Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablanda yani sevgilisi yokken niye ceyiz diye tutusmus ben esimle cikmaya baslayinca aldim 5 sene sonrada ewime tasidim ama hepsinin modasi gectiydi

Bende bu ara öyle yapıyorum canım ama rüzgar hiç yok pazar gunu de oğlumu alcam. Camlar açık yatma faslı bitecek
bende sadece kapıları açabiliyorum oda hep tedirgin bi halde ama başka çarem yok klima var ama küçük Bebek var açamıyorum Onuda

Kızlar misafir yemek takımı olarak dikdörtgen mi sizce yoksa ovalimsi mi daha iyi Bi de 12 kişilik fazla mı
resimdeki çok zarif bence canm çok hoş ben kahvaltı takımınıda yemek takımınıda oval aldım ama keşke Bir
Tanesini dikdörtgen alsam diyorum şimdik hoşuma gidiyor :)

Bu aksam iftarda yalnzm esimde yok ve yemekte yapasm yok dunden domates corbam var bide makarna var 2 kasik ondan yesem bise olmaz dimi
Bende aynı durumdayım eşim kızartma istedi ona onu yapıcam çorba zaten içemiyorum bu sıcakta kızlara uyupmbende salata akımına katılacam
çok zevkli alıyor ama o alışveriş ya herşey gönlünce olsun inşallah canm benim mutlulukla aşkla donatın evinizi :)

Bana göz kırpan bu :))) çok mu sade sizce
çok zarif bencede canm :)

Bizim evde öyleydi canım düşün evin halini :) çamaşır makinesi bile almıştı
ay napsın ama hevesi varmış kız kıyamam

Zaten yıllar önceydi 800 devirdi makine. Sonradan oda pişman oldu sanırım. O tencere tabaklarin haddi hesabı yoktu

Ben alsam annem beni kapıdan içeri almaz onları al nereye gidersen git der :)

Bence de canım. Mesela benim evliliğim bi nevi kaçarak gibiydi. Ama evlenince sırayla herşeyi yeniledik

Öyle oluyor zaten bitanem eksik biter mi hiç işte ilk heyecan alıyoruz bakalım

Süper herkes beğendiğine göre iyi seçmişim :)))
Sağol Can'ım bana göre zevkli ama benimki çok alışveriş seven biri değil bakalım Ne kadar dayanacak

Benimde 3 yaşında oğlum var canım bizde acamiyoruz onun için.

Ben alsam annem beni kapıdan içeri almaz onları al nereye gidersen git der :)

Öyle oluyor zaten bitanem eksik biter mi hiç işte ilk heyecan alıyoruz bakalım
Ya benim annemdede ufaktan çeyiz merakı vardı ama ondan fazla bisi demiyordu sanırım. Ben 11 12 yaşlarındayken hepimizin ceyizine battaniye almıştı

Ayyy yok benim erkek arkadaşım olana kadar tek bir çöp almadı kadın sonra hafif hafif bişeyler aldık ama o kadar

Sağol canım. Ilk başta benim esimde öyleydi sonradan canavar çıktı içinden

Ayy valla geçen benimkine sakin boşanmak yok bu kadar uğraşıyorum hiç boşamamam Bi kere daha uğraşamam kusura bakma bir kere evleniyoruz dedim annesi falan da vardı herkes gülme krizine girdi öyle bir dedim ki ama surat ifadem komediydi :))))

Ayy sohbetten çıkıp yemek
Inş öyle bisi olmaz canım. Bu ömür mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…