Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Annenı o kadar oto anlıyorum ki ben sımdıden pes ettım Allah affetsın başka hastalık vermesın ama kızımda da alerjik astım vardı annen gıbı 4senede ınan yarısı hastanelerde olmasa bıle evde vebtolın makınesı ıle gectı annecım yeter bıktım hastalıklı mıyım dedıgı zamanları bılıyorum..oysaki 2yasına kadar emdı elımden gele nı yaptım ama ek gıdaaayı ıstemeyn bır çocuktu hala istahsızdır ..sırf onda yaşadıklarımı yasamayım dıyr oglumu erken ek gıdaya gecırdım..düşün bırı 4.5 yasında bırı 19 aylık aralarında 2.5 kg var( kızım 14 kılo dusunsene her gören aa ne taaatlı minyon der
.velhasıl şükür hocbıseyı yok ummunolojıye dahı gıttık sonuç genızetı alındı bi nebze rahatladık bu yıl
...erzuruma tayın olduk herkes çok srvındı iyi bı yer diye ben kızıma be olur hasta olur mu diye dusunmekten sevinemedim ne dert yandım ya kusura bakma((
Benim cocugumda cok hastalaniyo bide bizimki 2 sene emdi beni ya o nasil oluyo anlam verms deglm
canım dr bana iyiki emmiş emmese daha kötü olurdu öyle düşün demişti

Her gün farklı iş yapmaya çalışıyorum canım. Yoksa evde yatis
Valla hem iş hem ev işin zor canım
en iyisini yapıyorsun canım haklısın eline saglık

Hazir corba icmiyoruz canim heleki kremaliyi hic icmiyoruz
Zorla yemek neden onu anlamdm zaten gun boyu yiyecegini yemissinki canim
canım haklısın..oruç olmanın verdıgı ac gözlülük ayarın gündüz yemedıgıme pişman olmayım dıye güya(

Kizlar bugun modum cok dusuk bulundugum yer dag basi ve samimi oldugum herkesin tayini cikti biz kaldik burda ne diyeyim sukrediyorum bizi de kotu yerlere gonderebilirlerdi ama yalniz kalmakta cok kotu koydu simdiden
canım inş yeni arkadaşların gelir kendini üzme bizde yenı yerde napcaz diyoruz kalmak en iyisi gitmek belirsizlk üzülme

2hafta sonra listeye girebilirsin canim 50 yazanda mesaj sayisi mesajlarim kismindan sayiyoruz zaten bi sayfada 20 mesaj oluyo 60 fazlasini saymiyoruz 60+yazıyoruz
Anladım canım sayma işi zormus yaa ben başka yerlere de çok yazıyorum da
Kızlar menüm. Sahur
Klasik 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 2 dilim ekmek

İftar ton balıklı soğanlı salata 3 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt

3 lt su
çok güzel canım

Oğlum daha 3 yaşında canım cam açık hayatta yatamam
yatma zaten canım uyku ile karışık bile neler olabilir bu forumda haksever var basına bilet geldi çocuğu öldü ınan o acı tarıfsızdır başımıza neler gelıyor Allahım tedbir alalım da takdir Allahın

Kizlar bugun modum cok dusuk bulundugum yer dag basi ve samimi oldugum herkesin tayini cikti biz kaldik burda ne diyeyim sukrediyorum bizi de kotu yerlere gonderebilirlerdi ama yalniz kalmakta cok kotu koydu simdiden
Uzulme canim biz variz..kendini yalniz hissetme
Kızlar menüm. Sahur

3 lt su
Guzel olmus menun sende bendensin ton balikli salata yemisiz
Menum
sahur 3 bardak tuzsuz ayran
iftar
3 kepce mercimek corbasi
2 kofte
1 kase tuzsuz cacik
1 dilim tb ekmegi
3 hurma
su suan 1.5 litre.yatincaya kadar 2.5 litre olur
spor 20 dk yuruyus
Cok guzel canim afiyet olsun
Guzel olmus canim afiyet olsun

Kizlar menumude yazayim

Sahur:1.30 bir tatli kasigi bal yiyip uyudum.

