- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.801
Hadi kızlar çıktım bu sefer iftardan sonra görüşürüz :)
Kizlar ben ragl oldum simdi orucumu bozabilirmym
Kimi bozulmaz falan diyoda o yuzden sordmTabiki boz kuzum olduğun an bozabilirsin
Kimi bozulmaz falan diyoda o yuzden sordmbide bu ton balikli salataya peynir koyuyomuydn kaptnm
Klimayı ve bebeğin olan kızlar açın alıştırın küçük oğlumla hastaneden gelir gelmez açtık Allah ima şükür hasta olmuyor karda çıkarıp gezdirdik. Sakınan göze çöp batar derler.
+1Her çocukta bir olmuyor güzelim
+1
İstediğin kadar alıştırmaya çalış bazı çocuğun bünyesi kizimin üstüne titrerim hasta olmasın diye ne zorluklar yaşadık ama yinede ayni o hasta olunca omrumden omur gider oğlanı hic umursamam çocuk ortalıkta büyüdü ama onuda hasta olmuyor mu oluyor ama ben ona karşı rahatım ...karda kışta çıkart tamam ama abazi çocuk kolay geçiriyor bi burnu akıyor bazisi 3gün yatak döşek kesinlikle bünye tabi bunuda etkileyen sağlıklı beslenme kızım ac gezer oğlum az biraz yer
Benim cocugumda cok hastalaniyo bide bizimki 2 sene emdi beni ya o nasil oluyo anlam verms deglmAynen öyle kuzum bağışıklık sistemi çok önemli özellikle bebekken anne sütü daha sonrası beslenmesi vs çok önemli eh bir de mesela benim gibi bağdemcikleri de olabilir ben her ay hasta oluyormuşum tam iyi oluyordun tekrar hasta oluyordun der annem bağdemcik işte el mecbur mesela şimdi böyle bir çocuğa napcan el mecbur ya da abim alerjik astımı varmış mesela napcan el mecbur tertemiz tutmak zorundasın heryeri herşeyi çocuk çok önemli maalesef her çocuk bir değil biz ikinizde hastalık çok çekmişiz abimle ben annem bu yüzden şimdi hastanelerden nefret ediyo hasta oluyo hastaneye gitmiyor sizle her gece hastanedeydik der çok zor çocuklarımışız
Afiyet olsun canım zaten saolsunlar çocuklar hemen yakalayıp havada kapıyorlarMenumu yazym hemen
Sahur:1kase yogurt
Iftara kalamdn hasta oldm
19:20 :1kase domates corb+1tabak ton balikli salata+1taneyi cocostar cikiletatatli krizindeyim affedn zaten tam yiyemdm benim oglan gordu hemen aldi elimden
Sağol tatlımİyi iftarlar şimdiden güzelim
canım eline sağlık ben geleli bir hafta oldu haftaya girermiyim listeye ne kadar bekliyoruz***9.TAKIM 471.ETAP***
masal3487(59.2/58.5/0.7/%1.18)
Bayankokosh (66.9/66.7/0.2/%0.30)
eliya (76.8/75.9/0.9/%1.17)
esmazc(73.9/73.1/0.8/%1.08)
Zamannn35(85.5/84.4/1.1/%1.29)
KumraL_KrakeR(74.1/73.9/0.2/%0.27)
ayeyldz (76.1/74.7/1.4/%1.84)
9.takım genel ortalama %1.018
12koşuluk çok normal oval al bence ama kahvaltı takımıda kare olsun ben cesur cesur devrim canım güzel günlerde kullanKızlar misafir yemek takımı olarak dikdörtgen mi sizce yoksa ovalimsi mi daha iyi Bi de 12 kişilik fazla mı
Ayy valla geçen benimkine sakin boşanmak yok bu kadar uğraşıyorum hiç boşamamam Bi kere daha uğraşamam kusura bakma bir kere evleniyoruz dedim annesi falan da vardı herkes gülme krizine girdi öyle bir dedim ki ama surat ifadem komediydi :))))
menun gayet güzel canım maşallahIftarimi yapıp geldim menumu yazayım
Sahur
Bir yumurta ve az peynirden omlet yağsız
Yarım domates
2 zeytin
Bir dilim tb ekmeği
Iftar
Bir kepceden az mercimek çorbası
4 kaşık tavuk sote
Bir dilim tb ekmeği
Su yarım litre 3 e yakın olur sahura çok var :)
Spor komple mutfak temizliği yaptım :) ve yarım saat dans
Canim benim ne guzel gelisme ya cok sevindim biraz surundur ama eger gercekten pismansa bence bir sans ver:) esler barisinca acayip mutlu oluyorum ya Allah bir daha kotu gunler yasatmasin.Bugun giremedim gecmisi okuyarak baslayayim dedim gorunce yazayim dedim insallah bugun guzel haberlerini tekrar okurum:)Eki Görüntüle 1851205 Kızlar bugün kilo bildirim geç oldu kusura bakmayın eşim geldi illa iftara gidelim dedi özür diledi tekrar tekrar. Sorunları konuştuk işte kabul etti yarın da babamın yanına gidecek babamda çok sinirli çünkü bu böyle olmaz diye konuşacak şimdilik babamlardayım hala yarınki konuşmaya göre son durum belli olacak.
İki haftadır gıdım gıdım gidiyor spora başlama zamanım geldi demekki artık iftardan sonra yüruyüş var Ramazan dan sonra plates var inşallah
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 66.7
Giden 0.2
Yüzde 0.3
Mesaj 30 +
Spor 4,5 saat normal tempo yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?