Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende az once tartildim 73.5 ciktim yahu keske bugun soleseydim kilomu ama yinede 1.olcaz gibi gozukuyo

12 kisilik fazla degil canim ben ovalimsi taraftariyim bi arkadsmda dikdortgen vardi makinaya sigmiyodu elinde yikiyodu surekli

Valla Can'ım annemde var makineye sığıyor bizimkiler ayyy yok makineye sığmayan almam

Bende az once tartildim 73.5 ciktim yahu keske bugun soleseydim kilomu ama yinede 1.olcaz gibi gozukuyo
Olsun kuzun haftaya daha eksi olur öyle düşünelim
Benimkiler oval canım. 12 kişilik daha iyi benimki 6 kişilik misafir geldiği zaman yetmiyor
O da doğru zaten misafir takımı da içinde çok şey var nereye sığdıracaksam onları mutfakta yer olmaz gibi kuvvetle muhtemelen salona komidin yeri olcak :)))
Bence 12 kişilik olmalı oval dahami hoş sanki :)

Valla böyle çok güzel şeyler var karelerde güzel duruyor onlarda bilemedim yarın Alcam artık seçcem el mecbur artık 1 ay kaldı kız daha hiç bişey almadım :)))

Zaten o yemek takımı sana göz kırpar merak etme.

Sonuçta misafir takımı canım. Gerektiğinde cikarirsin

Onun yerine biraz salata yapıp içine biraz peynir katsan çok güzel olur canım. Ben oyle çok seviyorum.

Bend açık severim salatanın içine peynir süper oluyor ben evde yemek olmadığı Zaman'lar kilo verirken salata yapardım bazen peynir bazen ton balığı koyardım içine oldu bitti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…