- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.701
Tebrikler canım iyi vermişsin misafirlik lere rağmen.Iyi geceler kızlar. Bugün de misafirlerimi ağırladık çok skr. Artık çarşambaya kadar misafir almıyoruz biz gidiyoruz misafirlege. Yani tek başımıza gecirecegimiz günümüz yok cok skr. Hergun dostlarimizlayiz. Kilo bildirimimi yapayım hemen.
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73 1
Fark 0.800 %1.082
Elif bugün senin canın mı sıkkın gülloşum normalde yorumların daha neşeli olurduKilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Çok az yemişsin canım tebrikler.. Yazı rengin yakıyoooooMenum gelsin o zaman
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kepce domates corb+2yk tavuk sote+3yk havuclu yogurtlama+boll salata
Su:2 litre
Spor yok
Ayy yazimin rengi gozumu aldi be
Kabak mücver kızartma mı fırın mı? Canım 1 tabak nohut 5 sarma fazla olmuşGünün menüsü
Sahur:
1 kase tarhna corbasi
1 kase yogurt
2 minik kabk mucveri
4 bardak su
Iftar:
1 kase yogrtlu corba
1 tabk nohut
5 sarma,5 catal yogurtlu havuc,2 dilim karpuz , az salata, 5 bardak su, 1 hurma
Su 1lt yi gecti yatana kadr 2bck olur
100 ip atladm dewami gelicek insallah
Cıss güzel menü güzel sen güzel. Ailecek nice güzel yıllarınız olsun balımSahur
1 yumurta
1 kase yoğurt
İftar
1 islim kebabı etli patlicanla tost makinasinda pisti.
4 kaşık yoğurtlu kabak
1 kase domates çorbası
Eşimin doğum günü pastasından 2 çatal cis hakkım
Su 2 litre 3 u geçer yatana kadar
Spor şimdi çıkıyorum yürüyüşe.
Çok az olmuş ya acıkmaz mısın böyleMenumu yazayım
Sahur
Bir kase yogurt
Iftar
Bir dilim tb ekmeği
Bir kepçe mantar çorbası
Bir kase yogurt
Su 1.5 litre 2.5 olur
Spor evde bir saat dans ve egzersiz
Amin canım sağolasın :)canm sen stresten zaten vücudun ödem tutmuştur ama pes etmek yok inadına daha zayıflayıp güzelleş tiğini düşün kuzum herşeyin hayırlısı olsun canm senin ve yavrun için
Men Canım güzel canım ğizza da cıss hakkın olsunBende menümü yazıyım
Kız kumral rengini Nasıl değiştirdin yahu kıskandım hedu bi karıştırıyım
Bulamadım
Sahurda 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 1.5 dilim tb ekmeği 1 bardak çay
İftar 6 kaşık taze fasulye 1büyük kase salata 2 çatal yoğurt 1 ısırık pizza ( tadına baktım eltime filanda verdim inşallah kötü olmamıştır diye baktım
Canım bu memleketimin güzel şehri antepimin şöbiyet tatlısı nassı da güzel olur nassı da kilo yaparbuu ne ben resmine dayanamadım resmen maşşalh sana iradene hayranım şu an
Çok iyi canım tebriklerBildirim gecikti kızlar kusura bakmayın
Gecen hafta 74.7
Buhafta 73.7
Giden 1kg
Aslinda iki bilw olurdu ama pis bogaximi tutamadim yedim ins haftaya bayram hedefine ulasirum
Lavaş olmasa daha güzel. Sahura bayıldım zatenKizlar menumu yazip yatayim
Sahur:2.30 bir kuru incir,3 ceviz,3 badem ve 5 findik.
Aksam:19.50 bir bucuk porsiyon adana,el ici kadar lavas ekmegi,salata,3 tane cigkofte(dayanamadim) salata ve ayran.
1.5 litre su spor yok.kizlar su ramazan gecsin insallah yuruyuse basliycam,bulundugum yer aksam yuruyusu icin uygun degil yoksa aksamlarida cikardim.
Ooo süper canım tebriklerKızlar bildirimimi yapmıştım ama yüzde hesaplamayi bilmiyordum ilk sayfa da öğrendim.
