Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her gün farklı iş yapmaya çalışıyorum canım. Yoksa evde yatis
Valla hem iş hem ev işin zor canım

Hazir corba icmiyoruz canim heleki kremaliyi hic icmiyoruz
Zorla yemek neden onu anlamdm zaten gun boyu yiyecegini yemissinki canim

Kızlar misafir yemek takımı olarak dikdörtgen mi sizce yoksa ovalimsi mi daha iyi Bi de 12 kişilik fazla mı
Canim oncelikle 12 kisilik tabiki fazla degil misafirin gelir illaki lazim olur,aklinda var mi model ayy resim falan atsan yorum yapardik.benim gunluk oval misafir icin dikdortgen almistim ama senin tercihin tabi

2hafta sonra listeye girebilirsin canim 50 yazanda mesaj sayisi mesajlarim kismindan sayiyoruz zaten bi sayfada 20 mesaj oluyo 60 fazlasini saymiyoruz 60+yazıyoruz

Süper herkes beğendiğine göre iyi seçmişim :)))
Sağol Can'ım bana göre zevkli ama benimki çok alışveriş seven biri değil bakalım Ne kadar dayanacak
yapcsk bişiy yok kız almak kolayım öyle Aa

benm annemde tam tersi ananem bana yapardı patik tülbent fİlan hop annem hepsini kermese

Sağol canım. Ilk başta benim esimde öyleydi sonradan canavar çıktı içinden
ah benim kuzum ya

güldürdün beni akşam akşam ama haklısın bu kadar uğraş didin sonra boşan olcak şey değil bi kere herşeyden ödün veriyorsun kalbini veriyorsun Nebiliym banada zor geliyor böyle şeyler :/

Klimayı ve bebeğin olan kızlar açın alıştırın küçük oğlumla hastaneden gelir gelmez açtık Allah ima şükür hasta olmuyor karda çıkarıp gezdirdik. Sakınan göze çöp batar derler.
benm ikisi kış çocuğu oldu canm Aralık ocak mecbur çok korudum sıcak ortamdan hiç çıkarmadım ortanca oğlum yazın doğdu ama erken doğdu zor oldu kuvözde kaldı çok zor günlerdi ondan sonrada çok üstüne titredim çok şükür kolay hasta olmazlar ama yinede bişy olur diye korkuyorum çünkü büyüklere bile hasta ediyor malesef :/

Kızlar misafir yemek takımı olarak dikdörtgen mi sizce yoksa ovalimsi mi daha iyi Bi de 12 kişilik fazla mı
canim 12 kisilik olmali.benim kahvalti takimi 6li kare musafir 12li kare gunluk 12li ovaldi.eger misafir masan buyukse kare cok şık duruyor cidden.ama masan ufaksa sigmiyor.benim masayi acmadigimda kare takimla cok zor 6 kisi sigiyordu mecbur ovalleri kullaniyordum.yani aslinda onemli olan misafir masan bence

Merhaba kizlar
Gecen hafta 85.5
Bu hafta 84.4
Fark 1.1
%1.28
Mesaj 30 +
Spor 90+
çok iyi

Bende bu ara öyle yapıyorum canım ama rüzgar hiç yok pazar gunu de oğlumu alcam. Camlar açık yatma faslı bitecek
ben mutfagi salonu açıyorum odaninda kapısını acyrm fayda ediyor cocuklarla doğrudan penceresi olmuyor

Güzel bi yuzde aslinda
bence oval

Bana göz kırpan bu :))) çok mu sade sizce
Cok hos bence hemen al
Öyle öyle yarın büyük alışveriş var bakalım Ne kadarını halledebilcez çok merak ediyorum Bi de nişanlım Ne kadar dayanıcak o da var :))))
heheee simdi yap yapabildigin kadar sonra asla dayanmayacak o alışveriş eziyetine

Hep öyle oluyor bir de sonuçta evleneceğim kişi de kullanacak bunkarı Onunda fikri önemli bence onunla seçmek daha zevkli
Erkeklere her turlusu geçiyor kaptanim ysni en azından benimki öyle
Menumu yazym hemen
Sahur:1kase yogurt
Iftara kalamdn hasta oldm
19:20 :1kase domates corb+1tabak ton balikli salata+1taneyi cocostar cikileta tatli krizindeyim affedn zaten tam yiyemdm benim oglan gordu hemen aldi elimden
Cuma kaçamağı hafi bakalım
hazır çorba olmasın be gülüm

güzel canım

Kizlar bugun modum cok dusuk bulundugum yer dag basi ve samimi oldugum herkesin tayini cikti biz kaldik burda ne diyeyim sukrediyorum bizi de kotu yerlere gonderebilirlerdi ama yalniz kalmakta cok kotu koydu simdiden
ayyy o duyguyu cok iyi bilirim ama allah daha beter yerlerden korusun canım ya sukret yine