Iftar:19.55 uc kasik pirinc pilavi,bes kasik sac kavurma,bir kase yayla corbasi.

1.5 litre su spor yok
Ay kucukken annemde bize 1 kasik bal yedirdi tok tuttugunu soylerdi canim annem menunde guzel olms afiyet olsun
Oğlum daha 3 yaşında canım cam açık hayatta yatamam
Yatmada zaten canim aman Allah korusun
Menüm
Sahur
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 kk peynir
1 bardak ayran
Iftar
1 tabak z.yagli kabak yemegi pirinsiz
Yogurtlu semizotu salatasi 3 kasik
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
30 dk yürüyüş
Kusursuz menu perfect cok begendm
Sevgili takım arkadaşlarım. Tayin yerimiz açıklandı. Tercih dışı. Yozgat
Aaa uzulme canim ya alisirsin mutlaka dogdugun yer degil doydugun yer onemli hakkinda hayirlisi olsun bitanem

Kizlar menümü yazym
Sahur:
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta

Iftar:
1 porsiyon karisik izgara
Yarım kase corba ( yarısını oğluş icti)
Bol salata
1 hurma

1bucuk saatten fazla yuruyus
Su 1bck ltre 2bcgu bulur yatana kadar
Cok guzel canim bak alistin menuler kusursuz olmaya basladi

Allahım kimseye yasatmasin ya çok zor

Iyi akşamlar canlar
Maşallah 9.takım hiç dereceden düşmüyor
Bı haftada 2.lik gelmiş
Kilo veren emek veren herkese tebrikler

Yeni arkadaşlardan önceden başka takımda yarışmış olan varsa listeye girerken söylemeyi unutmasın

@seydan94
Bayram salıya denk geldiği için heralde bildirim günü değişmez Cnm
Tatilden dolayı talep olursa zaten paylaşımda yazarlar

Olur mu bebeğim ne demek çocuk işte kuzum sorunsuz çocuk olmaz önemli olan anne olarak görevin onun sorunlarını çözmek ne olursa olsun sen annesin sana emanet onlar ayrıca benim abimin şimdi hiç bişeyi yok kuzum büyüdükçe geçiyor o hiç pes etme o senin evladın ve sen onu yapmaya karar verdiğinde onu herşeyiyle karar veriyorsun öyle düşün Allah daha büyük sorun vermesin her zaman beterin beteri vardır bitanem

Anladım Can'ım eh tatile giden olur kesin çok 9 gün resmi tatil

Kizlar menüm
Sahur
1 yumurta
1 corba kasesi yogurt

İftar
1 kepce mercimek çorbası
Tepsi kebabı ndan 1 patlıcan 6 köfte küçüktü
3 bardak ayran
Yarım lavas büyüklüğü yemek tabağı kadardı ve cok inceydi

Su 2.5 litre
Spor yok

Gelinimiz urfa li bize kebap yapmış bugün sağolsun. Ama fazla kacirmadim diye düşünüyorum.

Bakalım resmen çocuk kandırır gibi iftara bir yere götürcem seni dedim :)))

Aslinda balin pek tok tuttuguna inanmiyorum ben aksine aciktiriyor ama bebek istedigimiz icin yumurta kalitesi icin iyi oluyirmis ondan yiyorum yoksa yemem.

Benim cocugumda cok hastalaniyo bide bizimki 2 sene emdi beni ya o nasil oluyo anlam verms deglm

Eh be kuzum çocuk var çocuk var olur işte Allah büyük dert vermesin

Canim oncelikle 12 kisilik tabiki fazla degil misafirin gelir illaki lazim olur,aklinda var mi model ayy resim falan atsan yorum yapardik.benim gunluk oval misafir icin dikdortgen almistim ama senin tercihin tabi

Evet lazımmış 12 kişilik kesin onu anladım zqten

Canim bence misafir icin yemek takimi sade olmali benimkide sade ve cok memnunum bence bu modelde gayet guzel.

