- 5 Nisan 2016
- 581
- 1.416
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #152.881
diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 74.9
BU HAFTA:73.0
FARK:--1900GR
Yüzdeki yazayım mi
Spor .30dk bir gün
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67
iyi bence can
yazına güldüm ama trajikomik Allah sabir versin
canım iyi bence ....ama kilolarımız yakin dedin kumralkrkere seninle yakin değil benim send3 bilemedin önce sanırım beni yada karıştırdın
evet cnm söylediğin gibi oluyo hep hedefine yaklasinca birakiyosun dikkat etmiyorsun kısa sürede hooooop geri geliyo kilocuklar. Bu Busefer hedefe ulasmadan bırakmak yok !!!Kızlar super kilo verdim bu hafta ama bugün acayip ciss yedimbu kadar vermeyi beklemiyordum ama emzirmemin etkisi ve geçen hafta regl bitimiydi demekki odemde attım çok iyi oldu bu bana belki bayrama 70 olamam ama 71i görürüm insallah
Hi birde bugün bir arkadaş ne kadar cabuk kilo verdigimi falan söyledi gıcık oldum kolay değil dedim maşallah de dedim çünkü hep ana zar değiyor benim 70 kırılma noktam 70i görünce hopp bi bakıyorum geri gözümü açınca 76 olmuşum mesela o yüzden insanlarin çok kolay veriyorsun dediğinde çokta kolay alıyorum hic iyi değil dedim kendi de baya kilolu arkadaş ondan dedi sanirim
Cook güzel canım tebrik ederimKızlar iyi akşamlar misafirim varhiç gelemiyorum aranıza kilommm
Geçen hafta: 76.2
Bu hafta: 74.7
mefkusum geçmiş olsun oruç bu sene çok fena salladı herkesi buralar 38 40 derece yaniyoruzz. Rabbim sana da güç kuvvet versin.Güzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
Çok geçmiş olsun canım okudum haberlerden fat hattı kırılmış.Arkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
ciss hakkın olsun o da ama bi daha olmasınEvet canım seninle yakiniz selinmh beni karistirdi nick degisincr onu söyledimgeçen mesajda sormussun ya çok mutluyum 73 gördüm ama dur menumu yazayim dövun beni
Salata 1kepçe yoğurt çorbası yarmalı
kabak patlıcan kıymalı yağsız girin yemeği 6kaşık
1dilim pide
Cayın yanina ekmek kadayifli dondurmamiktarini cizemiyorum elimin yarışı kadar birde 3lt su
Pide ve kadayıf olmadiama hic pode yemedim nerdeyse rqmazwndan beri çok nadir olmuştu dayanamafim
Benim çocuklarda 2011 ve 2014 araları çok iyi maşallah diyim. Herkese tavsiye ediyorum 3 yaş farkiniYaşım 28 cocuklar 2011 kasım
2014 aralık
Evlilik 6yil temmuz 11de
mervecim rakibem ben haftaya izne ayrılmak istiyorum bakalimBizim gruptaesmazc emine diye arkads varya oda bizimle ayni kilosu onunla yarisiyodum simdi seninlede yarisirim
Menune gelince pide çok goze batmiyoda tatliikadayfin ustune bide dondurma koymussun madem çok istedin dowim gel
Ya eskiden bayanlar çocuk istemez erkekler cok isterdi şimdi tam tersi çoğu arkadaşım da da durum böyle. Eşleri istemiyoBenimde yasim 28 canim 5yillik evliyim 24 eylul2011benim oglan 2012 bende tek çocuk var sen beni sollamisin aslinda en guzelini yapmissin bende cok istiyomda benim adam istemiyo
Çok güzel menu cnmMenum gelsin o zaman
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kepce domates corb+2yk tavuk sote+3yk havuclu yogurtlama+boll salata
Su:2 litre
Spor yok
Ayy yazimin rengi gozumu aldi be
Aksam biraz çok olmuş gibi cnm.Günün menüsü
Sahur:
1 kase tarhna corbasi
1 kase yogurt
2 minik kabk mucveri
4 bardak su
Iftar:
1 kase yogrtlu corba
1 tabk nohut
5 sarma,5 catal yogurtlu havuc,2 dilim karpuz , az salata, 5 bardak su, 1 hurma
Su 1lt yi gecti yatana kadr 2bck olur
100 ip atladm dewami gelicek insallah
afiyet olsun olsun güzel menuSahur
1 yumurta
1 kase yoğurt
İftar
1 islim kebabı etli patlicanla tost makinasinda pisti.
