Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Harika tatlım tebrikler

evet cnm söylediğin gibi oluyo hep hedefine yaklasinca birakiyosun dikkat etmiyorsun kısa sürede hooooop geri geliyo kilocuklar. Bu Busefer hedefe ulasmadan bırakmak yok !!!

Kızlar iyi akşamlar misafirim var hiç gelemiyorum aranıza kilommm

Geçen hafta: 76.2
Bu hafta: 74.7
Cook güzel canım tebrik ederim

Güzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
mefkusum geçmiş olsun oruç bu sene çok fena salladı herkesi buralar 38 40 derece yaniyoruzz. Rabbim sana da güç kuvvet versin.

Arkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
Çok geçmiş olsun canım okudum haberlerden fat hattı kırılmış.

ciss hakkın olsun o da ama bi daha olmasın

Yaşım 28 cocuklar 2011 kasım
2014 aralık

Evlilik 6yil temmuz 11de
Benim çocuklarda 2011 ve 2014 araları çok iyi maşallah diyim. Herkese tavsiye ediyorum 3 yaş farkini

Bizim grupta esmazc emine diye arkads varya oda bizimle ayni kilosu onunla yarisiyodum simdi seninlede yarisirim
Menune gelince pide çok goze batmiyoda tatliikadayfin ustune bide dondurma koymussun madem çok istedin dowim gel
mervecim rakibem ben haftaya izne ayrılmak istiyorum bakalim
Benimde yasim 28 canim 5yillik evliyim 24 eylul2011 benim oglan 2012 bende tek çocuk var sen beni sollamisin aslinda en guzelini yapmissin bende cok istiyomda benim adam istemiyo
Ya eskiden bayanlar çocuk istemez erkekler cok isterdi şimdi tam tersi çoğu arkadaşım da da durum böyle. Eşleri istemiyo

Menum gelsin o zaman
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kepce domates corb+2yk tavuk sote+3yk havuclu yogurtlama+boll salata
Su:2 litre
Spor yok
Ayy yazimin rengi gozumu aldi be
Çok güzel menu cnm

Aksam biraz çok olmuş gibi cnm.
afiyet olsun olsun güzel menu

Menumu yazayım
Sahur
Bir kase yogurt

Iftar
Bir dilim tb ekmeği
Bir kepçe mantar çorbası
Bir kase yogurt

Su 1.5 litre 2.5 olur
Spor evde bir saat dans ve egzersiz
Menü gayet güzel tatlim
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun. Güzel bir adım atmış esin. Devamı da gelir insallah

Senin menülerini çok seviyorum kübracim ya hersey oluyo yine de güzel kilo veriyorsun maşallah. Tabı bunda emzirmenin de etkisi vardır. Bu arada iyi ki marasli degilmisim
Menü çok güzel cnm

Bildirim gecikti kızlar kusura bakmayın
Gecen hafta 74.7
Buhafta 73.7
Giden 1kg
Aslinda iki bilw olurdu ama pis bogaximi tutamadim yedim ins haftaya bayram hedefine ulasirum
çok güzel tatlım. KumraL_KrakeR kim hedefine ulaşcak bakalim

afiyet olsun cnm çiğ köfte de ciss olsun

Kızlar bildirimimi yapmıştım ama yüzde hesaplamayi bilmiyordum ilk sayfa da öğrendim.
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 74.7
Fark 1500 (%1.9)
1.5 kg süper
Tebrikler canım iyi vermişsin misafirlik lere rağmen.
Evet cnm ya misafirlik lere rağmen oldu. Ya yemeklerde sıkıntı yok da su tatlılara dayanamiycam artık. Dün durduramadim kendimi

Can'ım sen şanslıymışsın mesela ben bana zorla yedirmese annem 5 gün bişey yemezmişim düşün ben 7 yaşında 16 kilo falandım o da annem zorladığı için neler neler yapmış kadın yok sürekli kaşıklara vuruyordun havalarda dolaşıyordu kaşıklar der düşün şimdi napcan yemiyor çocuk el mecbur işte yedircen

Ancak yazabildim kizlar kusura bakmayin Menüm
Sabah 10 1 su b.sut 2 yk yulaf ezmesi 5 badem 5 kuru üzüm 2 ceviz
14 1 kase domates çorbası
20 1 kase ayran çorbası 1 ucgen dilim karpuz bol salata
Su 3 lt
spor yok
Güzel menu cnm
evet cnm kaçamak olmuş ama sen telafi edersin

Merhaba kizlar
Gecen hafta 85.5
Bu hafta 84.4
Fark 1.1
%1.28
Mesaj 30 +
Spor 90+
Süper ya daha ne olsun.