Sağol Can'ım bulursam direk bu modelden Alcam

Ayyy valla çok zor bu kadar uğraşalım sonra boşanmak yok yok böyle iyi :)))

Tatlım masam büyük 10 kişilik masam o yüzden sıkıntı olucağını sanmıyorum

Her çocukta bir olmuyor güzelim
Ne bileyim canım ya benim büyük 14 ay küçük 2 yıl emdi Ona bağlıyorum. Sakınmadim hiç hatta birgün karda eşimle AVM ye gidiyoruz bebek arabasinda bizim büyük 5 aylık falan teyze nin biri geldi delimisinuz siz gidin evinize dedi çocuğun kıyafetlerini kontrol etti. Arkadaşlar terledi deyip durmadan üst değişiyor çocuklarının ben hiç yapmadım onların ki hep hasta çünkü bünye alışmış bakmayınca hemen hasta oluyor kuzum. Yada ellerinde tabaklar dolaniyorlar peş lerinde hiç yapmadım evet Benimki lerde istahsiz olabiliyor ama zorlamak geri tepiyor bence. Her çocuk bir değil doğru ama bizden de geçiyor olay.

Ahh Kıyamam ben kuzulara

Oyy tatlım ne zor günlermis.

Menumu yazym hemen
Sahur:1kase yogurt
Iftara kalamdn hasta oldm
19:20 :1kase domates corb+1tabak ton balikli salata+1taneyi cocostar cikileta tatli krizindeyim affedn zaten tam yiyemdm benim oglan gordu hemen aldi elimden
Afiyet olsun. Coco nda afiyet olsun.

Afiyet olsun şişmesin tabi aman ye ye

Çok güzel afiyet olsun.

Kızlar bide bisi dicem. Hani bol hasemalar varya eşofman gibi olanlar. Evde temizlik yaparken yada dans ederken onu giyiyorum acayip ter attırıyor. Ramazanda biraz sıkıntı ama daha sonra sizde deneyin bence :)
Benim de sauna eşofman im var da sağlıklı değilmiş o kadar terleme diyorlar bende kullanmıyorum.

canım hiç üzülme yeni dostluklar kurarsiniz. Suret canım boşver.

Dikkat etmek lazım tabi klimayi açınca. Karşısında durmasinlar yeter.

Kızlar menüm. Sahur

3 lt su
süper afiyet olsun.

Menum
sahur 3 bardak tuzsuz ayran
iftar
3 kepce mercimek corbasi
2 kofte
1 kase tuzsuz cacik
1 dilim tb ekmegi
3 hurma
su suan 1.5 litre.yatincaya kadar 2.5 litre olur
spor 20 dk yuruyus
Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım sporda güzel.

Kizlar menumude yazayim

Sahur:1.30 bir tatli kasigi bal yiyip uyudum.

Iftar:19.55 uc kasik pirinc pilavi,bes kasik sac kavurma,bir kase yayla corbasi.

1.5 litre su spor yok
Guzel afiyet olsun canım.

Menüm
Sahur
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 kk peynir
1 bardak ayran
Iftar
1 tabak z.yagli kabak yemegi pirinsiz
Yogurtlu semizotu salatasi 3 kasik
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
30 dk yürüyüş
Afiyet olsun çok güzel.

canım Erzurum da inşallah hasta olmaz kuzular çünkü Erzurum mun havası batıya benzemiyor nem yok kuru soğuk ve evler çok güzel ısınıyor. İnşallah hersey güzel olur çok sevindim cağ kebap yemeyi unutma. Birde civil peynir birde kadayıf dolma ya bide Cumhuriyet caddesinde gez kız.

Sevgili takım arkadaşlarım. Tayin yerimiz açıklandı. Tercih dışı. Yozgat
Üzülme canım Yozgat kötü biryer değil diye biliyorum ben, yozgat li arkadaşlarımız olmuştu hepsi de iyi insanlar. Tebdili mekanda ferahlık vardır. Herşey Güzel olur inşallah.

Kizlar menümü yazym
Sahur:
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta

Iftar:
1 porsiyon karisik izgara
Yarım kase corba ( yarısını oğluş icti)
Bol salata
1 hurma

1bucuk saatten fazla yuruyus
Su 1bck ltre 2bcgu bulur yatana kadar
Çok güzel canim yürüyüşte var ohh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…