4 kaşık yoğurtlu kabak
1 kase domates çorbası
Eşimin doğum günü pastasından 2 çatal cis hakkım
Su 2 litre 3 u geçer yatana kadar
Spor şimdi çıkıyorum yürüyüşe.
Menü gayet güzel tatlimMenumu yazayım
Sahur
Bir kase yogurt
Iftar
Bir dilim tb ekmeği
Bir kepçe mantar çorbası
Bir kase yogurt
Su 1.5 litre 2.5 olur
Spor evde bir saat dans ve egzersiz
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun. Güzel bir adım atmış esin. Devamı da gelir insallahEki Görüntüle 1851205 Kızlar bugün kilo bildirim geç oldu kusura bakmayın eşim geldi illa iftara gidelim dedi özür diledi tekrar tekrar. Sorunları konuştuk işte kabul etti yarın da babamın yanına gidecek babamda çok sinirli çünkü bu böyle olmaz diye konuşacak şimdilik babamlardayım hala yarınki konuşmaya göre son durum belli olacak.
İki haftadır gıdım gıdım gidiyor spora başlama zamanım geldi demekki artık iftardan sonra yüruyüş var Ramazan dan sonra plates var inşallah
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 66.7
Giden 0.2
Yüzde 0.3
Mesaj 30 +
Spor 4,5 saat normal tempo yürüyüş
Senin menülerini çok seviyorum kübracim ya hersey oluyo yine de güzel kilo veriyorsun maşallah. Tabı bunda emzirmenin de etkisi vardır. Bu arada iyi ki marasli degilmisimEki Görüntüle 1851213 Bu fotoyu dün sizin için çekmiştim o kadar ısrarlara rağmen çatalın ucuyla dahi tadına bakmadımyani isteyince oluyır pişman değilim :)))
Bugünkü menüme gelince;
Sahur 15 kiraz
İftar 3 çiğköfte 1 minik biber dolma 4-5kaşık mercimek çorba 1 kase salata 1 bardak ayran 1 küçük hurma
Su 3,5 daha da içiyorum
Menü çok güzel cnmBende menümü yazıyım
Kız kumral rengini Nasıl değiştirdin yahu kıskandım hedu bi karıştırıyım
Bulamadım
Sahurda 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 1.5 dilim tb ekmeği 1 bardak çay
İftar 6 kaşık taze fasulye 1büyük kase salata 2 çatal yoğurt 1 ısırık pizza ( tadına baktım eltime filanda verdim inşallah kötü olmamıştır diye baktım
çok güzel tatlım.Bildirim gecikti kızlar kusura bakmayın
Gecen hafta 74.7
Buhafta 73.7
Giden 1kg
Aslinda iki bilw olurdu ama pis bogaximi tutamadim yedim ins haftaya bayram hedefine ulasirum
afiyet olsun cnm çiğ köfte de ciss olsunKizlar menumu yazip yatayim
Sahur:2.30 bir kuru incir,3 ceviz,3 badem ve 5 findik.
Aksam:19.50 bir bucuk porsiyon adana,el ici kadar lavas ekmegi,salata,3 tane cigkofte(dayanamadim) salata ve ayran.