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 74.7
Fark 1500 (%1.9)
davet yemeklerine rağmen çok iyi canım inşallah haftaya kadar daha çok giderIyi geceler kızlar. Bugün de misafirlerimi ağırladık çok skr. Artık çarşambaya kadar misafir almıyoruz biz gidiyoruz misafirlege. Yani tek başımıza gecirecegimiz günümüz yok cok skr. Hergun dostlarimizlayiz. Kilo bildirimimi yapayım hemen.
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73 1
Fark 0.800 %1.082
Iftara kadar acikmadim canım. Susuzluk çok sıkıntı oluyor bana.Çok az yemişsin canım tebrikler.. Yazı rengin yakıyooooo
Kabak mücver kızartma mı fırın mı? Canım 1 tabak nohut 5 sarma fazla olmuş
Cıss güzel menü güzel sen güzel. Ailecek nice güzel yıllarınız olsun balım
Çok az olmuş ya acıkmaz mısın böyle
Amin canım sağolasın :)
Men Canım güzel canım ğizza da cıss hakkın olsun
Canım bu memleketimin güzel şehri antepimin şöbiyet tatlısı nassı da güzel olur nassı da kilo yapar
Çok iyi canım tebrikler
Lavaş olmasa daha güzel. Sahura bayıldım zaten
Ooo süper canım tebrikler
davet yemeklerine rağmen çok iyi canım inşallah haftaya kadar daha çok gider
Kizz yeme kizartmalari artık yoksa geçerim seniEwet kizartma@Bayankokosh
Cok susadm bgnn demek ondannn 2 mink yedm bide@eliya
Yok yemiceeeem yaa tutucam bogazmiKizz yeme kizartmalari artık yoksa geçerim seni
Vuhuuuu menu 10 numara.hemen kopyaliyorumMenum gelsin o zaman
Spor yok
hakkinda hayirlisi olsun canim insallah...Rabbim seni evladini muhafaza etsin.ama tedavi sartini muhakkak koy.bu bi zaaf cunkuEki Görüntüle 1851205 Kızlar bugün kilo bildirim geç oldu kusura bakmayın eşim geldi illa iftara gidelim dedi özür diledi tekrar tekrar. Sorunları konuştuk işte kabul etti yarın da babamın yanına gidecek babamda çok sinirli çünkü bu böyle olmaz diye konuşacak şimdilik babamlardayım hala yarınki konuşmaya göre son durum belli olacak.
İki haftadır gıdım gıdım gidiyor spora başlama zamanım geldi demekki artık iftardan sonra yüruyüş var Ramazan dan sonra plates var inşallah
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 66.7
Giden 0.2
Yüzde 0.3
Mesaj 30 +
Spor 4,5 saat normal tempo yürüyüş
cok geçmiş olsun tatlımKizlar çok geç oldu ama anca girdim. Bugün emar im vardı çocukları eltime bıraktık sonra iftar sahur anca geldik eve. Menüm şöyle.
Sahur
3 kaşık domatesli yumurta
Çeyrek seftali
İftar
Yoğurt çorbası
Tavuklu kabak (sandal sefasi) Yarim kabak
1 kaşık dolma içi ve biberi
1 kase yoğurt
Su 3 litreyi geçti
Spor 1 saat yuruyus
cuma günleri tek secenek tuketilebilir ya da şöyle 2 kasik pilavla esdeger tutulur ekmek yoktur gibi zamanla oturtursun canımGunaydin kizlarrr...simdi ben bisey sormak istiyorum.biz tartidan once kuru bakliyat,piric ,bulgur pilavi gibi seyler tuketmiyoruz.bu dolma ve sarmayi da kapsiyor mu?menulerde dolma gordugum ve yorumda bu konunun gecmedigini gordugum icin soruyorum.yanlis anlasilmasin cidden bilmedigim icin soruyorum.
