- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.781
Ablanda yani sevgilisi yokken niye ceyiz diye tutusmusEn mantiklisi zaten canım. Benim ablam her gördüğünü alıyordu çeyiz diye. Annemde hem evlemiyosun hemde evi dolduruyosun diye kızardısonuç olarakta ablam 36 yaşında evlendi. Aldıklarının çoğunuda anneme verdi
Onuda kullanamadı canım anneme verdiAyyy yok artık çamaşır makinesi mi hahahahaha sesli güldüm kız ben alsam annem beni kapıdan içeri almaz valla
Vardı ama sonu gelmedi hiç :)Ablanda yani sevgilisi yokken niye ceyiz diye tutusmusben esimle cikmaya baslayinca aldim 5 sene sonrada ewime tasidim ama hepsinin modasi gectiydi
Onuda kullanamadı canım anneme verdi
Vardı ama sonu gelmedi hiç :)
Zaten yıllar önceydi 800 devirdi makine. Sonradan oda pişman oldu sanırım. O tencere tabaklarin haddi hesabı yoktuKız teknolojisi değişir onların zaten alınır mı öyle önceden ben tost makinesi bile almadım teknolojisi değişir diye
Bence de canım. Mesela benim evliliğim bi nevi kaçarak gibiydi. Ama evlenince sırayla herşeyi yeniledikHep öyle oluyor bir de sonuçta evleneceğim kişi de kullanacak bunkarı Onunda fikri önemli bence onunla seçmek daha zevkli
bende sadece kapıları açabiliyorum oda hep tedirgin bi halde ama başka çarem yok klima var ama küçük Bebek var açamıyorum OnudaBende bu ara öyle yapıyorum canım ama rüzgar hiç yokpazar gunu de oğlumu alcam. Camlar açık yatma faslı bitecek
resimdeki çok zarif bence canm çok hoş ben kahvaltı takımınıda yemek takımınıda oval aldım ama keşke BirKızlar misafir yemek takımı olarak dikdörtgen mi sizce yoksa ovalimsi mi daha iyi Bi de 12 kişilik fazla mı
Bende aynı durumdayım eşim kızartma istedi ona onu yapıcam çorba zaten içemiyorum bu sıcakta kızlara uyupmbende salata akımına katılacamBu aksam iftarda yalnzm esimde yok ve yemekte yapasm yok dunden domates corbam var bide makarna var 2 kasik ondan yesem bise olmaz dimi
çok zevkli alıyor ama o alışveriş ya herşey gönlünce olsun inşallah canm benimValla Can'ım annemde var makineye sığıyor bizimkiler ayyy yok makineye sığmayan almam
Olsun kuzun haftaya daha eksi olur öyle düşünelim
O da doğru zaten misafir takımı da içinde çok şey var nereye sığdıracaksam onları mutfakta yer olmaz gibi kuvvetle muhtemelen salona komidin yeri olcak :)))
Valla böyle çok güzel şeyler var karelerde güzel duruyor onlarda bilemedim yarın Alcam artık seçcem el mecbur artık 1 ay kaldı kız daha hiç bişey almadım :)))
çok zarif bencede canm :)Bana göz kırpan bu :))) çok mu sade sizce
ay napsın ama hevesi varmış kız kıyamamBizim evde öyleydi canım düşün evin halini :) çamaşır makinesi bile almıştı
Zaten yıllar önceydi 800 devirdi makine. Sonradan oda pişman oldu sanırım. O tencere tabaklarin haddi hesabı yoktu
Bence de canım. Mesela benim evliliğim bi nevi kaçarak gibiydi. Ama evlenince sırayla herşeyi yeniledik
hayırlı iftarlar canm :)Kızlar ben çıkayım yemek hazırlığına baslayim en iyisi :)
benmde öyleydi ama eşim saolsun herşeyi düşündü üzülmeyim diye herşeyi aldı yaptıBence de canım. Mesela benim evliliğim bi nevi kaçarak gibiydi. Ama evlenince sırayla herşeyi yeniledik
bende sadece kapıları açabiliyorum oda hep tedirgin bi halde ama başka çarem yok klima var ama küçük Bebek var açamıyorum Onuda
resimdeki çok zarif bence canm çok hoş ben kahvaltı takımınıda yemek takımınıda oval aldım ama keşke Bir
Tanesini dikdörtgen alsam diyorum şimdik hoşuma gidiyor :)
Bende aynı durumdayım eşim kızartma istedi ona onu yapıcam çorba zaten içemiyorum bu sıcakta kızlara uyupmbende salata akımına katılacam
çok zevkli alıyor ama o alışveriş ya herşey gönlünce olsun inşallah canm benimmutlulukla aşkla donatın evinizi :)
çok zarif bencede canm :)
ay napsın ama hevesi varmış kız kıyamam
Benimde 3 yaşında oğlum var canım bizde acamiyoruz onun için.bende sadece kapıları açabiliyorum oda hep tedirgin bi halde ama başka çarem yok klima var ama küçük Bebek var açamıyorum Onuda
resimdeki çok zarif bence canm çok hoş ben kahvaltı takımınıda yemek takımınıda oval aldım ama keşke Bir
Tanesini dikdörtgen alsam diyorum şimdik hoşuma gidiyor :)
Bende aynı durumdayım eşim kızartma istedi ona onu yapıcam çorba zaten içemiyorum bu sıcakta kızlara uyupmbende salata akımına katılacam
çok zevkli alıyor ama o alışveriş ya herşey gönlünce olsun inşallah canm benimmutlulukla aşkla donatın evinizi :)
çok zarif bencede canm :)
ay napsın ama hevesi varmış kız kıyamam
Ya benim annemdede ufaktan çeyiz merakı vardı ama ondan fazla bisi demiyordu sanırım. Ben 11 12 yaşlarındayken hepimizin ceyizine battaniye almıştıBen alsam annem beni kapıdan içeri almaz onları al nereye gidersen git der :)
Öyle oluyor zaten bitanem eksik biter mi hiç işte ilk heyecan alıyoruz bakalım
Benimde 3 yaşında oğlum var canım bizde acamiyoruz onun için.
Ya benim annemdede ufaktan çeyiz merakı vardı ama ondan fazla bisi demiyordu sanırım. Ben 11 12 yaşlarındayken hepimizin ceyizine battaniye almıştı
Sağol canım. Ilk başta benim esimde öyleydi sonradan canavar çıktı içindenhayırlı iftarlar canm :)
benmde öyleydi ama eşim saolsun herşeyi düşündü üzülmeyim diye herşeyi aldı yaptı
Valla en iyisini yapmış. Bide 4 kızdıkAyyy yok benim erkek arkadaşım olana kadar tek bir çöp almadı kadın sonra hafif hafif bişeyler aldık ama o kadar
Sağol canım. Ilk başta benim esimde öyleydi sonradan canavar çıktı içinden
Valla en iyisini yapmış. Bide 4 kızdıkev züccaciye dükkanı gibi
Inş öyle bisi olmaz canım. Bu ömür mutlu olursunuzAyy valla geçen benimkine sakin boşanmak yok bu kadar uğraşıyorum hiç boşamamam Bi kere daha uğraşamam kusura bakma bir kere evleniyoruz dedim annesi falan da vardı herkes gülme krizine girdi öyle bir dedim ki ama surat ifadem komediydi :))))
Ayy sohbetten çıkıp yemek
Inş öyle bisi olmaz canım. Bu ömür mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?