1.5 litre su spor yok.kizlar su ramazan gecsin insallah yuruyuse basliycam,bulundugum yer aksam yuruyusu icin uygun degil yoksa aksamlarida cikardim.
1.5 kg süperKızlar bildirimimi yapmıştım ama yüzde hesaplamayi bilmiyordum ilk sayfa da öğrendim.
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 74.7
Fark 1500 (%1.9)
Evet cnm ya misafirlik lere rağmen oldu. Ya yemeklerde sıkıntı yok da su tatlılara dayanamiycam artık. Dün durduramadim kendimiTebrikler canım iyi vermişsin misafirlik lere rağmen.
Ne bileyim canım ya benim büyük 14 ay küçük 2 yıl emdi Ona bağlıyorum. Sakınmadim hiç hatta birgün karda eşimle AVM ye gidiyoruz bebek arabasinda bizim büyük 5 aylık falan teyze nin biri geldi delimisinuz siz gidin evinize dedi çocuğun kıyafetlerini kontrol etti. Arkadaşlar terledi deyip durmadan üst değişiyor çocuklarının ben hiç yapmadım onların ki hep hasta çünkü bünye alışmış bakmayınca hemen hasta oluyor kuzum. Yada ellerinde tabaklar dolaniyorlar peş lerinde hiç yapmadım evet Benimki lerde istahsiz olabiliyor ama zorlamak geri tepiyor bence. Her çocuk bir değil doğru ama bizden de geçiyor olay.
Ahh Kıyamam ben kuzulara
Oyy tatlım ne zor günlermis.
Afiyet olsun. Coco nda afiyet olsun.
Afiyet olsun şişmesin tabi aman ye ye
Çok güzel afiyet olsun.
Benim de sauna eşofman im var da sağlıklı değilmiş o kadar terleme diyorlar bende kullanmıyorum.
canım hiç üzülme yeni dostluklar kurarsiniz. Suret canım boşver.
Dikkat etmek lazım tabi klimayi açınca. Karşısında durmasinlar yeter.
süper afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım sporda güzel.
Guzel afiyet olsun canım.
Afiyet olsun çok güzel.
canım Erzurum da inşallah hasta olmaz kuzular çünkü Erzurum mun havası batıya benzemiyor nem yok kuru soğuk ve evler çok güzel ısınıyor. İnşallah hersey güzel olur çok sevindim cağ kebap yemeyi unutma. Birde civil peynir birde kadayıf dolmaya bide Cumhuriyet caddesinde gez kız.
Üzülme canım Yozgat kötü biryer değil diye biliyorum ben, yozgat li arkadaşlarımız olmuştu hepsi de iyi insanlar. Tebdili mekanda ferahlık vardır. Herşey Güzel olur inşallah.
Çok güzel canim yürüyüşte var ohh mis.
Güzel menu cnmAncak yazabildim kizlar kusura bakmayin Menüm
Sabah 10 1 su b.sut 2 yk yulaf ezmesi 5 badem 5 kuru üzüm 2 ceviz
14 1 kase domates çorbası
20 1 kase ayran çorbası 1 ucgen dilim karpuz bol salata
Su 3 lt
spor yok
evet cnm kaçamak olmuş ama sen telafi edersinKızlar bugün misafirim vardı azcık kaçamak yaptım maalesef
Sahur
1 dilim kp ekmek
3 kaşık kozlenmis pat salatası
3 dilim domates
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 buçuk kepçe mantı
2 küçük içli köfte
1 sultan kebabı (patlıcan kabak ve patatesli tavuk yufkanin içinde fırın da)
2 buçuk lt şu
4 dk karın
100 bacak hareketleri
1 mile Leslie .