Kızlar menüm. Sahur
Klasik 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 2 dilim ekmek

İftar ton balıklı soğanlı salata 3 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt

3 lt su
canım sahurda ekmek yerine yumurta yesen daha iyi olur bence

Menum
sahur 3 bardak tuzsuz ayran
iftar
3 kepce mercimek corbasi
2 kofte
1 kase tuzsuz cacik
1 dilim tb ekmegi
3 hurma
su suan 1.5 litre.yatincaya kadar 2.5 litre olur
spor 20 dk yuruyus
uc hurma fazla değil mi gerci kalorisi falan ne bilmiyorum ama

Oğlum daha 3 yaşında canım cam açık hayatta yatamam

benmde görümcem mesela yemelerime içmelerine aşırı dikkat eder abarttı derecede ama gel görki alerjik astımları var hemen hasta oluyorlar kısmet inanki

Kizlar bugun modum cok dusuk bulundugum yer dag basi ve samimi oldugum herkesin tayini cikti biz kaldik burda ne diyeyim sukrediyorum bizi de kotu yerlere gonderebilirlerdi ama yalniz kalmakta cok kotu koydu simdiden
Biz varız ama bak yanlız değilsinkiii deme öyle
Benim biri daha bir yaşında sıcaktan ölüyor cocuk odanin cami zaten olmuyo ama dedigim gibi diger odalati tam degil ustten ac tabi tam karsidaki oda degil onun serinligi biraz rshatlatiyo
sorma canm ya hemen isilik olmaya başladılar sudan çıkmıyoruz havuz yaptık banyoya ona rağmen böyleyse Allah yardımcımız olsun

Guzel vermişsin hiç şikayet etme. İyi ol canım iyi olda verirsin.

bilmiyorum tatlım ya durgun um yorgunum.

belkide sicaklardan. gider gider inşallah.
Sağol canım yok şikayet değil. .

Menun cok az geldi canm bana
Bu hftada iyi kilo vermissin bence cok iyi canm
sagol canım

Eki Görüntüle 1851421 @seydan94 Şeyda cım kilom suan daha eksi bunu baz alalım mi yarışma için önemli
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
Fark -900
Yüzde 1.17
süper canım

Bence oval canım
Gram gram gidiyo iste bi bakmsim 60 olmusum o gunlerde gelecek
elbette gidecek ve de citir olucaz

Menumu yazym hemen
Sahur:1kase yogurt
Iftara kalamdn hasta oldm
19:20 :1kase domates corb+1tabak ton balikli salata+1taneyi cocostar cikileta tatli krizindeyim affedn zaten tam yiyemdm benim oglan gordu hemen aldi elimden
cuma kaçamağı afiyet olsun tatlım

eti puf limonata vede kremalı çorba olmamış canım

afiyet olsun canım güzel menün

Hazir corba icmiyoruz canim heleki kremaliyi hic icmiyoruz
Zorla yemek neden onu anlamdm zaten gun boyu yiyecegini yemissinki canim

Kızlar menüm. Sahur
Klasik 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 2 dilim ekmek

İftar ton balıklı soğanlı salata 3 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt

3 lt su
canım 3 dilim karpuz çok olmuş seker icerigi fazla karpuzun

Menum
sahur 3 bardak tuzsuz ayran
iftar
3 kepce mercimek corbasi
2 kofte
1 kase tuzsuz cacik
1 dilim tb ekmegi
3 hurma
su suan 1.5 litre.yatincaya kadar 2.5 litre olur
spor 20 dk yuruyus
afiyet olsun canım güzel

afiyet olsun canım

Kizlar menumude yazayim

Sahur:1.30 bir tatli kasigi bal yiyip uyudum.

Iftar:19.55 uc kasik pirinc pilavi,bes kasik sac kavurma,bir kase yayla corbasi.

1.5 litre su spor yok
afiyet olsun güzel olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…