Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sevgili takım arkadaşlarım. Tayin yerimiz açıklandı. Tercih dışı. Yozgat
Hayırlı olsun sen üzülmüşsün ama sartlarındsn dolayı daha batı biyer mi.istiyordun canım..bence çok hoş hem anadolu sehrı bol sulu köfte mantı yardım
aynen canım şükür zekaları falan zehır gıbı düzgün ellerı ayakları düzgün e biraz güzelde sayılırlar daha ne olsun annelık işte hersey gececk onlar büyüyünce kucuklıklerını ozleyecegım ama ınsan oglu bir igne batsa dert edebiliyor

Aslinda balin pek tok tuttuguna inanmiyorum ben aksine aciktiriyor ama bebek istedigimiz icin yumurta kalitesi icin iyi oluyirmis ondan yiyorum yoksa yemem.
inşallah gönlüne gore hayırlı sağlıklı en kısa zamanda bebek gelirç

eliya saol tatlım ınşallah dedıgın günü erzuruma güveniyorum çok dırayetlıyım bu sefwr ha bide dedıklerınk mutlaka yaparımyeme benım işimdi 9.takımdan once ama artık tadına bakarım dedıklerının

Kızlar iyice taktım bu zayıflama işini
Telefona bi uygulama buldum. Squat için. Bakayım denicem bi süre
Tatlım squata biraz kilo verdikten sonra başlarsan daha iyi olur
Fazla kiloda hem dizler için zararlı hemde kilo vermene yardımcı değil
Önce incelmeye çalış

Ayy canim hayırlı olsun inş çok tercih dışı oldu yaaa o kadar beklettiklerine degmedi ama cnm buna da şükür siz Doğu danmi batı ya gidiyorsunuz? Yozgat Şark değil dimii unuttum. Bide süre ler uzadı bu da çok yıktı milleti.. herkesin hakkında hayırlı olur inşallah..

Kizlar bugun modum cok dusuk bulundugum yer dag basi ve samimi oldugum herkesin tayini cikti biz kaldik burda ne diyeyim sukrediyorum bizi de kotu yerlere gonderebilirlerdi ama yalniz kalmakta cok kotu koydu simdiden
Hayirlisi canım 2. Şarka mi kaldınız. Biz Bingöl deyiz süre 4 yıl olmuş ama 2. Şarkı da düşünüyoruz güzel buralar üzme kendini canım evet çok kötü bir durum ama benim de gidenler var ama genelde kalmak istediler

Menumu yazym hemen
Sahur:1kase yogurt
Iftara kalamdn hasta oldm
19:20 :1kase domates corb+1tabak ton balikli salata+1taneyi cocostar cikileta tatli krizindeyim affedn zaten tam yiyemdm benim oglan gordu hemen aldi elimden
Afiyet olsun canım cocostar olmayaymis ama kriz tutunma insan napcagini bilmiyor yerine hurma yiyebilirsin

Canim 4-5 orta boy hurma bir porsiyon meyve
Menüm
Sahur
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 kk peynir
1 bardak ayran
Iftar
1 tabak z.yagli kabak yemegi pirinsiz
Yogurtlu semizotu salatasi 3 kasik
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
30 dk yürüyüş
Cok guzel menu.afiyet olsun
hayirlisi olsun.yozgatta dayim calismisti.cok kolay para biriktirip bi ev aldilar.tam birikim yapma yeri demisti o zaman.her yer yakin hesapta olmayan harcama cok az oluyor demisti.ins hakkinizda hayirlisi
kaptancim o zaman kare al.masanin havasi cok guzel degisiyor.
Kızlar iyice taktım bu zayıflama işini
Telefona bi uygulama buldum. Squat için. Bakayım denicem bi süre
dene isine yararsa bizde yapariz.bi arkadasim squatla degset toparladi

Güzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
gecmis olsun mefkurecim

uxulmuse benziyosun biz yozgatta iki seneye yakın kaldik cok hareketli bi sehir degil cok alternatif te yok ama sakin bi yer batıdan gidiyisan biraz sikilirsin doğudan geliyosan tabiki daha iyi bi yer en azından can ve mal guvenligin var bol bol para biriktirin yapacaginiz en güzel sey orada

güzel bence

Güzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
abla ya valla cok ozlettin kendini neden okadar dokunuyo kii sizin orasi buraya gore serindirde

Arkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
evet canım tv den gordum bisey yok ins 4.4 mus

Günaydın kızlar. Biryerden başlayım dedim ve 30 sayfa öncesine gittim. Bu hafta yoğunluktan girememiştim ama son mesajları yakalayim bir daha bırakmam

Kilo bildirimi yapiyim canlarim sonuc cok degismicek cunku bu hafta oyle gozukuyor
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:73.9
Fark:-200(%0.26)
Ben arti cikmaktan korkuyodum buna sukur
Artı çıkmakta iyidir tabi canım bu hafta en az 1 ver ki hedefine yaklaşmış ol.

Iciyor maalesef bide sahur vakti harmandali açıp oynuyor balkonda herkese rezil etti beni. Şeytan diyo baş kıçına tekmeyi ucsun balkondan
Allah yardimci olsun canım. Sinir olmamak mumkun degildir herhalde. Sen sabirli olmaya calis. Hatasını farkeder insallah

Kilo bildirimimide yapayım

Geçen hafta : 81.7
Bu hafta : 79.9
Fark : 1.8 (%2.20)
Ooo süper tebrikler

Kilo bildirimii zamanı
Gecen hafta: 78.7
Bu hafta:77.9
Eksi -800

Tebrikler cnm çok guzel

Kizlar ben de kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:59.2
Bu hafta:58.5
Fark:-700
Yuzde:%1.18

Kizlar iki hafta sonra seytanin bacagini kirdim sonunda ama tabiki yeterli degil

oh Ohhh ne güzel. Mezun oldun olcaksin...

Kızlar pazartesi 88.9 du şu an 88.1 geldim --800 listede olmadığımdan yüzdeli yazmadım Nasıl sizce ?? Ben 87 hayaliyle çıkmıştım ama olmadı
güzel cnm tebrikler

Kızlar canım çok tatlı istiyor ya
Bu sıralar bende öyleyim cnm. Çatalla ucundan aliyorum minicik. Minicik lokmada birakabilirim diyosan haftada 1 2 alabilirsin bence. Diyetisyen haftada 1 yiyebilirsiniz demişti. Onun yerine 1 çatal ye haftada 2 ye bence. Tabi kendini durudurabilecegine inaniyosan.
Geçen hafta 78
Bugün 76.5
Fark 1.5

Eki Görüntüle 1851117
süper cnm tebrikler

Bayadir foto paylaşıyorum,nassilim

Eki Görüntüle 1851120
baya farkediliyo ponicim. Tebrikler

P.tesi : 88.6
Persembe : 88.6
Fark : 0 (%0)
olsun artık cnm haftaya hırs yap daha çok gitsin.

Geçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus

Geçen hafta 76.8
Bu hafta 76.2
Fark -600
Yüzde 0.78
Mesaj +60
Spor 3 saat yuruyus
Eki Görüntüle 1851128 Eki Görüntüle 1851128
Tebrik ederim elifcim. Çok güzel gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…