Süper ya daha ne olsun.Merhaba kizlar
Gecen hafta 85.5
Bu hafta 84.4
Fark 1.1
%1.28
Mesaj 30 +
Spor 90+
hahaha bu hafta gecersin diyodum ama neyse ki gecrmemissinGuzel menu canim afueyt olsun bu hafta yine beni sollamisinyetisemedm sana
Ooo bu daha iyiymiş cnmEki Görüntüle 1851421 @seydan94 Şeyda cım kilom suan daha eksi bunu baz alalım mi yarışma için önemli
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
Fark -900
Yüzde 1.17
bence kesinlikle kare yemek takımı. Ayrıca 12 kişilik al tabiki 6 kişilik günlük kullanım için daha iyi olur.Kızlar misafir yemek takımı olarak dikdörtgen mi sizce yoksa ovalimsi mi daha iyi Bi de 12 kişilik fazla mı
inşallah cnm o günleri de gorcezGram gram gidiyo iste bi bakmsim 60 olmusumo gunlerde gelecek
Yoo bence çok güzel cnm. Bende böyle sadeleri severim. Ayrıca makina da hiç sıkıntı yaşamıyorum ben. Makinaya sığır sorun olmuyrBana göz kırpan bu :))) çok mu sade sizce
rabbim birdaha yaşatmasın o acıyı bizlere böyle küçükler oldumu bile aklımız gidiyor bu sıra sık sık olmaya başladı Burdada inan yüreğim ağzımda hepArkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
kolay gelsin cnm ya. Evlilik öncesi en keyifli alışveriş.Öyle Can'ım ama en azından bu büyük alışveriş çeyiz aslında hani önceden alıp bir daha taşımak olmicak en azından direk kendi evime götürcem
hazır çorba içmiyoruz cnm. Etipuf da olmasaymis çok güzel olurmuşKahvaltı:::1haşlanmış yumurta
10adet kiraz 1 kayısı
Bol su :)) iyiki içmişim gün boyu sevindim
Aksam :
1kase kremalı tavuk çorba (hazır çorba içili yor mu kızlar aslında hic almam ama bıktım ramazanda kendim için değişiklik olsun dedim]]
10tane yaprak sarma( yarmali)
4Kaşık yoğurt
1Bardak limonata
Yatana kadar 2lt olur su
Cayın yanina 1etipuf bugün çok odaklanmistim çok yiyecek tim ama midem kabullenmiyor doydum diyor çok ilginç ondan dolayı zorla yedim etipufu ama odaklandim ya bi yerim şişmesin diye yedim
oh miss menu de çok guzelIftarimi yapıp geldim menumu yazayım
Sahur
Bir yumurta ve az peynirden omlet yağsız
Yarım domates
2 zeytin
Bir dilim tb ekmeği
Iftar
Bir kepceden az mercimek çorbası
4 kaşık tavuk sote
Bir dilim tb ekmeği
Su yarım litre 3 e yakın olur sahura çok var :)
Spor komple mutfak temizliği yaptım :) ve yarım saat dans
Komşuluk çok önemli canım. Hele Doğu da.. siz nerde görev yapiosunuz bilmiyorum ama biz Doğu da görev yapıyoruz ve arkadaşlarımız kardeşlerimiz gibi oldu. Biliyorsunuz ya Ramazanın başından beri sayılidir tek başına iftarimiz. Ne güzel sizin de istediğiniz olmuş kalmissinizKizlar bugun modum cok dusukbulundugum yer dag basi ve samimi oldugum herkesin tayini cikti biz kaldik burda ne diyeyim sukrediyorum bizi de kotu yerlere gonderebilirlerdi ama yalniz kalmakta cok kotu koydu simdiden
çok guzelKızlar menüm. Sahur
Klasik 3 dilim karpuz yarım dilim peynir 2 dilim ekmek
İftar ton balıklı soğanlı salata 3 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt
3 lt su
Gayet güzel cnmMenum
sahur 3 bardak tuzsuz ayran
iftar
3 kepce mercimek corbasi
2 kofte
1 kase tuzsuz cacik
1 dilim tb ekmegi
3 hurma
su suan 1.5 litre.yatincaya kadar 2.5 litre olur
spor 20 dk yuruyus
Çok güzel cnmMenü kizlar
Sahur
2.5yumurta
Bi kase cacik marul peynur bi dilim
1 lokma pide
Iftar
1 kase tarhana çorbası
1 tabaj Kıymalı kabak yemeği
Salata
cacik
Bi kac tane kayısı yerimbirazdan
Su simdi iki oldu ucte olur
Spor oglumla disarda 45 dk gezdik akşamüstü
Gecmis olsun abla dikkat et kendineGüzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
Kizlar menumude yazayim
Sahur:1.30 bir tatli kasigi bal yiyip uyudum.
