- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.841
Annenı o kadar oto anlıyorum kiAynen öyle kuzum bağışıklık sistemi çok önemli özellikle bebekken anne sütü daha sonrası beslenmesi vs çok önemli eh bir de mesela benim gibi bağdemcikleri de olabilir ben her ay hasta oluyormuşum tam iyi oluyordun tekrar hasta oluyordun der annem bağdemcik işte el mecbur mesela şimdi böyle bir çocuğa napcan el mecbur ya da abim alerjik astımı varmış mesela napcan el mecbur tertemiz tutmak zorundasın heryeri herşeyi çocuk çok önemli maalesef her çocuk bir değil biz ikinizde hastalık çok çekmişiz abimle ben annem bu yüzden şimdi hastanelerden nefret ediyo hasta oluyo hastaneye gitmiyor sizle her gece hastanedeydik der çok zor çocuklarımışız
.velhasıl şükür hocbıseyı yok ummunolojıye dahı gıttık sonuç genızetı alındı bi nebze rahatladık bu yıl
...erzuruma tayın olduk herkes çok srvındı iyi bı yer diye ben kızıma be olur hasta olur mu diye dusunmekten sevinemedim ne dert yandım ya kusura bakma
canım dr bana iyiki emmiş emmese daha kötü olurdu öyle düşün demiştiBenim cocugumda cok hastalaniyo bide bizimki 2 sene emdi beni ya o nasil oluyo anlam verms deglm
en iyisini yapıyorsun canım haklısın eline saglıkHer gün farklı iş yapmaya çalışıyorum canım. Yoksa evde yatis
Valla hem iş hem ev işin zor canım
canım haklısın..oruç olmanın verdıgı ac gözlülük ayarın gündüz yemedıgıme pişman olmayım dıye güyaHazir corba icmiyoruz canim heleki kremaliyi hic icmiyoruz
Zorla yemek neden onu anlamdm zaten gun boyu yiyecegini yemissinki canim
canım inş yeni arkadaşların gelir kendini üzme bizde yenı yerde napcaz diyoruz kalmak en iyisi gitmek belirsizlk üzülmeKizlar bugun modum cok dusukbulundugum yer dag basi ve samimi oldugum herkesin tayini cikti biz kaldik burda ne diyeyim sukrediyorum bizi de kotu yerlere gonderebilirlerdi ama yalniz kalmakta cok kotu koydu simdiden
Anladım canım sayma işi zormus yaa ben başka yerlere de çok yazıyorum da2hafta sonra listeye girebilirsin canim 50 yazanda mesaj sayisi mesajlarim kismindan sayiyoruz zaten bi sayfada 20 mesaj oluyo 60 fazlasini saymiyoruz 60+yazıyoruz
çok güzel canımKızlar menüm. Sahur
Klasik 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 2 dilim ekmek
İftar ton balıklı soğanlı salata 3 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt
3 lt su
yatma zaten canım uyku ile karışık bile neler olabilir bu forumda haksever var basına bilet geldi çocuğu öldü ınan o acı tarıfsızdır başımıza neler gelıyor Allahım tedbir alalım da takdir AllahınOğlum daha 3 yaşında canım cam açık hayatta yatamam