- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.741
12 kisilik fazla degil canim ben ovalimsi taraftariyim bi arkadsmda dikdortgen vardi makinaya sigmiyodu elinde yikiyodu surekliKızlar misafir yemek takımı olarak dikdörtgen mi sizce yoksa ovalimsi mi daha iyi Bi de 12 kişilik fazla mı
Bende az once tartildim 73.5 ciktim yahu keske bugun soleseydim kilomu ama yinede 1.olcaz gibi gozukuyo***9.TAKIM 471.ETAP***
masal3487(59.2/58.5/0.7/%1.18)
Bayankokosh (66.9/66.7/0.2/%0.30)
eliya (76.8/75.9/0.9/%1.17)
esmazc(73.9/73.1/0.8/%1.08)
Zamannn35(85.5/84.4/1.1/%1.29)
KumraL_KrakeR(74.1/73.9/0.2/%0.27)
ayeyldz (76.1/74.7/1.4/%1.84)
9.takım genel ortalama %1.018
Benimkiler oval canım. 12 kişilik daha iyi benimki 6 kişilik misafir geldiği zaman yetmiyorKızlar misafir yemek takımı olarak dikdörtgen mi sizce yoksa ovalimsi mi daha iyi Bi de 12 kişilik fazla mı
Bende şimdi tartildim 79.5 kilo çıktıBende az once tartildim 73.5 ciktim yahu keske bugun soleseydim kilomu ama yinede 1.olcaz gibi gozukuyo
Gram gram gidiyo iste bi bakmsim 60 olmusumBende şimdi tartildim 79.5 kilo çıktı
Ne cabuk kizKızlar sanki selulitlerim azaldı yaa
Ayy ins canim yaGram gram gidiyo iste bi bakmsim 60 olmusumo gunlerde gelecek
Ya üstümü dgitirirken aynaya baktim sanki azalmis gibi geldi. Ama aşırı vardı. Şimdi biraz azalmış gibi.Ne cabuk kiz
12 kişilik olmalı canım kesinlikle kalabalık misafirler için. Benimkiler yuvarlak ama şimdi alacak olsam kare alırdımKızlar misafir yemek takımı olarak dikdörtgen mi sizce yoksa ovalimsi mi daha iyi Bi de 12 kişilik fazla mı
Bence 12 kişilik olmalı oval dahami hoş sanki :)Kızlar misafir yemek takımı olarak dikdörtgen mi sizce yoksa ovalimsi mi daha iyi Bi de 12 kişilik fazla mı
Onun yerine biraz salata yapıp içine biraz peynir katsan çok güzel olur canım. Ben oyle çok seviyorum.Bu aksam iftarda yalnzm esimde yok ve yemekte yapasm yok dunden domates corbam var bide makarna var 2 kasik ondan yesem bise olmaz dimi
Himm iyi fikir bakOnun yerine biraz salata yapıp içine biraz peynir katsan çok güzel olur canım. Ben oyle çok seviyorum.
12 kisilik fazla degil canim ben ovalimsi taraftariyim bi arkadsmda dikdortgen vardi makinaya sigmiyodu elinde yikiyodu surekli
Olsun kuzun haftaya daha eksi olur öyle düşünelimBende az once tartildim 73.5 ciktim yahu keske bugun soleseydim kilomu ama yinede 1.olcaz gibi gozukuyo
O da doğru zaten misafir takımı da içinde çok şey var nereye sığdıracaksam onları mutfakta yer olmaz gibi kuvvetle muhtemelen salona komidin yeri olcak :)))Benimkiler oval canım. 12 kişilik daha iyi benimki 6 kişilik misafir geldiği zaman yetmiyor
Bence 12 kişilik olmalı oval dahami hoş sanki :)
Zaten o yemek takımı sana göz kırpar merak etme.Valla Can'ım annemde var makineye sığıyor bizimkiler ayyy yok makineye sığmayan almam
Olsun kuzun haftaya daha eksi olur öyle düşünelim
O da doğru zaten misafir takımı da içinde çok şey var nereye sığdıracaksam onları mutfakta yer olmaz gibi kuvvetle muhtemelen salona komidin yeri olcak :)))
Valla böyle çok güzel şeyler var karelerde güzel duruyor onlarda bilemedim yarın Alcam artık seçcem el mecbur artık 1 ay kaldı kız daha hiç bişey almadım :)))
Zaten o yemek takımı sana göz kırpar merak etme.
Sonuçta misafir takımı canım. Gerektiğinde cikarirsinValla Can'ım annemde var makineye sığıyor bizimkiler ayyy yok makineye sığmayan almam
Olsun kuzun haftaya daha eksi olur öyle düşünelim
O da doğru zaten misafir takımı da içinde çok şey var nereye sığdıracaksam onları mutfakta yer olmaz gibi kuvvetle muhtemelen salona komidin yeri olcak :)))
Valla böyle çok güzel şeyler var karelerde güzel duruyor onlarda bilemedim yarın Alcam artık seçcem el mecbur artık 1 ay kaldı kız daha hiç bişey almadım :)))
Onun yerine biraz salata yapıp içine biraz peynir katsan çok güzel olur canım. Ben oyle çok seviyorum.
Sade ve şık canım çok hoşBana göz kırpan bu :))) çok mu sade sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?