- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.761
Sonuçta misafir takımı canım. Gerektiğinde cikarirsin
Ay canim çekti ya bende yapayım aksama en iyisiBend açık severim salatanın içine peynir süper oluyor ben evde yemek olmadığı Zaman'lar kilo verirken salata yapardım bazen peynir bazen ton balığı koyardım içine oldu bitti :))
Sade ve şık canım çok hoş
3 ü yeter zaten canım. Fazla olunca da koyacak yerin olmaz.Öyle olcak zaten günlük kullanıma 6 kişilik klasik bişey Alcam düz en iyisi bir de kahvaltı takımı Alcam çok hoşuma gidiyor onlar :)))
Ay canim çekti ya bende yapayım aksama en iyisi
Aynen bende canımBende öyle düşündüm çok böyle abartı sevmiyorum çünkü misafir de olsa
3 ü yeter zaten canım. Fazla olunca da koyacak yerin olmaz.
Şimdiden allah sabır versin sana canım. Yarın işin zor senin :)Öyle öyle yarın büyük alışveriş var bakalım Ne kadarını halledebilcez çok merak ediyorum Bi de nişanlım Ne kadar dayanıcak o da var :))))
Şimdiden allah sabır versin sana canım. Yarın işin zor senin :)
En mantiklisi zaten canım. Benim ablam her gördüğünü alıyordu çeyiz diye. Annemde hem evlemiyosun hemde evi dolduruyosun diye kızardıÖyle Can'ım ama en azından bu büyük alışveriş çeyiz aslında hani önceden alıp bir daha taşımak olmicak en azından direk kendi evime götürcem
Bence çok zarifBana göz kırpan bu :))) çok mu sade sizce
En mantiklisi zaten canım. Benim ablam her gördüğünü alıyordu çeyiz diye. Annemde hem evlemiyosun hemde evi dolduruyosun diye kızardısonuç olarakta ablam 36 yaşında evlendi. Aldıklarının çoğunuda anneme verdi
Bence çok zarif
Almalısınız hatta almalıyımAyyy çok Mutlu oldum o Zaman inşallah bulurum bunu alırım
Guzelmis begendim canm cok desenli olmasn zaten masa ortusu bardak canak girince cok karisik gozukmez sade olursaBana göz kırpan bu :))) çok mu sade sizce
Bizim evde öyleydi canım düşün evin halini :) çamaşır makinesi bile almıştıHahahahaha güldürdün beni kız
İşte o olsun istemediğim için şimdi Alcam direk kendi evime Bi de benim annemin evi 2+1 küçük o kadar büyük değil ben onları nereye sığdırayım
Almalısınız hatta almalıyım
Guzelmis begendim canm cok desenli olmasn zaten masa ortusu bardak canak girince cok karisik gozukmez sade olursa
Bizim evde öyleydi canım düşün evin halini :) çamaşır makinesi bile almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?