maşallah kuzum olsunKilo bildirimi yapiyim canlarim sonuc cok degismicek cunku bu hafta oyle gozukuyor
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:73.9
Fark:-200(%0.26)
Ben arti cikmaktan korkuyodum buna sukur
süpersin maşallahKilo bildirimimide yapayım
Geçen hafta : 81.7
Bu hafta : 79.9
Fark : 1.8 (%2.20)
Betül cok güzel o kadar kacamaga ragmen haftaya yapma kuzum kacamakKilo bildirimii zamanı
Gecen hafta: 78.7
Bu hafta:77.9
Eksi -800
çok iyi canimKizlar ben de kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:59.2
Bu hafta:58.5
Fark:-700
Yuzde:%1.18
Kizlar iki hafta sonra seytanin bacagini kirdim sonundaama tabiki yeterli degil
canım pazartesiden degil gecen persembeden baz al verdigin kiloyu gayet iyiKızlar pazartesi 88.9 du şu an 88.1 geldim --800 listede olmadığımdan yüzdeli yazmadım Nasıl sizce ?? Ben 87 hayaliyle çıkmıştım ama olmadı
Süper. .
Incecik görünüyorsun poni maşallah süper değişim
süper canımGeçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus
cok iyi canım. .nazarlik olmuşdiyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 74.9
BU HAFTA:73.0
FARK:--1900GR
Yüzdeki yazayım mi
Spor .30dk bir gün
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67
iyi bence can
yazına güldüm ama trajikomik Allah sabir versin
canım iyi bence ....ama kilolarımız yakin dedin kumralkrkere seninle yakin değil benim send3 bilemedin önce sanırım beni yada karıştırdın
Aysenur cok iyi tatlım.Kızlar iyi akşamlar misafirim varhiç gelemiyorum aranıza kilommm
Geçen hafta: 76.2
Bu hafta: 74.7
sagol tatlim..benimki Ebru Gündeş hastaligi olarak biliniyor canım beynimde baloncuk varmış bilmiyordum ani hapsurma ile cok büyüdüğünden yirtildi beyin kanamasına sebep oldu 6 saat ameliyat sürdü çok şükür Allaha atlattimSonuclarin iyi cikmasina sewndm canm sana ne oldu tam olarak ya beyin kanamsi tatlim
Pide göze batmiyor ama tatli saglam olmus canım afiyet olsunEvet canım seninle yakiniz selinmh beni karistirdi nick degisincr onu söyledimgeçen mesajda sormussun ya çok mutluyum 73 gördüm ama dur menumu yazayim dövun beni
Salata 1kepçe yoğurt çorbası yarmalı
kabak patlıcan kıymalı yağsız girin yemeği 6kaşık
1dilim pide
Cayın yanina ekmek kadayifli dondurmamiktarini cizemiyorum elimin yarışı kadar birde 3lt su
Pide ve kadayıf olmadiama hic pode yemedim nerdeyse rqmazwndan beri çok nadir olmuştu dayanamafim
Merve az olmuş yavrum menünMenum gelsin o zaman
Spor yok
Betül Kızartma olmaz canim ciss kabul edelim onuGünün menüsü
Sahur:
1 kase tarhna corbasi
1 kase yogurt
2 minik kabk mucveri
4 bardak su
Iftar:
1 kase yogrtlu corba
1 tabk nohut
5 sarma,5 catal yogurtlu havuc,2 dilim karpuz , az salata, 5 bardak su, 1 hurma
Su 1lt yi gecti yatana kadr 2bck olur
100 ip atladm dewami gelicek insallah
Afiyet olsun tatlım. .esine nice mutlu senelere hep birlikte inşallahSahur
1 yumurta
1 kase yoğurt
İftar
1 islim kebabı etli patlicanla tost makinasinda pisti.
