- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.721
Elif ne oldu canım enerjin mi düştü senin..toparlan bakiyim biz alışık değiliz senin bu hallerine
Allah Allah... Sorun olmasın da kuzum belki sıcaklardan etkilenmişsindir geçip gider inşallah
Merhaba kizlar
Gecen hafta 85.5
Bu hafta 84.4
Fark 1.1
%1.28
Mesaj 30 +
Spor 90+
Guzel vermişsin hiç şikayet etme. İyi ol canım iyi olda verirsin.Bu hafta istedigim gibi olamadi ne yazikki
... yaşadığım gelismelerden dolayi inşallah önümüzdeki haftayi verimli geçirmek nasip olur
bilmiyorum tatlım ya durgun um yorgunum.Elif ne oldu canım enerjin mi düştü senin..toparlan bakiyim biz alışık değiliz senin bu hallerine
belkide sicaklardan. gider gider inşallah.Allah Allah... Sorun olmasın da kuzum belki sıcaklardan etkilenmişsindir geçip gider inşallah
Menun cok az geldi canm banaAncak yazabildim kizlar kusura bakmayin Menüm
Sabah 10 1 su b.sut 2 yk yulaf ezmesi 5 badem 5 kuru üzüm 2 ceviz
14 1 kase domates çorbası
20 1 kase ayran çorbası 1 ucgen dilim karpuz bol salata
Su 3 lt
spor yok
Evet fazla kacamakli menu olms canim bu hafta baska yapmada telafi et bari tatlimKızlar bugün misafirim vardı azcık kaçamak yaptım maalesef
Sahur
1 dilim kp ekmek
3 kaşık kozlenmis pat salatası
3 dilim domates
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 buçuk kepçe mantı
2 küçük içli köfte
1 sultan kebabı (patlıcan kabak ve patatesli tavuk yufkanin içinde fırın da)
2 buçuk lt şu
4 dk karın
100 bacak hareketleri
1 mile Leslie .
Hadi ınş canımYok yemiceeeem yaa tutucam bogazmi
Tamam canımHaftaya canım
Duş al ılık suyla daha rahat uyursun. Vantilatör açıyorum ben yoksa uyunucak gibi değil.Kızlar günaydın
Ya geceleri uyuyamiyorum sıcaktan
Siz bisiler yapiyor musunuz uyuyabilmek için
Guzel menu canim afueyt olsun bu hafta yine beni sollamisinMrb kizlarrrr..
Nerden başlasam okumaya bilemedim. Oku oku bitmez artık. Menü mu yazıyorum hemen.
Sahur
1 kase yoğurt
8/9 badem
3 kaşık mantar kavurma
Iftar
1 kepçe tarhana çorbası
4 kaşık sebzeli et sote
2 kaşık Yoğurtlu mantar
2 kaşık börülce salatası
Su 1.5 litre
Yarım saat yürüyüş
Vantilatör rahatsız ediyor canım beniDuş al ılık suyla daha rahat uyursun. Vantilatör açıyorum ben yoksa uyunucak gibi değil.
ben duş alıp balkon kapılarını açıp öyle yatıyorum baya ceryan da ama napiim yine bile sıcak hasta olursam tam olucamKızlar günaydın
Ya geceleri uyuyamiyorum sıcaktan
Siz bisiler yapiyor musunuz uyuyabilmek için
Görüşürüz canım kolay gelsinBen gidiyorum kızlar fabrikaya işler beni bekler menumu gec yazarim malum annemdeyim görüşmek üzere.
Bende bu ara öyle yapıyorum canım ama rüzgar hiç yokben duş alıp balkon kapılarını açıp öyle yatıyorum baya ceryan da ama napiim yine bile sıcak hasta olursam tam olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?