Iftar:19.55 uc kasik pirinc pilavi,bes kasik sac kavurma,bir kase yayla corbasi.
1.5 litre su spor yok
Menüm
Sahur
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 kk peynir
1 bardak ayran
Iftar
1 tabak z.yagli kabak yemegi pirinsiz
Yogurtlu semizotu salatasi 3 kasik
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
30 dk yürüyüş
Kizlar menümü yazym
Sahur:
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta
Iftar:
1 porsiyon karisik izgara
Yarım kase corba ( yarısını oğluş icti)
Bol salata
1 hurma
1bucuk saatten fazla yuruyus
Su 1bck ltre 2bcgu bulur yatana kadar
Canim bulundugumuz yer 2 yildi bitti sukur bu yil 4 e cikardilar.hem Elazigda iki defa ust uste dogu gorevi yapilmiyor canim.Biz merkezde degil uzak bi ilcedeyiz olsa bile kalmak istemem benHayirlisi canım 2. Şarka mi kaldınız. Biz Bingöl deyiz süre 4 yıl olmuş ama 2. Şarkı da düşünüyoruz güzel buralar üzme kendini canım evet çok kötü bir durum ama benim de gidenler var ama genelde kalmak istediler
Aaa gecmis olsun canimArkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
Elazigin bir ilcesindeyiz canim,aynen bizde ya misafirlikteydik ya da nisafir agirladik inan okadar guzel dostluklar kurulduki iste tek kalan biz olduk.Napalim hayirlisi buymus bizde kalmak isteyen cok oldu ama hemen hemen hepsini tercih disi gonderdiler sukur bizi istemedigimiz bir yere gondermediler bir sene daha dayaniriz artikkolay gelsin cnm ya. Evlilik öncesi en keyifli alışveriş.
hazır çorba içmiyoruz cnm. Etipuf da olmasaymis çok güzel olurmuş
oh miss menu de çok guzel
Komşuluk çok önemli canım. Hele Doğu da.. siz nerde görev yapiosunuz bilmiyorum ama biz Doğu da görev yapıyoruz ve arkadaşlarımız kardeşlerimiz gibi oldu. Biliyorsunuz ya Ramazanın başından beri sayılidir tek başına iftarimiz. Ne güzel sizin de istediğiniz olmuş kalmissiniz
çok guzel
Gayet güzel cnm
Çok güzel cnm
güzel menu cnmKizlar menümü yazym
Sahur:
1 kase yogurt
2 haslanms yumurta
Iftar:
1 porsiyon karisik izgara
Yarım kase corba ( yarısını oğluş icti)
Bol salata
1 hurma
1bucuk saatten fazla yuruyus
Su 1bck ltre 2bcgu bulur yatana kadar
Hayirlisi olsun dedik hep. Alışılir tabi de işte ilk duyunca sasirdikAy kucukken annemde bize 1 kasik bal yedirdi tok tuttugunu soylerdi canim annemmenunde guzel olms afiyet olsun
Yatmada zaten canim aman Allah korusun
Kusursuz menu perfect cok begendm
Aaa uzulme canim ya alisirsin mutlaka dogdugun yer degil doydugun yer onemli hakkinda hayirlisi olsun bitanem
amin canım inşallahInş alışır yerini benimsersin canım. Hakkında hayırlısı olsun
tebrik ederim sevgili takım arkadaşlarımIyi akşamlar canlar
Maşallah 9.takım hiç dereceden düşmüyor
Bı haftada 2.lik gelmiş
Kilo veren emek veren herkese tebrikler
Yeni arkadaşlardan önceden başka takımda yarışmış olan varsa listeye girerken söylemeyi unutmasın
@seydan94
Bayram salıya denk geldiği için heralde bildirim günü değişmez Cnm
Tatilden dolayı talep olursa zaten paylaşımda yazarlar
Afiyet olsun canımın guzelKizlar menüm
Sahur
1 yumurta
1 corba kasesi yogurt
İftar
1 kepce mercimek çorbası
Tepsi kebabı ndan 1 patlıcan 6 köfte küçüktü
3 bardak ayran
Yarım lavas büyüklüğü yemek tabağı kadardı ve cok inceydi
Su 2.5 litre
Spor yok
Gelinimiz urfa li bize kebap yapmış bugün sağolsun. Ama fazla kacirmadim diye düşünüyorum.