4 kaşık yoğurtlu kabak
1 kase domates çorbası
Eşimin doğum günü pastasından 2 çatal cis hakkım
Su 2 litre 3 u geçer yatana kadar
Spor şimdi çıkıyorum yürüyüşe.
canım menün oldukca az ilerleyen zamanlarda zorlanirsinMenumu yazayım
Sahur
Bir kase yogurt
Iftar
Bir dilim tb ekmeği
Bir kepçe mantar çorbası
Bir kase yogurt
Su 1.5 litre 2.5 olur
Spor evde bir saat dans ve egzersiz
Hakkinizda herseyin hayirlisi canım. .kilon azaldikca birazda efor istiyor olabilirEki Görüntüle 1851205 Kızlar bugün kilo bildirim geç oldu kusura bakmayın eşim geldi illa iftara gidelim dedi özür diledi tekrar tekrar. Sorunları konuştuk işte kabul etti yarın da babamın yanına gidecek babamda çok sinirli çünkü bu böyle olmaz diye konuşacak şimdilik babamlardayım hala yarınki konuşmaya göre son durum belli olacak.
İki haftadır gıdım gıdım gidiyor spora başlama zamanım geldi demekki artık iftardan sonra yüruyüş var Ramazan dan sonra plates var inşallah
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 66.7
Giden 0.2
Yüzde 0.3
Mesaj 30 +
Spor 4,5 saat normal tempo yürüyüş
azmine maşallah canım. .afiyet olsunEki Görüntüle 1851213 Bu fotoyu dün sizin için çekmiştim o kadar ısrarlara rağmen çatalın ucuyla dahi tadına bakmadımyani isteyince oluyır pişman değilim :)))
Bugünkü menüme gelince;
Sahur 15 kiraz
İftar 3 çiğköfte 1 minik biber dolma 4-5kaşık mercimek çorba 1 kase salata 1 bardak ayran 1 küçük hurma
Su 3,5 daha da içiyorum
afiyet olsun güzel menünBende menümü yazıyım
Kız kumral rengini Nasıl değiştirdin yahu kıskandım hedu bi karıştırıyım
Bulamadım
Sahurda 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 1.5 dilim tb ekmeği 1 bardak çay
İftar 6 kaşık taze fasulye 1büyük kase salata 2 çatal yoğurt 1 ısırık pizza ( tadına baktım eltime filanda verdim inşallah kötü olmamıştır diye baktım
süpersinBildirim gecikti kızlar kusura bakmayın
Gecen hafta 74.7
Buhafta 73.7
Giden 1kg
Aslinda iki bilw olurdu ama pis bogaximi tutamadim yedim ins haftaya bayram hedefine ulasirum
afiyet olsun canımKizlar menumu yazip yatayim
Sahur:2.30 bir kuru incir,3 ceviz,3 badem ve 5 findik.
Aksam:19.50 bir bucuk porsiyon adana,el ici kadar lavas ekmegi,salata,3 tane cigkofte(dayanamadim) salata ve ayran.
1.5 litre su spor yok.kizlar su ramazan gecsin insallah yuruyuse basliycam,bulundugum yer aksam yuruyusu icin uygun degil yoksa aksamlarida cikardim.
maşallah EmineIyi geceler kızlar. Bugün de misafirlerimi ağırladık çok skr. Artık çarşambaya kadar misafir almıyoruz biz gidiyoruz misafirlege. Yani tek başımıza gecirecegimiz günümüz yok cok skr. Hergun dostlarimizlayiz. Kilo bildirimimi yapayım hemen.
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73 1
Fark 0.800 %1.082
Afiyet olsun canım menu güzelAncak yazabildim kizlar kusura bakmayin Menüm
Sabah 10 1 su b.sut 2 yk yulaf ezmesi 5 badem 5 kuru üzüm 2 ceviz
14 1 kase domates çorbası
20 1 kase ayran çorbası 1 ucgen dilim karpuz bol salata
Su 3 lt
spor yok
Canım haftaya mı eklenicem ben yoksa sonrakimi
Ayşenur cok kacirmissin canım manti icli köfte yufkada kebap olmamış hiç. .Allahtan spor yapmışsın biraz ..ama yine de kaptan görmesinKızlar bugün misafirim vardı azcık kaçamak yaptım maalesef
Sahur
1 dilim kp ekmek
3 kaşık kozlenmis pat salatası
3 dilim domates
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 buçuk kepçe mantı
2 küçük içli köfte
1 sultan kebabı (patlıcan kabak ve patatesli tavuk yufkanin içinde fırın da)
2 buçuk lt şu
4 dk karın
100 bacak hareketleri
1 mile Leslie .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?