- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.861
Hayırlı olsun sen üzülmüşsün ama sartlarındsn dolayı daha batı biyer mi.istiyordun canım..bence çok hoş hem anadolu sehrı bol sulu köfte mantı yardımSevgili takım arkadaşlarım. Tayin yerimiz açıklandı. Tercih dışı. Yozgat
aynen canım şükür zekaları falan zehır gıbı düzgün ellerı ayakları düzgün e biraz güzelde sayılırlarOlur mu bebeğim ne demek çocuk işte kuzum sorunsuz çocuk olmaz önemli olan anne olarak görevin onun sorunlarını çözmek ne olursa olsun sen annesin sana emanet onlar ayrıca benim abimin şimdi hiç bişeyi yok kuzum büyüdükçe geçiyor o hiç pes etme o senin evladın ve sen onu yapmaya karar verdiğinde onu herşeyiyle karar veriyorsun öyle düşün Allah daha büyük sorun vermesin her zaman beterin beteri vardır bitanem
inşallah gönlüne gore hayırlı sağlıklı en kısa zamanda bebek gelirAslinda balin pek tok tuttuguna inanmiyorum ben aksine aciktiriyor ama bebek istedigimiz icin yumurta kalitesi icin iyi oluyirmis ondan yiyorum yoksa yemem.
Güzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorumMefkurem Mefkusum bizi unuttun ya gel arada lütfen.
Normal terleme olmadığı için sadece su kaybı oluyorBenim de sauna eşofman im var da sağlıklı değilmiş o kadar terleme diyorlar bende kullanmıyorum.
Tatlım squata biraz kilo verdikten sonra başlarsan daha iyi olurKızlar iyice taktım bu zayıflama işini
Telefona bi uygulama buldum. Squat için. Bakayım denicem bi süre
Ayy canim hayırlı olsun inş çok tercih dışı oldu yaaa o kadar beklettiklerine degmedi ama cnm buna da şükür siz Doğu danmi batı ya gidiyorsunuz? Yozgat Şark değil dimii unuttum. Bide süre ler uzadı bu da çok yıktı milleti.. herkesin hakkında hayırlı olur inşallah..Sevgili takım arkadaşlarım. Tayin yerimiz açıklandı. Tercih dışı. Yozgat
Afiyet olsun canım menun Gayet gUzelMenüm
Sahur
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 kk peynir
1 bardak ayran
Iftar
1 tabak z.yagli kabak yemegi pirinsiz
Yogurtlu semizotu salatasi 3 kasik
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
30 dk yürüyüş
Canim Sahiur çok az olmuş iftarda pirinç fazla afiyet olsunKizlar menumude yazayim
Sahur:1.30 bir tatli kasigi bal yiyip uyudum.
Iftar:19.55 uc kasik pirinc pilavi,bes kasik sac kavurma,bir kase yayla corbasi.
1.5 litre su spor yok
Hayirlisi canım 2. Şarka mi kaldınız. Biz Bingöl deyiz süre 4 yıl olmuş ama 2. Şarkı da düşünüyoruz güzel buralar üzme kendini canım evet çok kötü bir durum ama benim de gidenler var ama genelde kalmak istedilerKizlar bugun modum cok dusukbulundugum yer dag basi ve samimi oldugum herkesin tayini cikti biz kaldik burda ne diyeyim sukrediyorum bizi de kotu yerlere gonderebilirlerdi ama yalniz kalmakta cok kotu koydu simdiden
Afiyet olsun canım cocostar olmayaymis ama kriz tutunma insan napcagini bilmiyor yerine hurma yiyebilirsinMenumu yazym hemen
Sahur:1kase yogurt
Iftara kalamdn hasta oldm
19:20 :1kase domates corb+1tabak ton balikli salata+1taneyi cocostar cikiletatatli krizindeyim affedn zaten tam yiyemdm benim oglan gordu hemen aldi elimden
Canim 4-5 orta boy hurma bir porsiyon meyveçok iyi
ben mutfagi salonu açıyorum odaninda kapısını acyrm fayda ediyor cocuklarla doğrudan penceresi olmuyor
Güzel bi yuzde aslinda
bence oval
Cok hos bence hemen al
heheee simdi yap yapabildigin kadar sonra asla dayanmayacak o alışveriş eziyetine
Erkeklere her turlusu geçiyor kaptanim ysni en azından benimki öyle
Cuma kaçamağı hafi bakalım
hazır çorba olmasın be gülüm
güzel canım
ayyy o duyguyu cok iyi bilirim ama allah daha beter yerlerden korusun canım ya sukret yine
canım sahurda ekmek yerine yumurta yesen daha iyi olur bence
uc hurma fazla değil mi gerci kalorisi falan ne bilmiyorum ama
Cok guzel menu.afiyet olsunMenüm
Sahur
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 kk peynir
1 bardak ayran
Iftar
1 tabak z.yagli kabak yemegi pirinsiz
Yogurtlu semizotu salatasi 3 kasik
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