Evet cnm burda da herkesin tercih dışı oldu. Bu sene çok kötü ya. Istanbul u isteyene vermemişler istemeyeni tercih dışı gönderiyorlar. Iki arkadasimiza tercih dışı Sinop geldi halbuki bizim tercihlerimiz arasindaydi. Amaclari herkesi magdur etmek olmuşAyy bizim burda da cogu kisi tercih disi gitti coguda istanbula bizim nasil olduysa ibkamiz kabul oldu.
Bunda da vardir bir hayir canim hem yozgat iyi bir sehir diye duymustum rahat kucuk nir sehir.
biz zaten Doğu görevimizi bitirdik canım. Hatta iki Doğu gorevimizi de üst üste yaptık. Yozgat ise yeni Doğu görevinden çıktı. Yani anlayacağın 3. Doğu görevine gidiyoruz diyebiliriz. O yüzden moralimiz bozuldu.Hayırlı olsun sen üzülmüşsün ama sartlarındsn dolayı daha batı biyer mi.istiyordun canım..bence çok hoş hem anadolu sehrı bol sulu köfte mantı yardım
aynen canım şükür zekaları falan zehır gıbı düzgün ellerı ayakları düzgün e biraz güzelde sayılırlardaha ne olsun annelık işte hersey gececk onlar büyüyünce kucuklıklerını ozleyecegım ama ınsan oglu bir igne batsa dert edebiliyor
inşallah gönlüne gore hayırlı sağlıklı en kısa zamanda bebek gelirç
eliya saol tatlım ınşallah dedıgın günü erzuruma güveniyorum çok dırayetlıyım bu sefwr ha bide dedıklerınk mutlaka yaparım yeme benım işimdi 9.takımdan once ama artık tadına bakarım dedıklerının
geçmiş olsun Zuhal ablacim. Tez vakitte iyilesGüzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
Ever tatlim doğudan geliyoruz cift dogu yaptik ve yozgat da doğuydu zaten yeni çıktı doğudan. Bunda da vardır bir hayır diyoruz. Tercih dışı verip herkesi mutsuz ederek iyi bişi yaptilar herhaldeAyy canim hayırlı olsun inş çok tercih dışı oldu yaaa o kadar beklettiklerine degmedi ama cnm buna da şükür siz Doğu danmi batı ya gidiyorsunuz? Yozgat Şark değil dimii unuttum. Bide süre ler uzadı bu da çok yıktı milleti.. herkesin hakkında hayırlı olur inşallah..