Guzel menu canim afueyt olsun bu hafta yine beni sollamisin yetisemedm sana
hahaha bu hafta gecersin diyodum ama neyse ki gecrmemissin
Eki Görüntüle 1851421 @seydan94 Şeyda cım kilom suan daha eksi bunu baz alalım mi yarışma için önemli
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
Fark -900
Yüzde 1.17
Ooo bu daha iyiymiş cnm
Kızlar misafir yemek takımı olarak dikdörtgen mi sizce yoksa ovalimsi mi daha iyi Bi de 12 kişilik fazla mı
bence kesinlikle kare yemek takımı. Ayrıca 12 kişilik al tabiki 6 kişilik günlük kullanım için daha iyi olur.

Gram gram gidiyo iste bi bakmsim 60 olmusum o gunlerde gelecek
inşallah cnm o günleri de gorcez

Bana göz kırpan bu :))) çok mu sade sizce
Yoo bence çok güzel cnm. Bende böyle sadeleri severim. Ayrıca makina da hiç sıkıntı yaşamıyorum ben. Makinaya sığır sorun olmuyr

Birsürü alıntı yapmıştım hiçbiri çıkmadı ya a

Mefkûrem canm benm çok gecmiş olsun bu sene gerçekten zor geçyor hepimize

Bende n gece sahura kalkamadım kızlar alarmın sesini çocuklar kapatmışhiç duymadım tabii normalde davulcuyla kalkarım ama dün gece Onuda duymamışım niyetlenmedim bugün emzirdiğini için dayanamam diye düşündüm ama sadece su içerim Sanrım alıştım çünkü hiç aç değilim

Menümü beğendiğiniz için teşekkürler kızlar bi arkadaşımız karpuz çok demişti gece soğuk soğuk dayanamadım yedim inanki :)

Öyle Can'ım ama en azından bu büyük alışveriş çeyiz aslında hani önceden alıp bir daha taşımak olmicak en azından direk kendi evime götürcem
kolay gelsin cnm ya. Evlilik öncesi en keyifli alışveriş.

hazır çorba içmiyoruz cnm. Etipuf da olmasaymis çok güzel olurmuş

oh miss menu de çok guzel

Kizlar bugun modum cok dusuk bulundugum yer dag basi ve samimi oldugum herkesin tayini cikti biz kaldik burda ne diyeyim sukrediyorum bizi de kotu yerlere gonderebilirlerdi ama yalniz kalmakta cok kotu koydu simdiden
Komşuluk çok önemli canım. Hele Doğu da.. siz nerde görev yapiosunuz bilmiyorum ama biz Doğu da görev yapıyoruz ve arkadaşlarımız kardeşlerimiz gibi oldu. Biliyorsunuz ya Ramazanın başından beri sayılidir tek başına iftarimiz. Ne güzel sizin de istediğiniz olmuş kalmissiniz
Kızlar menüm. Sahur
Klasik 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 2 dilim ekmek

İftar ton balıklı soğanlı salata 3 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt

3 lt su
çok guzel

Menum
sahur 3 bardak tuzsuz ayran
iftar
3 kepce mercimek corbasi
2 kofte
1 kase tuzsuz cacik
1 dilim tb ekmegi
3 hurma
su suan 1.5 litre.yatincaya kadar 2.5 litre olur
spor 20 dk yuruyus
Gayet güzel cnm

Çok güzel cnm

Kizlar menumude yazayim

Sahur:1.30 bir tatli kasigi bal yiyip uyudum.

Iftar:19.55 uc kasik pirinc pilavi,bes kasik sac kavurma,bir kase yayla corbasi.