30 dk yürüyüş
hayirlisi olsun.yozgatta dayim calismisti.cok kolay para biriktirip bi ev aldilar.tam birikim yapma yeri demisti o zaman.her yer yakin hesapta olmayan harcama cok az oluyor demisti.ins hakkinizda hayirlisiSevgili takım arkadaşlarım. Tayin yerimiz açıklandı. Tercih dışı. Yozgat
kaptancim o zaman kare al.masanin havasi cok guzel degisiyor.Eh be kuzum çocuk var çocuk var olur işte Allah büyük dert vermesin
Evet lazımmış 12 kişilik kesin onu anladım zqten
Sağol Can'ım bulursam direk bu modelden Alcam
Ayyy valla çok zor bu kadar uğraşalım sonra boşanmak yok yok böyle iyi :)))
Tatlım masam büyük 10 kişilik masam o yüzden sıkıntı olucağını sanmıyorum
dene isine yararsa bizde yapariz.bi arkadasim squatla degset toparladiKızlar iyice taktım bu zayıflama işini
Telefona bi uygulama buldum. Squat için. Bakayım denicem bi süre
gecmis olsun mefkurecimGüzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
Geçmis olsun canımArkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
Hakkınızda hayirlisi olsun canımSevgili takım arkadaşlarım. Tayin yerimiz açıklandı. Tercih dışı. Yozgat
uxulmuse benziyosun biz yozgatta iki seneye yakın kaldik cok hareketli bi sehir degil cok alternatif te yok ama sakin bi yer batıdan gidiyisan biraz sikilirsin doğudan geliyosan tabiki daha iyi bi yer en azından can ve mal guvenligin var bol bol para biriktirin yapacaginiz en güzel sey oradaSevgili takım arkadaşlarım. Tayin yerimiz açıklandı. Tercih dışı. Yozgat
güzel benceKizlar menüm
Sahur
1 yumurta
1 corba kasesi yogurt
İftar
1 kepce mercimek çorbası
Tepsi kebabı ndan 1 patlıcan 6 köfte küçüktü
3 bardak ayran
Yarım lavas büyüklüğü yemek tabağı kadardı ve cok inceydi
Su 2.5 litre
Spor yok
Gelinimiz urfa li bize kebap yapmış bugün sağolsun. Ama fazla kacirmadim diye düşünüyorum.
abla ya valla cok ozlettin kendini neden okadar dokunuyo kii sizin orasi buraya gore serindirdeGüzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
evet canım tv den gordum bisey yok ins 4.4 musArkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
Geçmiş olsun mefkuşum doktora gittin miGüzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
Artı çıkmakta iyidir tabi canım bu hafta en az 1 ver ki hedefine yaklaşmış ol.Kilo bildirimi yapiyim canlarim sonuc cok degismicek cunku bu hafta oyle gozukuyor
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:73.9
Fark:-200(%0.26)
Ben arti cikmaktan korkuyodum buna sukur
Allah yardimci olsun canım. Sinir olmamak mumkun degildir herhalde. Sen sabirli olmaya calis. Hatasını farkeder insallahIciyor maalesefbide sahur vakti harmandali açıp oynuyor balkonda herkese rezil etti beni. Şeytan diyo baş kıçına tekmeyi ucsun balkondan
Ooo süper tebriklerKilo bildirimimide yapayım
Geçen hafta : 81.7
Bu hafta : 79.9
Fark : 1.8 (%2.20)
Tebrikler cnm çok guzelKilo bildirimii zamanı
Gecen hafta: 78.7
Bu hafta:77.9
Eksi -800
Kizlar ben de kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:59.2
Bu hafta:58.5
Fark:-700
Yuzde:%1.18
Kizlar iki hafta sonra seytanin bacagini kirdim sonundaama tabiki yeterli degil
güzel cnm tebriklerKızlar pazartesi 88.9 du şu an 88.1 geldim --800 listede olmadığımdan yüzdeli yazmadım Nasıl sizce ?? Ben 87 hayaliyle çıkmıştım ama olmadı
Bu sıralar bende öyleyim cnm. Çatalla ucundan aliyorum minicik. Minicik lokmada birakabilirim diyosan haftada 1 2 alabilirsin bence. Diyetisyen haftada 1 yiyebilirsiniz demişti. Onun yerine 1 çatal ye haftada 2 ye bence. Tabi kendini durudurabilecegine inaniyosan.Kızlar canım çok tatlı istiyor ya
süper cnm tebrikler
baya farkediliyo ponicim. Tebrikler
olsun artık cnm haftaya hırs yap daha çok gitsin.P.tesi : 88.6
Persembe : 88.6
Fark : 0 (%0)
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus
Tebrik ederim elifcim. Çok güzel gidiyosunGeçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus
Eki Görüntüle 1851128 Eki Görüntüle 1851128
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?