Canim 4-5 orta boy hurma bir porsiyon meyve
Cok guzel menu.afiyet olsun
hayirlisi olsun.yozgatta dayim calismisti.cok kolay para biriktirip bi ev aldilar.tam birikim yapma yeri demisti o zaman.her yer yakin hesapta olmayan harcama cok az oluyor demisti.ins hakkinizda hayirlisi
kaptancim o zaman kare al.masanin havasi cok guzel degisiyor.
dene isine yararsa bizde yapariz.bi arkadasim squatla degset toparladi
gecmis olsun mefkurecim
çok geçmiş olsun fatmacimArkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
amin canim saol insallahHakkınızda hayirlisi olsun canım
bulunduğumuz şehir de yozgat gibi bi şehir canım çok fark yok hatta fazladan havaalanı filan var. Daha çok çocuklar için imkanları olan daha büyük şehirler istedik. Hayal kırıklığı yaşadım sadece. Yoksa neresi olursa olsun hakkıyla çalışırız inş. Hem küçük şehirlerin avantajları da çok oluyo dediğin gibi. Inş merkez olur da çocuklar için okul kreş sıkıntısı yasamayiz.uxulmuse benziyosun biz yozgatta iki seneye yakın kaldik cok hareketli bi sehir degil cok alternatif te yok ama sakin bi yer batıdan gidiyisan biraz sikilirsin doğudan geliyosan tabiki daha iyi bi yer en azından can ve mal guvenligin var bol bol para biriktirin yapacaginiz en güzel sey orada
güzel bence
abla ya valla cok ozlettin kendini neden okadar dokunuyo kii sizin orasi buraya gore serindirde
evet canım tv den gordum bisey yok ins 4.4 mus
Istediginizin olmasına sevindim cnm. Güzel insanlar gelir gidenlerin yerlerine inş.Elazigin bir ilcesindeyiz canim,aynen bizde ya misafirlikteydik ya da nisafir agirladik inan okadar guzel dostluklar kurulduki iste tek kalan biz olduk.Napalim hayirlisi buymus bizde kalmak isteyen cok oldu ama hemen hemen hepsini tercih disi gonderdiler sukur bizi istemedigimiz bir yere gondermediler bir sene daha dayaniriz artik
Kilo verirken sarkmayim diye şimdiden baslayim diyorum zuhal ablaTatlım squata biraz kilo verdikten sonra başlarsan daha iyi olur
Fazla kiloda hem dizler için zararlı hemde kilo vermene yardımcı değil
Önce incelmeye çalış
Kız uyuyordum ben farketmedimArkadaslar demin deprem oldu istanbulda.siddetini bilmiyorum ama yataktan uyandim
Sabretmeye çalışıyorum canımGünaydın kızlar. Biryerden başlayım dedim ve 30 sayfa öncesine gittim. Bu hafta yoğunluktan girememiştim ama son mesajları yakalayim bir daha bırakmam
Artı çıkmakta iyidir tabi canım bu hafta en az 1 ver ki hedefine yaklaşmış ol.
Allah yardimci olsun canım. Sinir olmamak mumkun degildir herhalde. Sen sabirli olmaya calis. Hatasını farkeder insallah
Ooo süper tebrikler
Bi anlikti o canım ya çok şükür iftara kadar geçtiTebrikler cnm çok guzel
oh Ohhh ne güzel. Mezun oldun olcaksin...
güzel cnm tebrikler
Bu sıralar bende öyleyim cnm. Çatalla ucundan aliyorum minicik. Minicik lokmada birakabilirim diyosan haftada 1 2 alabilirsin bence. Diyetisyen haftada 1 yiyebilirsiniz demişti. Onun yerine 1 çatal ye haftada 2 ye bence. Tabi kendini durudurabilecegine inaniyosan.
süper cnm tebrikler
baya farkediliyo ponicim. Tebrikler
olsun artık cnm haftaya hırs yap daha çok gitsin.
Tebrik ederim elifcim. Çok güzel gidiyosun
Geçmiş olsun ablaGüzelim bu sene oruç beni çok etkiledi inan hiç bişey yapamıyorum Bayram hazırlığı nasıl yapıcam bilmiyorum bide 3 gündür hasta yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?