1.5 litre su spor yok

Menüm
Sahur
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 kk peynir
1 bardak ayran
Iftar
1 tabak z.yagli kabak yemegi pirinsiz
Yogurtlu semizotu salatasi 3 kasik
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
30 dk yürüyüş

Kizlar menümü yazym
Sahur:
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta

Iftar:
1 porsiyon karisik izgara
Yarım kase corba ( yarısını oğluş icti)
Bol salata
1 hurma

1bucuk saatten fazla yuruyus
Su 1bck ltre 2bcgu bulur yatana kadar

Canim bulundugumuz yer 2 yildi bitti sukur bu yil 4 e cikardilar.hem Elazigda iki defa ust uste dogu gorevi yapilmiyor canim.Biz merkezde degil uzak bi ilcedeyiz olsa bile kalmak istemem ben

Elazigin bir ilcesindeyiz canim,aynen bizde ya misafirlikteydik ya da nisafir agirladik inan okadar guzel dostluklar kurulduki iste tek kalan biz olduk.Napalim hayirlisi buymus bizde kalmak isteyen cok oldu ama hemen hemen hepsini tercih disi gonderdiler sukur bizi istemedigimiz bir yere gondermediler bir sene daha dayaniriz artik

Kizlar menümü yazym
Sahur:
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta

Iftar:
1 porsiyon karisik izgara
Yarım kase corba ( yarısını oğluş icti)
Bol salata
1 hurma

1bucuk saatten fazla yuruyus
Su 1bck ltre 2bcgu bulur yatana kadar
güzel menu cnm

Hayirlisi olsun dedik hep. Alışılir tabi de işte ilk duyunca sasirdik

Inş alışır yerini benimsersin canım. Hakkında hayırlısı olsun
amin canım inşallah

tebrik ederim sevgili takım arkadaşlarım

Afiyet olsun canımın guzel

Ayy bizim burda da cogu kisi tercih disi gitti coguda istanbula bizim nasil olduysa ibkamiz kabul oldu.
Bunda da vardir bir hayir canim hem yozgat iyi bir sehir diye duymustum rahat kucuk nir sehir.
Evet cnm burda da herkesin tercih dışı oldu. Bu sene çok kötü ya. Istanbul u isteyene vermemişler istemeyeni tercih dışı gönderiyorlar. Iki arkadasimiza tercih dışı Sinop geldi halbuki bizim tercihlerimiz arasindaydi. Amaclari herkesi magdur etmek olmuş
biz zaten Doğu görevimizi bitirdik canım. Hatta iki Doğu gorevimizi de üst üste yaptık. Yozgat ise yeni Doğu görevinden çıktı. Yani anlayacağın 3. Doğu görevine gidiyoruz diyebiliriz. O yüzden moralimiz bozuldu.

Güzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
geçmiş olsun Zuhal ablacim. Tez vakitte iyiles

Ever tatlim doğudan geliyoruz cift dogu yaptik ve yozgat da doğuydu zaten yeni çıktı doğudan. Bunda da vardır bir hayır diyoruz. Tercih dışı verip herkesi mutsuz ederek iyi bişi yaptilar herhalde
Gurur duysunlar kendileriyle.. neyse biz gittiğimiz yerde mutlu huzurlu olalım da inş. Her yerde görev yaparız.

Küçük şehir de yaşam daha rahat tabi Doğu görevindeydik ama çok memnunduk yasadigimiz sehirde. Soguklugu disinda bi sikinti yasamadik cok skr. bizim çocuklar büyüdü artık oğlum 1 sene sonra İlkokula basliycak kızım anaokuluna. Eğitimleri için özellikle güzel yerler olsun istedik. Hem oğlum deniz sayiklayip duruyo. Her sene sadece 1 hafta görebiliyo denizi. Onun için daha çok istemistik. Ama bizim istediğimiz hayırlı değilmiş demek ki. Hayirlisi neyse o olsun dedik öyle de olmuştur inş.
Arkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
çok geçmiş olsun fatmacim

Hakkınızda hayirlisi olsun canım
amin canim saol insallah

bulunduğumuz şehir de yozgat gibi bi şehir canım çok fark yok hatta fazladan havaalanı filan var. Daha çok çocuklar için imkanları olan daha büyük şehirler istedik. Hayal kırıklığı yaşadım sadece. Yoksa neresi olursa olsun hakkıyla çalışırız inş. Hem küçük şehirlerin avantajları da çok oluyo dediğin gibi. Inş merkez olur da çocuklar için okul kreş sıkıntısı yasamayiz.

Istediginizin olmasına sevindim cnm. Güzel insanlar gelir gidenlerin yerlerine inş.

Tatlım squata biraz kilo verdikten sonra başlarsan daha iyi olur
Fazla kiloda hem dizler için zararlı hemde kilo vermene yardımcı değil
Önce incelmeye çalış
Kilo verirken sarkmayim diye şimdiden baslayim diyorum zuhal abla
Kız uyuyordum ben farketmedim
Sabretmeye çalışıyorum canım

Bi anlikti o canım ya çok şükür iftara kadar geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…