta sonra seytanin bacagini kirdim sonundaama tabiki yeterli degil
güzel canım tebrik ederimKızlar pazartesi 88.9 du şu an 88.1 geldim --800 listede olmadığımdan yüzdeli yazmadım Nasıl sizce ?? Ben 87 hayaliyle çıkmıştım ama olmadı
ooooii poni hanim harikasiniz yaaaaaaa cok iyi
Cok güzelsin
Ins haftaya diyelumP.tesi : 88.6
Persembe : 88.6
Fark : 0 (%0)
yi ede iyi canımGeçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus
Eki Görüntüle 1851128 Eki Görüntüle 1851128
oooooo muhteşem sindiyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 74.9
BU HAFTA:73.0
FARK:--1900GR
Yüzdeki yazayım mi
Spor .30dk bir gün
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67
iyi bence can
yazına güldüm ama trajikomik Allah sabir versin
canım iyi bence ....ama kilolarımız yakin dedin kumralkrkere seninle yakin değil benim send3 bilemedin önce sanırım beni yada karıştırdın
suppppeesin canımKızlar iyi akşamlar misafirim varhiç gelemiyorum aranıza kilommm
Geçen hafta: 76.2
Bu hafta: 74.7
ben biraz azim ama yarisabilirizBenmle ayni kilodaa olan kim varr hadi yarisalim yaa belki daha da guzel gaza gelrmde şu bogazimi tutarim
haaaaah söyle az yola gelsin bajayim babanda biraz zorlarsa ogrenirhanyayi konyayu sevindim ins anlamistir hatalariniEki Görüntüle 1851205 Kızlar bugün kilo bildirim geç oldu kusura bakmayın eşim geldi illa iftara gidelim dedi özür diledi tekrar tekrar. Sorunları konuştuk işte kabul etti yarın da babamın yanına gidecek babamda çok sinirli çünkü bu böyle olmaz diye konuşacak şimdilik babamlardayım hala yarınki konuşmaya göre son durum belli olacak.
İki haftadır gıdım gıdım gidiyor spora başlama zamanım geldi demekki artık iftardan sonra yüruyüş var Ramazan dan sonra plates var inşallah
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 66.7
Giden 0.2
Yüzde 0.3
Mesaj 30 +
@seydan94 kaptanim az önce mezunlara baktimda sen ne guzel kilo vermissin maşallah. Darısı bize ınş
Canim bende tipki senin gibiydim yani hamdolsun kilo vermemi engelleyen hicbir rahatsizligim yoktu tek sorun iradeydi onuda buraya takilinca ve duzenli kilo verince yendim cok sukur:)Aynen canm yaptrcm bunlari yaptrmami soyledler bna hc deilse emin olurumm ama bnce tek skntii bnim irademe hakim olamamamm yiyormm we su icsem bile yariyo sanki bana
Sağol canımeksi ya oba bak canim
ay canım ya buda kotu bi imtihan senin yaaa allah sabır versin sana
suppppeeeer
güzel canim Tebrikler
güzel canım tebrik ediyorum
güzel canım tebrik ederim
ooooii poni hanim harikasiniz yaaaaaaa cok iyi
Cok güzelsin
Ins haftaya diyelum
yi ede iyi canım
oooooo muhteşem sin
suppppeesin canım
ben biraz azim ama yarisabiliriz
haaaaah söyle az yola gelsin bajayim babanda biraz zorlarsa ogrenirhanyayi konyayu sevindim ins anlamistir hatalarini
Canım haftaya mı eklenicem ben yoksa sonrakimi***9.TAKIM 471.ETAP***
masal3487(59.2/58.5/0.7/%1.18)
Bayankokosh (66.9/66.7/0.2/%0.30)
eliya (76.8/76.2/0.6/%0.78)
esmazc(73.9///%)
Zamannn35(85.5///%)
KumraL_KrakeR(74.1/73.9/0.2/%0.27)
ayeyldz (76.1/74.7/1.4/%1.84)
9.takım genel ortalama %
Afiyet olsun. Ne diyelim yemişsin artık.Evet canım seninle yakiniz selinmh beni karistirdi nick degisincr onu söyledimgeçen mesajda sormussun ya çok mutluyum 73 gördüm ama dur menumu yazayim dövun beni
Salata 1kepçe yoğurt çorbası yarmalı
kabak patlıcan kıymalı yağsız girin yemeği 6kaşık
1dilim pide
Cayın yanina ekmek kadayifli dondurmamiktarini cizemiyorum elimin yarışı kadar birde 3lt su
Pide ve kadayıf olmadiama hic pode yemedim nerdeyse rqmazwndan beri çok nadir olmuştu dayanamafim
Afiyet olsun. Güzel menü.Menum gelsin o zaman
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kepce domates corb+2yk tavuk sote+3yk havuclu yogurtlama+boll salata
Su:2 litre
Spor yok
Ayy yazimin rengi gozumu aldi be
Afiyet olsun. Mücver susatMadi mi?Günün menüsü
Sahur:
1 kase tarhna corbasi
1 kase yogurt
2 minik kabk mucveri
4 bardak su
Iftar:
1 kase yogrtlu corba
1 tabk nohut
5 sarma,5 catal yogurtlu havuc,2 dilim karpuz , az salata, 5 bardak su, 1 hurma
Su 1lt yi gecti yatana kadr 2bck olur
100 ip atladm dewami gelicek insallah
Sağol canım.Gayet guzel canim eh esinin dogum gunuymus o kadarcik olsun artık nice senelere canim
Guzel afiyet olsun.Menumu yazayım
Sahur
Bir kase yogurt
Iftar
Bir dilim tb ekmeği
Bir kepçe mantar çorbası
Bir kase yogurt
Su 1.5 litre 2.5 olur
Spor evde bir saat dans ve egzersiz
inşallah hakkinizda hersey hayırlı olur. Haftaya verirsin inşallah.Eki Görüntüle 1851205 Kızlar bugün kilo bildirim geç oldu kusura bakmayın eşim geldi illa iftara gidelim dedi özür diledi tekrar tekrar. Sorunları konuştuk işte kabul etti yarın da babamın yanına gidecek babamda çok sinirli çünkü bu böyle olmaz diye konuşacak şimdilik babamlardayım hala yarınki konuşmaya göre son durum belli olacak.
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 66.7
Giden 0.2
Yüzde 0.3
Mesaj 30 +
Afiyet olsun.Eki Görüntüle 1851213 Bu fotoyu dün sizin için çekmiştim o kadar ısrarlara rağmen çatalın ucuyla dahi tadına bakmadımyani isteyince oluyır pişman değilim :)))
Bugünkü menüme gelince;
Sahur 15 kiraz
Su 3,5 daha da içiyorum
Afiyet olsun.Bende menümü yazıyım
Kız kumral rengini Nasıl değiştirdin yahu kıskandım hedu bi karıştırıyım
Bulamadım
Sahurda 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 1.5 dilim tb ekmeği 1 bardak çay
İftar 6 kaşık taze fasulye 1büyük kase salata 2 çatal yoğurt 1 ısırık pizza ( tadına baktım eltime filanda verdim inşallah kötü olmamıştır diye baktım
Gayet iyi canim.Bildirim gecikti kızlar kusura bakmayın
Gecen hafta 74.7
Buhafta 73.7
Giden 1kg
Aslinda iki bilw olurdu ama pis bogaximi tutamadim yedim ins haftaya bayram hedefine ulasirum
afiyet olsun.Kizlar menumu yazip yatayim
Sahur:2.30 bir kuru incir,3 ceviz,3 badem ve 5 findik.
Aksam:19.50 bir bucuk porsiyon adana,el ici kadar lavas ekmegi,salata,3 tane cigkofte(dayanamadim) salata ve ayran.
1.5 litre su spor yok.kizlar su ramazan gecsin insallah yuruyuse basliycam,bulundugum yer aksam yuruyusu icin uygun degil yoksa aksamlarida cikardim.
Guzel Tebrikler.Kızlar bildirimimi yapmıştım ama yüzde hesaplamayi bilmiyordum ilk sayfa da öğrendim.
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 74.7
Fark 1500 (%1.9)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?